Találatok a következő kifejezésre: Most akkor és keressük, (9 db)

Elkülditek egymásnak a saját linketeket.
Elkéred az E- Mail címét amivel facén is be van regisztrálva és az be írod a keresõbe és ki adja a hozzá tartozó személyt :)

Most akkor ő mit akarhat? A barátnőm 3 év után szakított velem mert azt mondja már nem szeret és keressek más nőt...

Nekem ez nagyon fáj mert ugyérzem,semmi olyant nem csináltam,hogy elmenjen.De megfogadtam,hogy er?s leszek,tisteletben tartom a döntését és nemkeresem.Viszont ? keres telefonon.Tegnap feljött hozzám,beszélgettünk(semmi veszekedés)majd megkérdezte,hogy miért nem közeledek hozzá.(bár azt mondta,hogy ? nemszeretné csak furcsa neki)Most nemtudom mitév? legyek?Nagyon szeretem de nemtudom mitakarhat valójában....

Legjobb válasz: Akarni semmit sem akar csak most, hogy szakitott veled rájött, hogy mit veszített. Fogadd meg a tanácsát és keress más nõt!

Akarni semmit sem akar csak most, hogy szakitott veled rájött, hogy mit veszített. Fogadd meg a tanácsát és keress más nõt!
Sokszor szerintem még a nõk sem tudják, hogy mit akarnak.
Szerintem azt várta hogy majd a nyakába borulsz és visszakönyörgöd magad. Nagyon jol tetted hogy nem hodoltál be mert igy lehet hogy vissza tod szerezni. Kicsit huzd az agyát
A kérdező hozzászólása: Már egyszer szakított velem.Akkor én kezdeményeztem a dolgot.De most másodszor már nagyon fáj és haragszom is rá.De ha õ nem lép akkor sajnos szétmegyünk örökre.Amit nagyon sajnálnák...
Ne sajnálkozz hanem állj a sarkadra, légy férfi és nézz egy másik lány után akinek nem az lesz a legfõbb dolga, hogy a bolondját járassa veled.
Az történt, hogy már nem szeret. Csak ugye 3 év sok idõ, ragaszkodik hozzád és hiányol, de ha újra összejönnétek, elõbb-utóbb úgy is megint elõjönne ez a probléma. Szóval keress másik lányt, õt pedig felejtsd el. Énszerintem:D

Testépítéssel foglalkozom, és most elõször volt 2hétig aranyerem. Azt tanácsolták, hagyjak fel vele, mert még elõjöhet, keressek kevésbé megterhelõ sportot. Most akkor hagyjak fel azzal amit szeretek csinálni? Vagy hány hét után tegyek próbát vele?

Nekem inkább az volt a tippem, hogy megfázástól van, mert párszor haspréseztem is a hideg talajon. Azt mondták, hogy ha egyszer elõjött, akkor most már bármikor kiújulhat, szóval súlyzózás pont ezért felejtõs. Étrendem eddig is tökéletes volt, most még több zöldséget gyümölcsöt viszek, be, szóval remélem tényleg csak fázás miatt volt.

Legjobb válasz: Vagy megvárod, még visszahúzódik, és legközelebb nem erõlteted annyira a necces gyakorlatokat, vagy mész és lekötteted, ha annyira durva. Amúgy a megfázás nem valami erõs indok még az aranyérre.

