Találatok a következő kifejezésre: Most akkor a babámnak a (319 db)

Most akkor a babámat érzem vagy nem?

Tudom,hogy millióegy kérdést feltettek már ezzel kapcsolatban,de els? baba és nem nyugszok :)

Legjobb válasz: Ha azt lenn a hasad alján érzed, akkor valószínû a baba. Én elõször mintha valaki finoman kapirgálna.

Ha azt lenn a hasad alján érzed, akkor valószínû a baba. Én elõször mintha valaki finoman kapirgálna.
Ez már lehet a babád:) Nekem sem hitte el az anyósom (kb. 15 hetesen éreztem én is elõször), a végén már viccesen azt mondtam neki, hogy akkor valószínûleg kis állatkák laknak bennem. Utólag tudom, hogy a babám volt. Már 11 hónapos:) Boldog babavárást!
Szia!Hát én azt gondolom hogy a "Pockod" jelezte, hogy õ bizony már itt van!:) ))Én is elég korán éreztem, 15 hetesen én is hasonlókat éreztem, kis buborék féléket, apró kis bökdösések, amit már tudtam, hogy nem bélmozgás...és egyszer csak 16 hetesen határozottan jelezte, hogy itt van!!!Pedig nekem is elsõ baba, de tudtam, hogy ez már õ lesz!Úgyhogy hidd csak el, ez õ lesz!!! Boldog babavárást!!! 18 hetes km

Most akkor van babó a dologban vagy nincs?

Már egy hete szurál alul a hasam 2.-án kellett volna megjönnie de azóta sincsen semmi, de a teszt amit ma csináltam er?s negatív. Most akkor a hormonjaim játszanak? Vagy mit?l van ez?

Legjobb válasz: Szia! Én sem hinném, hogy baba lenne a dologban, hasonló jelenségek nálam is voltak (késik, teszt negativ). Inkább arra tippelek, hogy átalakulóban van a ciklusod (nem tudom, mikor hagytad abba a gyógyszert?). A hasszuri mensi elött PMS is lehet. Ezek olyan dolgok, amit te is megfigyelhetsz ciklusról ciklusra. A másik kérdésedre válaszolva, egy terhesség (föleg a korai szakaszban) a legkülönfélébb szimptómákat képes produkálni. Emlékszem, az elsönél állandóan visszatérö torokfájásom, és gyomorliftezésem volt. Persze nem is gondoltam volna, hogy terhes vagyok. Csak a 8-9 héten tudtam meg. A mostani terhességem elején pedig folyton szorulásom és orrvérzésem volt.

Szia! Én sem hinném, hogy baba lenne a dologban, hasonló jelenségek nálam is voltak (késik, teszt negativ). Inkább arra tippelek, hogy átalakulóban van a ciklusod (nem tudom, mikor hagytad abba a gyógyszert?). A hasszuri mensi elött PMS is lehet. Ezek olyan dolgok, amit te is megfigyelhetsz ciklusról ciklusra. A másik kérdésedre válaszolva, egy terhesség (föleg a korai szakaszban) a legkülönfélébb szimptómákat képes produkálni. Emlékszem, az elsönél állandóan visszatérö torokfájásom, és gyomorliftezésem volt. Persze nem is gondoltam volna, hogy terhes vagyok. Csak a 8-9 héten tudtam meg. A mostani terhességem elején pedig folyton szorulásom és orrvérzésem volt.
lehet most van csak pete érésed. tuti most még nincs babó, de lehet a peteérésed is késik. várjál 2 hetet és ha nem jön meg max tesztelj mégegyszer és ha negatív menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: és az igaz hogyha valaki teherbe esik fáj a torka is: ?

Most akkor hogy legyen a második babával? Részletek aláb.

