Találatok a következő kifejezésre: Most akkor fog jönni (53 db)

Most akkor fog jönni még proci AM3+ba?

Olvastam, hogy már nem, valahol meg azt, hogy igen. Végülis nem rég jelenik meg az fx 6350 és az fx 4350 vagy lehet, hogy csak ilyen "kipofozott" változatok lesznek, ha lesznek? Szóval új széria az nem valoszínű?

Legjobb válasz: Ez az aktuális piaci igénytõl függ. Steamroller modulos Opteron-ok biztosan lesznek. Amíg az AMD nem ad ki 4 modulos APU-kat, addig lesnek még am3-as cpu-k.

Ez az aktuális piaci igénytõl függ. Steamroller modulos Opteron-ok biztosan lesznek. Amíg az AMD nem ad ki 4 modulos APU-kat, addig lesnek még am3-as cpu-k.
A kérdező hozzászólása: okés köszi a választ
ezt nem lehet behatárolni hogy mikor de mindenképp számíthatsz rá h meg fog jönni, bármikor megjöhet

Tegnap a nemvárt napján pozitív lett a terhességi tesztem (erősen), nem is jött meg. Most pedig vizes folyásom van, ami menszi előtt szokott lenni. Aggódom, hogy akkor most meg fog jönni?

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! Ha ott van a baba ne aggódj! :) Ha vizes a folyásod, az még nem azt jelenti, hogy meg fog jönni! Nyugi! Ha pedig megjön, hívd fel az orvosod és menj el hozzá! Õ majd segít a babónak, hogy megmaradjon! Jó babavárást!

Szia! Gratulálok! Ha ott van a baba ne aggódj! :) Ha vizes a folyásod, az még nem azt jelenti, hogy meg fog jönni! Nyugi! Ha pedig megjön, hívd fel az orvosod és menj el hozzá! Õ majd segít a babónak, hogy megmaradjon! Jó babavárást!

Most fogom elkezdeni szedni a fogamzásgátlót. Ha most meg fog jönni akkor kell bevennem az első szemet? Bővebben lent.

Szóval délelőtt szeretném majd szedni, és a tájékoztatóban azt olvastam, hogy aznap amikor megjön, kell bevenni az első szemet, és akkor onnantól már védelmet nyújt. De nekem általában du/estefelé szokott megjönni. Ha most délelőtt akarom szedni akkor aznap mikor este megjön majd, vegyek be egyet? Pl megjön holnap este, akkor még vegyek be egy szemet, vagy csak másnap délelőtt kezdjem el?

Legjobb válasz: Én is nem rég kezdtem el szedni, csak én inkább este akartam szedni, mert úgy nem megy ki a fejembõl, meg reggel könnyen el lehet aludni. Nekem kora reggel jött meg, így aznap este vetem be. Nem tudom érthetõ e amit írtam :D de a lényeg, a 2. nap is beveheted a tablettát, legalábbis úgy tudom, hogy a tájékoztatójára ez is rá van írva.. Remélem segítettem. 17/L

Én is nem rég kezdtem el szedni, csak én inkább este akartam szedni, mert úgy nem megy ki a fejembõl, meg reggel könnyen el lehet aludni. Nekem kora reggel jött meg, így aznap este vetem be. Nem tudom érthetõ e amit írtam :D de a lényeg, a 2. nap is beveheted a tablettát, legalábbis úgy tudom, hogy a tájékoztatójára ez is rá van írva.. Remélem segítettem. 17/L
ha menses elsõ napján veszed be (vagyis 24 órán belül), az a legjobb, ilyenkor már elvileg ezonnal védve vagy terhesség ellen.de a 2.-5. napon is beveheted, csak akkor még 7 napig óvszert is kell használni kiegészítésképp.szóval ha este megjön, elég, ha reggel szeded be az elsõt, hiszen az még 24 órán belül van, vagyis az elsõ naphoz tartozik!