Vagy megvárod, még visszahúzódik, és legközelebb nem erõlteted annyira a necces gyakorlatokat, vagy mész és lekötteted, ha annyira durva. Amúgy a megfázás nem valami erõs indok még az aranyérre.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy mennyire durva, az majd idõvel dõl el. Nekem életemben elõször fordult elõ. Remélem innentõl nyugton marad, majd eldõl. Megnöveltem a folyadékbevitelt, és több rostot is fogyasztok azóta, remélem ez segít. Ami a gyakorlatokat illeti, van konkrét tiltott gyakorlat? Gondolom fõleg azokat kell mellõzni, amelyekkel hajolgatással, guggolással kapcsolatosak. Remélem viszont, hogy a klasszikus bicepsz, mell stb. gyakorlatok mehetnek továbbra is. Ezeknél nem hinném, hogy akkora terhelés jutna az ember végbelére...
Fõleg a lábbal kapcsolatos dolgok, és elsõ sorban a guggolás, igen, bár közvetetten szinte bármilyen, erõlködéssel járó gyakorlat elõhozhatja annál, aki nagyon hajlamos rá, hiszen ilyenkor mûködik a hasprés (mint élettani mechanizmus), megnõ a hasüregi nyomás, a záróizom meg ugye kompenzál, hogy konkrétan ne eressz be.
Aranyér ellen: leborotválod a szõrt a fenekedrõl a lyuk körül, és minden wc-zés után megmosod magad szappannal, de minimum nedves popsitõrlõt használsz. Ha begyullad, aurobin és/vagy rágcsálj mustármagot, ez utóbbi állítólag belülrõl fertõtlenít. Egyébként az aranyér nem vészes betegség, ki lehet bírni. Ha nagyon zavar, mûttesd meg.
Nekem már tizenöt éve van, évente kijön 1x2x. szal, ami jó rá, az a lidokain krém, mert nem fáj meg viszket tõle annyira. Van egy lioton nevû krém, ezzel is jó rá, de szerintem a fekete nadálytõ krém a legtutibb. 3 nap után tünetmentes, 1-2 hét alatt szépen vissza is megy. a higiénia ugyancsak fontos, mint ahogy aikiboxer is említette. én simán testápolót használok seggtörléshez. nagyon tuti, nem dörzsöli a segged, és tiszta lesz, mintha kimostad volna. Az erõsportok gyakori szövõdménye az aranyér. én ezért nem hagynám abba. együtt lehet élni vele. ennél nagyobb bajod sose legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos tippet! Ami a szõr témát illeti, arra gondoltam én is hasznos dolog, csak félõ, hogy a borotválástól még jobban beszõrösödnék ott. Gyanta lenne a legjobb, csak elég érzékeny hely ez arra :-D
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon fura dolog ez. Nálam lassan két hete tart, nem fáj már, már belülre húzódott, de nem teljesen. Egyáltalán nem tudom ez miatt eldönteni, hogy mikor kell székelnem, mikor erõlködöm - károsan, és hiába. Ilyenkor még teljesen kiduzzad a végbelem, mintha lufit fújnék ki magamból. Aztán persze amint felállok, visszaugrik.
Köszönjük az értékes információkat. :) )) Nem fog megerõsödni a szõröd ne aggódj. Ez csak egy mítosz. Próbáld meg az alfeled tisztán tartani. :)

Most akkor várjuk, és keressük, vagy ne is gondoljunk a szerelemre?

Valaki azt mondja, hogy nem szabad a szerelmet várni, mert csak úgy magától, váratlanul robban be az életünkbe, van, aki meg azt mondja, hogy járjunk nyitott szemmel, keresgéljünk, randizgassunk mindenféle pasival, egyik majd jó lesz.

Legjobb válasz: En sohasem kerestem a szerelmet, orokke valahogy ram talatlt:D De szerintem ne ulj otthon es arra varj hatha betoppan, de azert ne is surgesd, menny bulizni, szorakozni es ismerkedj! Sok sikert!!!

En sohasem kerestem a szerelmet, orokke valahogy ram talatlt:D De szerintem ne ulj otthon es arra varj hatha betoppan, de azert ne is surgesd, menny bulizni, szorakozni es ismerkedj! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Ja nem, nem - megyek én mindenfelé, ismerkedek. Utóbbi idõben csomó pasit ismertem meg, csak egyik sem az igazi :(
Az nem gond, ha egyiket sem erzed igazinak! Egyszer csak betoppan es megerzed, hogy igen ez O Ez kell neked! Remelem jol valasztasz!
Szerintem lehetõséget kell adni neki hogy betoppanjon azaz ne zárkozz be a szobába és sirasd magad hogy neked senkid sincs mert akkor nem is lesz... Várni úgy értendõ hogy éld az életedet és majd megjelenik benne aki az igazi lesz
Kedves Kérdezõ, Keresés és keresés közt van különbség. Görcsösen keresni a szerelmet nem érdemes, de azért a sült galamb nem repül a szánkba:-)) Azt gondolom azzal érdemes randizni, aki ígéretes, akirõl már tudod, hogy nem ilyenre vágysz azzal kár randizni. Ha tudod mit keresel könnyebb megtalálni, hiszen az értelmiségi fiúkat ritkán találod meg a gyúróteremben, míg a sportos fiúk nem a könyvtárban lelhetõek fel. Azt gondolom, ha az ember tudja milyen férfira vágyik jobban tudja keresni is. És fontos, hogy tudd Te mit tudsz nyújtani, milyen értékeid vannak, mi az, ami miatt a férfiaknak tetszeni fogsz! És mindezt még jól "el is kell adni" vagyis magabiztosnak kell lenni. Ezek nehéz dolgok. Úgy gondolom a társkeresés az egyik legnehezebb dolog az emberek közti kommunikációs helyzetek közül, mégsem tanítják az iskolában. Ezért hoztam létre pszichológusként olyan Pár-keresõ csoportokat, amelyek célja, pont ezeknek a dolgoknak az elsajátítása! Ha érdekel, bõvebb információt találsz a honlapomon! http://www.parkapcsolatok.com Csizmár Kata (pszichológus)

