Találatok a következő kifejezésre: Most akkor fogok (768 db)

Ez most akkor fog vagy nem fog?

Kisfiam 5 hónapos. Az ínyén volt egy fehér gombostűfejnyi pötty. A védőnő is azt mondta, hogy igen, az már a foga lesz, de még nincs kint. Viszont ma reggelre a pötty eltűnt. :) Akkor most mégse a foga volt? Akkor mi???

Legjobb válasz: Hát mivel a fog nem tûnik el, így nem az volt. :) A lányaimnál csík volt, nem egy ponton jött ki az elsõ, hanem az egész egyszerre, de csak kicsit. Onnan tudtam, hogy már kint van, hogy koccant a kanálon :) (a védõnõk néha tudnak ám zöldeket mondani, az enyém állandóan meg van gyõzõdve, hogy mikor fogja átaludni a lányom az éjszakát. Elõször azt mondta, hogy amikor majd abbahagyja a 4 óránkénti evést (abbahagyta) aztán azt mondta, hogy majd ha megkezdtem a hozzátáplálást, (semmi változás), majd ha tápszert váltunk, majd ha elindul...stb...ja és mindezt úgy, hogy soha nem érdeklõdtem nála, hogy mikor fogja végre átaludni az estét csak megkérdezte, hogy átalussza-e már én mondtam, hogy nem, õ meg elõjött valami válasszal :) (még mindig nem alussza egyébként át, pedig már 18 hónapos)

Hát mivel a fog nem tûnik el, így nem az volt. :) A lányaimnál csík volt, nem egy ponton jött ki az elsõ, hanem az egész egyszerre, de csak kicsit. Onnan tudtam, hogy már kint van, hogy koccant a kanálon :) (a védõnõk néha tudnak ám zöldeket mondani, az enyém állandóan meg van gyõzõdve, hogy mikor fogja átaludni a lányom az éjszakát. Elõször azt mondta, hogy amikor majd abbahagyja a 4 óránkénti evést (abbahagyta) aztán azt mondta, hogy majd ha megkezdtem a hozzátáplálást, (semmi változás), majd ha tápszert váltunk, majd ha elindul...stb...ja és mindezt úgy, hogy soha nem érdeklõdtem nála, hogy mikor fogja végre átaludni az estét csak megkérdezte, hogy átalussza-e már én mondtam, hogy nem, õ meg elõjött valami válasszal :) (még mindig nem alussza egyébként át, pedig már 18 hónapos)

Ha a munkahelyem kifizető hely! Most onnan fogok gyedet kapni! Hó közepe fele adtam le a papírt a cégnek! Most akkor fogok pénzt kapni vagy erre is kell várni 1 hónapot?

Legjobb válasz: Szia! Én május 15-ig táppénzem voltam 16-tól már korházban. Juniusban 2 hét táppénzt kaptam, és a Tgyás-t júliusban kaptam másfél hónapra. Hiába adtam le a papírt mikor kijöttem a kórházból májusra csak két heti táppénz számoltak el.

Szia! Én május 15-ig táppénzem voltam 16-tól már korházban. Juniusban 2 hét táppénzt kaptam, és a Tgyás-t júliusban kaptam másfél hónapra. Hiába adtam le a papírt mikor kijöttem a kórházból májusra csak két heti táppénz számoltak el.
Szia! Szerintem fogsz kapni pénzt. Ennyi idõ bõven elég nekik arra, hogy elintézzék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :) Megnyugodtam :)

Most akkor fogok kapni lakáshitelt vagy nem?

itt volt egy kérdésem, 1 millió forintot szerettem volna felvenni 6 évre, nettó 90 000 forintos jövedelemmel. és itt azt írták nekem, hogy nem fogok kapni, mert havi 30 000 lenne a törlesztőrészlet. otp-nél voltam bent ott azt mondták hogy kaphatok, és kértem egy kalkulációt miszerint 18 000 forint lenne a havi törlesztőrészletem, államilag támogatott lakáshitellel pedig havi 16 000. akkor most melyik az igaz? meg van 600 000 forint önerőm, így lényegében a banktól csak 840 000-ret kapnék. azt mondták hogy már nem a fizetést nézik, hanem a választott ingatlan értékének 60%-át kaphatom meg.

