Találatok a következő kifejezésre: Most akarunk egy (847 db)

A kérdező hozzászólása: Kölyök kan Staffordot*
elõzõ vagyok..bocsi nemláttam , hogy végül szuka kutyád lett (:
A kérdező hozzászólása: Próbálok oda figyelni mert korcsokat nem akarok :D (:
nyugodtan vegyél kan kutyát. egy mindkettejük számára ismeretlen helyen szoktasd õket össze( így elkerülhetõ a dominancia harc) mert egyik sem védelmezi a területet. bár az igaz amikor a stafford ivarérett lesz , akkor figyelj oda. jó kutyázást !
A kérdező hozzászólása: Hát végülis szukát hoztam el harc még nem volt köztük remélem nem is lessz (: :DDDDDD
Nálunk egy 1 év 3 hónapos kan beagle mellett van egy 10 hónapos kan staffi.Nem volt köztük komolyabb hatalmi harc, viszont mi ivartalanítottuk mind2 õt és azóta is imádják egymást eszükbe sincs verekedni.
Mi 3 éves kan foxi mellé hoztunk stafford kislányt. Most 9 hónapos a staffi, és kezdõdnek a hatalmi harcok. Persze esze ágában nincs széttépni a foxit, hiszen pici kora óta együtt vannak, de most már õ akar a falkavezér lenni, szuka létére. Szóval nem törvényszerû, hogy nem fognak jól kijönni. Legalábbis ha kicsi a stafford. Ha felnõtt, akkor esélytelen.
sajnos egyet kell értenem az elsõ válaszolóval, hiába veszel nagyon jó idegzetû kutyát, amikor ivarérett lesz ki akarja és egy kis testû kutyával szembe ki is fogja vívni a falkavezérséget, ha kell annak árán, hogy neki megy a kicsi kannak... :O nálunk a szuka-kan staff között is volt némi dominanciaharc, mert a szukánk nyakas egy kisasszony és azt hitte hogy õ a valaki, aztán a kan 'megbubolta', benevelte, azóta semmi baj, de hát ugye õk egy súlycsoport
nem mire ivarérett lessz a kutya széttépi a kicsit
A kérdező hozzászólása: Igy h szukát hoztam (: Nem is akarok eggyáltalán kölyköket de még kitudja (:

Most akarok egy új telefont venni de nem tom hogy samsung galaxy s-őt vagy sony xperia s-et?

Lécc tapasztalatokat és a szerintetek nem jó tulajdonságikat is írjátok le köszi

Legjobb válasz: A sonynak nagyobb a felbontása, az s2 erösenn hardverileg. Lényegében ennyi.

A sonynak nagyobb a felbontása, az s2 erösenn hardverileg. Lényegében ennyi.
A sony minden tekintetben jobb. A sony-t vedd.
Példàul miben?
Mindenképpen Sony-t vegyél, jobb az ár/érték aránya!
Jah. drágàbb :D

Szerintetek melyik a legjobb érintőképernyős telefon? -most akarok egyet-

én Nokiát szeretnék, bár amit kinéztem egyik ismer?söm megvette, és már nem szeretnék ugyanolyat, viszont Sony Ericsssont sem, mert nem jó márka, és végképp nem Samsungot, pedig abból sok választék van, meg szépek is küls?re, de szerintem hamar tönkremegy!

Legjobb válasz: HTC Desire/HD2

HTC Desire/HD2
Samsung Wave. Nekem kb 2 hónapja van, 1x ejtettem le elég durván, de semmi baja nincs!! [sõt, alig karcolódott meg]
htc hd2/desire Galaxy s. Ezek közül bármelyik jobb bármelyik ájfonnál. Ja, és annyiba is kerül, amennyit ér, nem a többszörösébe, mint az ájfon.
Vegyél Samsung Wave-t, az nagyon nehezen romlik.Nekem is olyan van, kb megjelenés óta.3x-szor esett hátlapra(véletlen) és nincs gond vele:O
Nokia N8-nekem nagyon bejön :)
Milyen k*rva nagy probléma ez!
nem szar az iPhone.. ha megfelelõen használod, akkor el sem romlik.. oké, hogy drága, és nem éri meg, de akkor is az a legjobb :P és köszi, hogy lepontoztatok, mikor csak leírtam a javaslatomat.
A kérdező hozzászólása: az IPone szaar! olyan van egy ismimnek, és már tönkrement fél év után!
vegyél iPhone-t, az a legjobb.. ha van rá pénzed..
A kérdező hozzászólása: nem az a legjobb amúgy....meg sztem nem drága és azért lehet rossz minõségû! most választottam egy újat...lehet hogy azt vesszük meg!


Hogyan érhetném el, hogy a következő életemben egy olyan reinkarnáció lehessek, ami most akarok lenni?