Egy buliban megismerkedtünk egy lánnyal, és akkor megtörtént minden. Azóta ő többször mondta, hogy jó lenne velem összejönni, de én visszautasítottam. Most van neki egy új barátja. Megpróbáljak összejönni vele, vagy hagyjam, keressek mást?

Legjobb válasz: Hagyjad. Tudomásul vette, hogy nem akarsz tõle semmit. Esetleg akkor próbálkozz, ha szakít a barátjával. De szerintem késõ bánat... keress mást.

Hagyjad. Tudomásul vette, hogy nem akarsz tõle semmit. Esetleg akkor próbálkozz, ha szakít a barátjával. De szerintem késõ bánat... keress mást.
Hagyd békén! Õ elfogadta, hogy visszautasítottad! Különbenis, akkor most miért akarsz vele összejönni, ha egyszer már leráztad?!
szerintem is hagyad. keresett mást és a legjobb lenne ha te is azt tennéd. de nem értem h ha eddig leráztad akkor most miért akarsz vele mégiscsak járni
Én is úgy érzem, hogy igazából nem szereted te azt a lányt. Mert ha igen, akkor az elsõ felajánlkozásán kapva-kaptál volna, nem küldöd el többször is. Azt hitted, egy éjszaka miatt élete végéig utánad fut majd??? Fogadd el hogy talált egy nálad jobbat, aki tényleg tudja szeretni õt. Te pedig keress egy másik lányt, akit szeretni tudsz.
Õ már tovább lépett, hagyd hogy élje az életét.

Hogy értessem meg velük, hogyha akkor nem kellettem nekik, most se keressenek és hagyjanak békén?

17 évesen lett egy nálam idősebb férfi az életemben,akinek sok mindent köszönhetek,segített mindenben és támogatott anyagilag is,később lakást,autót kaptam tőle,stb. Mikor ez otthon kiderült,a szüleim közölték,hogy amíg ez a kapcsolat tart,ők nem akarnak látni a házukban. Most 23 éves vagyok és még mindig együtt vagyunk,van egy kislányunk is.Boldog vagyok,de a szüleim a nővéremen keresztül értesültek ezekről és látni akarnak. Én viszont ezt nem akarom és szeretném,hogy megértsèk ezt. De csak hívnak,írogatnak és azt hajtogatják,hogy joguk van az unokájukhoz.

Legjobb válasz: A szüleid hibáztak, amikor kiderült a kapcsolatod. Nyilván ez egy fájópont mindegyikõtök számára. Szerintem most bocsánatot szeretnének kérni és tisztázni a helyzetet. Ezt az esélyt pedig igazán megadhatnád nekik. Biztos vagyok benne, hogy kíváncsiak az unokára is, és ez késõbb sem lesz másképp. Nyilván, nem ismerünk minden részletet, de szerintem az egymás iránti harag sosem jó megoldás. Én a helyedben találkoznék velük, már csak azért is, hogy lássák, jó életem van, boldog vagyok, minden rendben van. sajnálom, ha nem ezt a választ vártad.

