Találatok a következő kifejezésre: Most akkor a (9377 db)

Most akkor a farmeramán hang is van már?

Szóval, nem csináltam semmit, és ilyen farmos zene jött be rajta.

Legjobb válasz: Igen, most már van zenéje. Ha zavar, akkor fönt ki tudod kapcsolni.

Igen, most már van zenéje. Ha zavar, akkor fönt ki tudod kapcsolni.
Akkor szerinted? -.-
van

Ez most akkor a terhesseg jele?

ugy erzem mintha meg akarna jonni mar par napja pedig csak jovoheten kell megjojjon, es azelott nem szoktam ilyet erezni max csak fel nappal a menstruacio elott

Legjobb válasz: úgy látom nem kaptál normális válaszokat, bár megmondani tényleg nem lehet.Én pont így vagyok, ahogy Te, most írtam ki egy kérdést, csak nekem hányinger meg hányás is van. Reméljük babától van.

úgy látom nem kaptál normális válaszokat, bár megmondani tényleg nem lehet.Én pont így vagyok, ahogy Te, most írtam ki egy kérdést, csak nekem hányinger meg hányás is van. Reméljük babától van.
igen gratulálok ez az ikerterheség ismertetõ jele, valószínûleg kétpetéjû ikrek ha ennyire virgoncok
igen nem várj a mesire.ha nem jön, akkor ott már van valami.

Most 10 hetes vagyok! A puffadás elmúlik, mert most akkora a hasam, mint egy 16 hkm-nak, vagy már nem és egy idő után a terhes pocak veszi át a helyét? ! Mindenki kövérnek tart, pedig csak fel vagyok puffadva!

Legjobb válasz: Én pont így jártam. 5-10. hétig tartott, most 12 hetesen kisebb volt a hasam, mint akkor. Szerintem lemegy. Minden embert elítélek, aki lekövérez egy kismamát, még ha van is valóságalapja. Ha nõ, és akkora, mint egy hordó, nem értem, mirõl beszél, ha még nem volt terhes, ne pofázzon, nem tudhatja, az övé milyen lesz, stb. Ha férfi, a kedvencem, õk már a 37 fokos láztól ágynak esnek, és ha rajtuk múlna a babavállalás, kihalna az emberiség, mert sem a lelki sem a testi más állapotot nem viselnék el. Ennyi. Fel a fejjel! Nyugodtan válaszolj vissza, ha felháborít! 12+6 hkm

Én pont így jártam. 5-10. hétig tartott, most 12 hetesen kisebb volt a hasam, mint akkor. Szerintem lemegy. Minden embert elítélek, aki lekövérez egy kismamát, még ha van is valóságalapja. Ha nõ, és akkora, mint egy hordó, nem értem, mirõl beszél, ha még nem volt terhes, ne pofázzon, nem tudhatja, az övé milyen lesz, stb. Ha férfi, a kedvencem, õk már a 37 fokos láztól ágynak esnek, és ha rajtuk múlna a babavállalás, kihalna az emberiség, mert sem a lelki sem a testi más állapotot nem viselnék el. Ennyi. Fel a fejjel! Nyugodtan válaszolj vissza, ha felháborít! 12+6 hkm
9 hetes vagyok. A hasam akkorára puffadt, hogy úgy nézek ki, mit az elsõvel a 13-14. héten. Ráadásul 10 kg-mal több is vagyok, mint az elsõvel voltam, szóval rendesen dundinak tûnök. :) De nem zavar. :) Gondolom majd leapad és szépen elkezd kerekedni. Addig meg így vagyok, most mit csináljak.:)
A kérdező hozzászólása: Én viszont nem híztam, a magasságomhoz képest nem vagyok duci! Szóval nem tudom mi ez a dolog, csak a hasam nagy! Ennyi, mondjuk büszke vagyok rá, csak az elsõ baba, és 9 éve vagyunk együtt, csak most jött el ennek is az ideje! Csak ugye hallom, hogy ez csak háj, mert 1, 5 cm-es babának nem kell még ekkora has(8 hetes UH eredmény) Szóval ennyit ezekrõl az emberekrõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Mindenkinek a legjobbakat!
Én 15 hetes vagyok sose voltam vékony.És nem nagyon tûnt fel , hogy ez már terhes pocak hanem az orvosom hivta fel a figyelmemet, hogy ez már az.Azt mondta valakinek 20hetesen ekkora.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Most akkor a laptopom csepptölt vagy nem?