Legjobb válasz: A természettudományok nem cáfolják a reinkarnáció létét. Nem cáfolhatják, mert nem foglalkozhatnak vele. A természettudomány attól természettudomány, hogy a természetben lévõ anyagokkal, jelenségekkel foglalkozik. Ezeket méri, rendszerezi és következtetéseket von le belõlük. De a reinkarnáció nem anyagi jelenség. Annak csak az anyagi következményeivel tud foglalkozni. Sem a biológia, sem a fizika, kémia, és az ezekre épülõ orvostudomány nem végez kísérleteket a lélekkel, mert nem tud. A pszichológia pedig fõleg megfigyelésekre épül. Ha ezer egészséges ember így mûködik, akkor az ezeregyedik is így fog. De abból nem lehet következtetést levonni, hogy ezer megfigyelt ember nem hisz a reinkarnációban, akkor nincs is. De valóban, a reinkarnáció úgy, ahogy ma értelmezik nem létezik. Épp ezért találnak benne sokan ellentmondást. Mint például a lelkek száma. Errõl például nincs értelme beszélni, mert ez nem úgy mûködik, mint a tojás, hogy minden tojásból egy csirke kel ki. A tudat ennél összetetted jelenség. Egy ilyen fórum kereteim belül nem is lehet megértetni. Én inkább csak annyit mondhatok, hogy nincs értelme ebben az életben azon rágódni, mi lesz a következõben. Ezt az életet azért kaptad, mert ez segíti a legjobban azt a taluási folyamatot, amit te választottál. Most, az itt és a most problémáit kell megoldani. Ha már úgy érzed, minden tökéletes, teljesen boldog vagy és harmóniában élsz önmagaddal és a környezeteddel, akkor talán érdemes elõre is tekinteni, de a mostani éned csak ennek az életnek a tapasztalataival rendelkezik. Halálod után több információ fog a rendelkezésedre állni, akkor majd sokkal jobban tudsz dönteni, hogy mit is akarsz valójában. Lehet, hogy teljesen más lesz, mint amit most elképzelsz.

