Találatok a következő kifejezésre: Most akkor és keressük, vagy (5 db)

Most akkor várjuk, és keressük, vagy ne is gondoljunk a szerelemre?

Valaki azt mondja, hogy nem szabad a szerelmet várni, mert csak úgy magától, váratlanul robban be az életünkbe, van, aki meg azt mondja, hogy járjunk nyitott szemmel, keresgéljünk, randizgassunk mindenféle pasival, egyik majd jó lesz.

Legjobb válasz: En sohasem kerestem a szerelmet, orokke valahogy ram talatlt:D De szerintem ne ulj otthon es arra varj hatha betoppan, de azert ne is surgesd, menny bulizni, szorakozni es ismerkedj! Sok sikert!!!

En sohasem kerestem a szerelmet, orokke valahogy ram talatlt:D De szerintem ne ulj otthon es arra varj hatha betoppan, de azert ne is surgesd, menny bulizni, szorakozni es ismerkedj! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Ja nem, nem - megyek én mindenfelé, ismerkedek. Utóbbi idõben csomó pasit ismertem meg, csak egyik sem az igazi :(
Az nem gond, ha egyiket sem erzed igazinak! Egyszer csak betoppan es megerzed, hogy igen ez O Ez kell neked! Remelem jol valasztasz!
Szerintem lehetõséget kell adni neki hogy betoppanjon azaz ne zárkozz be a szobába és sirasd magad hogy neked senkid sincs mert akkor nem is lesz... Várni úgy értendõ hogy éld az életedet és majd megjelenik benne aki az igazi lesz
Kedves Kérdezõ, Keresés és keresés közt van különbség. Görcsösen keresni a szerelmet nem érdemes, de azért a sült galamb nem repül a szánkba:-)) Azt gondolom azzal érdemes randizni, aki ígéretes, akirõl már tudod, hogy nem ilyenre vágysz azzal kár randizni. Ha tudod mit keresel könnyebb megtalálni, hiszen az értelmiségi fiúkat ritkán találod meg a gyúróteremben, míg a sportos fiúk nem a könyvtárban lelhetõek fel. Azt gondolom, ha az ember tudja milyen férfira vágyik jobban tudja keresni is. És fontos, hogy tudd Te mit tudsz nyújtani, milyen értékeid vannak, mi az, ami miatt a férfiaknak tetszeni fogsz! És mindezt még jól "el is kell adni" vagyis magabiztosnak kell lenni. Ezek nehéz dolgok. Úgy gondolom a társkeresés az egyik legnehezebb dolog az emberek közti kommunikációs helyzetek közül, mégsem tanítják az iskolában. Ezért hoztam létre pszichológusként olyan Pár-keresõ csoportokat, amelyek célja, pont ezeknek a dolgoknak az elsajátítása! Ha érdekel, bõvebb információt találsz a honlapomon! http://www.parkapcsolatok.com Csizmár Kata (pszichológus)

Testépítéssel foglalkozom, és most elõször volt 2hétig aranyerem. Azt tanácsolták, hagyjak fel vele, mert még elõjöhet, keressek kevésbé megterhelõ sportot. Most akkor hagyjak fel azzal amit szeretek csinálni? Vagy hány hét után tegyek próbát vele?

Nekem inkább az volt a tippem, hogy megfázástól van, mert párszor haspréseztem is a hideg talajon. Azt mondták, hogy ha egyszer elõjött, akkor most már bármikor kiújulhat, szóval súlyzózás pont ezért felejtõs. Étrendem eddig is tökéletes volt, most még több zöldséget gyümölcsöt viszek, be, szóval remélem tényleg csak fázás miatt volt.

Legjobb válasz: Vagy megvárod, még visszahúzódik, és legközelebb nem erõlteted annyira a necces gyakorlatokat, vagy mész és lekötteted, ha annyira durva. Amúgy a megfázás nem valami erõs indok még az aranyérre.