Legjobb válasz: Alapvetõen három feltételnek kell megfelelni minden banknál egy lakáshitel igénylésnél. 1. Hitelképesnek kell lenni. Ez sok mindentõl függ: Megfelelõ bér, életkor, KHR státusz, meglévõ hitelek, munkáltató adatai, stb. (nem igaz, hogy nem vizsgálják a bért.) 2. Az ingatlannak megfelelõ fedezetnek kell lenni. Ezt a bank által kiküldött értékbecslõ állapítja meg. Amennyiben a becslõ kisebb értéket állapít meg, mint a bank által elõír befogadható minimum érték, az ingatlan, a fedezetet elutasítják. (Csak az OTP-nél nincs ilyen minimum érték elõírva, az összes többi bankban 4-5 Millió Ft érték alatt nem jó a fedezet). Egy értékbecslõ bármilyen más egyéb okból is kijelentheti, hogy a fedezet nem elfogadható fedezetnek, mert pl nem forgalomképes. (Ennek oka lehet pl a rossz állag, a komfort nélküliség, a nagyon alacsony érték, vagy a település besorolása, stb) Ekkor szintén nem lehet lakáshitelt igényelni. 3. A hitelképesség alapján is van egy maximum hitelösszeg, ami adható és az ingatlan érték alapján is. A kettõ közül a kisebb értéket kaphatod meg hitelbe. Pl ha a jövedelmed alapján kaphatnál 3M Ft hitelt, de az ingatlan csak 1M-ót bír el, akkor az utóbbit kaphatod. Egy OTP-s ügyintézõ csak azt állapíthatja meg értékbecslés nélkül, hogy a hiteligénylõ hitelképes-e az adatai alapján (sajnos még ez sem 100%-os, a pontos eredmény csak a végleges hitelbírálat során derül ki), de azt is csak a becslés után lehet megtudni, hogy a konkrét ingatlan megfelelõ fedezet lesz-e a lakáshitelhez? Mint hozzáértõ, úgy látom, elég kockázatos ez az ügylet. A leggyengébb láncszem az ingatlan. A becslõn fog múlni az ingatlan megítélése. Még egy jó tanács. A bank a hitelbírálat során a munkahelyet is alaposan megvizsgálja, nem csak a bért. Nekem mostanában nem egy hitelkérelmem azért akadt el, mert a munkáltató ellenõrzése során kiderült, a munkáltató ellen NAV végrehajtás van folyamatban. Nem árt ennek is utána járni, mielõtt bármibe belefogsz. Ahol a bért pl KP-ban fizetik, ott ez elég gyakori probléma. Pl az OPTEN adatbázisból lehet megtudni a cég adószáma alapján, hogy rendben van-e vele minden. (Sajnos az OTP-s fióki ügyintézõk ezt nem tudják megnézni, ott hiába kéred, nincs hozzáférésük az OPTEN-hez.)

