Találatok a következő kifejezésre: Most adtam a (266 db)

A Dr. House-nak az az utolsó része, amit most adtak a Viasat3-on? Amikor pszichiátriára megy, mert képzelődik?

Csak mert a Viasaton már nem adják.

Legjobb válasz: Magyarul még nem adták le a végét. A nyolcadik évad az utolsó, ennek elsõ felét leadta a TV2 nyárig. Õsszel folytatja a másik felét, és annak a végén lesz a sorozatzáró. A fent leírtak csak az 5. évadzáróban vannak.

Magyarul még nem adták le a végét. A nyolcadik évad az utolsó, ennek elsõ felét leadta a TV2 nyárig. Õsszel folytatja a másik felét, és annak a végén lesz a sorozatzáró. A fent leírtak csak az 5. évadzáróban vannak.
Ez csak egy évadzáró epizód volt. :) Folytatódni fog majd :)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszi(: Már picit megijedtem, hogy ilyen rossz vége lesz. Pedig egyébként nem szoktak érdekelni a sorozatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Chamomilla vulgaris 15ch nem gond hogy laktózt tartalmaz? Most adtam a 7 hós kicsimnek először fogzásra mert nagyon sír.

Írnátok egyéb tapasztalatot ezzel kapcsolatban? Végig kell csinálni a 10 napos kúrát (napi 2x5 bogyó) hogy hasson?

Legjobb válasz: hogy hasson? hát végig add, míg ki nem bújik a foga. akár hónapokig is. most még nemfog hatni,sõõõt. 3napig felerõsíti a tüneteket. addig szerintem adj mellé panadolt pl.

hogy hasson? hát végig add, míg ki nem bújik a foga. akár hónapokig is. most még nemfog hatni, sõõõt. 3napig felerõsíti a tüneteket. addig szerintem adj mellé panadolt pl.
A kérdező hozzászólása: köszi. :( ÉS a laktóz tartalmáról is tudsz nekem írni?
van benne, na de napi 10 golyónyit csak megehet 1 ekkora baba:) )) mikor éjjel 12szer fog visítva sírni, hidd el, eszedbe sem fog jutni, h van-e benne, csak h ne fájjon neki. add neki nyugisan. a fiam végig ezzel fogzott. még 4 foga hiányzik. nekünk megváltás volt a chamomilla.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az elsõ két fogát észre sem vettük úgy bujt ki. Most viszont elég nyügös.
24 órán belül, max 48 óra
Nekem még aznap este pöttyös lett a kicsi combja, meg a hasa alja sajnos.


Most adtam a cicámnak féreghajtót mivel férges lett. Mikor fog hatni a gyógyszer? Ki fogja hányni vagy kakálni? És a cica 1 éves kan és ki van herélve

Legjobb válasz: ha hányná akkor már nagy baj lenne. Ki fogja kakilni. Eddig nem kapott? ha férgesés eddig nem kapott akkor egy kúrát kéne csinálni, attól függõen,hogy mennyire férges. És utána negyedévente adni újra.

ha hányná akkor már nagy baj lenne. Ki fogja kakilni. Eddig nem kapott? ha férgesés eddig nem kapott akkor egy kúrát kéne csinálni, attól függõen, hogy mennyire férges. És utána negyedévente adni újra.
Figyelj arra is, hogy ne léegyen bolhás. Attõl is férgesedhet.
A kérdező hozzászólása: Eddig nem kapott..fogadott cica. köszönöm a választ
Figyeld a székletét, ott találod az elpusztult férgeket. Két hét múlva újra adjál neki gyógyszert, mert az esetleges benne maradt peték kikelnek. Ha két hét múlva még mindig találnál, kérdezz meg egy orvost.
szia, én nem épp a kérdésedre válaszolok, hanem tõled kérdeznék :) hogyan sikerült beadnod a cicádnak a féreghajtó tabit? mert az enyém sehogyan sem akarja megenni, kavartam már tejbe, kajájába, de nem hajlandó rá! elõre is köszi a választ! :)
elõzõnek a macskának kinyitod a száját és a nyelvére hátra benyomod a tablettát. 2 másodperc alatt lenyelte. Ez a kavarõs, keverõs megoldás nem jó, nem fogod tudni, hog ymegette-e vagy nem. (és néha létfontosságú lehet, hogy egy gyógyszert bevegyen, tehát tanuld meg!)
én kérdeztem hogy kell beadni a tabit.. igen, erre én is gondoltam, csak tudod annyira félek, nehogy valamit rosszul csináljak, és megfulladjon..jajj.. de meg fogom tanulni, mert igazad van, néha tényleg létfontosságú lehet
A kérdező hozzászólása: Én úgy adtam be neki h kinyitottam száját beletettem a gyógyszert befogtam a száját és simogattam a nyakát egybõl lenyelte!Ajánlom mindenkinek, hogy simogassa a nyakát a cicának
Ügyes vagy, nekem is így sikerült :)

Amit mos adtak a nicelodeon-on új filmet, annak mi a címe? és hol tudom megnézni?

