Találatok a következő kifejezésre: Most a napon azt érzem (67 db)

Most a 15. napon azt érzem hogy nagyon érzékeny a méhem és környéke. Pisilés végén begörcsöl a hólyagom. Újra terhesség jele vagy egyszerű felfázás?

Ciklusom 12.napján szeretkeztünk a párommal védekezés nélkül. Átlag 26 naposak a ciklusaim. Most a 15. napon azt érzem hogy nagyon érzékeny a méhem és környéke. Pisilés végén begörcsöl a hólyagom. De nem vág a vizelet és nem is csíp csak tegnap egy kicsit véres volt. Gyógyszert nem merek rá bevenni mert ami felfázásra van azt nem ajánlják a terhesség els? harmadában. Fél évvel ezel?tt már végigjátszottam ezt. Azt hittem felfáztam, gyógyteáztam meg gyógyszert is vettem be, közben meg kiderült hogy terhes voltam és a 6.héten elvetéltem. Mit csináljak?

Legjobb válasz: A véres vizelet húgyhólyag gyulladásra is utalhat. Erre hatékony "gyógyszer", ha nagyon sok szénsavmentes ásványvizet iszol (legalább 3-4 litert egy nap). Ez teljesen eltávolítja az esetleges bacikat és ha baba van a dologban, neki sem árt. :) Vetélés ellen a palástfû tea napi fogyasztását ajánlom (2 csészével), a természetes módok közül csak talán segít. Én már mindkét leírt "problémán" átestem, így tapasztalatból tudom a dolgokat. Ha gondolod, privátba is írhatsz. Sok sikert!

A véres vizelet húgyhólyag gyulladásra is utalhat. Erre hatékony "gyógyszer", ha nagyon sok szénsavmentes ásványvizet iszol (legalább 3-4 litert egy nap). Ez teljesen eltávolítja az esetleges bacikat és ha baba van a dologban, neki sem árt. :) Vetélés ellen a palástfû tea napi fogyasztását ajánlom (2 csészével), a természetes módok közül csak talán segít. Én már mindkét leírt "problémán" átestem, így tapasztalatból tudom a dolgokat. Ha gondolod, privátba is írhatsz. Sok sikert!
Még valami: ha nem múlnak a tünetek, szerintem fordulj orvoshoz!
Lehetséges , de lehetséges az is hogy csak simán késik kicsit .Vegyetek tesztet ha gondoljátok.
SZIA!! Nagyon felelõtlenek vagytok, utána meg ha megvan a baj csak kapálóztok.Sürgõssen vegyetek egy tesztet, akár a dm be is lehet kapni, ne húzzátok a dolgot, NEHOGY KÉSÕ LEGYEN.lEGKÖZELEBB VIGYÁZZATOK.

29 hetes terhes vagyok, 1-2 hete gyakran fáj a csípőm két oldalt, hogy néha aludni alig bírok, sehogy sem kényelmes. Most már nappal is érzem. Mitől lehet? Az első babámnál nem éreztem ilyesmit.

Legjobb válasz: En gyakran erre ebredek,percekbe telik,amig elmulik a fajdalom,32 hetes vagyok,az okot sajnos nem tudom,csak tippelni tudok: szerintem szelesedunk :),amit azert gondolok,mert ha azt a szoknyat probalom felvenni,ami tavaly logott rajtam,most a csipomig jon fel,de onnan meg se mozdul,pedig nem hiztam,csak 6 kg van rajtam,az is a pocimon. Kitartast,jo babavarast! :)

En gyakran erre ebredek, percekbe telik, amig elmulik a fajdalom, 32 hetes vagyok, az okot sajnos nem tudom, csak tippelni tudok: szerintem szelesedunk :) , amit azert gondolok, mert ha azt a szoknyat probalom felvenni, ami tavaly logott rajtam, most a csipomig jon fel, de onnan meg se mozdul, pedig nem hiztam, csak 6 kg van rajtam, az is a pocimon. Kitartast, jo babavarast! :)
A kérdező hozzászólása: köszi, én sem híztam eddig egy grammot sem. Biztosan ez lehet, de elég kellemetlen!
a hormonok miatt lazulnak a csontok és a baba is jobban nyomja már a déli területet. Elképzelhetõ, hogy már a szülõcsatornába is elkezdett beékelõdni. A hízásnak pedig semmi köze ehhez.