Akkor most meg fog jönni? Tegnap enyhén barnáztam ma délutánra már pirosasabb a szine. Eddig mindig mensi elött 1-héttel már fájt a mellem és szurt a hasam alja de ebbe a ciklusba csak most kezdett el fájni a mellem (a hasam nem szúr).

Elvileg szombatra nem várom

Legjobb válasz: Sajnos nálam is ez van már 8. hónapja!! Nekem eddig megjött mindig. De itt olvastam már, hogy van olyan, hogy menszi helyett barnázik kicsit valaki, de sztem ne éld bele magad!! Jobb most nem reménykedni mint késõbb sírni mikor rendesen beindul. Szorítok azért!!

Sajnos nálam is ez van már 8. hónapja!! Nekem eddig megjött mindig. De itt olvastam már, hogy van olyan, hogy menszi helyett barnázik kicsit valaki, de sztem ne éld bele magad!! Jobb most nem reménykedni mint késõbb sírni mikor rendesen beindul. Szorítok azért!!
A kérdező hozzászólása: írjatok még légyszi. tapasztalatokat van még reményem?
Remény van, én olvastam itt ilyet, de a saját példám ellentmond.

Ciklus 21. napján volt ovum, most a 25. napon elkezdtem vérezni picit, csak mosdó után jellemzõ inkább. Akkor most meg fog jönni rendesen és közben lehet megtörténhet a beágyazódás?

Sosem volt ilyen késõn ovum. És ilyen hamar sem jött még meg soha. Ciklusaim általában 26-30 nap között mozognak, legtöbbször 28 naposak. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Van még esély a késõi ovu miatt, vagy ez a hónap is elúszott. :(

A kérdező hozzászólása: Van még esély a késõi ovu miatt, vagy ez a hónap is elúszott. :(
Hááát..szívesen mondanám, hogy talán beágyazódási vérzés, de az ilyen hamar nem lehet (feltéve, hogy ovukor voltatok együtt, ha elõbb is, akkor talán lehet az, de az csak egy-két csepp). Ha azt mondod a ciklusaid 26-30 nap között mozognak, akkor ez sajnos nagyobb eséllyel a köv. mensi elõjele.
Elsõ vagyok: DE! természetesen míg nem jön meg, van esély! Hajrá!

Egyértelmű tojásfehérjés nyák akkor is peteérést jelez, ha szülés óta még nem volt mensim? És akkor most meg fog jönni, és végre élesben gyúrhatunk a tesóra?

Legjobb válasz: Valószínû igen, és igy egy próbát megér, legyet együtt 2 naponta, így valamikor szépen elcsíphetitek a termékeny pete sejtet..HAJRÁ !!!