A természettudományok nem cáfolják a reinkarnáció létét. Nem cáfolhatják, mert nem foglalkozhatnak vele. A természettudomány attól természettudomány, hogy a természetben lévõ anyagokkal, jelenségekkel foglalkozik. Ezeket méri, rendszerezi és következtetéseket von le belõlük. De a reinkarnáció nem anyagi jelenség. Annak csak az anyagi következményeivel tud foglalkozni. Sem a biológia, sem a fizika, kémia, és az ezekre épülõ orvostudomány nem végez kísérleteket a lélekkel, mert nem tud. A pszichológia pedig fõleg megfigyelésekre épül. Ha ezer egészséges ember így mûködik, akkor az ezeregyedik is így fog. De abból nem lehet következtetést levonni, hogy ezer megfigyelt ember nem hisz a reinkarnációban, akkor nincs is. De valóban, a reinkarnáció úgy, ahogy ma értelmezik nem létezik. Épp ezért találnak benne sokan ellentmondást. Mint például a lelkek száma. Errõl például nincs értelme beszélni, mert ez nem úgy mûködik, mint a tojás, hogy minden tojásból egy csirke kel ki. A tudat ennél összetetted jelenség. Egy ilyen fórum kereteim belül nem is lehet megértetni. Én inkább csak annyit mondhatok, hogy nincs értelme ebben az életben azon rágódni, mi lesz a következõben. Ezt az életet azért kaptad, mert ez segíti a legjobban azt a taluási folyamatot, amit te választottál. Most, az itt és a most problémáit kell megoldani. Ha már úgy érzed, minden tökéletes, teljesen boldog vagy és harmóniában élsz önmagaddal és a környezeteddel, akkor talán érdemes elõre is tekinteni, de a mostani éned csak ennek az életnek a tapasztalataival rendelkezik. Halálod után több információ fog a rendelkezésedre állni, akkor majd sokkal jobban tudsz dönteni, hogy mit is akarsz valójában. Lehet, hogy teljesen más lesz, mint amit most elképzelsz.
Esetleg sok lélek jöhet más világokból :D Azért az még nem olyan biztos, hogy reinkarnáció nem létezik. Hogy hogyan érhetnéd el, az meg egy jó kérdés, bár én inkább valaki más szeretnék lenni, ha lehetne választani.
élj úgy ami ahhoz méltó. kezd el most és akkor amiért itt nem teljesedik ki, majd ott ki fog.a lényeg, hogy legyen jelen erõteljesen az életedben annak az életnek a lényege.
Nem értem egyesek itt miért pattognak , hogy nincs reinkarnáció. Idiota barmok: Isten nagyobb valoszinûségben létezik mint a reinkarnáció? Ha valamit lehet bizonyitani akkor létezik, ha valamit bizonyitani , de cáfolni se lehet akkor különbözõ oka van annak, pl.:nem jó tudományos technologia, nem elegendõ tudati szint stb. Az agy egy anyag ami mindenki fejében van, az agynak van egy látó központja amiben meghatározott anyag van, ha energia lenne akkor talán több dolgot is láthatnánk a világbol. Ha valaki például nem érzékeli valami betegség folytán a színeket és fekete-fehérben lát akkor az se mondhatja egybõl , hogy nem léteznek a színek csak mert nem tudja érzékelni. A tudat az emberek agyában van, és ott színte az emberi elmével õsszeforr. Egyek lesznek mindaddig mig elnem jönn a halál. Ne legyetek elfogultak kicsit gondolkozni és a ''színfalak mögé nézni''. Ti csak hisztek valamiben és azonnal lenéznitek ha valaki olyanrol beszél amit õ vall. Szerintem a reinkarnáció biztosabb mint a szellemek és a lokneszi(nem tudom , hogy írják) szõrny. Vagy a koboldok, vagy az efféle kitalált dolgok. Az ember sokmindent kitalált , de egy szörnyet tud cáfolni a világban , mert nincsenek kitalált szörnyek. A reinkarnációt mint mondtam nem lehet cáfolni.
Ez nem csupán az én véleményem:-) Megint átmentél a belemagyarázós, kínlódós, erõltetett érvelésbe. A kérdéseidre a választ pedig megtalálhatod néhány biológiai témájú könyvben, nincs türelmem magyarázni, úgysem értenéd szerintem:-)))Persze lehet, hogy ha tanulsz, el fogsz jutni odáig, hogy értsd az orvosi vagy fizikai és biológiai témájú írásokat is. Szóval, azt javaslom tiszta jóindulatból, hogy ha ennyire foglalkoztat a téma, menj el az orvosira vagy tanulj biológiát erõsen. Így kizárólag azzal töltöd az idõdet, hogy erõltetett érveket igyekszel kreálni mindenféle tudás nélkül az elméleteid alátámasztására valódi érvek hiányában:-))Szóval elõbb tanulj, utána igyekezz magyarázatokat kitalálni.Kb. úgy érvelsz, mint akik meggyõzõdéssel mondogatták, hogy a Föld lapos és az ember soha nem lesz képes repülni, hiszen nehezebb a levegõnél:-)))))Nem tehettek róla, nem ismerték a fizikát, sem mást.....Az sem lenne rossz ha pszichológiát tanulnál picit és felismernéd, hogy miért vonzódnak az emberek a misztikus dolgokhoz, miért könnyû sokakkal elhitetni a nemlétezõ ám piszkosul vonzó és érdekes elképzeléseket. A nehezen megtanulható, sok munkát és befektetést, hosszú, esetenként unalmas tanulással töltött órát kívánó valódi tudás megszerzése helyett valami nulla képességgel is , , elsajátítható" misztériumról magyarázatokat hallgatni érthetõen sokkal vonzóbb :-))Tanulj!
