Találatok a következő kifejezésre: Most akarom a (1952 db)

Ha paypal számlát akarok nyitni, kell fizetnem érte? Akár most, akár a jövõben?

Legjobb válasz: Nem kell fizetned érte, ha fizetésre használod. Ha pénzt kapsz rá, akkor a beérkezõ összegbõl vonnak le maguknak jutalékot. (3-4%)

Nem kell fizetned érte, ha fizetésre használod. Ha pénzt kapsz rá, akkor a beérkezõ összegbõl vonnak le maguknak jutalékot. (3-4%)
A kérdező hozzászólása: De akkor, ha jön pénz, akkor ugye nem fognak idetolni nekem egy 20.000-es számlát, igaz? Mert akkor csinálok egyet
Nem fognak semmit tolni. Egyszerûen ha küldenek neked mondjuk 10 eurót akkor abból te 9, 5-öt kapsz meg. Egyéb kötelezettséged nincs.
Amúgy ne parázz tõle, én 2006 óta használom és csak jót tudok mondani róluk. Ha lehúzott egy eladó, akkor visszaadták a pénzt.
A kérdező hozzászólása: És ugye nem kér semmilyen személyes adatot regisztrációkor? (ez alatt értem hogy lakcím stb)
Ha bankkártyát rendelsz hozzá, megkell adni a személyes adatokat.

Most akarok a müllerbe karácsonyi ajádékot venni. Van most valami extra akció, az újságon kívül?

Legjobb válasz: Az lemaradt, hogy 4,5 éves kisfiunka 3,5 éves keresztlányomnak és 2 éves kislányomnak.

A kérdező hozzászólása: Az lemaradt, hogy 4, 5 éves kisfiunka 3, 5 éves keresztlányomnak és 2 éves kislányomnak.
Nincs.
Szerintem túl drága, nézz szét máshol is...

Egy nagy filozófikus témám van a megcsalásról akár most, akár a jövõben. Szerintetek hol a határ?

Az ugye oké, ha valaki masztizik, miközben van barátnõje (bár egyeseknek ez is aggasztó), de azért egy másik nõvel Viszont mi van akkor, ha valaki nem csak a markát, hanem mûvaginát, guminõt, 7000 $-os élethû mûanyagnõt (Dr. House-ban volt ilyen), vagy akár majd a jövõben kapható, élõként viselkedõ robotcsajt akar megdugni. Ugyanezeket a segédeszközöket a nõknél is átültethetitek a saját verziójukra (mûbroki, robotpasi stb.), tehát mindenki válaszolhat. Hol lenne nektek a határ, amit már nem engednétek meg a párotoknak?

Legjobb válasz: #1 Sztem láttunk már olyan válaszadókat itt, akik nem mennének át a turing teszten... Akkor õk pusztán biológiai robotnak tekinthetõek és nem minõsülnek megcsalásnak?:D

#1 Sztem láttunk már olyan válaszadókat itt, akik nem mennének át a turing teszten... Akkor õk pusztán biológiai robotnak tekinthetõek és nem minõsülnek megcsalásnak?:D
onnantól megcsalás, ha a robot már átmegy a Turing-teszten
Hát te tényleg hatalmas filozófus vagy barátom, a robotp.i.na dugásával kapcsolatban.
persze és akkor jön a gépek lázadása meg a skynet.
Tényleg ennyire unatkozol? Még életemben nem foglalkoztam hasonló kérdéssel.
szerintem addig, amíg nem valódi nõvel csal meg, mindegy, mit csinál...nekem is van vibrim és simán használom, ha úgy van, soha egyik pasim se bántódott meg miatta :) sõt, kérték, h mutassam meg, hogy csinálom :D De komolyra fordítva...tényleg nem értem, mit kell ilyenen rinyálni...ez csak egy fizikális szükséglet, amit levezet, más nõ bevonása nélkül....ha élvezi a csokievést, akkor megcsal Milkával??
Robotok nem képesek az érzelemre, így nem minõsül megcsalásnak.
bármelyik ékszerboltba ha bemész

Egyszerűen nem tudnak kikezelni a gombából. Okozhat ez bajt akár most, akár a szülésnél?

36. hétben vagyok, és már annyi mindent kaptam rá, de nagyon makacs! Volt valakinek már ilyen problémája?