Nem tudom eldönteni..

Legjobb válasz: Ha Li akku van benne, akkor nem, ha Ni akkor igen. Ennyire egyszerû.

Ha Li akku van benne, akkor nem, ha Ni akkor igen. Ennyire egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Értem. Li-ion van benne. Köszönöm a választ :)

Most akkor a 100 as benzin káros?

2012-es 650i-m van, kezdetek óta mindig shellnél legdrágábbat tankoltam bele, (kutas mindig azt ajánlotta, hát legyen). Minap egyik kollégám (új camarot vezet) mondta õ sose tankolna prémiumot mert 95-re van minden autó rendszere beállítva. Most ebben van igazság?

Legjobb válasz: Nah most okoskodik itt mindenki, de elárulom, az ilyen drága autóknál van olyan, hogy gyárilag elõ van irva, hogy 98-100-as benzin AJÁNLOTT bele, de ez nem jelenti azt, hogy a 95-el nem menne, de azért ha lehet, akkor 100-as kell bele. Nem tudom, hogy a 650-be mi ajánlott gyárilag, de vannak ilyen autók, amibe 100-as kell.

Nah most okoskodik itt mindenki, de elárulom, az ilyen drága autóknál van olyan, hogy gyárilag elõ van irva, hogy 98-100-as benzin AJÁNLOTT bele, de ez nem jelenti azt, hogy a 95-el nem menne, de azért ha lehet, akkor 100-as kell bele. Nem tudom, hogy a 650-be mi ajánlott gyárilag, de vannak ilyen autók, amibe 100-as kell.
Ha a motorelektronikád az elõgyújtást az oktánszámhoz (pontosabban a kopogáési határra) állítja, akkor egy minimális(!!)nyomatéknövekedést tapasztalhatsz bizonyos fordulatszámtartományokban, de kb ennyi.
Sõt, a Camaroba még a 95-ös se kellene - feltételezem nem állítgatják át / programozzák újra miután átjön a tengerentúlról, ahol még mindig a 91/92-es benzin a "premium", az a dög meg elmenne "regular"-ral, ami 87. :) Egy ismerõsöm volt odakint, bérelt autót (igen, Lincoln Navigatort) amit egy idõ után tankolni is kellett. Beállt a kúthoz, levette a premium feliratú pisztolyt - erre odaugrik a kutas, hogy "rental?". Mondta a hazánkfia, hogy igen, természetesen bérautó, erre a kutas visszarakta a premiumos pisztolyt, leakasztotta a regulart és azt mondta hogy nagyon jó lesz az is bele. Európában is a 95-ös érhetõ el mindenhol, azzal is simán elmenne az autód.
Annyi hogy a 100-as benzinnek magasabb a kompresszió tûrése, vagyis magasabb végnyomásonál fog csak fellépni az öngyulladás.
A múltkor volt egy öreg elõttem a kútnál, kannába akart tankolni a benzines fûnyírójába. A kutas kérdezte, hogy mehet-e a 100-as benzin, az öreg kérdezte, hogy mivel jobb az. A kutas hosszas makogás, és gondolkodás után annyit tudott kinyögni, hogy ha esetleg régen járt már az a fûnyíró, akkor a prémium benzin kitisztítja az üzemanyagrendszert. Végignéztem a szitut, de mikor meghallottam, hangosan felnevettem, nézték is hogy mit röhögök. :-D Az öregnek meg csak bólogattam, hogy nem kell az bele...
Jó sztori, utolsó :) Így kell ezt.
Fölösleges és hülyeség prémiumot tankolni!Ha normális benzinkúton tankolsz (mol shell agip) akkor tökéletesen megfelel a 95 ös sõt a prémium benzint csak a (bocs hogy ezt írom) a balekokra sózzák rá aki nem ért hozzá és megveszi a drágábbat!50-60 forinttal több a 95 ös-nél, de elég gáz lenne az hogy a 2012 es autók csak prémium benzinnel mehessenek teljesen tökéletes a 95 ös is!A benzinkutas meg azért ajánlja a drágábbat, mert ki van adva neki, hogy azt is el kell adni talán még bónuszt is kap érte, ha minél több embert vesz rá, hogy a drágábbat tankolja!
"Nah most okoskodik itt mindenki, de elárulom, az ilyen drága autóknál van olyan, hogy gyárilag elõ van irva, hogy 98-100-as benzin AJÁNLOTT bele, de ez nem jelenti azt, hogy a 95-el nem menne, de azért ha lehet, akkor 100-as kell bele. " Szerintem te még élõben nem láttál olyan autót, amibe 100-as kéne. http://katalogus.hasznaltauto.hu/bmw/650i_aut.-2156460 Nézd meg gyönyörûségesen, hogy ebben a frankó kis 20-on valahány millás kocsiba is sima 95-ös kell.
Komolyan még mindig van olyan ember, aki nem fogta föl, hogy egyáltalán nem lesz attól jobb az autónak, ha az elõírtnál magasabb oktánszámú benzint tankol bele? Ártani nem árt, de teljesen felesleges, csak a pénztárcád lesz könnyebb.
"õ sose tankolna prémiumot mert 95-re van minden autó rendszere beállítva." :DDD :DDDD :DDDD :DDDD :DDDD Sajnos a hülyéknek is lehet Camarojuk és sok pénzük. :D
Vedd elõ az autó szervzíkönyvét (ill. sokszor a tanksapka felnyitása után belülre is be van matricázva vagy ütve), hogy milyen benzint ajánl a gyártó. Én már láttam olyat, amibe 98-ast ajánlott a gyártó (egyszer....) de látni még nem láttam élõben olyan autót, amibe 100-as benzint ajánlott a gyár, csak hallottam róla, hogy ilyen is létezik (pl. Bugatti Veyron). Na, szóval szépen kiolvasod és azt tankolod, akkor nem kell a tippelésekkel foglalkozni.
ne legyél már hülye, az amcsi autóknak korszerûtlen motorjaik vannak abbam ég a 90 es benzi nsi jó!! tönrke ne tedd a BMW motorját, az precíz technika nem szereti az olcsó ócska benzint. én az 1.3-as swiftembe is 100-ast tankolok a shellen, melettett öntök bele oktáénszámnövelõ és injektortisztitó adalékot, és akkor nem csörög kis frodulaton sem
Rég rossz, ha egy swift bármilyen benzinnel csörög... Inkább elõgyújtást kéne állítani, nem 100-as benyát tankolni....
Akkor ott valami baj van a Swifttel, vagy valami nagyon régi kocsiról lehet szó. A második generációtól kezdve már van kopogásérzékelõ, és hozzá állítja az elõgyújtást az oktánszámhoz. Ha jó, különösen a VVTi motorokat lehetetlen rávenni a csörgésre akármilyen fordulatszám-fojtüszelepállás kombinációval próbálkozik az ember.
Azoknak akik lepontozzák a normális válaszokat (is): http://hu.wikipedia.org/wiki/Okt%C3%A1nsz%C3%A1m
"Komolyan még mindig van olyan ember, aki nem fogta föl, hogy egyáltalán nem lesz attól jobb az autónak, ha az elõírtnál magasabb oktánszámú benzint tankol bele? Ártani nem árt, de teljesen felesleges, csak a pénztárcád lesz könnyebb." Ez miért van lepontozva? Cáfoljátok meg, aztán lehet pampogni. Aki meg Swiftbe 100-asat tankol, annak úgy kell :)
A prémium benzin jobban adalékolt, tehát jobb a motornak, tisztán tarja azt, ha valaki rendszeresen használja.

