Találatok a következő kifejezésre: Most akkor fekszik a (7 db)

Most akkor hogy fekszik a baba? 28. hétben vagyunk, és van hogy egyszerre érzem mindkét oldalon a rúgást. /látni is/

egész oldalt, köldök magasságában.akkor ezekszerint keresztben van?

Legjobb válasz: Nekem is igy van. Ma voltunk orvosnál és keresztbe fekszik. De azt mondta a doki,hogy ne aggódjak még van ideje megfordulni. 29 hetes kismama

Nekem is igy van. Ma voltunk orvosnál és keresztbe fekszik. De azt mondta a doki, hogy ne aggódjak még van ideje megfordulni. 29 hetes kismama

A munkahelyemen ha valaki beteg, akkor össze vissza tüsszög meg köhög. Ezért most én fekszem betegen itthon. Szerintetek se illik betegen munkába menni?

Legjobb válasz: Nem illik, de van, aki nem teheti meg, hogy otthon marad... Nem kap szabadságot, már nincs neki, a táppénz meg lényegesen kevesebb pénzt hoz, és ha esetleg az éhenhalás eredménye az az egy hét táppénz, akkor bizony be fog menni betegen...

Nem illik, de van, aki nem teheti meg, hogy otthon marad... Nem kap szabadságot, már nincs neki, a táppénz meg lényegesen kevesebb pénzt hoz, és ha esetleg az éhenhalás eredménye az az egy hét táppénz, akkor bizony be fog menni betegen...
nálunk aki betegen jön be dolgozni azt a fõnök hazaküldi pihenni rendes és igaza is van inkább 1 ember feküdjön otthon mint hogy végigfertõzze az irodát és mindenki otthon feküdjön
Nem illik, de fõnökfüggõ is a dolog. Az enyém például nem tolerálja, ha az ember kiesik a munkából, és mivel relatíve könnyen pótolható vagyok, ha nem muszáj, nem kockáztatok. Igaz, senkit nem is fertõzök meg, vagy legalábbis eddig erre még nem volt példa.
Nyugaton tilos betegen bemenni dolgozni - nálunk meg akkor maradhat otthon a beteg, ha halálos. Ennyi.

Most hogy is van ez? Egy fiu kinyal és lefekszik egy lánnyal akkor ő a király de ha a lány leszop egy fiut és le fekszik vele akkor meg ország qrvája

Legjobb válasz: Fiú vagyok, és nem szívesen mondom el, de: A fiú egy kulcs, a lány egy zár. Az a kulcs ami minden zárat ki tud nyitni az egy nagyon jó kulcs. Az a zár amit minden kulcs ki tud nyitni nem túl jó zár.

Fiú vagyok, és nem szívesen mondom el, de: A fiú egy kulcs, a lány egy zár. Az a kulcs ami minden zárat ki tud nyitni az egy nagyon jó kulcs. Az a zár amit minden kulcs ki tud nyitni nem túl jó zár.
Nagyon frappáns volt ez a válasz. Igen, ez tényleg így van bár nem tartom túl igazságosnak...
A kérdező hozzászólása: Aha.. Köszi a válaszokat!
hát ha 1 fiúról van szó akkor nem qrva... ha szeretik egymást miért ne? de ha egynél több fiúról van szó akk meg a kulcsos-záras hasonlat a találó
mer az illés akadémia valami presztizshely?
A kérdező hozzászólása: Szombathelyen a csajok 80%a oda van értük.(fociakadémia)
hát csinálj valami királyabbat mint a foci és legyen hirneved, nem nehéz mert lassan csak királyabb dolgok vannak
lehet h velem van baj de az illésesek nekem egyáltalán nem jönnek be... l/idén 17
A kérdező hozzászólása: hoppá micsoda véletlenek:)
itt vagyok:D
A kérdező hozzászólása: írj üzit!!:DD

22 hetes leszek. Ha alszok a babám is alszik. Nem mocorog. Nektek is igy van? Ez igy fog maradni vagy csak most? Többnyire ha ülök vagy fekszem akkor érzem mocorogni, rugdalozni (de csak finoman, nem erösen).