Valószínû igen, és igy egy próbát megér, legyet együtt 2 naponta, így valamikor szépen elcsíphetitek a termékeny pete sejtet..HAJRÁ !!!
Ha nem csíp a puncid, és nem viszket, akkor hamarosan menstruálni fogsz.
Elõzõ vagyok: Kifelejtettem, hogy nagyon vékony és magas vagyok, talán emiatt van ez, hogy nem jön meg? 156 cm és 35 kg. Ami furcsa, hogy olyan oszt. társamnak is megvan már, aki csak kb. 1 évvel idõsebb nálam. Ráadásul szõke hajú, meg olyan "világos", és elég késõn érõ típus. Én meg barna hajú, barna szemû vagyok, tehát elvileg korabban érek. ???
Nekem kb. 10 éves korom óta minden megvan. Szõr, mellnövés (mondjuk nem valami nagy, mert vékony testalkatú vagyok), fehérfolyás. A fehérfolyás mostanában néha nagyon világosbarna színû, picit sárgás, de ez ritkán van. Nem csíp, nem éget ott lent. Sötétbarna folyások még nem volt. Most akkor ez mi?
én 12 éves voltam amikor megjött szintén, és ez már az, holnapra valószínûleg már piros lesz, gratulálok, nõvé értél!(: 16/L
Erre még csak tisztasági betétet kell használni. A barna folyás tulajdonképpen véres folyás, úgyhogy ez egy nagyon gyenge menstruáció volt. Nekem is sokáig barna folyás képében jelentkezett a mensim. Lehet, hogy holnapra már vérezni fogsz, de lehet, hogy csak egy hónap múlva, viszont az is lehet, hogy egy fél év múlva. Sajnos ezt nem lehet megmondani pontosan.
Pontosan nem lehet tudni mikor fogsz menstruálni, lehet, hogy már holnap, de lehet, hogy csak hónapok múlva. Elsõ voltam megint.
Elsõ vagyok. Betétet használhatsz, tampont még nem!!!
A tampont késõbb sem ajánlom, mivel nagyon egészségtelen!
A kérdező hozzászólása: hát jó, majd elmondom, amikor megint erõsebb lesz a barna folyás. Ebbõl következtethetõleg, hogy már alig van 'erõs barna', mikorra lesz erõs megint? (nem mintha várnám).
Nyugodtan mondd el Anyukádnak is és Apukádnak is, hogy menstruálsz. Nem kell ezt szégyellni, hiszen a világ legtermészetesebb dolga. Így készül fel a szervezeted, hogy felnõtt korodban kisbabád lehessen. És ezt Apukád is tudja.
A kérdező hozzászólása: de végülis nemcsak apa miatt maradt abba aneszélgetés, hanem, mert mar nem szoltam semmit.
Apukád elõtt sem kell szégyellni, hiszen õ is tudja, hogy mi a menstruáció, és tisztába van vele, hogy Te is menstruálni fogsz.
A kérdező hozzászólása: hát ma mondtam neki, h fáj a hasam, és erre azt mondta: na, még a végén bedögölsz, (de persze elõtte megmutattam neki hol fáj). Aztán megkérdeztem fél perc után: miért, az baj?½ azt mondta erre, h term. folyamat és szorít, h minél késõbb jöjjön meg. :/ aztán jött apa., és nem szoltam semmit.
Akkor állj elé(vagy hívd fel telefonon ha nincs otthon) és mond azt neki, hogy 'Anyu, menstruálok.'
A kérdező hozzászólása: a-a, még nem szóltam :/
Sajnos azt nem lehet tudni, mikor lesz erõsebb a barna folyásod, de így is szólhatsz a szüleidnek.
A következõ mensidnél. Ha ugyanis megint gyenge barna folyásod van, akkor hamarosan eláll. Hogy mikor jön meg a következõ, azt nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! :)
A kérdező hozzászólása: tegnap megint megjött. Akkor ez így normális?
Igen, teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: akkor jó :)
Szüleid tudják már? :)
A kérdező hozzászólása: nem xD
Én a helyedben elmondanám anyukámnak. Mert gondolom nem akarod mindig te venni a betétet, meg ez tényleg olyan dolog amirõl tudnia kéne.