Szituáció:

Legjobb válasz: elõször is másfél szobás lakásban laktunk 5-en úgyhogy elgyáltalán nem kicsi, most igaz hgoy nagy házban lakunk de egy 20 m2-es szobában alszunk mind az öten és egyáltalán nem kicsi szerintem baba legyen mert ha még szeretnél akor fölösleges visszamenned dolgozni álljatok neki a babának, a lakás nem gond ismered: sok jó ember kis ehlyen is elfér amúgy 4,5 és 3 évesek a nagyobbik lányaim ak icsi pedig 3 hónapos a lakásban még anyuákkal laktam akkor én voltam 10 éves a nõvérem 16 az öcsém pedig újszülött és elfértünk úgyhgoy szerintem BABA BABA BABA

elõször is másfél szobás lakásban laktunk 5-en úgyhogy elgyáltalán nem kicsi, most igaz hgoy nagy házban lakunk de egy 20 m2-es szobában alszunk mind az öten és egyáltalán nem kicsi szerintem baba legyen mert ha még szeretnél akor fölösleges visszamenned dolgozni álljatok neki a babának, a lakás nem gond ismered: sok jó ember kis ehlyen is elfér amúgy 4, 5 és 3 évesek a nagyobbik lányaim ak icsi pedig 3 hónapos a lakásban még anyuákkal laktam akkor én voltam 10 éves a nõvérem 16 az öcsém pedig újszülött és elfértünk úgyhgoy szerintem BABA BABA BABA
Szia! Szerintem is a baba gyártást kellene választanod. Pont azért amit a munkáról, és a suliról írtál. Pár évig összehúzzátok magatokat, a két pici elfér egy szobában, ti meg a másikban. Esetleg a lakás praktikus berendezésére szánjatok némi pénzt és energiát. Használjatok ki minden zugot a lakásban. A gyerekszobába lehet az ágyak fölé szerelni a szekrényeket (hasonló mint a konyhaszekrény). A ti szobátokba lehet franciaágy helyett összecsukható ágyat, vagy fotelágyat használni. Ha elhalasztod a babázást, késõbb egyre nehézkesebb lesz. Mindíg akad valami ami közbeszól.
A kérdező hozzászólása: Akkor leírom mekkora a lakás. A félszoba (inkább negyed), l alakú, éppen elfér benne a kiságy, egy szekrény és a pelenkázó. Semmi más. A nagyszoba (ami a nappali is egyben) akkor a, hoyg éppen elfér benne egy komód, a kanapé ami kinyitható (ezen alszunk), egy asztal 4 székkel, plusz két könyvespolc (de azok keskenyeka fal mentén, mintha nem is lennének. Semmi de semmi nem fér már oda be. Még egy falra szerelhetõ lapos tévére is összeszedtük a pénz hogy legalább az ne foglaljon helyet. Itt egyszerûen normális körülmények között nem fér el mégegy baba. Én is annak vagyok híve hoyg nagy család legyen, és azzal is egyetértek hoyg sok jó ember kis helyen is elfér, de ez így nem mûködne egész biztos. Legalábbis még a magam szempontjai hagyján, de azért a gyerekeket sem zsúfolnám ide össze. Tényleg extrém pici lakást képzeljetek el.
Én inkább elmennék dolgozni, fõiskolát csinálnám, nyelvet tanulnék és spórólnék az új házra. Méghozzá azért mert így nagyobb esélyed van, hogy a gyerek(ek)nek még kb. 20 évig anyagi biztonságot teremts. Nálunk is hasonló a helyzet, de annyi különbséggel, hogy dipomám már van és kissé beszélek angolt is de kell egy német is ha azt akarom késõbbiekben felvegyenek olyan pozícióba ahova szeretném. A régi munkahelyemre nincs esélyem sajnos. Szóval 2 gyerekkel nagyon nehéz, tudom mert 4 uncsitesó is van és látoom mennyire le vannak terhelve az anyukák mind anyagilag és szellemileg is. És ez mellett még tanulni, meg kicsi lakásban élni nem lenne egyszerû dolog. A férjem is mindig azt mondja, hogy nem akarja, hogy a lányunk úgy nõjön fel, ahogy Õ is, kis lakásban, állandó spórolás, nélkülözés közepette. De mindenki máshogy gondolkodik. Ez a másik alternatíva.

Lègyszi mondjàtok el, hogy hasznàljam az ovuteszt csíkokat.26 napos ciklusaim vannak. Nem èrtem, most akkor kell szeretkezni a babàèrt amikor megjelenik a csík vagy amikor negatív lesz?

Legjobb válasz: Szia! Még tejesen új vagyok az oldalon, de Én(Mi) is Babát szeretnénk, és az egyik kolleganõm adott egy jó tanácsot az ovutesztel kapcsolatban. Tudomásom szerint 5 db. van egy csomagban és õ ( kolleganõ) tízet csinált belõlle, úgy, hogy ovatosan hosszába kettévágta, hogy ne sérüljön az a párnácska rajta, amelyk jelzi a pé-t. Neki bevált, most 7 hetes terhes. És akkor van pé-ed mikor, pozitivat mutat. Van egy pár oldal, ahol ecsetelik, hogyan is mûködik egy ilyen teszt, szerintem járj azért utána, nem akarok butaságot mondani! Kitartást és sok sikert kívánok!