Alapvetõen három feltételnek kell megfelelni minden banknál egy lakáshitel igénylésnél. 1. Hitelképesnek kell lenni. Ez sok mindentõl függ: Megfelelõ bér, életkor, KHR státusz, meglévõ hitelek, munkáltató adatai, stb. (nem igaz, hogy nem vizsgálják a bért.) 2. Az ingatlannak megfelelõ fedezetnek kell lenni. Ezt a bank által kiküldött értékbecslõ állapítja meg. Amennyiben a becslõ kisebb értéket állapít meg, mint a bank által elõír befogadható minimum érték, az ingatlan, a fedezetet elutasítják. (Csak az OTP-nél nincs ilyen minimum érték elõírva, az összes többi bankban 4-5 Millió Ft érték alatt nem jó a fedezet). Egy értékbecslõ bármilyen más egyéb okból is kijelentheti, hogy a fedezet nem elfogadható fedezetnek, mert pl nem forgalomképes. (Ennek oka lehet pl a rossz állag, a komfort nélküliség, a nagyon alacsony érték, vagy a település besorolása, stb) Ekkor szintén nem lehet lakáshitelt igényelni. 3. A hitelképesség alapján is van egy maximum hitelösszeg, ami adható és az ingatlan érték alapján is. A kettõ közül a kisebb értéket kaphatod meg hitelbe. Pl ha a jövedelmed alapján kaphatnál 3M Ft hitelt, de az ingatlan csak 1M-ót bír el, akkor az utóbbit kaphatod. Egy OTP-s ügyintézõ csak azt állapíthatja meg értékbecslés nélkül, hogy a hiteligénylõ hitelképes-e az adatai alapján (sajnos még ez sem 100%-os, a pontos eredmény csak a végleges hitelbírálat során derül ki), de azt is csak a becslés után lehet megtudni, hogy a konkrét ingatlan megfelelõ fedezet lesz-e a lakáshitelhez? Mint hozzáértõ, úgy látom, elég kockázatos ez az ügylet. A leggyengébb láncszem az ingatlan. A becslõn fog múlni az ingatlan megítélése. Még egy jó tanács. A bank a hitelbírálat során a munkahelyet is alaposan megvizsgálja, nem csak a bért. Nekem mostanában nem egy hitelkérelmem azért akadt el, mert a munkáltató ellenõrzése során kiderült, a munkáltató ellen NAV végrehajtás van folyamatban. Nem árt ennek is utána járni, mielõtt bármibe belefogsz. Ahol a bért pl KP-ban fizetik, ott ez elég gyakori probléma. Pl az OPTEN adatbázisból lehet megtudni a cég adószáma alapján, hogy rendben van-e vele minden. (Sajnos az OTP-s fióki ügyintézõk ezt nem tudják megnézni, ott hiába kéred, nincs hozzáférésük az OPTEN-hez.)
Ha az OTP azt mondja, hogy ad hitelt, akkor miért nem hiszel nekik?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a hasznos választ

Most akkor fog változni valami az érettségit illetően, vagy nem?

Ha igen, akkor mi?

Legjobb válasz: Csak azt nem tudom minek, amikor az iskolában tanultak 99%-át nem fogod magaddal vinni, és amint elmész dolgozni valahova (kivéve ha tanár vagy, vagy olyan szakmát tanulsz, amihez az adott dolog kell), elfelejted. Megint csak b*szogassuk a fiatalokat, miért nem érettségiznek 13 tantárgyból? Sõt, 25-bõl! Agyatlan paraszt magyar oktatási rendszer, tukmáljunk minnél többet a diákokra, nem elég ígyis a sok felesleges tantárgy, meg ez az 5 tantárgyas érettségi is, nem, legyen 6.