Nektek hogy mozog?Éreztétek már csuklani?Én még nem.Uh-on láttuk pont hogy nyelt a magzat vizböl de nem éreztem még csuklani.Vagy majd a késöbiekben ha nagyobb?

Legjobb válasz: Ha alszol, akkor honnan tudod, hogy õ is alszik? Nem biztos, csak nem ébredsz föl rá, hisz nem erõs a mozgása. Én 25 hetes vagyok. Hamarosan már állva is fogod néha-néha érezni. Nekem nagyon sokat van egész lent, ilyenkor a hólyagomat is sokszor nyomja és kevsébé érezni a mozgását. Ha följebb van, a köldököm magasságában, akkor erõsebb a mozgás, de ez ritkábban van. Csuklását késõbb érezhetjük majd. Két hete UH-n (tehát 23 hetesen) mozgott, de azt pl.egyáltalán nem éreztem, pedig ugye feküdtem. Még sok helyük van.

Ha alszol, akkor honnan tudod, hogy õ is alszik? Nem biztos, csak nem ébredsz föl rá, hisz nem erõs a mozgása. Én 25 hetes vagyok. Hamarosan már állva is fogod néha-néha érezni. Nekem nagyon sokat van egész lent, ilyenkor a hólyagomat is sokszor nyomja és kevsébé érezni a mozgását. Ha följebb van, a köldököm magasságában, akkor erõsebb a mozgás, de ez ritkábban van. Csuklását késõbb érezhetjük majd. Két hete UH-n (tehát 23 hetesen) mozgott, de azt pl.egyáltalán nem éreztem, pedig ugye feküdtem. Még sok helyük van.
A kérdező hozzászólása: Csak gondolom hogy nem mocorog mert nagyon éberen alszok és a kezem legtöbször a hasamon van ahogy oldalt alszok!De örülök hogy tudok még aludni!:-)
SZia! 23 hetes vagyok, nekem most is még csak gyengéden rugdos. Fõleg lent érzem, a köldököm alatt jóval, de szerintem azért, mert a lába van lent. Éjjel én is úgy gondoltam eddig, hogy alszik, ma éjjel viszont én nem tudtam, és úgy fél 4 körül õ is mocorgott. LEhet csak nem érzem, amikor alszom, hiszen nem rúg akkorákat. A csuklást még nem érzem, bár nem tudom, mi a különbség a rugdosás és csuklás között.. (elsõ baba...) Szép várakozást!
Szia! Én is 23 hetes vagyok és bizony már volt olyan hogy hajnalban felkeltett a kisfiam mert nem tetszett neki ahogy feküdtem:DD! Át kellett fordulnom a másik oldalamra! Én elég sokat felkelek éjjel wc-re és bizony sokszor érzem rugdosni:) ! Csuklani még én sem éreztem de én ugy olvastam hogy azt késöbb fogjuk érezni! Boldog babavárást neked;)! 23 hetes kismama
Szia! én most 21 hetes mami vagyok, és a picim úgy rugdos, hogy elég erõsen látszik a pocakomon mikor fekszem:) Éjszaka általában nem érzem, csak félálomban, de akkor nagyon. Tegnap nem tudtam tõle elaludni, úgy bukfencezett a drágám:) Csuklás és rugdalózás között fogalmam sincs mi a különbség:) De remélem minél elõbb megtapasztalom! Boldog babavárást!

34 hetes terhes az egyik barátnőm, akinek ma beindult a szülés. Kórházban fekszik visszatartáson. Ha most megszületne a baba lenne valami baja? Miben más egy koraszülött baba?

Legjobb válasz: Az én kisfiam épp 34 hetesen született, hála Istennek makk egészségesen!!! 6 napig volt inkubátorban és kapott infúziót, mert az elején még gyenge volt, de aztán ügyesen szopott. 12 napig voltunk kórházban. Miben más egy korababa? Eleinte talán aluszékonyabb lehet, nagyobb az esély a besárgulásra, ezért nagyon kell figyelni az etetésére. Emellett többször kell vinni kontrollra, illetve esetleg gyengébb lehet az izomzata, ami miatt gyógytornát írhatnak elõ. Elõfordulhatnak problémák az éretlen tüdõ miatt is. Kitartás a barátnódnek, remélem azért még vissza tudják neki tartani!!! (Nekem már meg sem lehetett próbálni, annyira jönni akart. )