Szia! Még tejesen új vagyok az oldalon, de Én(Mi) is Babát szeretnénk, és az egyik kolleganõm adott egy jó tanácsot az ovutesztel kapcsolatban. Tudomásom szerint 5 db. van egy csomagban és õ ( kolleganõ) tízet csinált belõlle, úgy, hogy ovatosan hosszába kettévágta, hogy ne sérüljön az a párnácska rajta, amelyk jelzi a pé-t. Neki bevált, most 7 hetes terhes. És akkor van pé-ed mikor, pozitivat mutat. Van egy pár oldal, ahol ecsetelik, hogyan is mûködik egy ilyen teszt, szerintem járj azért utána, nem akarok butaságot mondani! Kitartást és sok sikert kívánok!
A teszveszen nagyon olcsón rendelhetsz ilyen csikokat, csak ird be a keresõbe. Délutáni vizelettel használd.
Szia.Mi is ovu-tesztel próbálkoztunk és a második hónapban össze is jött a babó(aki ma már 4hónapos).Én úgy csináltam, hogy amikor erõsebb volt a tesztcsík mint a másik, na akkor gyorsan nekiláttunk a dolognak , és utána gyertyaállás meg fél óra fekvés:) .Elõtte mi is majdnem egy évig próbálkoztunk sikertelenül, de ezzel könnyen összejött. 4hós baba anyuja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors vàlaszokat , tehàt amikor legerôsebb a csík nekilàtunk.
Az utolsó pozitív és az elsõ negatív napon kell szeretkezni a babáért.

Most akkor a Suttogó-s módszer sírni hagyja a babát, vagy sem? Semmiképp sem hagynám, akkor is tudnám alkalmazni?

Már olvastam ezt is, azt is róla. Jó lenne elolvasni, de csak akkor érdekel, ha egyáltalán nem kell sírva magára hagynom a babát. Egyetlen alkalommal sem! Szóval nem azt kérem hogy írjátok le a módszert, csak hogy így is érdemes-e elolvasnom, mert nem sok id?m van rá amúgy.

Legjobb válasz: Én elolvastam és azért nem arra alapoz, hogy hagyd üvölteni órákig a babát. Nem mondom, vannak benne fura dolgok, de hasznosak is. Sztem olvasd el, veszíteni nem vesztesz semmit, aztán eldöntöd, hogyan tovább.