A reinkarnációt már cáfolta rég a biológia, fizika, kémia és ezekbõl az orvostudomány is. Amúgy nem volt rá szükség, hiszen a józan ésszel élõk úgysem hittek benne...Minden esetre érdekes olvasgatni azoknak az erõltetett, belemagyarázós érvelését akik elhiszik, hiszen bizonyítani természetesen nem tudják, de az érveiken érdemes néha jókat derülni:-))))Jól van ez így:-))))
SEHOGY, mert hogy nincs reinkarnacio ! Gondold meg nehany evezred, sot a utobbi par evszazad alatt hogy megszaporodott az emberiseg letszama, es ha majdnem mindenki reinkarnalodik emberbe, allatba, novenybe, kobe, honnan ez a sok uj lelek ????
Tehát következõ életedben egy újjászületés akarsz lenni? azt hogy? És minek? Hülye vagy?
Ha lusta vagy változtatni és azzá válni aki lenni szeretnél akkor ne is reménykedj. A legegyszerûbb dolog ráfogni hogy "jajj majd a következõ életemben..."
21 -es attól, hogy csupa nagybetûvel írsz és sok felkiáltó jelet használsz, még nem biztos, hogy neked van igazad.
Egyetértek az elõzõ válaszolóval. Egyáltalán nem létezik olyan dolog, hogy reinkarnáció. Ezek a buddhista lámák akik állítólag olyan mélyen tudnak meditálni, hogy a haláluk elõtt a tudatukat áthelyezik egy másik testbe az is egy nagy baromság. Szal lényeg a lényeg NINCS REINKARNÁCIÓ. (1 fajta viszont van) Amikor majd Jézus visszajön a földre és feltámad az összes ember, azis egyfajta újjászületés.
EGYÁLTALÁN NINCS reinkarnáció!!!
#19! Ezt a szöveget hány helyre nyomtad be? És akkor gondolkozzunk. Ki is az önigazoló?
Az önigazolás pszichológiája folyamatosan megjelenik ezeknél az embereknél.....A nehezen megtanulható, sok munkát és befektetést, hosszú, esetenként unalmas tanulással töltött órát kívánó valódi tudás megszerzése helyett valami nulla képességgel is , , elsajátítható" misztériumról magyarázatokat hallgatni érthetõen sokkal vonzóbb :-))Tanulj! Nyilván aki nem a hívõk véleményét osztja mert sokkal jobban ismeri a világot az csak hazugnak nevezhetõ...:-))))Hát igen, így mûködik ez......Szerintem sokaknak érdemes lenne álmodozás meg vonzó mesemondók jól megfizetett tanfolyamai helyett igazi egyetemeken tanulni....Persze ha megvannak a képességek hozzá..Akinek meg csak a sok, süket duma van, meg a misztériumvonzalom a valóság helyett, az maradjon ezoföldön, itt még gondolkodni sem kell, nemhogy tanulni, csupán HINNI. Így van ez rendjén szerintem....:-))))))
az elsõ válaszoló válasza rendkívüli szûklátókörûséget mutat: nézete szerit csak ennek a világnak ennek a Földje emberiség létezik, mint a lelkek helye s az idõ is egyenese halad. ha reinkarnációrólbeszélünk, az idõ összevissza csavarodhat, a következõ életet lehet, hogy a múltban jövõben, más bolygón, más univerzumban stb manifesztálódik. De az elsõ válaszoló csak emberben a Földön gondolkodott, egyenes vonalban haladó idõben. (e 3-ból 1 már megcáfolva, mert az idõ nem egyenletes, egy második meg sejtve, mert az CERN fizikusai szerint igenis vannak másik univerzumok) Na ebbõl egyik sem igaz.
Sehogy!Következõ inkarnációd attol függ, hogy az erre az életedre kiszabott feladataidból mennyit tudtál sikeresen megvalósítani.Ahol abbahagyod ezt az életed onnan folytatod a következõt.Kérdés, hogy a tudatod mennyit fejlõdött a mos- tani életedben. Tovább lépni csak úgy tudsz ha minnél több pozitív dolgot viszel az életedbe magad és másokkal szem- be.NEM Te hanem a lélek foglya eldönteni, hogy következõ é- letedben nõ-férfi leszel-e, milyen rasszba születsz és melyik országba.A következõ életed feladatai és, hogy mit kell megtapasztalnod szabják meg életutadat. AZ iskolában is csak akkor léphetsz magasabb osztályba ha sikeresen vizsgáztál.A következõ életedet nem az egó hanem a lélek és a tudatod fejletségi szintje szabja meg! Üdv: levis56. [email protected]