Legjobb válasz: Szia!!!Én 37 hetes kismama vagyok és nekem is elõ jön mindig ez a gombásodás és nemtudom mitõl a tisztálkodásra oda figyelek a páromal nem igazán vagyok együtt ,mert nem lehet már .De ha elõ jön akor használom a Canesten kombit ami el mulasza.Nem használsz véletlen illatosított dolgokat?Pl:Wc papírt vagy tisztaságít.Mert attol is lehet meg a tusfürdötõl is.

Szia!!!Én 37 hetes kismama vagyok és nekem is elõ jön mindig ez a gombásodás és nemtudom mitõl a tisztálkodásra oda figyelek a páromal nem igazán vagyok együtt , mert nem lehet már .De ha elõ jön akor használom a Canesten kombit ami el mulasza.Nem használsz véletlen illatosított dolgokat?Pl:Wc papírt vagy tisztaságít.Mert attol is lehet meg a tusfürdötõl is.
Én grapefruitmag cseppet használok, mert természetes antibiotikumnak számít. Vírus és baktériumölõ. http://egeszsegesen.freeweb.hu/grape.html 27.hetes kismama
Akkor biztos tole kaptad el regebben, egyebkent a fehernemut es a torolkozoket ki kell fozni.Nem eleg 90 fokon mosni.
A parod kapott kezelest erre, mert a ferfiak altalaban hordozok?
ezzel én is igy vagyok annyi kupot használtam, most meg hüvelykrémet.
A szájpenészt így kapják el a babák a szülésnél. Egyébként ha a doki tud róla biztos tudja azt is, hogy lehet-e baj belõle. Nekem azt mondta, hogy a terhesség velejárója, mert a változó hormonok miatt sok nõ gombás.
A kérdező hozzászólása: A páromat nem kezelték, m ert most nincs semmiféle affinitásom, hogy sexeljünk! Tehát, tõle nem kaphattam el! Illetve nem tud visszafertõzni! Köszi!
Nekem is van szinte folyamatosan :( Azt mondta a doki, hogy nem árt a babának sem most, sem a szülésnél. Csak kellemetlen nagyon :( 32 heteske
én canesten combit kaptam és nekem nemvolt 1 adag elég 2 kelett és ez hatott. egymás után kell szedni szünet nélkül. és amikor szexelsz mosátok meg a kukit.nekem ezt a doki mondta azota nincs baj

Miért van az velem, hogy nem tud egyszerűen egy k*****tt párkapcsolat nekem összejönni, bármennyire megváltozok, bármennyit adok magamból, sose elég! Most akarnak a lányok valakit akivel beszélgethetnek és egyebek vagy nem?

Több,mint 5 éve vagyok egyedülálló és mióta volt az els? komoly kapcsolatom azóta semmi.Miel?tt az 5éves szakasz elkezd?dött.

Legjobb válasz: Amíg az ilyen nyavajgós ficsúrok siránkoznak, addig mi magabiztos pasik megdugjuk a legjobb csajokat:) csak így tovább kérdezõ!;)

Amíg az ilyen nyavajgós ficsúrok siránkoznak, addig mi magabiztos pasik megdugjuk a legjobb csajokat:) csak így tovább kérdezõ!;)
Akivel beszélgetni akarnak, az nem mindig ugyanaz a személy, akitõl többet is akarnak. :)
Ja, velem is csak beszélgetni akarnak. Én meg már nagyon unom ezt a szerepet.
jajjj má ez a kib_szott nyavajgás állandóan. az ilyen síró pityogó kis taknyok nem is kellenek a csajoknak. csak aki férfi a talpán az a nyerõ, még mindig nem fogtátok fel???
soha nmem fogják
azt látom
Csinálhatnál mást is helyette! Ha idegesít, akkor ne foglalkozz velük és kész! Valahogy én is jól le tudom foglalni magam nélkülük. Menj el sportolni, vagy legyen valami teljes életes hobbid! Én pl. bátorítalak a küzdõsportra és mondjuk a motorozásra, ami amúgy kapásból felhúzza az önbecsülésed és érdekessé tesz a nõk szemében. Meg tudod magadat védeni az "igazi férfiaktól" és a barátnõdet is, ha arra kerül a sor! Ha beszélgetni szeretsz, az kapásból jó pont, mert akkor van dumád is! A külsõ nem oszt, nem szoroz, viszont nem árt odafigyelni a dellaméterre! Vagy legalább úgy tenni, hogy vastag vagy....(1éjszakáig elhiszi, ha ilyen kapcsolat a célod)
Ha a lányok elbeszélgetnek veled, de többet nem, azt jelenti, hogy egy unalmas fiú vagy számukra. A kulturális követelmények miatt nem ismerik be, de olyan férfiakhoz vonzódnak, akik valamiféle dominanciával, vagy hatalommal bírnak. Ilyen lehet a magas pozíció, a pénz, a jármû, a fizikai erõ, a függetlenség, a siker, és a bunkó viselkedés, amikor a nõ azt érzi, hogy a férfinek nincs rá szüksége. Ha kapálózol egy nõ után, nincs már meg a fenti dominancia. Hogy ezt miért nem ismerik be? Mert a kultúra mindannyiunkkkal elhiteti, hogy a nõknek kedves, figyelmes, romantikus férfira van szükségük. Csakhogy kedves férfibõl is van domináns, és van puhap#cs is. Elnézést, hogy ezt mondom, de sajnos ez utóbbi vagy. Figyelj oda, hogy ne így legyen, és meglátod, mennnyire más lesz minden.