Csak azt nem tudom minek, amikor az iskolában tanultak 99%-át nem fogod magaddal vinni, és amint elmész dolgozni valahova (kivéve ha tanár vagy, vagy olyan szakmát tanulsz, amihez az adott dolog kell), elfelejted. Megint csak b*szogassuk a fiatalokat, miért nem érettségiznek 13 tantárgyból? Sõt, 25-bõl! Agyatlan paraszt magyar oktatási rendszer, tukmáljunk minnél többet a diákokra, nem elég ígyis a sok felesleges tantárgy, meg ez az 5 tantárgyas érettségi is, nem, legyen 6.
A kérdező hozzászólása: hát igen... :S
A nyelvvizsgáért kapott pontszám csökkent 28-ra illetve 40-re. Az emelt szintet kötelezõvé akarják tenni a felvételihez, de még nincs konkrétum.
Ami biztos, hogy a nyelvvizsgáért adható pontok csökkennek, már 2011-ben. 2012 és 2015 között olyan változtatások lesznek, melyekkel a tervezet szerint mindenkit, gyakorlatilag rá fognak kényszeríteni, hogy legalább 1 természettudományos tantárgyból érettségizzen, valamint a magasabb pontszámot megkövetelõ szakokra (pl.: orvosi, pszichológia, jog) nem lesz elég egy emelt szintû érettségi, hanem kettõ kell hogy bejuss. Hangsúlyozom: ez (még)csak egy elképzelés.
Jön a népnyúzás ezerrel..
ma 22:07 Szívembõl szóltál! Igazából most biztos jönni fog valaki, aki jól megmondja, hogy aki nem képes 5 tantárgyból középszinten + még 3-ból emelten érettségizni, az ugorjon a Dunába, meg az egyetemeknek nem kell a selejt, de szerintem az oktatás hatékonysága nem a minél nehezebb követelmények támasztásán múlik, hanem a tanárok és diákok szemléletén. Magyarországnak még viszonylag új a munkaerõpiac (meg sok megnyílt piac) koncepciója, de néhány generáció után ez már valszeg hatalmasan meg fog változni. Ha a FIDESZ valóban konzervatív párt lenne, ezzel tisztában kellene lennie.
Pontozzatok le, de az egyetemre csak az menjen, aki tud és akar is tanulni. A többiek tanuljanak szakmát!
Megjött az elsõ eszes gyerek.

Most akkor fog jönni még proci AM3+ba?

Olvastam, hogy már nem, valahol meg azt, hogy igen. Végülis nem rég jelenik meg az fx 6350 és az fx 4350 vagy lehet, hogy csak ilyen "kipofozott" változatok lesznek, ha lesznek? Szóval új széria az nem valoszínű?

Legjobb válasz: Ez az aktuális piaci igénytõl függ. Steamroller modulos Opteron-ok biztosan lesznek. Amíg az AMD nem ad ki 4 modulos APU-kat, addig lesnek még am3-as cpu-k.

Ez az aktuális piaci igénytõl függ. Steamroller modulos Opteron-ok biztosan lesznek. Amíg az AMD nem ad ki 4 modulos APU-kat, addig lesnek még am3-as cpu-k.
A kérdező hozzászólása: okés köszi a választ

Most kezdtem a tablettát 1 honapja most fogy el az első levél de gye az a menszesztől számitott 21. nap még csak és akkor most mikor fog megjönni? most a 7 nap szünetben? vagy a 28. nap körül? :S

Legjobb válasz: A hétnapos szünetben fog megjönni, 2-4 nappal az után, hogy abbahagytad a gyógyszert. A következõ levelet a 7 nap szünet letelte után kezdd el szedni, azaz a 8. napon akkor is, ha még nem múlt el a menstruációd! A ciklusod ezentúl úgy fog kinézni, hogy 21 nap gyógyszer, és 7 nap szünet, ami alatt megjön és el is múlik a menzeszed, és így ki is jön a 28 nap :)

A hétnapos szünetben fog megjönni, 2-4 nappal az után, hogy abbahagytad a gyógyszert. A következõ levelet a 7 nap szünet letelte után kezdd el szedni, azaz a 8. napon akkor is, ha még nem múlt el a menstruációd! A ciklusod ezentúl úgy fog kinézni, hogy 21 nap gyógyszer, és 7 nap szünet, ami alatt megjön és el is múlik a menzeszed, és így ki is jön a 28 nap :)
Igen, a 7 napos szünetben fog megjönni kb.3-4 napon A 8. napon akkor is el kell kezdened szedni a köv. levéllel, ha még nem múlt el a vérzésed!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! és még 1 kérdés:$ hogy nekem ez volt az elsõ és valszin a gyogyszer miatt 2 hétig volt mensim de a 2. héten márc sak ilyen pecsétlõ szerû valami... és ettõl ugyanugy most fog megjöni?
pecsételõ vérzés még természetes az elsõ hónapokban mikor elkezded szedni a tabit mert még nem állt be.valószínû hogy az 1. dobozzal ha végeztél beáll ha nem akkor menj orvoshoz és mond el neki mi van.valószínû hogy újat ír ki vagy kivizsgál.sok szerencsét:) (am én is most kezdtem el tabit szedni:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Most akkor mikor kell fogat mosni? Étkezés előtt vagy után? Mennyit kell várni vele, hányszor kell egy nap?