A kérdező hozzászólása: elég érdekes dolgokat írtok mindkét oldalról. :) köszönöm mindenkinek, aki , egtisztelt bármilyen ÉPÍTÕ jellegû válasszal! A 11esnek üzenném, hogy tûzoltó szeretnék lenni mondjuk new york-ban, csak egy kicsit már el vagyok késve és ez ebben az életemben biztos, hogy nem teljesülhet...
Így. Akard.
Én hiszek a reinkarnációban , de szerintem a gondolatoknak és vágyaknak nincs hatásuk a reinkarnációra. És mi van ha a véletlen határozza meg , hogy hova szülessen valaki. Ha nem is a véletlen akkor ez nem tudatos dolog hiszen halálkor a memoria és minden ami az agyban van elbomlik és megsemmisül. Mellesleg ne hidje senki , hogy a következõ élet fas.za lesz. Nincs olyan , hogy tökéletes élet. Ha következõ életedben például Spanyolországba akarsz születni akkor lehet , hogy odaszületsz , de a következõ életedbe nem biztos , de átkozni fogod magad , hogy miért ilyen életed van, és miért születtél spanyolnak...stb. Amilyen döntést most meghoznál és teljesülne akkor most még jó ötletnek tartanád , de következõ életed kinszenvedés lenne. Szerintem létezik a reinkarnáció , de a tudat nem fog létezni soha többé. A lélek nem egyenlõ a tudatal/agyal.
Krisnástól halottam egy tanfolyamon, hogy aki halála elõtt ahellyet hogy Krisnára gondolna a saját vágyaira gondol, azok teljesülnek az újászületéskor. Például, ha nõkre és szexre gondol, az jár mindig az eszében, teljesül kívánsága és tenyészhímként születik újjá egy állatfarmon.
Ma 9:34: Kínlodos belemagyarázos volt amit írtam? Errõl ki beszélt? :) Beismerem , hogy sehogy se tudom bizonyitani a reinkarnációt. De neked voltak belemagyarázos dolgaid. Ha megtudsz mutatni egy tudost aki cáfolta a reinkarnációt akkor nem nézne mindenki hazugnak. Én legalább több forrásbol olvasok és nem probálom a szavaimal megváltani a világot. De adott a kérdést: Hol voltál a születésed elõtt? Nem léteztél? Ha nem léteztél akkor most hogyan létezel ha elvileg ahogy mondtad cáfolták a reinkarnáciot? :) A születésed elött nem léteztél, és halálod után se fogsz elméletileg. Szóval olyan , hogy ''semmi'', nem létezik. Szóval halálod után ha nem lesz reinkarnáciod akkoris lesz valami. Ezt bekell ismerned. A tudomány se tudja megmondani mi lesz a halál után.
Mivel is adhatna többet az az újraszületés a mostani életednél? Mi szeretnél lenni? A reinkarnációt nem cáfolta még meg a tudomány! Hol is van az a cáfolat? "Így kizárólag azzal töltöd az idõdet, hogy erõltetett érveket igyekszel kreálni mindenféle tudás nélkül az elméleteid alátámasztására valódi érvek hiányában:-))" Valódi érveid neked nem voltak, hogy miért cáfolta volna meg a tudomány a reinkarnációt? Akkor fogja a tudomány megcáfolni, amikor képes lesz egy élettelen anyagból élõt csinálni, teremteni.
Utolsó válaszolónak: Értem a véleményed kifejtését. De amit leírtál az csupán a véleményed. Nem találtam olyan cikket ahol ezt hivatalos tudos cáfolta volna meg, ahogyan azt te leirtad ''biologia, fizika, kémai cáfolja.'' De persze tévedhettek is és tudsz bizonyitékot mondani. Ha valami nem cáfolható és nem bizonyitható akkor a hít az ami valóságá teheti vagy eltõrli ennek a létezését. Ha a véleményed csak vélemény és csak szerinted nem létezik akkor ez a vélemény a hítedbõl fakad mely az életed során változhat, módosulhat. Persze ne érts félre. Elfogadom ha nem hiszel a reinkarnációban. 1 biztos pont van: Senkise tudja és nem is fogja tudni mi lesz a halál után. Halálkor a személyiség, a memoria és minden törlõdik. De ha enyire tudományos tipus vagy akkor feltehetek neked egy fogas kérdést? A megszületésed elõtt hol voltál? Akár a megszületésed elõtt mondjuk 2-3 évvel? Ha nem léteztél a megszületésed elött akkor hogyan kezdtél el létezni a megszületésedkor? Hogyan lett a nem létezésedbõl egy tudat?
Szerintem VAN reinkarnáció, de nem hiszem, hogy befolyásolni tudod. Az egy dolog, hogy szeretnél lenni valami a következõ életedben, de nem biztos, hogy tényleg annak fogsz újjászületni. (BTW. én ló szeretnék lenni a következõ életemben, de sajnos nem biztos, hogy az leszek, lehet, megint ember, vagy valamilyen másmilyen állat)