Én elolvastam és azért nem arra alapoz, hogy hagyd üvölteni órákig a babát. Nem mondom, vannak benne fura dolgok, de hasznosak is. Sztem olvasd el, veszíteni nem vesztesz semmit, aztán eldöntöd, hogyan tovább.
Én az elsõ könyvet olvastam, ill. beleolvastam, nekem az bejött, hogy nyugodt körülmények kellenek neki, hogy aludjon, és ha sír akkor nyugodtan mondogattam neki, hogy itt van anya nyugodj meg, tudom fáradt vagy és bejött... Egy hós kora óta 21-22körül elalszik és ha fel is kel csak enni és alszunk tovább. 8, 5hós baba anyuja
NEM. És nem kell készpénznek venned, amit ir, ha nem értesz vele egyet, de egy olvasást szerintem megér, én meritettem pár trükköt belõle. Aranyigazságnak szerintem semmit nem szabad venni, amit olvasunk, amúgy sem. Én kb 3 óra alatt olvastam ki, nem nehéz olvasmány, belefér szerintem. Szivesen kölcsönadom, ha gondolod, irj e-mailt.
A suttogó módszer, már ha jól értelmeztem, mert végig olvastam a könyvet lelkiismeretesen, egyáltalán nem hagyja sírni a babát, illetve arra próbál rávezetni, hogy értsd a babád sírását, és aszerint reagálj rá. Tehát ismerd meg a babád, tapasztald ki, hogy mikor, miért sír, és szüntesd meg a sírás okát. Szerintem jó a könyv, sok okosságot találtam benne, persze nagyon gyakorlatlan vagyok alkalmazás terén még. Érdemes elolvasni, hátha hasznodra válik.
én kezdõ anyukaként a suttogót alkalmaztam, most 3 hónapos a babám, sose hagytam sírni, és vannak napok, amikor már egyáltalán nem is sír! magától alszik el, fél 10tõl legalább 8ig átalussza az éjszakát, mindig tudom, mi a baja. egyébként nagyon mosolygós, fáradhatatlan kisbaba. :) Csak ajánlani tudom a könyvet!
szia! tudom, hogy így nem leszek egészen hiteles, mert nekem nincs gyerekem, de a közelmúltban tanultam pszichológiát, és több szakirodalmat is olvastam! mindenhol arra helyezik a hangsúlyt, hogy sírva sose hagyd magára! van, aki azt hiszi, hogy egy idõ után úgyis abbahagyja, és késõbb tényleg kevesebbet fog sírni, de nem azért, amiért õ gondolja! a gyerek ilyenkor valamilyen segítséget kér, nem biztos hogy fizikailag, lehet, hogy csak egyedül érzi magát, hiszem meg kell szoknia az anyaméhen kívüli világot. ha síráskor odamész hozzá, úgy "könyveli el magában", hogy ha segítséget kér, akkor meg is kapja! ha nem mész oda, az marad meg benne, hogy nem kér segítséget, hiszen úgy se kap, ezért sír késõbb kevesebbet! sok tanulmány is alátámasztja, hogy ez a továbbiakban is kihat rá, mikor már nagyobb lesz! bocs ha nem teljesen a témához kapcsolódik, csak nem bírtam nem leírni :)
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy ezt leírtad! Én is pont így gondolom, úgy látszik az anyai ösztön azért kitalálja a dolgokat :-) Meg is írtam a napokban egy anyukának, aki leírta hogy milyen jó módszert talált ki az altatásra (sírni hagyta). Persze jól le lettem hurrogva meg pontozva de ez nem befolyásol, kitartok amellett, hogy semmiképp sem hagyom magára sírni! Köszi!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ, a 3. kedves válaszolónak is hogy felajánlotta az övét, de a párom kapott könyvutalványt, abból gondoltuk hogy ezt a könyvet is megvennénk :-) Még egyszer köszi!

Ma kellett volna megjönnie. de még menzis érzésem sincs. a hőm 36, 8 honaljban, de szájban 36, 5 most akkor van esélyem a babára?

de szájban csak 3 percig mértem. tegnap 5 percig mértem szájban de akkor ki-be veszegettem. mert féltem hogy ráharapok.szerintetek?

Legjobb válasz: Ha nem esik le és magasabb mint a ciklus elsõ felében akkor utalhat babára a hónaljban mért

Ha nem esik le és magasabb mint a ciklus elsõ felében akkor utalhat babára a hónaljban mért
Szerintem a hõd egy kicsit alacsony hozzá, de azért csinálj egy tesztet!

Most akkor hol lakik a Babi néni?

A Golyvás Irén, vagy a Mocskos Ferenc utcában?

Legjobb válasz: A facebook szerint (Babi néni rajongói klub is van már xD) a Golyvás Irán 34ben ;) :D

:D Irén..bocs elírtam :P
szembeszomszéd...
A facebook szerint (Babi néni rajongói klub is van már xD) a Golyvás Irán 34ben ;) :D
Kolompár Ármándó :D :D Ez kész :D :D
Mindegy dobjuk be az ablakát, de igényesen.
Golyvás Irén. :D (Ha nem pojénból kérdezted, akkor azé' ott, mer' a Katona Jááózsef közbe' nem megy át a Mocskos utcába. :D)
Nekem a Midi néni valami egészen mást mondot...:D
A Tati bácsi mellett 2 házzal. Innen már te is tudod a választ.
Kolompár Ármándó utcában, de úgy hallottam, hogy át fog költözni a Lakatos Dzseniferbe. Amúgy ez miért is vicces? Tényleg nem értem. :D
Persze pontozzál le nyugodtan 0-ra, de akkor sem vicces.
Mondtaja a kutyának.. Mert Babi nénit nem találta sehunse.
18:16 elõször, csak Ahmedinezsád meg ne tudja ;)
jó egy kérdés. nem emléxem XD de már megkaptad a választ nem? xdXD
A kérdező hozzászólása: Golyvás Irán 34 :) Csõõõõ :D
amelyik háznak szépenjóigényessen bevan dobva az ablaka ami katona józsef által csináltatott meg.
Golyvás Irén 33! Ne üzzünk tréfát Babi nénibõl! °.° xD nem 34 tuti 33 :D Hülye facebook hmmm...
Gondolom ott lakik ahol a macskája is. De ha bemész a Golyvás Irén 34-be és van ott tangóharmónika, köcsögök, kolbászok, horribilis indokolatlan mennyiségû zöldség és pogózó libák a kertben akkor jó helyen jársz.