Most akkor a desztillált víz mérgező-e vagy sem?

2 hónapja fogyasztok desztillált (nem ioncserélt) vizet, amibe juttatok sót is.

Legjobb válasz: A só jó öltet, de ha pl 5 napig csak sima desztillált vizet iszol (só nélkül, és nem is eszel olyat ami megfogja a vizet) akkor szó szerint szomjanhalsz. Remélem most már érted.

A só jó öltet, de ha pl 5 napig csak sima desztillált vizet iszol (só nélkül, és nem is eszel olyat ami megfogja a vizet) akkor szó szerint szomjanhalsz. Remélem most már érted.
Sztem ez nem normális, mármint a deszt víz ivása, mert felborul a szervezet ion háztartása, a vízben lévõ sók pedig ezt biztosítják. a só önmagában nem hinném, hogy elég lenne. http://www.mommo.hu/media/A_desztillalt_vizfogyasztas_egeszs.. Olvasd el a 4-5 pontot És igyál normális vizet,
Az allergiát és vérnyomást próbáld mással javítani. Jó a homeopátia (nálam segített).A só nem emeli a vérnyomást, csak nem jó a sok só bevitele, mert minden bolti húskészítményben tömérdek só van, így pedig sok már a bevitel-ez a baj;így pedig felboríthatja a testi egyensúlyt.
A kérdező hozzászólása: Ezzel csak az a gond hogy az elsõ 1-2 hétben só nélkül fogyasztottam.Nem szomjaztam semmi bajom nem volt.