Tényleg igaz az a tény hogy aki kijelenti hogy nem akar egy ideig párkapcsolatot most inkább a munkájára/hobbijára/önmagára akar koncentrál, az hamarosan újra szerelemre talál?

Legjobb válasz: Hmmmm...én lassan 8 hónapja próbálom magamnak ezt hazudni, mégsem talált rám a szerelem. :D Na jó, csak vicceltem, és szerintem ez nem törvényszerû. Vannak, akik tényleg nem akarnak párkapcsolatot egy ideig. És aki tényleg nem akar, annak nem is lesz.

Hmmmm...én lassan 8 hónapja próbálom magamnak ezt hazudni, mégsem talált rám a szerelem. :D Na jó, csak vicceltem, és szerintem ez nem törvényszerû. Vannak, akik tényleg nem akarnak párkapcsolatot egy ideig. És aki tényleg nem akar, annak nem is lesz.
biztos vannak akik tényleg bele tudják magukat élni a munkájukba a karrierükbe, de szerintem nagyrészt ez az állítás téves!
részemrõl bejött ez :D
hülyeség. én mindig ezt mondom, hogy nem akarok kapcsolatot. hát nem is lesz.
Szerintem ez a jelenség létezik, és pont azért, mert ha nagyon görcsöl rajta az illetõ, és minden ellenkezõ nemûre (vagy homoszexuális esetén azonosra) úgy tekint, mint lehetséges partnerre, akkor ez pontosan átmegy a másik félnek... És az ilyen görcsölés sose vonzó, ráadásul ilyenkor kényszeresen próbálja a jó oldalát mutatni az ember. Amikor meg elhatározza, hogy nem ezzel foglalkozik, akkor természetesen viselkedik társaságban, magát adja, egyszerûen csak jól érzi magát, anélkül, hog y"prédát" keresne, amitõl olyan kisugárzása lesz, hogy vonzani kezdi az embereket, hiszen árad belõle a természetes életöröm.

Mihez kezdjek most? Nagyon szeretem még mindig. A férjem "szakítani" akar egy kis időre. Nem válni akar csak egy kis szabadságra vágyik. Nincs másik nő az életében, ez biztos. Azt mondja szeret de nem akar velem lenni. Van 3 közös gyermekünk.