Most akarom a HTML-t tanulni. Dreamweavert v Editplust ajánlanátok?

Legjobb válasz: Dreamweavert tudom ajánlani, de szvsz szükségtelen ilyen drága alkalmazást használni. Teljesen megfelel a Notepad++ is, ráadásul ingyenes.

Dreamweavert tudom ajánlani, de szvsz szükségtelen ilyen drága alkalmazást használni. Teljesen megfelel a Notepad++ is, ráadásul ingyenes.
Én is a Notepad++-t ajánlom. Kicsi, gyors és egyszerû.
Kérdezõ és elsõ: nem ugyanaz a kategória én azt javaslom mindkettõt.
Montihun! Egyetértek, hogy nem ugyanaz a kategória, de ha abból indulunk ki, hogy a kérdezõ legálisan szeretné beszerezni a szoftvert, akkor eléggé zsebbe kell nyúlnia: http://www.designshop.hu/adobe/adobe-dreamweaver.php Ha tényleg komolyan szeretne weblapfejlesztéssel foglalkozni, akkor megéri megvenni a Dreamweavert, mert megtérül az ára, ráadásul professzionális alkalmazás.

Minden étkezésnél adjak a gyümölcsbe kekszet vagy csak elég egyszer? 6 hónapos a babám most akarom a glutént bevezetni. Babakeksszel jó? Vagy még gabonás tejpépre gondoltam?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy úgy kéne bevezetni a glutént, hogy kekszet teszel a gyümölcsbe. Nekem kifejezetten ellenezte a védõnõ. A gyümölcsöt egye meg szépen magában, és ne szokja meg, hogy keverjük mással. A gabonás tejpép, tejbegríz sokkal jobb ötlet. A kekszet én 2 éves korig hanyagoltam, akkor meg már nem tudtuk kikerülni, mert úgyis látta mindenhol.

Nem hiszem, hogy úgy kéne bevezetni a glutént, hogy kekszet teszel a gyümölcsbe. Nekem kifejezetten ellenezte a védõnõ. A gyümölcsöt egye meg szépen magában, és ne szokja meg, hogy keverjük mással. A gabonás tejpép, tejbegríz sokkal jobb ötlet. A kekszet én 2 éves korig hanyagoltam, akkor meg már nem tudtuk kikerülni, mert úgyis látta mindenhol.
Én is most vezettem be a fiamnál, õ is 6 hós, nekem a védõnõm azt mondta babakekszet adjak neki, napi felet, vagy két naponta egy egészet gyümölcsbe keverve. Még azt is mondta, hogy 1 éves koráig mindig csak fél keksz. Azóta mindennap így adom neki, szereti is. De úgy látszik hogy a védõnõk sem egyformán oktatják az anyukákat, ezt már többször észrevettem.
egy nap csak 1* adj, ugy, ahogy a masodik is irta.

Barátság extrákkal kapcsolat - most akarja vagy nem akarja a lány?

Rákérdeztem, azt mondta, hogy benne lenne majd ha lesz idõm. Tegnap este írtam, hogy van ráérek... de semmi válasz eddig. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Most nem ér rá.

Most nem ér rá.
Ma valaki mással barátkozik.
Gondolom õ meg nem ért rá.
Valaki gyorsabb volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!