Legjobb válasz: Port.hu.n megnézed a mûsort, hogy mit ír. Már ha nincs teletext, a beltéri egység menüje vagy semmi.

Port.hu.n megnézed a mûsort, hogy mit ír. Már ha nincs teletext, a beltéri egység menüje vagy semmi.

Mennyit adtok a dokinak? Magánrendelésre járok hozzá, (Bp. ) 7000/ alkalom, s most a végén már hetente kell menni, s fizetni, mert ott csinálja a ctg-t.

Megkértem hogy jöjjön be a szülésre, mondta ok, én nem kérdeztem hogy mennyit kér, ? nem mondta. Ti mennyit adnátok neki? Szülészn?t nem fogadtam.

Legjobb válasz: szia, én se kérdeztem h mennyi a szülés, nem is kell...én 2006 ba szültem akkor volt dokim alkalmanként 8e ft (most 10e ft) s én szülésnél 40e et adtam neki, szülésznõm is volt, neki meg 20e et....most se adnék többet szülésért, max 50 e et....

szia, én se kérdeztem h mennyi a szülés, nem is kell...én 2006 ba szültem akkor volt dokim alkalmanként 8e ft (most 10e ft) s én szülésnél 40e et adtam neki, szülésznõm is volt, neki meg 20e et....most se adnék többet szülésért, max 50 e et....
Amennyit tudsz, az én orvosom nem szabja meg az árat! ÉN 20 ezret adok neki mert sajnos többre nem futja! De ha lenne is inkább a babóra költeném. Remélem segítettem 22heteske Ui:Pont attól vannak elszálva az árakkal hogy nyomja mindenki nekik a sok pénzt!!
A kérdező hozzászólása: Na, hát ha a szemembe merné mondani hogy kevés! Hát akkor kikelnék magamból, hisz akkora órabérrel senki nem dolgozik, még a fogorvosok sem pedig õnekik anyag költségük is van, s tényleg néha órákat dolgoznak egy egy fogon hogy szép legyen, míg a nõdoki 10 perc alatt letud, s a szülésnél is kiváncsi leszek mennyit lesz bent.S még csak számlát sem kapok a rendelésekkor!
tudom, hogy sokan mondjak, hogy a rendelesi dij 10x-et adjak, en nem fogok neki ilyen sok penzt adni. annyit kap, amennyit a szulesznom. fogadtam szulesznot, o kap majd 20-25 ezret.. a korhazban nem kell varni a ctgre, jó a korhazi ctg is, ahol a szuleszno foglalkozik velem teljesen ingyen (!) (majd szules utan fizetjuk neki a fentebb emlitett osszeget). egyebkent siman mondhatod neki, hogy ctgre szeretnel a korhazba bemenni, az mar nem veszes tenyleg, ha helyileg kozelebb is van, akkor megcsak magyarazkodnod se kell nagyon. (mondjuk en rosszabb helyzetben vagyok, en is felkertem a dokinom, o meg atpasszolt masik orvoshoz, mert eü okokból nem tud ott lenni a szulesnel, az uj dokit nem "fogadtam" meg, a korhazban talalkoztam vele, a maganrendelesi dija feleannyi, mint a nodokimnak, es raadasul sokkal szimpatikusabb.. ugyhogy én nagyon ugy vagyok vele, hogy lehet, hogy vegleg valtok majd arra a dokira, akit ajanlott.. csak ez szules elott kicsit :S)
éppen ezért ne kérdezd meg tõle...annyit max h elvállja e szülésedet....én nem kérdeztem h mennyiért...pofátlan a doki amúgy ha megmondja már nem azért, ott hagyunk nála kalap pénzt, s még mondaná is...intelligensebbe úgyis tudják h adsz neki...ja s ha normális természetesen nem fogja mondani h kevés s járhatsz hozzá továbbra is
Miért kell megkérdezni?????Fõleg ha nem mondja.Olyan dolgot kérdeztek meg, ami elméletileg nem is létezik.Szülésért fizetni?Adjál amennyit tudsz, ha nem mondja külön.Ha mondaná igen pipa lennék.Hol van az ár listájuk?Az õk fejükben.Ne értsetek félre, tisztelem az orvosokat, én is fogok adni az enyémnek, de szerintem nem kell ebböl ilyen nagy ügyet csinálni.Nem mi tehetünk arrol, hogy kevés a fizetésük.Az ápolónõké is igen kevés, de valahogy azok elvannak felejtve ha már hálapénzrõl van szo.Pedig õket mindg többet látod, mint a dokit.Most legyen az nõgyógyász bárki.Szülésznõ is ott lesz veletek ha nem is fogadtatok, õ miért nem kap?Szerintem kedves lesz õ is veletek és az õ fizetése is kevés.Bejön a doki szabadnapján, estleg ünnepkor, persze megháláljuk, de az árakat már régen mi szabjuk.
Az a korrekt ha megkérdezed. Nincs ebben semmi különös ma már. Mert gondold végig: ha azt mondja anyuka önre bízom akkor tényleg te döntesz és általában a magánrendelés x 10, de ha nincs annyitok az benne van a doki paklijában úgyis jó, viszont ha fix árral dolgozik akkor kicsit ciki ha nem adsz annyit fõleg ha jól dolgozott , rendes volt és továbbra is hozzá szeretnél járni. Mindenképp kérdezz rá és ha sokallod mond hogy akkor váltanod kell, erre õ : ugyan ezen nem fog múlni.
A kérdező hozzászólása: Piszok sokba van a doki most hogy így utánna számolok, mert ugye össz vissz elmegyek hozzá 15X, az már 100.000.-, + fizessem magam után az eü hozzájárulást ami havi 4000 ft az még + 40.000.- és még a szülésnél is adjon az ember!

