Találatok a következő kifejezésre: Most akkor a cickafark (4 db)

Most akkor mikor lehet inni a cickafarkot?

Nincs bajom elvileg nem tervezek gyereket a menzeszem is mindig megjoncsakugy innam. A bukki fuvesember solyat is zerint menzesz elott par nappal kell inni.olyat is olvastam h. Menzesz alatt is kell de olyaz is h. Peteerestol 2hetig majd szunet. Mostmenstrualok mit csinaljak mikor igyam

Legjobb válasz: Ez gyógytea, nem lesz bajod, ha iszod. Én baromira görcsöltem, amikor megjött, ezért 1-2 nappal elõtte elkezdtem inni és a menstruáció elején is ittam, amikor görcsöltem. Enyhítette a fájdalmakat lényegesen

Ez gyógytea, nem lesz bajod, ha iszod. Én baromira görcsöltem, amikor megjött, ezért 1-2 nappal elõtte elkezdtem inni és a menstruáció elején is ittam, amikor görcsöltem. Enyhítette a fájdalmakat lényegesen

Most akkor jó a cickafark hogy megjöjjön vagy nem?

Valakinél azt olvasom, hogy jó arra hogy megjöjjön meg az e vitamin valakinél meg azt, hogy ne is várjuk a teától, hogy megjöjjön. Akkor most?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a ciklusok beállításában segített. Kezdd inni a menszesz elsõ napjától. Minden nap reggel és este 1-1 pohárral. de rendszeres idõben. Mikor én így tettem, rendszeresen 28naposak voltak. Menszesz idején nem ittam.

Szia! Nekem a ciklusok beállításában segített. Kezdd inni a menszesz elsõ napjától. Minden nap reggel és este 1-1 pohárral. de rendszeres idõben. Mikor én így tettem, rendszeresen 28naposak voltak. Menszesz idején nem ittam.
A kérdező hozzászólása: De nekem meg se jön a mensim 3 hónapja. Valószínû a gyógyszer abbahagyása okozza, a doki még nem akar menzisegítõ gyógyszert felírni. Én meg próbálkozok cickafarkfû teával E vitaminnal hátha..... Csak szeptemberbe kell visszamennem gondoltam segítek magamon valamivel ha lehet.?
Értem...Ilyesmiben is volt részem már. Mármint h 3 és fél hónapig nem jött meg. Nekem is segítettek gyógyszeresen megindítani. Össze-vissza jött meg nekem is folyton. Fõleg amikor a fogamzásgátlót abbahagytam. De ne aggódj. Várj. És az orvos majd segít megindítani. És amikor megjön akkor idd a teát. Egy próbát megér. Nekem van már egy 4 éves kislányom, és elõtte voltak ezek a kimaradások, rendszertelenségek. Most akarjuk a másik gyereket, és még mindig 38-45nap közöttiek a mensijeim. Doki szerint bármi közrejátszhat....deamikor teát ittam be tudtam állítani a ciklusaimat. Viszont én szeretek mindent a természetre bízni. Ezért hagyom, h úgy jöjjön meg ahogy akar.

Mikorra ne vàrjam? 30 napos körül szoktak lenni a ciklusaim, de hogy ilyen hamar volt pé akkor, most mivan? Cickafark teàt iszom!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/84372df7a3495e2398effd..

Legjobb válasz: Nem tudom miert,de nem tudom most megnyitni a gorbed.valoszinu a netem nem jo. Ha akkorra esik a 15 nap,akkor igen. :) En 3-ara nem varom,remelem mind2-en egy + teszttel leszunk gazdagabbak a nemvart napjan:)

Nem tudom miert, de nem tudom most megnyitni a gorbed.valoszinu a netem nem jo. Ha akkorra esik a 15 nap, akkor igen. :) En 3-ara nem varom, remelem mind2-en egy + teszttel leszunk gazdagabbak a nemvart napjan:)
28 napos ciklusnal pé utan 2 hettel kell megjonnie a menszinek. Neked olyan 15 nappal utana nem kene megjojjon.:) megy a drukk:)
A kérdező hozzászólása: Szoval akkor 12.e körül ne vàrjam? Köszike a drukkot! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!