Tartozol annyival Anyukádnak, hogy õszintén elmondd, hogy menstruálsz. Ha véletlenül jön rá, és nem Te mondtad meg Neki, akkor az nagyon rosszul fog Neki esni, amit meg is értek!
Gratulálok nagylány lettél! :) Gndolom anyukádnak már szóltál.
A kérdező hozzászólása: okés. :( :)
Elõzõ vagyok. Nem kell ezt szégyellni, hiszen a világ legtermészetesebb dolga. Anyukád is nõ, Õ is menstruál.
A kérdező hozzászólása: holnap a 4. Nap lesz, amióta a barna folyásom van. Amugy tampont nem is akarok, és nem is fogok Soha használni! :)
A kérdező hozzászólása: akkor most nekem megjött???
Szerintem megjött, igen. Ez jó, de ha a mostani magasságoddal nem vagy megelégedve, akkor valószínûleg nem is.leszel soha, mert a menstruáció megkezdõdése után az ember már csak nagyon keveset és azt is nagyon lassan nõ. :( Tehát én pont ezért várom is meg nem is. Amúgy a tampon nem egészségtelen, jó, nem a legnagyobb mérettel kell kezdeni, hanem a minivel. Az kényelmes, nem is érzed. Nincs baj azzal, hogy a betétnél akarsz maradni, de mi lesz ha pl. strandra vagy úszni mész, és akkor pont meglesz? Nem valami higiénius ott is betétet használni. Gondolj bele: békésen úszogatsz a medencében, amikor egyszerre a víz pirosas lesz körülötted, és egy használt betét bukkan fel a felszínen? Ennyi nedvességet egy betét nem bír el, a ragasztó is feloldódik. Igaz, hogy a tampont óránként cserélni kell, de ilyen helyzetben, mint amit mondtam, még mindig sokkal praktikusabb ez, mintha az úszómester egy csomó ember elött megkérne, hogy "na kislányom, takarítsd ezt innen a vízbõl..." Persze nem akarlak rábeszélni semmire, csak felhoztam egy példát.
A kérdező hozzászólása: 1. menstruáció ótán már alig növünk?!? Hát ém akkor örökre 141cm maradok? (kicsit kiakadtam ezen :) )
Nem azt mondtam, hogy KAMPEC, nem nõsz tovább, csak annyit, hogy a növés folyamata lelassul kissé, ha megjön. De ettõl függetlenül a magasságod a génjeidbe vannak írva, szóval simán nõhetsz még vagy 10-20 centit is. Ha megnézed a szüleidet, akkor nagyjából olyan magas leszel te is, mint anyukád, apukád. Valahol a kettõ között. :) Kedves utolsó válaszoló! Lehet, hogy te nem értesz egyet azzal, amit írtam, ettõl függetlenül kultúráltan is ki lehet nyilvánítani a véleményedet. De mondjuk, ha vennéd szépen a fáradságot és utánaolvasnák a dolognak, láthatod, hogy amit írtam, általánosságban igaz. (Mondom: általánosságban!)
A kérdező hozzászólása: háát kapásból már nagyobb vagyok mint anyám, ugyhogy max.150cm leszek. :/
Én az elsõ mensim óta kb. 15 cm-t nõttem. És ebbõl 10-et nagyon hirtelen. Nem mindenkinél van ugyanúgy ez.
A kérdező hozzászólása: mostmár nagyon sok és sötétbarna :s
A kérdező hozzászólása: elfog múlni ez a barna izé? És ha igen, akkor kb. Mikorra?
Ha már sötét barna, akkor az alvadt vér, tehát tekinthetõ menstruációnak. Ez is teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: köszi, de ez mikorra áll el?
Azt sajnos nem tudom megmondani, mikor áll el, de ha 10 napnál tovább tart, akkor el kell menni orvoshoz. Elõzõ voltam.
3-4 napon belül el fog állni. Még csak a negyedik napon vagy. :)
A kérdező hozzászólása: remélem hamar eláll :) Amugy köszönöm! ;)
A kérdező hozzászólása: ajajj!!! :'( asszem megjött! :( :/ piros a wc papír, amikor kitöröltem! Xuganyzásután nagyon PIROS ÉS fOLYÓS MIT MONDJAK ANUUMNAK?? És HOGY MONDJAM SEGÓTSÉG KÉTSÉGBE ESTEM!!
Egyszerûen mondd azt, "Anya, menstruálok!"
A kérdező hozzászólása: mikor van az a hamarosan? Minél több idõ, annál jobb.