Az én kisfiam épp 34 hetesen született, hála Istennek makk egészségesen!!! 6 napig volt inkubátorban és kapott infúziót, mert az elején még gyenge volt, de aztán ügyesen szopott. 12 napig voltunk kórházban. Miben más egy korababa? Eleinte talán aluszékonyabb lehet, nagyobb az esély a besárgulásra, ezért nagyon kell figyelni az etetésére. Emellett többször kell vinni kontrollra, illetve esetleg gyengébb lehet az izomzata, ami miatt gyógytornát írhatnak elõ. Elõfordulhatnak problémák az éretlen tüdõ miatt is. Kitartás a barátnódnek, remélem azért még vissza tudják neki tartani!!! (Nekem már meg sem lehetett próbálni, annyira jönni akart. )
Nem lenne baja a babának, mert jó esély van ilyen kicsi terheségi korban szüllõteknek külvilág túlélésre. Koraszülõtt lenne, meg kicsi lenne a súlya, tovább maradna barátnõd kórházba a kicsi inkubátorba.
koraszülött baba sérülhet, de 34 hetesen elég kicsi az esélye..
Én pont két hete voltam bent visszatartáson 33 hetesen, és jelentem egyben vagyunk! Ha nem folyt el a magzatvíz, akkor mindent meg fognak tenni, hogy infúzióval visszatartsák. Biztos kapja már a tüdõérlelõt, ha sikerül megkapnia mind a 4-et, akkor már a baba tüdeje is fel van készítve, így sokkal nagyobb esélyei lesznek, ha mégis megszületne. Szerintem vissza fogják tudni tartani, én akit láttam bent a kórházban, mindenkinél sikerült.
Betöltött 34 hetesen már valószínûleg nem lesz semmi baja (betöltött 36 hétnél meg már nem is számít koraszülöttnek). Kórházban általában sikeres a visszatartás, ne aggódjatok. de akkor sincs nagy gond, ha megszületik a pici.
Kislányomat a 34. héten szültem természetes úton. Sajna 1 hónapig volt kórházba, mert a szülés következtében elég sok probléma kialakult nála, ami nem történt volna meg, ha még 1-2 hetet kihúzok, mert akkor már nagyobb lett volna és õ is tudott volna segíteni a kitolásnál. De most már jól van, szépen fejlõdik. Nagyon profik voltak a NIC-en az orvosok. Hogy miben más egy koraszülött baba? Nem tudok erre válaszolni, mert nincs összehasonlítási alapom.

Most vagyok 3-hónapos. Mikor fog növekedni a hasam? Már fáj mikor elszoritom nadrággal véletlen. És fáj mikor hasra fekszem vagyis inkább kellemetlen. Ez igy természetes. Jot eszem alszom és nagyon jól érzem magam. Mint aki nem is terhes.

Legjobb válasz: Szia. Nekem 18 hetesen volt már olyan hasam, hogy nem mondhattam rá, hogy felfújt a kaja amit ettem :-) Kellemetlen terhességi tüneteim nekem se voltak. Örülj neki, hogy csak a szép oldala jut a terhességbõl. Üdv, 4,5 hónapos kislány anyukája

Szia. Nekem 18 hetesen volt már olyan hasam, hogy nem mondhattam rá, hogy felfújt a kaja amit ettem :-) Kellemetlen terhességi tüneteim nekem se voltak. Örülj neki, hogy csak a szép oldala jut a terhességbõl. Üdv, 4, 5 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
szia, igen, 4 hónapnál már kezd látszani, de ne hordj szûk cuccokat, meg ne aludj hason. Én amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkortól hason se mertem aludni, nehogy baja legyen :)
Szia! Én 20 hetesen még menyasszonyi ruhát húztam és aki nem tudta hogy félidõs vagyok nem mondta volna meg, pedig nagyon csinos kis ruhám volt. De ismerek olyat is akinek már az elsõ trimesztertõl látszott, TEHÁT VÁLTOZÓ. 33 heteske

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!