A szüleid hibáztak, amikor kiderült a kapcsolatod. Nyilván ez egy fájópont mindegyikõtök számára. Szerintem most bocsánatot szeretnének kérni és tisztázni a helyzetet. Ezt az esélyt pedig igazán megadhatnád nekik. Biztos vagyok benne, hogy kíváncsiak az unokára is, és ez késõbb sem lesz másképp. Nyilván, nem ismerünk minden részletet, de szerintem az egymás iránti harag sosem jó megoldás. Én a helyedben találkoznék velük, már csak azért is, hogy lássák, jó életem van, boldog vagyok, minden rendben van. sajnálom, ha nem ezt a választ vártad.
4-nél a pont. Az elsõ mondatod elég necces. Képzeld el, a te lányod mondja ezt neked: és nem azt, anya , szerelmes vagyok. Nem.Anyagilag támogatnak. És még képzeld hozzá, a donátor egy 38 éves, családos.. Na szóval, ne tarts haragot, a békülõnek nyújts jobbot. MINDENKINEK JOBB!
Szólj a nõvérednek, állítsa le õket: 6 éven keresztül nem voltak rád kíváncsiak, tõlük akár "el is veszhettél volna a nagyvilágban"! Gondolkodniuk kellett volna, mielõtt kiadták az utadat. Hiszen akármit is tesz egy gyermek, ha a szülõ nem ért vele egyet, akkor is álljon ott a háta mögött, hiszen meglehet, hogy az a gyermek "elesik", ha õk nem segítik, akkor ki. Szerencsére a döntésed jónak bizonyult, de ha akkor így viselkedtek, ha kibírtak nélküled ennyi évet, akkor várjanak még egy kicsit. Várják meg, míg a gyermeked lesz annyi idõs, hogy önmaga eldönti, kíváncsi-e a nagyszülõkre, vagy õ is köszöni szépen, nem kér belõlük.
Én megértelek és sajnálom, hogy így alakult az életed, de tényleg gondolj bele, hogy esetleg a kicsinek jó lenne, ha lennének nagyszülei. Talán vele megpróbálhatnák helyre hozni, amit veled elrontottak.
itt az a gáz, hogy CSAK az unoka miatt kerestek fel, mert volt 6(!) évük! Nem tudom mikor szültél, de így is csomó idejük lett volna megkeresni téged, még sem tették. Ha anno rád sem voltak kiváncsiak, akkor az unokájukra se legyen!
Nõvéreddel tartottad a kapcsolatot? Felhatalmaztad, hogy szüleidnek kiadja a telefonszámod, meg hogy szültél? Mert ha nem, én rá is nagyon haragudnék! Telefonszámcsere, email cím csere!
Joguk... Kötelességük lett volna fiatalkorúként gondolkodni rólad. Én se mennék a közelükbe.
Kiskorú voltál, akirõl gondoskodniuk kellett volna, de eltaszítottak. Én nem állnék szóba velük. Egyébként az unokán kívül mit akarnak? Esetleg egy kis pénzt? Én ilyenkor mindig gyanakodtam, hirtelen megjelent egy nagynéni, mert cuki a lányunk, meg esetleg segítsük már ki, mert kellene pár százezer forint mi meg jól keresünk, neki meg büdös a munka, de a 14 éves fiát inkább a nagyszülõknél hagyta. Felejtsd el õket! Aki egyszer kidobott nem fog megváltozni.
3-assal egyetértek.
Szerintem a lényeg az utolsó mondatban van. Azt hajtogatják, hogy joguk van az unokához. Nem azt, hogy megbántuk, amiért kidobtunk, sajnáljuk, hogy nem kerestünk az elmúlt 6 évben, szeretnénk helyrehozni a történteket..stb. Igazából milyen joguk van hozzá? Ha rajtuk múlik, ennek a kapcsolatnak vége, ergo nem születik belõle unoka. A másik dolog, õk itt most egy boldog család. Nem sokat tudunk a lány kapcsolatáról az anyukájával, de ha azt írja, tudja milyen az anyuka, akkor abból azért azt lehet sejteni, hogy nem a legjobb. Ha lenne egy ilyen boldog, kiegyensúlyozott életetek, ti engednétek, hogy belemásszon valaki, aki anno ekkor fájdalmat okozott? Még ha az anyja is. Bár errõl meg az a véleményem. Milyen anya az, aki 6 évig feléje sem néz a gyerekének. Lesülne a bõr a képemrõl, nemhogy még én követelõzzek.
A férjed mit tanácsol?
Szeritnem ez a kérdés annyira hiányos, hogy FAKE
Igen? Akkor miért vártak 6 évet? Elég gyanús, hogy hupsz megszületik az unoka és mennének! Vagy szerinted nem?
15:59, Te mégis honnan tudod, hogy nem bocsánatot akarnak kérni a szülei? Lehet, hogy 6 év után igen is szeretnék helyrehozni a kapcsolatot a lányukkal? Pláne úgy, hogy csak az érem egyik oldalát ismerjük...
Valószínû az unoka lenne mindenük, egészen addig míg el tudnák kápráztatni. Aztán majd ha nem azt akarná amit õk, a sors ismételné önmagát. Én nem foglalkoznék velük.
Kedves 13-as, 16-os! Az egy dolog, hogy a szülõ ilyen esetben kiakad, és még mond is valóban olyat, amit a kérdezõ fent írt, de NEM TESZI MEG! CSAK MONDJA! És hogy most sem azért keresi a kapcsolatot, hogy legalább annyit kibökjön, bocsi, hogy azok után valóban magadra hagytunk, és egyáltalán nem foglalkoztunk azzal, mi van veled, élsz-e, boldogulsz-e az életben. Nem, ilyesmi még most sem jut az eszükbe! Csak a jogukat követelik, hogy joguk van megismerni, joguk van látni, .... Akkor is azt mondom, hogy a szülõnek kötelességei vannak, még akkor is, ha az a gyermek összeköti az életét egy nálánál idõsebb valakivel, még akkor is, ha a gyermeke nyilvánvalóan elrontja az életét (szerencsére itt nem ez történt), a szülõ akkor is szülõ marad, ha a gyermeke pl. embert öl, és börtönbe kerül. A szülõ bármit is tesz a gyermeke, megbocsát neki és támogatja, amikor arra van szüksége! A szülõ mindig szülõ marad! És ha errõl elfeledkezik, akkor 6 év után ne azzal kezdje, hogy valamiben joga van, elõször nézzen magába, hogy a saját kötelességeit anno hogyan teljesítette!