Igyekszem tisztán tartani a fogaimat, de minél többet olvasok, hogy is kellene, annál több verzióval találkozok. Valahol azt írják, hogy étkezés előtt, mert akkor kiirtom a bacikat, valahol meg azt, hogy étkezés után vízzel öblögessek félórával utána fogmosás. Meg állítólag a napi ötszöri étkezés az egészséges, de max 3-szor szabad fogat mosni. Hogy is van ez akkor? :DD

Legjobb válasz: Minden étkezés után közvetlenül moss fogat. Ha 3x ettél akkor annyiszor, ha 5x akkor 5x. Nem fognak elkopni a fogaid, ha napi 3-nál többször mosod :)

Minden étkezés után közvetlenül moss fogat. Ha 3x ettél akkor annyiszor, ha 5x akkor 5x. Nem fognak elkopni a fogaid, ha napi 3-nál többször mosod :)
A fogmosásnál nem az számít hogy napi hányszor csinálod, vagy hogy mikor (evés elõtt vagy után), hanem hogy mennyire vagy alapos: megfelelõ technika, fogkrém és fogkefe, fogselyem, szájvíz. Egyetlen fontos idõpont van, mégpedig az elalvás elõtt, vacsora utáni fogmosás. Ennek az a lényege, hogy a nap közben fegyülemlett lepedéket és a fogak közé szorult ételdarabokat eltávolítsuk, mert alvás közben gyorsabban szaporodnak a baktériumok a szájban. A reggeli fogmosást sem érdemes kihagyni, éppen az éjszaka felgyülemlett lepedék miatt. Étkezés és fogmosás: Ha egészségesen táplálkozol és nem csak chipset eszel kólával, akkor maga a rágás is tisztítólag hat a fogakra (rostos ételek, mentolos rágó), ezért felesleges közvetlenül utána vagy elõtte fogat mosni. A plakk (lepedék) egy fehérjébõl álló biofilm, ami befedi a szájüreg felszínét (fogakat, ínyt, nyelvet, szájpadlást). Alapos fogmosás után már 20 percel kimutatható, benne pedig baktériumok szaporodnak, amik a lepedék fehérjéjébõl táplákoznak (egyes fajtájuk szuvasodást okozhat).

Most akkor igy ribancnak fognak titulálni?

Ném régen lefeküdtem egy barátommal akit nagyon régen ismerek de megbeszéltük,hogy ez csak szex volt emiatt most nem fogjuk magunkat zavarban érezni.Végülis én nem lennék ellenére egy kis barátság extrákkal sztorinak.De az a helyzet hogy nagyon tetszik már régóta egy fiú akivel lehet hogy ö vele végre lesz vmi mármint hogy összejövünk.akkor most nem leszek ribanc hogy 2hete massal feküdtem le most meg LEHET összejövök vkivel?