Vettem diák jegyet eddig, 50 set adtak a soförök, most vettem bérletet diákiva, de 90-set adtak akkor eddigis 90 set kelletvolna vennem?

a diáki akkor 50 száz-vagy 90??? hmm

Legjobb válasz: No ennek a kérdésnek fussál neki mégegyszer, és akkor talán mi is megértjük, hogy mire vagy kiváncsi.

No ennek a kérdésnek fussál neki mégegyszer, és akkor talán mi is megértjük, hogy mire vagy kiváncsi.
Jegy: 50% kedvezmény, bármilyen viszonylatban Bérlet: 90% kedvezmény, de csak a lakhelyed és a sulid között
diák bérlet csak akkor 90 ha másik városban laksz. ha helyi bérlet akkor csak 50% a kedvezmény

Primőr zöldséget, ami most kapható (paprika, retek), és rá van írva, hogy magyar, adtok a gyereknek?

Már annyira ki vagyuk ezekre éhezve. a spanyol meg török, meg mindenféle zöldséget nem veszem meg, de a magyar terméket adhatom? nem baba már, 3 éves.

Legjobb válasz: Pontosan ma háromszor visszatettem mert ugymond féltem de végul is vettem retket meg salátát és adtam a fiamnak belolle.igaz keveset nehogy hirtelen gond legyen de ugy izlett neki:)

Pontosan ma háromszor visszatettem mert ugymond féltem de végul is vettem retket meg salátát és adtam a fiamnak belolle.igaz keveset nehogy hirtelen gond legyen de ugy izlett neki:)
off leszek, de nem biztos, hogy attól, hogy rá van írva, hogy magyar az is... rengetegszer bebizonyosodott sajnos, hogy az árusok csalnak a magyar áruval. :(
Én megveszem, mert szerintem még mindig jobb ha ezt eszi, mint a kekszet. 2 éves kislányom ki is követeli minden nap az uborkát, pritamin paprikát, paradicsomot. Nem mondhatom neki egész télen, hogy nincs itt a szezonja, várj fél évet. Addigra le is szokna a zöldségevésrõl! Gondolom banánt is vettél egész télen, az sem hazai, ki tudja honnan jött, mikor szedték le, hogy érlelték, nem igaz? Igaza van az egyik hozzászólónak, a magyarról sem tudni semmit. Mi kertes házban lakunk, nálunk sajnos nincs vetemény, mert kicsi a kert, de a szomszéd néni veteményez és az egyik ablakunk a kertjére néz. Ha arra várnánk, hogy ott mikor mi terem, hát nagyon be lenne korlátozva a zöldség és gyümölcsfogyasztásunk. A paradicsom palántái még a szobája ablakából figyelnek kifelé, az eper épp, hogy kibújt a földbõl:) Mikorra lesz abból zöldség, gyümölcs!?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor adok neki. Amúgy Sparban vettem. Talán azt jobban ellenõrzik, hogy tényleg honnan való. A piacos vagy a sarki zöldséges inkább azt mond, amit akar. Vagy nem tudom...
primõrt nem adok a gyerekemnek, én magam se eszek. ugyanis ezekkel az a baj, hogy a permetezõszer rajtuk van, majd a következõ termés lesz jó. sokat olvastam utána és a védõnõ is figyelmeztetett, hogy a primõr zöldségeket kerüljem, igaz paramami is vagyok :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!