Találatok a következő kifejezésre: Most akkor akarhat tolem Miert (1 db)

Most akkor mit akarhat tolem? Miert jar velem, ha nem akar csalodni? V miert akar megbantani, ha szerinte rendes vagyok?

Nemreg jarok a baratommal, es ma volt egy erdekes beszelgetesunk msn-en. Azt mondta, h o rossz volt masokkal, de az elet megjatszodta es visszakapta megjobban. Es probaltam rajonni, h akkor milyen most,de azt mondta h meg o sem tudja pontosan de neki igy jo..es h tobbet nem fog csalodni nokben, abba biztos..Akkor most csak jatszik velem? Azt mondja h tudja, h rendes csaj vagyok,szamitok neki, es mikor egyutt vagyunk, olel, puszil, olyan erzekenynek nez ki. Volt egy kapcsolata amiben nagyot csalodott azt tudom..Ha rajon h velem nem ugy lenne akkor megbizna bennem? V ne szamitsak sokra? Honnan vegyem eszre h mit akar? En sem szeretnek csalodni...

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy játszana veled, valószínûbbnek tûnik, hogy még õ sincs 100%-ig tisztában önmagával. Szeresd, igyekezz õt boldoggá tenni, és legyél kedves, normális és õszinte. Emberileg ennyit lehet tenni egy kapcsolatért. Persze lehet az "emberilegnél" többet is tenni, de arról itt nem írok, max. a vallás rovatban :))

Nem hiszem, hogy játszana veled, valószínûbbnek tûnik, hogy még õ sincs 100%-ig tisztában önmagával. Szeresd, igyekezz õt boldoggá tenni, és legyél kedves, normális és õszinte. Emberileg ennyit lehet tenni egy kapcsolatért. Persze lehet az "emberilegnél" többet is tenni, de arról itt nem írok, max. a vallás rovatban :) )
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem vagyok képes párkapcsolatot kialakítani. Hogyan változtassak ezen?

Kicsi koromban túlsúlyos és beszédhibás voltam. Az osztályaimban állandóan csúfoltak, kirekesztettek és emiatt senki nem mert velem barátkozni (az egyik alsós tanárom még "buzdította" is őket erre).
Gimnáziumban már jobb volt a helyzet (nem csúfoltak, csak néha), de nehezemre esett bárkivel kapcsolatot kialakítanom (akár barátit is). Talán mivel régebben a fiúk csúfoltak elsősorban velük nem igazán ismerkedtem, hanem inkább lány barátokat szereztem (megismerkedtem a legjobb barátnőmmel).
Most egyetemre járok, lefogytam (a beszédhibám egy idő után senkinek sem tűnik fel) és elkezdtek érdeklődni a fiúk utánam... De akárhányszor randira hívnának én lekoptatom őket és elmenekülök, mert bennem van az, hogy én úgyse vagyok elég jó senkinek és a végén ők is csak megszégyenítenének. Mit tegyek most??? 19 éves lány vagyok, soha nem volt még pasim, még csak nem is csókolóztam senkivel sem. Ez egyszerűen szánalmas :-(

5

A barátomnak nemsokára szülinapja lessz és megszeretném lepni valami különlegessel de semmi ötletem sincs tudnátok segiteni?

14

Komolyak a Barátom szándékai, vagy csak kihasznál?

A barátommal egy hete vagyok együtt.Még nem vállaltuk fel a suliban .Amikor kettesben vagyunk ,csók közben csukva van a szeme, és közben magához szorít .Csók után mindig mélyen a szemembe néz .

7

Jogosan vagyok elkeseredve? Szerintetek?

Privát üzenet írjon akit érdekel! :)

4

Mi lehet a baj velünk?

Szeretkeztünk a barátommal és a nemi szerveink reakcióba léptek egymással. Viszketünk, fura kiütések jelennek meg neki, nekem csak kellemetlen érzés.
Elmentünk nőgyógyászhoz, bőrgyógyászhoz, nemi beteg gondozóba senki nem talált semmit, minden negatív, semmi rendellenes. Õ kapott egy krémet és nem vettem hüvelytablettát és krémet.
Valami ötlet hogy ne szenvedjünk emiatt, járt már valaki hasonló cipőben?

5

A nőknél miért a megcsalás a megoldás a "nem foglalkozik velem" problémára?

Miért nem lehet mondjuk megbeszélni vagy szakítani?
Már csak azért a kérdés, mert minden nő a fentivel indokolja a megcsalást.

6

Van olyan aki 10-15 éve van kapcsolatban?

Lenne 1-2 kérdésem! Sokat változott a kapcsolat? Meddig tartott a szerelem,mikor lett csak szeretet és ragaszkodás? Volt gond esetleg hullámvölgyek a szexuális életben?
Ha valaki tud válaszolni azt köszönöm! Esetleg azt megírhatod hány éves kapcsolat?

6

A sportosabb lányok nektek mennyire jönnek be?

6

Mi a különbség a női és a férfi borotva közt?

Intim részek szőrtelenítésére vajon mi a jó? :D
Mi a különbség a színen kívül?
19F

4

Megcsaltad már valaha a párod? Ha igen, miért? Elmondtad neki vagy titkolod? Együtt vagytok még?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!