A mellem érintés nélkül is fáj, a folyásom nem vizes és átlátszó amilyen máskor mensi elött szokott lenni, most krémes és fehér, aránylag kevés. Már öt napja azt érzem hogy szinte bár melyik pillanatba megjöhet. Terhes vagyok?

Gumi balesetünk volt a férjemmel. Tegnap számoltam utánna éppen akkor volt ovulációm. Kb. öt napja vettem észre hogy valami meg változott.

Legjobb válasz: Szia. szerintem lehet terhesség,attól,hogy ma még negatívat mutatott.Várd meg elözször,hogy kimarad-e.Ha igen,ha´t babóca.Ha baba van a dolgban,örülj neki,Lúliusig nem sok van hára. 39hetes kismama.

Szia. szerintem lehet terhesség, attól, hogy ma még negatívat mutatott.Várd meg elözször, hogy kimarad-e.Ha igen, ha´t babóca.Ha baba van a dolgban, örülj neki, Lúliusig nem sok van hára. 39hetes kismama.
A kérdésedbõl úgy érzem, hogy most nem örülnél annyira egy terhességnek, tehát ehhez mérten fogok válaszolni. Egyértelmûen babás jeleket mutatsz, különösen, ha eddig a menstruációd elõtt soha nem jelentkeztek hasonló tünetek. A tesztelés még nagyon korai volt, hiszen a legjobb tesztek is csak a menstruáció kimaradásának napján mutatnak valós eredményt, a kevésbé érzékeny tesztek pedig csak a kimaradást követõen egy kb. egy héttel... Vagy keress fel egy nõgyógyászt, aki a méh vérbõsége alapján megállapíthatja a valószínûsíthetõ terhességet (vagy akkár egy laboratóriumi terhességi tesztre is elküldhet), vagy - habár erre már nem sok idõ van - várj még egy pár napot, és ismételd meg a tesztet. Eddig szabályosak voltak a ciklusaid, tehát nagyon valószínû, hogy 3 nap múlva minden kiderül... Nincs lehetõség arra, hogy esetleg a férjeddel utazz? Így együtt is lehetnének, õ is elérhetné a célját, és nemsokára CSALÁD lehetnétek! Szorítok azért, hogy mindenki számára jó legyen ennek az idõszaknak a kimenetele!
Szerintem meg fog jönni, nekem is ilyen, mióta próbálkozunk. Krémes, és fehér a menstruáció elõtti napokban, üvöltõ mellfájással. Eddig még megjött mindig...

Van 2 elevenszülő ivadék halam. Az egyik egy 2 hetes dalmata molly. A másik egy szifó, csak pár nappal lehet fiatalabb. Átraktam őket egy 25laksiba. Most a szifó nem érzi jól magát. A molly igen. Mit tegyek a szifóért?

A víz: 22-23 fokos.Van benne anubias.Kapnak rendesen kaját.Eddig egy ivadékhálóban voltak. A szifó csipkedte a mollyt, aki soványabb lett egy kicsit.

Legjobb válasz: A szifó jobban van mostmár, de mi lenne neki a legjobb? És miért volt agresszív a mollyval?

A kérdező hozzászólása: A szifó jobban van mostmár, de mi lenne neki a legjobb? És miért volt agresszív a mollyval?