Mi lesz akkor a babával? Már most ideges vagyok!

Sok anyúkától hallom hogy ahogy megszületik a baba,2-3 napig nincs tejcsi.akkor mit eszik a baba??éheztetik?mit lehet csinálni akkor?aggaszt a dolog....38km

Legjobb válasz: Olyankor már termelõdik elõtej (kolosztrum), ami bõven fedezi az õ igényeit. Ebben rengeteg ellenanyag és energia van a pici baba számára. A gyomrocskája meg csak cseresznyényi, így az a kevés elõtej bõven elég lesz neki. Egyébként a baba tartalékokkal születik, így nem okoz gondot, hogy az elsõ napokban picit veszít a születési súlyából. Ahogy beindul a rendes tejelválasztás, a baba súlycsökkenése is megáll és elkezdi visszaszedni az elvesztett grammokat. Ne izgulj, ha az elsõ napokban csupán 20-30 grammokat szopizik a babád, lesz abból még több is. Ha végképp nem tud kiszívni a baba eleget és sír miatta, akkor kap a csecsemõsöktõl cukros vizet, hogy ne száradjon ki. Fontos, hogy az elsõ napokon minél többet lehessen cicin a baba, mert nála nincs jobb tejserkentõ. :)

Olyankor már termelõdik elõtej (kolosztrum), ami bõven fedezi az õ igényeit. Ebben rengeteg ellenanyag és energia van a pici baba számára. A gyomrocskája meg csak cseresznyényi, így az a kevés elõtej bõven elég lesz neki. Egyébként a baba tartalékokkal születik, így nem okoz gondot, hogy az elsõ napokban picit veszít a születési súlyából. Ahogy beindul a rendes tejelválasztás, a baba súlycsökkenése is megáll és elkezdi visszaszedni az elvesztett grammokat. Ne izgulj, ha az elsõ napokban csupán 20-30 grammokat szopizik a babád, lesz abból még több is. Ha végképp nem tud kiszívni a baba eleget és sír miatta, akkor kap a csecsemõsöktõl cukros vizet, hogy ne száradjon ki. Fontos, hogy az elsõ napokon minél többet lehessen cicin a baba, mert nála nincs jobb tejserkentõ. :)
A kérdező hozzászólása: DE JÓ:) LEHET!REMÉLEM MENNI FOG MINDEN, ÉS NEM FOGOK PARÁZNI:)
Bízz magadban és akkor minden menni fog! :) 4. babáját szoptató anyuka
Szia! Elõre ne idegeskedj:) Én egyáltalán nem tudtam szoptatni, mert semmi tejem nem volt:( A kórházban az elsõ 3 nap cukros vizet kapott, a 4.napon pedig már tápszert, és otthon is azt kapott.
szia! addig van tartaléka neked meg elõtejed ami igaz hogy kevés de nagyon tápláló a pici számára nekem már van két lányom és egyik sem halt éhen:)
Ha nincs elég tejcsid, akkor a nõvérektõl kap valamit, ne félj, nem fog éhezni! Nem tudom mit kapnak, van ahol teát, van ahol mást, én nem kérdeztem mikor szültem, szerintem jobb, hogy nem tudom. Elsõ este vitték el tõlem a babám, másnap délután már szerencsére tudtam szoptatni és nem is vitettem többet el. Úgy tudom kis pohárból kapják a hamit.
A kérdező hozzászólása: ÉS HONNAN FOGOM TUDNI VAN E TEJEM? A PICI SZÁMÁRA?KÖSZÖNÖM
Onnan fogod tudni, hogy szopi elõtt és utána megméred (vagy a csecsemõsök mérik), hogy mennyit szívott ki. Egyébként hallani lehet, ahogy cicizés közben hatalmasakat kortyolnak :)
Szia! Ezen elõre nem érdemes idegeskedni!a húgom is szülés elõtt ezen parázott, azt addig lovallta bele magát a dolgokba, hogy nem is lett teje! Majd szülés után meglátod, hogy lesz tejed!Elõször, ahogy a többiek irták elõtej jön, ami nagyon tápláló és laktató, utánna jön a többi!Szerezz be addig is valamilyen szoptatósteát, a Milupa instant a legjobb, azt a kórházban is össze tudod keverni és máris iható! Könnyû szülést és jó szoptatást kivánok! Egy 4 gyerekes anyuka.