Legjobb válasz: Egy családapa, férj ne "szüneteljen". Miféle dolog ez? Unja a banánt? Utána meg te mehetsz szünetre, vagy hogyan képzeli mégis? Ott a helye mellettetek. Tessék nevelni a gyerekeket veled együtt. Majd ha már felneveltétek õket közösen, esetleg mehet egy maga választotta útra. Addig ott a helye a családban. Minden nap! Állj a sarkadra és olvass be neki.

Kérdezd meg, hogy Te mikor mehetsz szabadságra?
nem megfojtani kéne a másikat, beszélgessetek, a jó kommunnikáció csodákra képes.
Egy családapa, férj ne "szüneteljen". Miféle dolog ez? Unja a banánt? Utána meg te mehetsz szünetre, vagy hogyan képzeli mégis? Ott a helye mellettetek. Tessék nevelni a gyerekeket veled együtt. Majd ha már felneveltétek õket közösen, esetleg mehet egy maga választotta útra. Addig ott a helye a családban. Minden nap! Állj a sarkadra és olvass be neki.
Csak osztani tudom a többiek véleményét. És miután ezt elmondtam neki, ha még mindig szabadságra vágyna, akkor közölném vele, hogy le is út, fel is út. Most várom a harmadik gyerekemet a férjemtõl, de biztos, hogy nem nyelném le neki.
Az ilyen szünetekbõl mindig végleges szakítás lesz. Amúgy meg mi az, hogy 3 gyerekkel és feleséggel szabadságra vágyik? Ez a házas élet tudtommal, évekkel korábban õ választotta.
Nem tudom mit tennék, ha az én férjem közölné ezt velem, de tuti kiakadnék. 100%, hogy megmondanám neki, hogy ha elmegy, vissza se jöjjön. Ez nem úgy mûködik, mint egy szimpla kapcsolatban, ahol semmi elkötelezettség, se gyerek, se semmi. Gondolom már õ sem 20 éves. Nem teheti ezt veletek. Ahogy elõttem is írták, a családalapításhoz 2 ember kell! Szabadság? Munkának nézi az életét, a családot? Ilyen nincs, hogy szüneteltetni akar. Lehet ez csak burkolt magyarázat és csak nem akarja kerek perec megmondani, hogy nem akar titeket többé? Egy nõnek sokkal nehezebb, amit a pasik SOHA az életben nem fognak megérteni!!! Te mégsem futsz ki az életedbõl, mert szabadságra vágysz. Állj a sarkadra, tisztázd le normálisan, mert amit õ neked mondott, az úgy ahogy van nem stimmel!
Mond csak meg neki, hogy ne fusson el a felelõség elõl, és álljon melléd. Ha én megérem azt hogy lesz három szép gyerekem biztosan hogy kiállok a nõm mellett :)
Ezaz.....basszus ez akkora egy undorító dolog, mert nem egyszer olvastam, hogy a férfi szabadságot akar meg "pihenést".Mert neki milyen nehéz a munka, mellette otthon is dolgozni, blaba.És a nõ?A nõknek nem nehéz az élete?Egy családalapításhoz 2 ember kell.Te is és õ is annak idején így döntöttetek, hogy közös családotok lesz és együtt éltek.Milyen dolog az hogy szabadság?Ez nem valami munka?:S Na mindegy, szerintem ilyen nincs.Vagy veled marad vagy elválnak útjaitok végleg. Mert ha szünetelni és kocsmázni meg tombolni fog, akkro tuti összeszed majd egy két nõt is.Ez után a pofátlanság után meg esetleg megcsalás után mág te képes lennél egy ágyba aludni vele?Mert szerintem ennek ugyan úgy nincs értelme.Sajnálom, hogy ezt akarja a férjed, sajnálom, hogy így alakultak a dolgok.Teljesen mindegy, hogy mi miatt, de nincs olyan hogy szabadság:S
mit tehetnél, ha nem engeded, csak rosszabb lesz, kényszerbõl marad. engedd el... csodálkozni fog! mondd meg neki, hogy nagyon szereted, de ha ez kell a boldogságához, hát menjen. mondd meg neki, hogy reméled, hogy még idõben visszajön, mert nem tudhatod, mikor fordulsz te át, és akkor már késõ lesz. valószínûleg 2nap után hívni fog. nem kell üvöltözni, meg hisztizni, meg "dobd ki a francba és ne is engedd vissza" meg a többi, amit tanácsolnak / fognak... õszinte beszéd, higgadtság, ennyi. remélem, minden rendbe jön.
Mi az h szeret de nem akar veled lenni??? Ha én szeretek valakit imádok a másikkal lenni nem még ilyet jelentek ki.. Szerintem itt az az igazság hogy szeret de nem szerelembõl és már csak megszokásból vagy a gyerekek miatt vagytok még együtt.. Egyébként honnan veszed h nincs más nõ az életében??
Szakítani? Ez azt jelenti, hogy el is akar költözni vagy nyitott házasságot akar? Én biztos megmondanám, hogy "jól van drágám, menj, de nem tudom neked garantálni, hogy megvárlak.Addig én sem fogok itthon ülni és rád várni, hogy vajon vissza jössz-e, hanem én is élem a "szabadságom".Lehet, hogy mire vissza akarsz jönni, már más lesz a helyeden.Ha így is akarod menj". Az az igazság sajnos, hogy aki menni akar az úgyis el fog.De ha tudja, hogy nem biztosíthatja be magát és nem biztos, hogy lesz hova hazamennie, ha megunta az agglegény életet, akkor talán mérlegel és átértékel.Ha nem, akkor nincs olyan praktika, amivel maradásra bírhatnád, csak a gyerekekkel zsarolás, az meg senkinek nem jó.
Ezek a legaljasabbak. Õ kétnaponta bulizik, az anya meg 24 órában ügyeletes. Nekem is van egy ilyen szemétláda ismerõsöm. Van egy gyönyörû felesége, tündéri gyereke, õ meg hetente egyszer focizni megy, hetente egyszer-kétszer meccsre, hétvégén meg a haverokkal bulizni (ami kocsmázást jelent) A felesége meg egyedül neveli a gyereket. Ráadásul külön kasszán vannak, a férj még egy ruhát, egy csomag pelenkát nem vett a gyereknek. Minden pénze a szórakozásra megy el.Persze a feleség is hibás, tudom én, már rég ott kellett volna hagynia. Mint ahogy neked is.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak:remélem nem igy van mert azt nem tudnám elviselni.Amugy meg nem hiszem , hogy megfolytom a szerelmemmel mert én minden második este elengedem egyedül a haverokkal kikapcsolódni én meg egyedül vagyok a gyerekekkel.Ebböl lett elegem és mertem szólni , na szerintem ezért tartunk ott ahol tartunk.
A romantikus hétvége annyi ebben az esetben, mint halottnak a csók. Ez a férfi megunta a házasságot, a gerekzsivajt, a felelõsséget és ki akar törni. Elég szomorú.
Ja, és az ilyen állandóan a másikban keresi a hibát, õ ugye tökéletes, mindenrõl a másik tehet. Tipikus érzelmi bántalmazó.
Kérdezõ. Mondd meg õméltóságának, hogy ezentúl õ csinálja a házimunka és a gyerekek körüli teendõk FELÉT, és akkor nem leszel ingerült. Könnyen p.ofázik az, akinek annyi dolga van, hogy munka után sörözzön a fotelban meg tévézzen. Azért gondolom, hogy a férjed ilyen, mert az ilyen stílusú "férfiak" szoktak így viselkedni.
Szerintem szimplán arról van szó tényleg, hogy rámásztál teljesen... õ maga akarna lenni te meg futsz utána. Hagyd béként!!! ha már nem szeret téged akkor úgyis mindegy. de ha igen, akkor hadd menjen "szabira" bár hozzátenném, hogy a gyerekek elõl nem illik szabira menni, tehát ha el is költözik otthonról egy idõre a szüleihez, vagy nem tudom hogy tervezte, akkor vigye egy idõre a gyerekeket is nagymamázni!!! Szerintem a szerelmeddel megfojtottad, ez a baja. 31/N
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy velem van a probléma.A beszédstílusommal, az állandó ingerültségemmel.Most megbeszéltük , hogy a hétvégéig eldönti, hogy együtt maradunk e vagy sem.Én már nem birom ezt tovább.Örülten szeretem.De felhozom neki ezt a romantikus nyaralást hátha csak ennek a hiány miatt akar elmenni tölünk.Lehet mindkettönknek jót tesz majd.Köszi a válaszokat.
Beszéld meg vele hogy a kis szabija elött menjetek el kettesben 1 romantikus nyaralásra, amúgy közöld vele hogy 3 gyerek mellõl nem léphet csak úgy le ha válást akkar hivatalosan intézitek.
Én azt nem értem hogy akarja ezt kivitelezni. Elmegy kilép az életetekbõl Te viszede egyedül a gyerekekkel a hétköznapokat majd egyszercsak visszajön mint ha mi sem történt volna és boldogan éltek mig meg nem haltok. Az élet nem igy müködik. Ebben mindenképpen sérülnek a gyerekek és Te is kiborulsz idegileg csak õ érzi jól magát. Egy apa nem viselkedhet igy ez igy nagyon önzõ dolog lenne.

Szerintetek ha egy lány 10 éve együtt van egy srácal de még csak most akarnak gyereket az normális?

Legjobb válasz: Ha nem akarnak, akkor nem akarnak. Nincs hozzá túl sok közöd.

