Találatok a következő kifejezésre: Most akkor a cickafark (3 db)

Most akkor jó a cickafark hogy megjöjjön vagy nem?

Valakinél azt olvasom, hogy jó arra hogy megjöjjön meg az e vitamin valakinél meg azt, hogy ne is várjuk a teától, hogy megjöjjön. Akkor most?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a ciklusok beállításában segített. Kezdd inni a menszesz elsõ napjától. Minden nap reggel és este 1-1 pohárral. de rendszeres idõben. Mikor én így tettem, rendszeresen 28naposak voltak. Menszesz idején nem ittam.

Szia! Nekem a ciklusok beállításában segített. Kezdd inni a menszesz elsõ napjától. Minden nap reggel és este 1-1 pohárral. de rendszeres idõben. Mikor én így tettem, rendszeresen 28naposak voltak. Menszesz idején nem ittam.
A kérdező hozzászólása: De nekem meg se jön a mensim 3 hónapja. Valószínû a gyógyszer abbahagyása okozza, a doki még nem akar menzisegítõ gyógyszert felírni. Én meg próbálkozok cickafarkfû teával E vitaminnal hátha..... Csak szeptemberbe kell visszamennem gondoltam segítek magamon valamivel ha lehet.?
Értem...Ilyesmiben is volt részem már. Mármint h 3 és fél hónapig nem jött meg. Nekem is segítettek gyógyszeresen megindítani. Össze-vissza jött meg nekem is folyton. Fõleg amikor a fogamzásgátlót abbahagytam. De ne aggódj. Várj. És az orvos majd segít megindítani. És amikor megjön akkor idd a teát. Egy próbát megér. Nekem van már egy 4 éves kislányom, és elõtte voltak ezek a kimaradások, rendszertelenségek. Most akarjuk a másik gyereket, és még mindig 38-45nap közöttiek a mensijeim. Doki szerint bármi közrejátszhat....deamikor teát ittam be tudtam állítani a ciklusaimat. Viszont én szeretek mindent a természetre bízni. Ezért hagyom, h úgy jöjjön meg ahogy akar.

Mikorra ne vàrjam? 30 napos körül szoktak lenni a ciklusaim, de hogy ilyen hamar volt pé akkor, most mivan? Cickafark teàt iszom!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/84372df7a3495e2398effd..

Legjobb válasz: Nem tudom miert,de nem tudom most megnyitni a gorbed.valoszinu a netem nem jo. Ha akkorra esik a 15 nap,akkor igen. :) En 3-ara nem varom,remelem mind2-en egy + teszttel leszunk gazdagabbak a nemvart napjan:)

Nem tudom miert, de nem tudom most megnyitni a gorbed.valoszinu a netem nem jo. Ha akkorra esik a 15 nap, akkor igen. :) En 3-ara nem varom, remelem mind2-en egy + teszttel leszunk gazdagabbak a nemvart napjan:)
28 napos ciklusnal pé utan 2 hettel kell megjonnie a menszinek. Neked olyan 15 nappal utana nem kene megjojjon.:) megy a drukk:)
A kérdező hozzászólása: Szoval akkor 12.e körül ne vàrjam? Köszike a drukkot! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!