Most akkor a + tesztek ellenére mégis meg fog jönni? Miért volt akkor annyi + tesztem?

Holnapra nem várom.28 naposak voltak pontosan a ciklusaim évek óta,de múlt hónapban vmiért 27 napra jött meg.Sen fogi gátlót,sem pedig más gyógyszert nem szedem!3 nappal ezel?tt,tüneteim hatására több + tesztet produkáltam,bár volt - is,de többségében +ak voltak.Ma reggel csináltam kiváncsiságból egy medi labot ami halvány + lett,bár halványabb mint 3 nappal ezel?tt.Most hazajöttem vettem sos egy Maria Romedet ami + és csináltam egy gravi hcgt ami egyel?re -.Amit tudni kell,hogy most du.-án megjelent wc-s után a papíron 1-2 csepp barna.Akkor most megjön,mér megint?Nem értem.Már 3 éve probálkozunk,semmi bajunk nincs,annyira megörültem pedig.Mondjatok vmiiiit...!Légysziiii!:(

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! A barnázás terhességi tünet is sokszor. Menzesz helyett mivel ilyen idõben ágyazódik be a kis pocaklakó pár csepp vérzés és barnázás is lehet :)Természetes ha a nyálkahártya megsérül ilyenkor kicsit. Szóval szerintem a tesztek nem hazudnak és ott a baba! :) Engem anyukámék több mint 5 évig vártak 1979-tõl :P Mégis itt vagyok :) Én biztos vagyok benne, hogy most sikerült nektek is...Ha mégsem, kérlek ne add fel! :) Én is ennek köszönhetem most hogy élek...a kitartásnak és a szüleim hitének :)

Szia! Ne aggódj! A barnázás terhességi tünet is sokszor. Menzesz helyett mivel ilyen idõben ágyazódik be a kis pocaklakó pár csepp vérzés és barnázás is lehet :) Természetes ha a nyálkahártya megsérül ilyenkor kicsit. Szóval szerintem a tesztek nem hazudnak és ott a baba! :) Engem anyukámék több mint 5 évig vártak 1979-tõl :P Mégis itt vagyok :) Én biztos vagyok benne, hogy most sikerült nektek is...Ha mégsem, kérlek ne add fel! :) Én is ennek köszönhetem most hogy élek...a kitartásnak és a szüleim hitének :)
Vegyél Coralane tesztet. Nem túl érzékeny, mensim után teszteltem 2 nappal, pozitív lett, de nagyon halvány. Az szerintem megbízható.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is volt 2 hete 3 + tesztem, és mégis megjött.Nekem is voltak tüneteim, de a doki uh-n nem látott semmit, és pár nap múlva már negatív lett a laboros teszt.Szóval lehet, hogy volt ott valaki, de nem tapadt meg rendesen, és így nem erõsödött a teszten a második csík.Kívánom neked , hogy ennyi év próbálkozás után végre sikerüljön a kisbaba!!!
A Maria Romed egy férfi vizeletétõl is pozitív lesz. A legrosszabb teszt a piacon. A Medilab is szellemeske. A többi tesztrõl nem tudok mit mondani, de a gravi hcg nekem sosem szellemeskedett. A Maria romed durván kétcsíkos volt pedig nem is volt baba. Ettõl még lehetsz babás! Nézz holnap egy másik tesztet, de ne legyen se Maria, se Medilab, mert ezek becsapósak :( Nagyon drukkolok, hogy baba csíkozza teszteket és a többi azért nega még mert érzéketlenek!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm hogy válaszóltatpk! Nem tudom már mit higgyek.Azt tudom hogy nekem a Maria Romed 9 évvel ezelõtt + at mutatott, és van egy drága fiam vmint egy csodás leányom is.De még nagyon fiatal voltam.Most 33 vagyok és megveszek egy kis görcsért a férjemmel együtt.Annak idején nem vettem 100 val a teszteket, vettem 1et, s amit mutatott annak hittem.Most 100val veszem minden hónapban, és hol +, hol -, nem is tudom már mi a jó, mi a helyes, csak elkapott a hév..., s elbizonytalanít a sok tesz különbözõ eredménye.1 biztos meghülyûltem, tény, elkapott a teszt vásárlási mánia, mielõtt megjön már esek neki a tesztelésnek.:((Hát reménykedni tudok csak hogy nem jön meg igazán....:)
Ezeken a teszteken mindegyiken rajta van, hogy a nemvárt napjától mutathat reális eredméynt egyáltalán, de akkor is csak reggeli pisibõl. Ha pedig negatív, a 3-4 nap múlva történõ ismétlést ajánlják. Nem véletlenül...
Sajnos sokszor elõfordul, hogy pozitívat mutat a teszt és egy pár nap múlva megjön a menszesz. Jártam én is már így. Ez a két dolog nem zárja ki egymást, ugyanis a terhességi tesztek egy fix állapotot mutatnak ki: vagy van hCG a vizeletben vagy nincs. Normál esetben nincs hCG hormon a szervezetünkben. Ha utána megjön a menstruációnk az azt jelenti, hogy valami elkezdõdött, de sajnos nem maradt meg a megtermékenyült petesejt. Ha jól belegondolunk nem is jó ötlet erõltetni a természetet!