Legjobb válasz: #6 haha, édes vagy :) És ha a pasija rákérdez? Nincsen a szexben semmi szégyellni való. Ha valaki azért nem jön össze velem, pl., mert nem tetszik neki, hogy élvezem a szexet sok emberrel, sokszor, az nekem nem fog hiányozni. Ennyi. Nem értem, miért elfogadott, ha pasiként szexel valaki, és miért letagadni való, ha az illetõ nõ. Meg mi az, hogy az a nõ ribanc, aki benne van a barátság extrákban kapcsolatban? Mert akkor az a pasi, aki benne van, micsoda? Barátság extrákkal nincsen két fél nélkül, és ha eltekintünk most a homoszexuálitástól, akkor mégis hogyan akarunk ilyen kapcsolatról beszélni, ha a nõknek ez nem "illendõ"? Ez a 21. század, nem a középkor. Ha egy nõ szexelni akar, hát egészségére. Aki meg a mai napig azt a nézetet vallja, hogy egy nõ ne legyen szexuálisan aktív, az idióta, és nekem nincs szükségem idiótákra, tehát sírni sem fogok utána.

#6 haha, édes vagy :) És ha a pasija rákérdez? Nincsen a szexben semmi szégyellni való. Ha valaki azért nem jön össze velem, pl., mert nem tetszik neki, hogy élvezem a szexet sok emberrel, sokszor, az nekem nem fog hiányozni. Ennyi. Nem értem, miért elfogadott, ha pasiként szexel valaki, és miért letagadni való, ha az illetõ nõ. Meg mi az, hogy az a nõ ribanc, aki benne van a barátság extrákban kapcsolatban? Mert akkor az a pasi, aki benne van, micsoda? Barátság extrákkal nincsen két fél nélkül, és ha eltekintünk most a homoszexuálitástól, akkor mégis hogyan akarunk ilyen kapcsolatról beszélni, ha a nõknek ez nem "illendõ"? Ez a 21. század, nem a középkor. Ha egy nõ szexelni akar, hát egészségére. Aki meg a mai napig azt a nézetet vallja, hogy egy nõ ne legyen szexuálisan aktív, az idióta, és nekem nincs szükségem idiótákra, tehát sírni sem fogok utána.
Jól van, csak akkor is legyél ilyen menõ majd ha a párod rákérdez. Mert a nõk 110%-a ilyenkor már kussol, játsza a "maradok otthon és fõzök" c szerepet. Ez szól a kérdezõnek meg az elõttem lévõnek is.
Jah es a pasik is mind himringyok amiert minden nap megprobalnak massal lefekedni, mert milyen meno hogy csajozik. Kerdezo! Nem kell nagy dobra verni. Ne mondd senkinek. A srac legyen diszkret. Ennyi. Meg mindig olyan prud a tarsadalmunk hogy az a naiv abrand terjeng hogy a noknek igazabol akkor szabadna szexelni ha ferjhez mennek. Vagy egyes liberalisabb elfogult emberek szemeben ha mar jo reg ota kapcsolatban vagy, de akkor is mea culpa, hogy elotte lefekudtem massal... Na hagyjatok mar. Persze hogy mi is kivanjuk a szexet... Ha 100 pasival legekudtel volna mar akkor lennel kb. ribanc...
Szerintem ne, de el ne mondd az új srácnak. Nekem is ez volt, lefeküdtem az egyik legjobb barátommal, utána nemsokra rá meg megismertem a jelenlegi páromat, akibe totál beleszerettem, engem sem érdekelt, hogy pár hete mi volt.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor ne ismétlõdjön meg és ennyi?de az a másik fiú sem fog annak tartani akovel lefeküdtem akivel amugy megjegyzem minden nap találkozok és szinte egész nap egy légtérbe vagyok zárva
Ha valaki ribancnak tart, csak azért, mert fel mered vállalni a szexualitásodat, és mert a társadalom nem nyomott el az idióta konzervatív "a nõk maradjanak otthon és fõzzenek" eszméivel, akkor kapja be. Szerintem. Miért ne szexelhetnél valakivel a móka kedvéért? Nincsen abban semmi rossz. Viszont én olyan emberrel nem jönnék össze, aki megmondja, mit kéne csinálnom a szexuális életemmel.
nem
Aki benne van a "barátság extrákkal" ban az mind ribanc. Így nem annak fog, hanem az vagy.
Nem, akkor lennél, ha összejönnél az új sráccal, és visszajárogatnál a régihez. Én azt mondom, hogy amíg nem jöttél össze mással, addig belefér a régivel, de az újnak ezt ne mond el.
nem leszel az, jól esett mindkettõtöknek, elõfordul..meg még nem jöttél vele össze. amúg meg el ne mondd neki