Az nagy baj szerintetek ha vannak napok amikor érzem a kicsit -estefelé ha lepihenek, és vannak amikor nem igazán- nagyon keveset mocorog? Most napja nem igazán, de volt nemrég hogy napig alig érzetem, aztán meg igen. Mi lehet vele? Aggódom

Legjobb válasz: Hány hetes vagy?Az elején nem érezni folyton a mocorgást, mert még nem akkora, hogy érezhesd.Késõbb esténként jelentkezik lefekvés után, majd a nap többi részében is..Tehát fokozatosan (ahogy telnek a hetek), úgy érzed egyre többet.Nekik is vannak aktívabb, és nyugisabb napjaik.Akkor van csak gond, ha 24 órán át nem érzel semmit. Én spec. most örülök, hogy két nap után hagy pihenni egy kicsit.Még aludni sem tudtam. 2 éves csaj anyuja és 29 h. km.

Hány hetes vagy?Az elején nem érezni folyton a mocorgást, mert még nem akkora, hogy érezhesd.Késõbb esténként jelentkezik lefekvés után, majd a nap többi részében is..Tehát fokozatosan (ahogy telnek a hetek), úgy érzed egyre többet.Nekik is vannak aktívabb, és nyugisabb napjaik.Akkor van csak gond, ha 24 órán át nem érzel semmit. Én spec. most örülök, hogy két nap után hagy pihenni egy kicsit.Még aludni sem tudtam. 2 éves csaj anyuja és 29 h. km.
A kérdező hozzászólása: 24hetes km vok.
Én is 24 hetes vagyok, és nálam is változó. Ma pl alig mozgott, de azért be bejelentkezik. Akkor szoktam többet rüzni, ha lefekszm, ledõlök. De tényleg az a lényeg, h érezd õt minden nap, ne legyen olyan 24 óra, h ne mozogjon egyáltalán.
Nálunk is így van, mi 25 hetesek vagyunk. Nyugodj meg, biztos nincs semmi baj. Majd ha nagyobb lesz, biztos jobban érezni. Nekem tegnap volt nagyon nyugis nap, párszor éreztem csak. Múltkor is idegeskedtem már egyszer két napig ezen, aztán utána meg úgy mozgott, nem gyõztem nevetni, hogy nyomkodja kifelé a pocakomat. :) Szép babavárást!
Kedves elsõ! Nektek is front volt az elmult napokban? Majd ki bujt nekem is. Már nyugisabb de az én babám elsõperctöl, hogy érzem, nagyon sokat mozog. Éjszaka még egyenlõre alszik, akkor jol viselkedik. Tegnap elõtt este már az apukája beszélt vele, mert "nagyon rosszalkodott" . Mi lesz ha kint lesz, akkor is ezt fogja csinálni? Ilyen aktív lesz? 25 hetes kismami.
Nálunk is az elõzõ 2 napban mint a mérgezett egér úgy rúgkapált meg nyomta magát, tuti volt valami front, vagy hold vagy mittomén :) Még aludni sem nagyon hagyott! Most éjjel meg meg se mukkant, gondolom jól lefárasztotta magát és most ezerrel szundít! Ne aggódj, én azt olvastam ilyenkor bal oldalra fordulva le kell feküdni, vagy inni egy kis kólát, vagy enni egy kocka csokit, ezekre szoktak mocorogni. Illetve kajázás után 20-30 perccel kell figyelni, hogy mozog e. Ha sehogy sem mocorog, akkor menj be az ügyeletre, mondd el hogy nem érzed, és azonnal meg fogják nézni, hogy mi a helyzet odabent! 28 hkm
Elsõ vagyok.Igen, front volt.Egy doki mondta, hogy annyi volt a rosszullét, nem gyõzte.Érdekes, mert a neten utánanéztem.Azt írták semmilyen front nincs, és nem is jön.Ezt a babák jobban tudják:D Sajnos az én 29 hetesem éjjel dolgozik a legtöbbet.Alig tudok aludni.Éjszakai bagoly lesz belõle.
09:09 es vagyok! Kedves utolsó! Az én hugom meg azzal hergel, hogy a babák születésük után felscerélik az addigiakat. Az enyém éjszaka alszik, valószínü, hogy majd pont forditva lesz. De nagyon remélem, hogy nem, mert az nem lenne valami jó nekem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Most szombaton töltöttem be a 18. hetet. És ugy éreztem megmozdult a pici. Vasrnap is érezem jobban. De viszont most 2 napja nem agyon érzem. E z nagy gond. Vagy lehet azér mert az első babám, és nem nagyon tudommire kell figyelnem?