Hát azért gondolom te sem voltál egy szent, az meg tény, hogy nekik köszönheted, hogy a világon vagy. Neked nem is kell velük jóban lenned, de a gyerekemnek megadnám az esélyt arra, hogy kapcsolata legyen a nagyszüleivel.
Azért 17 éves korodig gondolom tisztességgel neveltek. Megértem, hogy haragszol rájuk, de ettõl függetlenül a tiszteletet megérdemlik, mert édesanyád csak a világra szült, édesapád pedig dolgozott, hogy legyen mit enned.
A kérdező hozzászólása: Nem tahóskodok, egyszerûen nem akarom, hogy a lányunk találkozzon velük, el akarom õket felejteni. Ha békülni akarnának, azt elkezdhették volna hamarabb is.
Nem békét akarnak kötni, arra volt 6 évük, csak az unokát akarják látni, mert az bezzeg kéne nekik!
A kérdező hozzászólása: Nem volt se felesége, se gyereke.Ha lett volna, nem alakult volna ki közöttünk semmi. Már megmutatták, hogy milyenek, elég kevés olyan dolog van, amitõl újra normális lenne a kapcsolatom velük és a közelükbe engedném a lányunkat. Vannak neki nagyszülei, a párom családjával nagyon jó a kapcsolatunk.
Azért valami nagyon sántít ebben a történetben. Nem érdekel, pontozzatok le, de ez csak egy alap sztori, a teljes körítést egyáltalán nem ismerjük. És én egyetértek az utolsó válaszolóval.
12.. a te lányod odaállna 17 évesen, hogy egy 36 évestõl lakást, kocsit kap (az majd elválik majd a családjától) - akkor mosolyognál, hogy jól van kicsim, azért még kimosom a zoknidat.
Érdekes, hogy akik azt tanácsolták, hogy ne béküljön, vagy tartson õ is távolságot ezek után a szülõkkel, mind-mind tisztességgel le lettek pontozva! (Köztük én is) Pedig a szülõknek is viselniük kellene tettük, cselekedetük következményeit. Lányukkal szemben elkövetett "kirekesztõ magatartásuk" bizony az õ lelkében is valószínû mély nyomot hagyott, és azt mondom, elõször a szülõknek nem azzal kellene kezdeniük, hogy joguk van az unokájukhoz, hanem talán nekik kellene egy ici-picit "megkövetniük" a lányukat, egy kis bocsánat-kérés félét elrebegni, amiért annakidején kitagadták, elzavarták otthonról, és nem gondoskodtak róla tovább. Majd ha ezt meglépték, majd ha ezen túl vannak, akkor "kérhetik" és nem "követelhetik", hogy az unokájuk ismerje meg õket!
Én az unokát nem tiltanám Tõlük. Az hogy velem hogy bántak egy dolog. De attól még az unokával lehet normális kapcsolatuk. Én nagyon összevesztem anno a nagymamámmal. Évekig nem is találkoztunk. Mikor megszületett a gyerekem és már nélkülem is tudott lenni (nem csak szopizott) én odaadtam anyukámnak, hogy vigye el a mamámhoz, mert látni szerette volna. Én azóta sem vagyok kíváncsi a mamámra, de anyukám akkor viszi oda a dédunokát amikor szeretné.
A kérdező hozzászólása: Az túlzás, hogy tartottam a kapcsolatot a nõvéremmel, Facebookon néha beszéltünk, ennyi.De akkor sem eget rengetõ dolgokról. Azért nem akarom, hogy találkozzanak a picivel, mert tudom, hogy milyen az anyám...Egyre többet és többet akarna, mindenbe beleszólna és nem tudnánk levakarni magunkról. Nem haragszom rájuk, egyszerûen olyanok számomra, mint az idegenek az utcán. Amikor kiderült a kapcsolatunk, már nem voltam kiskorú, elõtte kicsivel lettem 18.De akkor is rosszul esett, hogy szinte senkire sem számíthattam, mert akkor a párommal is elég viharos volt a kapcsolatunk és senki nem állt mellettem.
Teljesen megértem a reakciódat, és igazad van. A kérdésedre válaszolva: ha maguktól nem értik a döntésedet, hiába magyarázod. Egyszerûen ne foglalkozz velük.
Nem kellene kisajátítanod. Miért baj ha pl a barátai miatt lemond egy programot?
hát ha ez nem rendszeres akkor szerintem normális, neki is van saját élete
Amíg õ barátaival van te is légy a barátnõiddel. Szerintem nincs abban semmi, ha néha lemondja a barátai miatt, hiszen õket sem akarja elveszíteni.
A kérdező hozzászólása: Hát rendszeres, legalábbis minden hónapban megtörténik 2-3-szor, szerintem ez már elég rendszeres.És nem azért mert XY-nek valami komoly baja van, hanem csak mert elhívta ide-oda.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem vagyunk állandóan együtt, hogy a barátaival csak úgy tud találkozni, ha velem lemondja.Az én barátaim többnyire dolgoznak ekkor, szóval nem tudok én is akkor programot csinálni velük.
Tehát 10-15 naponta elõfordul, biztos, hogy nem szeret...-.-
Havonta 2-3-szor? Ne viccelj már, ez teljesen normális. Egyébként naponta keres téged, Veled milyen gyakran találkozik?
A kérdező hozzászólása: 2-szer, max 3-szor találkozunk egy héten, (ezeken kivül ugyanúgy a barátaival van).De oké, lehet nektek van igazatok...

