Találatok a következő kifejezésre: Most akkor és keressük, vagy (3 db)

Most akkor várjuk, és keressük, vagy ne is gondoljunk a szerelemre?

Valaki azt mondja, hogy nem szabad a szerelmet várni, mert csak úgy magától, váratlanul robban be az életünkbe, van, aki meg azt mondja, hogy járjunk nyitott szemmel, keresgéljünk, randizgassunk mindenféle pasival, egyik majd jó lesz.

Legjobb válasz: En sohasem kerestem a szerelmet, orokke valahogy ram talatlt:D De szerintem ne ulj otthon es arra varj hatha betoppan, de azert ne is surgesd, menny bulizni, szorakozni es ismerkedj! Sok sikert!!!

En sohasem kerestem a szerelmet, orokke valahogy ram talatlt:D De szerintem ne ulj otthon es arra varj hatha betoppan, de azert ne is surgesd, menny bulizni, szorakozni es ismerkedj! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Ja nem, nem - megyek én mindenfelé, ismerkedek. Utóbbi idõben csomó pasit ismertem meg, csak egyik sem az igazi :(
Az nem gond, ha egyiket sem erzed igazinak! Egyszer csak betoppan es megerzed, hogy igen ez O Ez kell neked! Remelem jol valasztasz!
Szerintem lehetõséget kell adni neki hogy betoppanjon azaz ne zárkozz be a szobába és sirasd magad hogy neked senkid sincs mert akkor nem is lesz... Várni úgy értendõ hogy éld az életedet és majd megjelenik benne aki az igazi lesz
Kedves Kérdezõ, Keresés és keresés közt van különbség. Görcsösen keresni a szerelmet nem érdemes, de azért a sült galamb nem repül a szánkba:-)) Azt gondolom azzal érdemes randizni, aki ígéretes, akirõl már tudod, hogy nem ilyenre vágysz azzal kár randizni. Ha tudod mit keresel könnyebb megtalálni, hiszen az értelmiségi fiúkat ritkán találod meg a gyúróteremben, míg a sportos fiúk nem a könyvtárban lelhetõek fel. Azt gondolom, ha az ember tudja milyen férfira vágyik jobban tudja keresni is. És fontos, hogy tudd Te mit tudsz nyújtani, milyen értékeid vannak, mi az, ami miatt a férfiaknak tetszeni fogsz! És mindezt még jól "el is kell adni" vagyis magabiztosnak kell lenni. Ezek nehéz dolgok. Úgy gondolom a társkeresés az egyik legnehezebb dolog az emberek közti kommunikációs helyzetek közül, mégsem tanítják az iskolában. Ezért hoztam létre pszichológusként olyan Pár-keresõ csoportokat, amelyek célja, pont ezeknek a dolgoknak az elsajátítása! Ha érdekel, bõvebb információt találsz a honlapomon! http://www.parkapcsolatok.com Csizmár Kata (pszichológus)

Ma délután rendel a dokim, most menjek el hozzá, vagy várjam meg mi lesz ez a vérzés, és, ha menszi akkor csak utána keressem föl?

Szombaton elkezdtem viszketni. Caneszten krémmel kentem, de nem volt jó, már vasárnap este majd meg vesztem. Találtam Pimafukcort krémet, az segített, meg Grapefruitmag cseppet iszom. Egész jó most, de tudom, hogy ez belülr?l jön.

Legjobb válasz: Köszi az lesz !

A kérdező hozzászólása: Köszi az lesz !
Hát én nem várnék az orvossal! Menj el, ne várj semmire. A.

Egy buliban megismerkedtünk egy lánnyal, és akkor megtörtént minden. Azóta ő többször mondta, hogy jó lenne velem összejönni, de én visszautasítottam. Most van neki egy új barátja. Megpróbáljak összejönni vele, vagy hagyjam, keressek mást?

Legjobb válasz: Hagyjad. Tudomásul vette, hogy nem akarsz tõle semmit. Esetleg akkor próbálkozz, ha szakít a barátjával. De szerintem késõ bánat... keress mást.

Hagyjad. Tudomásul vette, hogy nem akarsz tõle semmit. Esetleg akkor próbálkozz, ha szakít a barátjával. De szerintem késõ bánat... keress mást.
Hagyd békén! Õ elfogadta, hogy visszautasítottad! Különbenis, akkor most miért akarsz vele összejönni, ha egyszer már leráztad?!
szerintem is hagyad. keresett mást és a legjobb lenne ha te is azt tennéd. de nem értem h ha eddig leráztad akkor most miért akarsz vele mégiscsak járni
Én is úgy érzem, hogy igazából nem szereted te azt a lányt. Mert ha igen, akkor az elsõ felajánlkozásán kapva-kaptál volna, nem küldöd el többször is. Azt hitted, egy éjszaka miatt élete végéig utánad fut majd??? Fogadd el hogy talált egy nálad jobbat, aki tényleg tudja szeretni õt. Te pedig keress egy másik lányt, akit szeretni tudsz.
Õ már tovább lépett, hagyd hogy élje az életét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!