Vagy megvárod, még visszahúzódik, és legközelebb nem erõlteted annyira a necces gyakorlatokat, vagy mész és lekötteted, ha annyira durva. Amúgy a megfázás nem valami erõs indok még az aranyérre.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy mennyire durva, az majd idõvel dõl el. Nekem életemben elõször fordult elõ. Remélem innentõl nyugton marad, majd eldõl. Megnöveltem a folyadékbevitelt, és több rostot is fogyasztok azóta, remélem ez segít. Ami a gyakorlatokat illeti, van konkrét tiltott gyakorlat? Gondolom fõleg azokat kell mellõzni, amelyekkel hajolgatással, guggolással kapcsolatosak. Remélem viszont, hogy a klasszikus bicepsz, mell stb. gyakorlatok mehetnek továbbra is. Ezeknél nem hinném, hogy akkora terhelés jutna az ember végbelére...
Fõleg a lábbal kapcsolatos dolgok, és elsõ sorban a guggolás, igen, bár közvetetten szinte bármilyen, erõlködéssel járó gyakorlat elõhozhatja annál, aki nagyon hajlamos rá, hiszen ilyenkor mûködik a hasprés (mint élettani mechanizmus), megnõ a hasüregi nyomás, a záróizom meg ugye kompenzál, hogy konkrétan ne eressz be.
Aranyér ellen: leborotválod a szõrt a fenekedrõl a lyuk körül, és minden wc-zés után megmosod magad szappannal, de minimum nedves popsitõrlõt használsz. Ha begyullad, aurobin és/vagy rágcsálj mustármagot, ez utóbbi állítólag belülrõl fertõtlenít. Egyébként az aranyér nem vészes betegség, ki lehet bírni. Ha nagyon zavar, mûttesd meg.
Nekem már tizenöt éve van, évente kijön 1x2x. szal, ami jó rá, az a lidokain krém, mert nem fáj meg viszket tõle annyira. Van egy lioton nevû krém, ezzel is jó rá, de szerintem a fekete nadálytõ krém a legtutibb. 3 nap után tünetmentes, 1-2 hét alatt szépen vissza is megy. a higiénia ugyancsak fontos, mint ahogy aikiboxer is említette. én simán testápolót használok seggtörléshez. nagyon tuti, nem dörzsöli a segged, és tiszta lesz, mintha kimostad volna. Az erõsportok gyakori szövõdménye az aranyér. én ezért nem hagynám abba. együtt lehet élni vele. ennél nagyobb bajod sose legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos tippet! Ami a szõr témát illeti, arra gondoltam én is hasznos dolog, csak félõ, hogy a borotválástól még jobban beszõrösödnék ott. Gyanta lenne a legjobb, csak elég érzékeny hely ez arra :-D
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon fura dolog ez. Nálam lassan két hete tart, nem fáj már, már belülre húzódott, de nem teljesen. Egyáltalán nem tudom ez miatt eldönteni, hogy mikor kell székelnem, mikor erõlködöm - károsan, és hiába. Ilyenkor még teljesen kiduzzad a végbelem, mintha lufit fújnék ki magamból. Aztán persze amint felállok, visszaugrik.
Köszönjük az értékes információkat. :) )) Nem fog megerõsödni a szõröd ne aggódj. Ez csak egy mítosz. Próbáld meg az alfeled tisztán tartani. :)

Ma délután rendel a dokim, most menjek el hozzá, vagy várjam meg mi lesz ez a vérzés, és, ha menszi akkor csak utána keressem föl?

Szombaton elkezdtem viszketni. Caneszten krémmel kentem, de nem volt jó, már vasárnap este majd meg vesztem. Találtam Pimafukcort krémet, az segített, meg Grapefruitmag cseppet iszom. Egész jó most, de tudom, hogy ez belülr?l jön.

Legjobb válasz: Köszi az lesz !

A kérdező hozzászólása: Köszi az lesz !
Hát én nem várnék az orvossal! Menj el, ne várj semmire. A.

Egy buliban megismerkedtünk egy lánnyal, és akkor megtörtént minden. Azóta ő többször mondta, hogy jó lenne velem összejönni, de én visszautasítottam. Most van neki egy új barátja. Megpróbáljak összejönni vele, vagy hagyjam, keressek mást?

Legjobb válasz: Hagyjad. Tudomásul vette, hogy nem akarsz tõle semmit. Esetleg akkor próbálkozz, ha szakít a barátjával. De szerintem késõ bánat... keress mást.

Hagyjad. Tudomásul vette, hogy nem akarsz tõle semmit. Esetleg akkor próbálkozz, ha szakít a barátjával. De szerintem késõ bánat... keress mást.
Hagyd békén! Õ elfogadta, hogy visszautasítottad! Különbenis, akkor most miért akarsz vele összejönni, ha egyszer már leráztad?!
szerintem is hagyad. keresett mást és a legjobb lenne ha te is azt tennéd. de nem értem h ha eddig leráztad akkor most miért akarsz vele mégiscsak járni
Én is úgy érzem, hogy igazából nem szereted te azt a lányt. Mert ha igen, akkor az elsõ felajánlkozásán kapva-kaptál volna, nem küldöd el többször is. Azt hitted, egy éjszaka miatt élete végéig utánad fut majd??? Fogadd el hogy talált egy nálad jobbat, aki tényleg tudja szeretni õt. Te pedig keress egy másik lányt, akit szeretni tudsz.
Õ már tovább lépett, hagyd hogy élje az életét.
Nem kellene kisajátítanod. Miért baj ha pl a barátai miatt lemond egy programot?
hát ha ez nem rendszeres akkor szerintem normális, neki is van saját élete
Amíg õ barátaival van te is légy a barátnõiddel. Szerintem nincs abban semmi, ha néha lemondja a barátai miatt, hiszen õket sem akarja elveszíteni.
A kérdező hozzászólása: Hát rendszeres, legalábbis minden hónapban megtörténik 2-3-szor, szerintem ez már elég rendszeres.És nem azért mert XY-nek valami komoly baja van, hanem csak mert elhívta ide-oda.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem vagyunk állandóan együtt, hogy a barátaival csak úgy tud találkozni, ha velem lemondja.Az én barátaim többnyire dolgoznak ekkor, szóval nem tudok én is akkor programot csinálni velük.
Tehát 10-15 naponta elõfordul, biztos, hogy nem szeret...-.-
Havonta 2-3-szor? Ne viccelj már, ez teljesen normális. Egyébként naponta keres téged, Veled milyen gyakran találkozik?
A kérdező hozzászólása: 2-szer, max 3-szor találkozunk egy héten, (ezeken kivül ugyanúgy a barátaival van).De oké, lehet nektek van igazatok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!