Heló! Eddig nagyon nagyon ritkán mostam a fogam és elég sárgás, most kb.1 hónapja mosom rendszeresen (reggel, este). Ha minden nap mosom a fogam (2x) +listerin, akkor kb. mennyi idő mire kifehéredik a fogam? 13/F

Ötlet?

Legjobb válasz: Semennyi, nem fog fehéredni. Ahhoz fehérítõt kell használni, de azzal is hetek alatt és minimálisat. Fogkövet le kell szedetni a fogorvossal, fogmosással úgyse jön le.

Semennyi, nem fog fehéredni. Ahhoz fehérítõt kell használni, de azzal is hetek alatt és minimálisat. Fogkövet le kell szedetni a fogorvossal, fogmosással úgyse jön le.
A kérdező hozzászólása: Tavaly voltam utoljára fogorvosnál, és azt mondta, hogy semmi gond nincs a fogaimmal, nincs rajtuk fogkõ, vagy bármi más probléma.De akkor jövõhéten elmegyek és megnézetem. Házilag esetleg hogyan lehet megállapítani, hogy van e rajta fogkõ? Mert akkor nem megyek el, és megpróbálom kifehéríteni valahogy
Jajj az okosság..Ennyire ne félj a fogorvostól, a fogkövet nem tudod magadnak leszedni......
A kérdező hozzászólása: Félelem? Senki sem beszél itt félelemrõl, csak nemlátom értelmét elmenni feleslegesen, ha házilag is megtudom állapítani, hogy van e fogkövem.
1 év alatt azért rakódhat le rá, fõleg, ha elhanyagoltad, szénsavas italok tönkre tudják még tenni. A fognak alapból nem fehér a természetes színe, hanem sárgás. Nem nagyon, de látszik, hogy sárgás árnyalatú. Ilyen: http://www.google.hu/imgres?hl=hu&biw=1366&bih=643&tbm=isch&..
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi a válaszokat
A fogorvos sosem értelmetlen. 1 évente ajánlott elmenni hozzá min. egyszer, még ha te úgy is látod, hogy semmi baj a fogaiddal... Menj el, csak a javadra válhat! :)
banánhejjal dörzsöltem fogaim, 1 hėt mulva sokkal feherebb lett.... probaljatok ki ti is , olcsobb :)

Stodette fogamzásgátlót szedek. Hétvégén nyaralni készülünk, és nekem épp akkor fog megjönni. Most vettem be az utolsó szemet. Ha nem tartok most szünetet, akkor az azt jelenti, hogy ebben a hónapban kimarad a menstruációm? Valaki használta már így?

Legjobb válasz: Igen,akkor most kimarad,kihagyás nélkül szedd be a következõ levéllel is és majd ha azt is beszedted akkor fog megjönni.Mikor én toltam el így a havimat kicsit fájt a hasam meg a cicim is feszült de amúgy semmi para vele.

Igen, akkor most kimarad, kihagyás nélkül szedd be a következõ levéllel is és majd ha azt is beszedted akkor fog megjönni.Mikor én toltam el így a havimat kicsit fájt a hasam meg a cicim is feszült de amúgy semmi para vele.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzászólásod, valószínû, hogy még nem hallottál errõl a gyógyszerrõl.A tájékoztatóban le van írva, hogy így lehet késleltetni a menstruációt.Arra lettem volna kíváncsi, hogy másnál hatásos volt-e :( Sajnos én olyankor a görcsöktõl fel sem bírok állni, ezért szerettem volna eltolni. :( még egyszer köszönöm a sokatmondó kommentedet
A kérdező hozzászólása: Kedves Második Hozzászóló!Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!