Most akkor hány hetes a babám? (mi alapján számoljak)

Tegnap voltam a magándokinál sima kontrollon, csinált UH-t. Menstruáció alapján 29+3 hetes vagyok. Mondta is a doki,hogy az UH-n minden a baba korának megfelel,és június 21.-re vagyok kiírva. Erre ma elmentünk 4D-re pont most kaptunk oda is id?pontot, az alapján az UH alapján 27+3 hetes vagyok,és azt mondta a doki,hogy július 6. lesz a kiírás id?pontja. És a méretek megfelelnek a 27 hetes baba méreteinek! Most akkor mi is van? Szerintetek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy csak az elsõ 12 hétben szokták változtatni a kiírt napot, mert ez idõ alatt minden baba egyformán fejlõdik, de utána már lehetnek méretbeli eltérések, ezért nem változtatnak. Elvégre vannak kisebb súlyú és nagyobb babák a 40. héten, nem születünk azonos súllyal. Ennyi erõvel változtathatnának minden héten a kiírt napján! Nem kérdeztél rá a dokinál?

Én úgy tudom, hogy csak az elsõ 12 hétben szokták változtatni a kiírt napot, mert ez idõ alatt minden baba egyformán fejlõdik, de utána már lehetnek méretbeli eltérések, ezért nem változtatnak. Elvégre vannak kisebb súlyú és nagyobb babák a 40. héten, nem születünk azonos súllyal. Ennyi erõvel változtathatnának minden héten a kiírt napján! Nem kérdeztél rá a dokinál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! A dokim szerint június 21. Tegnap a szonográfus pedig azt mondta, h UH alapján július 6. Totál meglepõdtem én is. Bár nekem soha nem volt rendszeres menstruációm, ezért nem is gondolom, h helyes, ha az alapján számolok. Csak ugye a dokik azt veszik alapul. És az szept. 15.-én volt. Tehát....? Majd jövõhéten felhívom az orvosomat ismét, kíváncsi vagyok mit reagál?
A 4D-vel nem kell foglalkozni. Én voltam, és mondtam a dokimnak, hogy a 4D szerint a babám egy héttel idõsebb a koránál, õ rá nézett a papírra és azt mondta ez hülyeség. Azok az adatok amik a papíron voltak feltüntetve egy 15-20 hetes terhességet átfedtek. A koponyája 17 hetes volt, a combcsontja 15 hetes stb. Arra jó, hogy meglásd nincs-e baj, vagy babamozit esetleg képet szeretnél emlékbe. De én inkább a dokimban bízom, mint a 4D-s szonográfusban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, van benne valami, amit mondasz. :)

Hány hónapos kortól lehet adni a babának kenyeret (héjját)? Mi most voltunk 8hónaposak. Kérdeztem a dokinktól hogy lehet-e adni neki és azt mondta hogy mostanában nem divat. Tehát akkor adnatok neki? Ti mennyi idős kortól adtok a babának?

Legjobb válasz: Én már adtam a kislányomnak,de hamar elnyammogta, kis darabokra,és csak féltem hogy gond lesz,így nálunk a kenyér belsejét eszi:-)Védõnõ tud róla,azt mondta nyugodtan ,ha kell neki,nincs gond ,gluténérzékenység nincs a családban. 3 foga van,8 hós

Én már adtam a kislányomnak, de hamar elnyammogta, kis darabokra, és csak féltem hogy gond lesz, így nálunk a kenyér belsejét eszi:-)Védõnõ tud róla, azt mondta nyugodtan , ha kell neki, nincs gond , gluténérzékenység nincs a családban. 3 foga van, 8 hós
Az én fiam 7 hónapos. A védõnéni azt mondta, hogy már adhatok neki. Nekem szereti a fiam, ügyesen nyammog rajta. Azt is mondta, hogy megpróbálhatok már adni neki margarinos kenyeret is, persze csak apro falatokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!