Legjobb válasz: 18 hetesen még nem érzed mindig, ha mozog, attól még õ mozog vagy lehet, éppen pihizik. Késõbb is lesznek napok, amikor lustább, ne aggódj emiatt.

18 hetesen még nem érzed mindig, ha mozog, attól még õ mozog vagy lehet, éppen pihizik. Késõbb is lesznek napok, amikor lustább, ne aggódj emiatt.
Nem gond, ne aggódj. Nekem a 2. babám, és a 13. héttõl érzem az apró mocorgásokat, az elsõnél tuti nem tudtam volna, hogy ez az. Egy pár nap, és majd úgy beindul a mozgás, hogy csak na!
Nekem is így van. Tegnap elõtt óta nem érzem, csak nagyon ritkán és lent. Tegnap voltunk UH-n és csücsül, azt mondta az UH-s, hogy azért.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat
22 hetes vagyok, és még van, hogy most sem érzem 1 napig. Akkor eszem egy kis csokit, attól fel szokott kelni. :)

Három napja erősebb és több a haskeményedésem. Szinte egész nap. Eddig nem fájt most már kicsit érzem is a görcsöket. Az alhasamban pedig nagyon húzódik a méhem olyan izomláz szerűséget érzek odabent. Mintha tépnék. Ez normális?

Az ágyból nehezen kelek fel és a mozgásnál is fáj. Szedek Magne+B6-ot. Másnak is volt ilyen? 25 hetes vagyok

Legjobb válasz: Úgy érzem a derekam is leszakad.

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a derekam is leszakad.
Én már a 20. hét körül éreztem ilyen tüneteket és azóta is rengeteget keményedik a hasam. A 24. héten az ügyeletet is megjártam, mert már 5 percenként keményedtem, majd az ijedségtõl hánytam és hasmenésem is volt. Az ügyeleten nagyon kedvesek voltak és megmérték a méhösszehúzódásokat. Szerencsére nálam un. alvarez-hullámok voltak, amire magnesii citrici-t és seduxent kaptam, amit még most 27 hetesen is szedek. Bár már nem olyan sûrûk a keményedések, de azért vannak rendesen. A biztonság kedvéért vizsgáltasd meg magad, hisz gondolom ott is van ügyelet, mert a méhnyak és méhszáj állapotának ellenõrzése ilyenkor nagyon fontos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem is 5 percenként volta azon az elsõ napon a méhösszehúzódásaim nagyon megijedtem. Mindenképp fogok szólni valakinek hogy nézzen meg.
Én is külföldön vagyok. Nekem is szokott keményedés lenni, és sokszor nagyon kényelmetlen. Két napja épp egy üzletben nézelõdtem mikor rámjött ez a menzis (de nem görcsölõ) érzés, nem bírtam állva megmaradni, és inkább rettentõ kellemetlennek mint fájdalmasnak mondanám, és ki kellett mennem a boltból, pont volt ott egy pad elõtte és le kellett ülnöm pihenni. Egész nap utána csak pihentem, meg bevettem magne b6-ot, mára már jobban vagyok. majdnem 19hetes pocis

Hogy nem tudom most van az aktusunk után 8 napja és most kell hogy megjöjjön és semmi. És az normális hogy 2 óránként éhes vagyok és a melleimet nehéznek érzem és érzékenynek és folyamat 1 óránként wc-re járok. Szerintetek terhes vagyok?