Ha nem akarnak, akkor nem akarnak. Nincs hozzá túl sok közöd.
Mért ne lenne, mi 8 éve vagyunk és most szeretnénk....
Normális- Mindenki akkor vállal gyereket amikor úgy érzi itt az ideje.. Semmi gond nincs azzal hogy 10 év után vállalnak be.
Igen, normális. Miért kötelezõ lenne már 2 év után gyereket vállalni?
Miért ne lenne normális? Gondolom fiatalon jöttek össze. Nõvéremék is 20 körül voltak, 30 körül született a babájuk. Elõtte tanultak, dolgoztak, spóroltak, "éltek", egyikõjük sem akart hamarabb gyereket.
Igen, normálisak vagytok, boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: De mi nem tanulunk és semmi olyat nem csinálunk ami miatt ne lehetne gyerekünk.
mi is 10 éve leszünk együtt mikor gyereket vállalunk. 20 évesen mire szültem volna? :) 30 körül az ember már megfontoltabb, jobban átlátja a világot, érettebb a feladatra. ezt nem szabad elkapkodni. ha stabil a kapcsolat, és megvannak hozzá az anyagi feltételek is, akkor hajrá :)
Normális (mi 8 év után jutottunk odáig, hogy belevágunk), de nyilván figyelembe kell venni, hogy mennyi idõs a pár. Ha 14 évesen jöttek össze, és úgy 10 év, akár még várhatnának is. Ha meg 30, és úgy 10 év, akkor talán egy picit túl sok...
Teljesen normális. :) Nekünk soha nem lesz, pedig már 4 éve együtt vagyunk és anyagilag megtehetnénk akár több gyereket is, ház is van. 10 év után pláne normális, fõleg ha tizenévesen jöttek össze, akkor még 15 év is normális lenne.
13 év után szültem gyereket. Tudatosan. Mi se tanultunk, dolgoztunk, éltük az életünket. Nekünk így volt jó.
Teljesen mindegy, hogy mit csináltok :) Nem akartok még gyereket és kész. Majd ha akartok lesz. Nincs olyan hogy valami normális vagy nem normális, éljétek úgy az életeteket ahogy nektek jó.
A kérdező hozzászólása: Nem tudsz olvasni????
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nincs hozzá közöm? Dehogynincs.
És mibõl gondolod, hogy közöd van az õ életükhöz?
Persze, hogy normális..sehol sincs elõírva, hogy hány év után kell gyerek.Én a saját esetemet tudom felhozni, igaz, hogy nem élünk együtt a párommal, de 3 éve együtt vagyunk, összeköltözni sajnos nem tudunk még, mert nekem jelenleg nincs munkám és nem akarok élõsködni..na most mi ezt már "elterveztük" , hogy akkor jöhet házasság és baba ha már lesz normális, állandó munkánk, mert nyomorúságban és bizonytalanságban nem akarunk gyereket nevelni.Persze sokan támadják ezt a logikát, de mivel mindkettõnknek sok mindent kellett nélkülözni gyerekkorunkban, ezért tudjuk, hogy rossz ötlet így babát várni..Szóval én azt mondom, hogy akkor kell a baba, ha mind a ketten készen álltok rá lelkileg is és úgy gondoljátok, hogy nem lesz probléma az anyagiakkal sem.22L

Van egy macskam mar 8 eves, most nem reg szult kiscicakat es az utobbi napokban nagyon sokat nyavog es mind jon utanunk, nem akar egyedul maradni, vajon mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy maradt benne kiscica, és segítséget akar kérni... Vagy van valamelyik kölyökkel baj, és szintén segítséget kérne, mert õ nem tudja megoldani. Bár ha már több nap is eltelt a szülés óta, akkor nem valószínû, hogy kölyök maradt benne, mert azzal nem "élne" napokat. Ha "szól hozzád", kövesd, nézd meg, hogy hova vezet, mit akar mutatni.

Lehet, hogy maradt benne kiscica, és segítséget akar kérni... Vagy van valamelyik kölyökkel baj, és szintén segítséget kérne, mert õ nem tudja megoldani. Bár ha már több nap is eltelt a szülés óta, akkor nem valószínû, hogy kölyök maradt benne, mert azzal nem "élne" napokat. Ha "szól hozzád", kövesd, nézd meg, hogy hova vezet, mit akar mutatni.
Hol vannak a kölykök? Nem lehet, hogy azt akarja, hogy máshová tegyétek az almot? A miénk is ezt csinálta, aztán behoztuk kismacskástul, és most boldog.
Irigy vagy barátnõdre! Ennyi!
Hozzám jössz? *-*
Az a faszi is kicseszett magával :DD
Egy majom akkor eszik piros bogyót, ha lát egy másik majmot piros bogyót enni. Valahogy így mondta dr House
Ez olyan pillanatnyi érzés , mint mikor szülnek körülötted aztán azon kapod magad , hogy te is akarnál gyereket , vagy ha mindenkinek van valakije te meg szingli vagy , akkor meg neked is kell valaki . Szóval el fog múlni .
lehetsz a feleségem de csak most :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!