Az egyik osztálytársam elhagyta a tájékoztató füzetét és most újat akar rendelni. Mondtam neki hogy keresse még mert nem biztos hogy lehet egyáltalán rendelni, de ő akkor is rendelni akar. Lehet egyáltalán?

Ha nem lehet,akkor szólok neki,csak nem akarja elhinni nekem hogy jobb lenne ha még keresné...Most vagyunk 6.osztályosok.

Legjobb válasz: Miért ne lehetne?

Miért ne lehetne?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor nem tudom.Nekünk van.Ebbe írjuk a jegyeket, ebben vannak a szülõi értekezletek meg más értesítések írva. A barátnõmnek meg most ez nincs meg.
Kedves kérdezõ! Én vagyok a 4.-ik válaszoló, én 9.–es vagyok és soha életembe nem volt olyan füzetem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És 4.válaszoló: Nem tudom mennyi idõs vagy, de biztos neked is volt/van tájékoztató füzeted ha jártál iskolába.Kérlek szépen, az az amiben a jegyek és értesítések vannak a szülõknek.Ha például szülõi értekezlet lesz, akkor abba is beleírjuk...:)
Suliban kell kérni újat és olyan 200ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük!Akkor majd elkísérem és kérünk ott újat:)
Ha mi az a tájékoztató füzet?
Az iskolatitkártól kell kérni, nem a neten rendelni.
A kérdező hozzászólása: Én kerestem és nem nagyon találtam olyan oldalt ahol van azért kérdem:/Mindenhol csak az "adatok" vannak róla.Valakinek volt már ilyen gondja?Most is a barátnõmnél vagyok, keressük de eddig semmi...
A kérdező hozzászólása: Na sikerült!Köszi mindenkinek!

Ma délután rendel a dokim, most menjek el hozzá, vagy várjam meg mi lesz ez a vérzés, és, ha menszi akkor csak utána keressem föl?

Szombaton elkezdtem viszketni. Caneszten krémmel kentem, de nem volt jó, már vasárnap este majd meg vesztem. Találtam Pimafukcort krémet, az segített, meg Grapefruitmag cseppet iszom. Egész jó most, de tudom, hogy ez belülr?l jön.

Legjobb válasz: Köszi az lesz !

A kérdező hozzászólása: Köszi az lesz !
Hát én nem várnék az orvossal! Menj el, ne várj semmire. A.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!