Éveken keresztül ugyanaz a Mikulás járt hozzánk, de idén nyugdíjba ment. Most más fog jönni. Hogy magyarázzam meg a 7 éves gyerekemnek (aki még hisz a mesében) hogy másképp néz ki a a Miku? És van még egy 6 éves is. Kreatív, hihető tippeket kérek!

Legjobb válasz: Nálunk is más jön idén, mint tavaly. Mivel az én 7 évesem is hisz még benne, azt mondtam, hogy mivel több millió gyerek van a világon, így nem csak egy Mikulás járja körbe a gyerekeket, hanem többen vannak. Mindegyik igazi persze... Mindig az jön, aki épp ráér. Õ elfogadta, sõt, még mondta is, hogy csodálkozott, hogy bír a Mikulás annyi helyre egyedül elmenni, így már érti... :)

Nálunk is más jön idén, mint tavaly. Mivel az én 7 évesem is hisz még benne, azt mondtam, hogy mivel több millió gyerek van a világon, így nem csak egy Mikulás járja körbe a gyerekeket, hanem többen vannak. Mindegyik igazi persze... Mindig az jön, aki épp ráér. Õ elfogadta, sõt, még mondta is, hogy csodálkozott, hogy bír a Mikulás annyi helyre egyedül elmenni, így már érti... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Már nagyon izgulunk, reméljük, nem lesz gond

Akkor most meg fog jönni az első menzesz?

14 éves lány vagyok már minden előjel megvan már több éve (szőrnövekedés,fehérfolyás).Az utóbbi időbe rengeteget nőttem.Már egy hónapja fájdogál az alhasam meg a derekam de pár napja erősebben szokott (nem egyfolytában).Szinte mindenen felidegesítem magam és ez nagyon zavar nem csak engem..akkor most meg fog jönni az első?

Legjobb válasz: Elõbb-utóbb biztos.