Tesztet még nem csináltam. Várom válaszotokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: Aktus után 8 nappal még nem igazán lehetnek tünetek. Néhány napos késés belefér. Nem írtad, hogy amúgy rendszeres ciklusaid vannak-e, illetve hogy védekeztetek-e, szeretnétek-e babát. Az éhség, mellérzékenység és gyakori pisilés másnak is lehet tünete, így önmagában nem jelent semmit. Aktus után kb. 14 nappal lehet elõször próbálkozni teszttel, hogy kimutassa a terhességet, de még az sem 100%. Tehát jövõ hét elején, ha addig nem jön meg, akkor már próbálkozhatsz egy teszttel! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!!! :)

Aktus után 8 nappal még nem igazán lehetnek tünetek. Néhány napos késés belefér. Nem írtad, hogy amúgy rendszeres ciklusaid vannak-e, illetve hogy védekeztetek-e, szeretnétek-e babát. Az éhség, mellérzékenység és gyakori pisilés másnak is lehet tünete, így önmagában nem jelent semmit. Aktus után kb. 14 nappal lehet elõször próbálkozni teszttel, hogy kimutassa a terhességet, de még az sem 100%. Tehát jövõ hét elején, ha addig nem jön meg, akkor már próbálkozhatsz egy teszttel! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!!! :)
Én aktus után 8-10 nappal már éreztem, hogy valami más, mint eddig, pedig nem számítottam rá. Ezek a tünetek valóban lehetnek mástól is, de a terhességtõl is, mint nálam. Aztán, hogy ez csak egy nõi megérzés volt e vagy valóban érezhettem azt nem tudom, de.. éreztem és tudtam! Néhány nap múlva tesztelj!
8 nappal utána még be sem ágyazódott a baba szóval nincs miért terhességre utaló tünetnek lennie...leghamarabb ha már beágyazódott és utána jóval jelentkeznek tünetek. Amíg nincs baba nincs miért...Szerintem csak képzeled kicsit próbálj meg ne gondolni rá. Mi is mikor elkezdtünk próbálkozni annyira akartam elsõ hónapban h mindenre azt hittem tünet pedig nem. Igaza van az elsõ válaszolónak várj még 1 hetet és reggeli pisibõl tesztelj ha addig nem jön meg. 28hkm

Most a 28 napos ciklusom 6 napja késik. Csináltam egy tesztet de negatív lett. De semmi jelét nem érzem hogy meg akarna jönni, de viszont nem is érzek terhességre utaló jeleket mint az elsõnél. Mit tanácsoltok?

3 hónapja, hogy missed ab-om volt. AZ orvosom azt mondta, hogy 2 hónap múlva próbálkozhatunk.

Legjobb válasz: Én sem éreztem sem mensire, sem terhességre utaló tüneteket. Lehet, hogy még nem állt helyre rendesen a ciklusod, de az is lehet, hogy baba van a dologban, csak esetleg késõn fogant, és ezért nem mutatja még ki a teszt. 2-3 nap múlva tesztelj megint szerintem

Én sem éreztem sem mensire, sem terhességre utaló tüneteket. Lehet, hogy még nem állt helyre rendesen a ciklusod, de az is lehet, hogy baba van a dologban, csak esetleg késõn fogant, és ezért nem mutatja még ki a teszt. 2-3 nap múlva tesztelj megint szerintem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Kicsit csalódott vagyok, hogy negatív lett, de örülnék ha mégis össze jönne. :)
ird már meg nekünk hogy mi lett végül :) lehet hogy még korai volt a teszt :)
A kérdező hozzászólása: még várok hétfõig. Remélem pozitív eredményt mondhatok nektek. :) Én is azt szeretném :)
A kérdező hozzászólása: hát sajnos tegnap reggel megjött :( elég rendesen, úgyhogy kétlem, hogy lenne baba, de majd talán a következõ hónapban. Köszönöm, hogy "izgultatok" velem. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!