Telenorosok! Családi csomagom van, eddig havonta kb 5000 ft volt a telefonszámlám, most kb mennyit fogok fizetni? Most akkor a családi csomagon belül beszélt percek után is fogok adót fizetni, vagy csak a csomag ára után?

Meg van határozva, hogy max mennyivel lehet több a számlám?

Legjobb válasz: Nem hinném a vodafonnál nem kell majd ugyanúgy megmarad mint eddig, viszont ha kötöttél hûségszerzõdést akkor azt jogodban áll felmondani ha nem idén kötötted hanem régebben..

Nem hinném a vodafonnál nem kell majd ugyanúgy megmarad mint eddig, viszont ha kötöttél hûségszerzõdést akkor azt jogodban áll felmondani ha nem idén kötötted hanem régebben..
helyette magadba öntesz csomó szar aszparámot
Nem fogok senkinek se esni :D csak alap dolog, hogy nem hat mindenkire egyformán. Én egyáltalán nem leszek éhes tõle.
Mikor essünk egymásnak?:DD
Én meg nem és a barátaim se :D
Én egy óra múlva igen, ahogy pár barátom is.
7-es: én nem leszek tõle éhes...
Hízol tõle, mivel a szervezeted reagál az édes ízre, csak nem talál cukrot, így megéhezel és feleslegesen eszel.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Nem hízol tõle, hogy valaki válaszoljon is a kérdésedre :)
amúgy ha normálisan ennél akkor nagyon nem lenne probléma a pohár kólákkal a kalóriaszámlálás meg egy baromság felejtsük már el!
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom hogy a light cola is nagyon egészségtelen, a kérdésem nem erre vonatkozik, hanem arra, hogy hízlaló-e, attól függetlenül, hogy kevés a kcal tartalma. :)
Nem hízol csak kirohad tõle a beled. Roppant egészségtelen.
A kérdező hozzászólása: Szóljatok ha egymásnak esnétek, mert azt nekem is látnom kell, végtére is az én kérdésem miatt van. :)
Aludjunk.
Le vagyok maradva és megint volt egy, vagy most merészkedtél ki a tavalyi óta az atombunkerbõl?
Második :D Nem semmi ez az egész... Esküszöm... :D Tiszta baromság ez az örökös világvége elmélet... A kérdezõnek üzenném, hogy 2012. Dec. 21 óta már kb. 3 világvégét jósoltak, de látod, még mindíg itt vagyunk. :) Ezek mind csak hülye pánikkeltések... Én már azt is megkockáztatom, hogy ezek mind csak úgymond " reklámfogások", hogy a nagyvállalatok termékeit vegyék az emberek, még "világvége" elõtt :D Emlékszem még tavaly Novemberben olvastam, hogy az USA-ban nagyon sok ember eladta az összes vagyonát, hogy megvesse pl azt a hajót, vagy kocsit, vagy bármit, amit mindíg is szeretett volna, hogy még a halál elõtt kielvezze azt a maradék 1 hónapot. Aztán tessék.. :D Ezeken mind csak nevetni lehet. :P Ja, meg izé... Ebben a kérdésben hol a szerelem és a szex ? :D
Azért nincs soha világvége, mert a Doktor mindig megment minket. Notórius egy idegen, annyi szent...
5. - Egyik kedvenc Simonos videóm :D
A kérdező hozzászólása: :(
A kérdező hozzászólása: Egy ismerõs:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!