Elõbb-utóbb biztos.
Ha már a derekad is fàj, sztem még ezen a héten megjön. :) Utolsó elõtti voltam! :D majd Irj ha vlmi változas lesz! :D
A kérdező hozzászólása: Ma is csak egy nagyon-nagyon kicsi fehérfolyás volt.A derekam nem nagyon fáj inkább a bal petefészkem egy picikét
Figyelj.. elõbb-utóbb úgyis meg fog jönni.. ez sztem nemsokára lesz.. az elõtüneteid már megvannak, beleértve a fájdalmakat és a folyàst is.. légy türelmes, mást nagyon nem tudsz csinàlni, meg mi sem tudtunk.. ez a te szervezeted, õ tudja h mikor jó.. :D szóval no para, és minden rendben lesz! ;) ha vlmi vàltozott, irj okvetlen! :) 13/l (már megvan nekem! :D)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Megjött már?
A kérdező hozzászólása: Még nem csak a fehérfolyás változott meg és erõsen fehér lett olyan rikitóan most pár napja nincs fehérfolyás és tegnap óta fájdogál a petefészkemnél
A kérdező hozzászólása: Szétmegy a fejem:(
nekem is a rinyálásodtól...
A kérdező hozzászólása: Mibajod van?
Neked mi bajod van?! Értsd már meg, hogy a derekad, fejed, etc. egy rakás mindentõl fájhat, nem csak attól, hogy meg fog jönni. Ne rinyálj, elõbb-utóbb meg fog jönni akkor is, ha nem írsz neki üdvözlõbeszédet gyakorin. És hogy eláruljak egy titkot, nem akkora buli a dolog, mint képzeled. Ha megjön, akkor meg majd azt a rinyálást olvashatjuk a tolladból, hogy hú, de durva, stb. És könyörgöm, le ne merjétek még egyszer írni azt, hogy "elõjel" mert konkrétan már a frááááász kapdos.
A kérdező hozzászólása: Ha annyira zavar miért olvasod?:) Nem az olyan idiótáknak írom mint te..ja és még valami:elõjel, elõjel, elõjel:)
Azt hiszem, hogy az utolsó kommenteddel elénk tártad az idiótasági bizonyítványod... Mellesleg miért gondolod, hogy a tested mostanában meg fog érni, ha az agyad még ilyen gyerek szinten van?
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg nem tudom miért nem lehet ezt leírni..nyáron költöztem az ország másik végébe és senkim sincs akivel megbeszélhetném ezeket a dolgokat mivel a szüleim le se [email protected] nem tetszik ne olvasd!
A kérdező hozzászólása: Tudod nem igazán érdekel amit mondasz..amúgy egy fiú nem értem miért olvasgatja a csajos dolgokat
De nem fér abba a kis aranyos fejedbe, hogy ide az ember kiír egy kérdést, amire segítõkész idegenek válaszolgatnak. Kaptál már csomó hasznos választ, erre jössz a "szétmegy a fejem" jellegû közlésekkel, ami nem viszi kicsit sem elõbb az ügyet. Ha közléskényszered van, írj blogot, ha meg beszélgethetnéked, akkor chatelj. Mellesleg Te is közeledhetnél a szüleid felé attól még, hogy épp pubertás korodat éled. És nem tudom, mibõl következtettél arra, hogy hímnemû vagyok, de ezek szerint a nõi megérzésed sem jött még meg.
A kérdező hozzászólása: Haggyál már békén nem veszekszek veled:D Amúgy meg ha csaj lennél sokkal megértõbb és értelmesebb lennél nem egy b*nkó..és nem igazán nevezném hasznosnak a te válaszaidat..
Hagylak, mert látom, a nyelvtankönyved vár. A szövegértelmezés alcímet se hagyd ki...
A kérdező hozzászólása: Nem sok:) Csak annyi hogy ma kevés volt a fehérfolyás meg a derekam fáj egy kicsit
Van azóta változás?
A kérdező hozzászólása: Hát ja:D
Szerintem igen. Hordj magaddal feltétlen betétet így nem érhet váratlanul!
Nem biztos hogy mostanában, de nem is kell aggódnod 16 éves korodig.
A kérdező hozzászólása: Rendben.Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem még leírni hogy az utóbbi pár napban talán egy hete sokkal több lett a fehérfolyásom mintha megerõsödött volna...
Hamarosan megjön! De 17 éves korodig bõven ráérne.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy ráér már írták:D Azért köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap 4 piros pötty volt a bugyimban 2 nagy(nem olyan hû de nagy de azért rendesen lehet látni) 2 kicsi.Ma délelõtt nem volt fehérfolyásom most viszont megint sok van...
8-as vagyok! Hamarosan megjön neked! Szerintem pár nap/hét :-)
A kérdező hozzászólása: Tényleg?:D Köszi a választ:) amúgy hozzászóltam a kérdésedhez:)
Szerintem! Ne vedd biztosra :-) Láttam :-P
A kérdező hozzászólása: :)
Szerintem is nemsokára meg fog jönni :) Én tizenhárom éves vagyok (leszek decemberben), velem is ilyenek voltak egy ideje, aztán ma meg is jött. Úgyhogy szerintem neked se kell sokáig várni :)
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõ múlva jött meg?:D
A kérdező hozzászólása: Fáj a pocim:((
Szia! :) Én még nem írtam neked, de most irok.. :) aA hasfàjàs már közvetlen elõjel! Ma vagy holnap szerintem meg fog jönni! :) Màr nincs sok hàtra, hamarosan nagylàny leszel! :) ) Készülj fel rà, hogy ne érjen meglepetésként! :) Okvetlen Irj majd hogy mi a szitu! :)
A kérdező hozzászólása: már nem fáj a hasam téves riasztás volt xD
Nembaj, egyszer úgy is megjön! :D
Bunkók! Én kérdeztem tõle nem kell így letolni szegényt!!! Ui.: Akit nem érdekel a kérdés, nem tud rá értelmes választ adni és csak fikázni tudja a másikat az elhúzhat a jó büdös ......-ba.Nem kell írni ha nem tudsz értelmes választ adni!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!