Találatok a következő kifejezésre: Most a napon (3906 db)

Mikor érdemes tesztelnem? 9-én történt az aktus. Amensimnek most a nap elején kell megjönnie. ány hetes terhes lehetek? 8-án mult el 1-2 jött meg

Legjobb válasz: ha már meg kellett volna jönnie, és nem jött meg, akkor már tesztelhetsz. Ha negatív, akkor próbáld újra 2 nap múlva.

ha már meg kellett volna jönnie, és nem jött meg, akkor már tesztelhetsz. Ha negatív, akkor próbáld újra 2 nap múlva.
Egy aktus volt össz-vissz? Mert azóta eltelt már bõven annyi idõ, hogyha esetleg abból terhes lennél, akkor a teszt kimutassa. Szóval csinálj egy tesztet, és kiderül.
A kérdező hozzászólása: még nemjött meg a hona elejénkell megjönnie .Tehát május elején.

Valaki nem tud sürgős munkalehetőséget 1-2 napra most a napokban Pesten?

szükségem lenne lóvéra, csak hogy kihúzzak még egy hetet kb. Segítség, csóró vagyok:))):(((

Mennyire sértődősek a lányok? Megsértődik, ha elfelejtek nekik nap közben boldog névnapot kívánni, de most a nap végén küldök neki egy üzenetet?

Na szóval az van, hogy elfelejtettem, hogy ma van a névnapja, de most eszembe jutott, és küldtem neki egy üzenetet. (Él?ben egyébként se lett volna rá lehet?ségem.)

Legjobb válasz: sya!!!hÁT SZERINTEM MOST MAGAD ALATT vágtad a fát,nem kelet volna bevallanod neki hogy elfelejtetted a névnapját!(ez 1 kegyes hazugság lett volna)!Azt szokták mondani amirõl nem tudsz az nem fáj,lehet ez rosszabbul fog neki esni,mint az hogy este írtál!!de reméljük hogy õ nem sértõdékeny!!(holnap minden kiderül)

sya!!!hÁT SZERINTEM MOST MAGAD ALATT vágtad a fát, nem kelet volna bevallanod neki hogy elfelejtetted a névnapját!(ez 1 kegyes hazugság lett volna)!Azt szokták mondani amirõl nem tudsz az nem fáj, lehet ez rosszabbul fog neki esni, mint az hogy este írtál!!de reméljük hogy õ nem sértõdékeny!!(holnap minden kiderül)
én nem sértõdnék meg, megesik az ilyen.. fontos az õszinteség és az õszinte megbánás.
Kellemetlen érzés lenne, ha elfelejtené a barátom a névnapomat vagy a szülinapomat, de ha nem végén küldene egy kiengesztelõ sms-t amiben megírja, hogy sajnálja, de ma máson járt az esze, és szeret, és hiányzom neki és boldog névnapot utólag is, teljesen kiengesztelne :) Nem tudom milyen üzenetet írtál, de én az sms-t ajánlom inkább vagy hívd fel (mondd meg neki hogy már küldtél üzenetet de vacakul érzed magad a történtek miatt és inkább felhívtad.
bocsi elõzõ vagyok, azt hittem a barátja vagy, de most nézem, hogy nincs szó róla:) mindegy, akkor is felhívnám vagy küldenék sms-t.
Miért, akkor kije?????:) :) Én is benéztem, akkor!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat. Amúgy egy ismerõsöm.

Most a napokban kellene nem megjönnie, és semmi folyásom nincs, vagy csak nagyon kevés. Ha baba van, biztos van folyás?

Menstruáció el?tt szokott lenni fehér folyásom.

Legjobb válasz: Nem biztos hogy van. Nekem nem volt és most sincs. 29 hetes

Nem biztos hogy van. Nekem nem volt és most sincs. 29 hetes
nem mindíg van! de nekem meg volt, de csak enyhe átlátszó féle. Egyénenként változó! Ne add fel! Én se adtam fel és lám! Megéri! :D 24 heteske :D
Csak õ alszik nálad?
Tippelhetek? Te is Erdélyországbeli vagy? Amúgy szerintem van esélyed nála.
A kérdező hozzászólása: Most sietve gépeltem, egyéiránt gépíró informatikus és versíró vagyok, egyébként, elsõ, igen egyedül õ alszik nálam. :) Másrészrõl imádlak benneteket honfitársaim hogy ilyen minimális nyelvtani bakiba felakadtok...
Ha nem látta a helyesírásodat akkor van esélyed ha látta akkor nincs :D
Van esélyed nála! De még másoknak is :D
Elöfordulhat. Vagy csak ideiglenesen kellessz neki, majd kiderül.
Nem lesz esélyed náLLa. XD
Ha azt mondjuk, hogy nem, akkor hagyod a fenébe?
Szerintem bejössz neki.Hajrá!
nálam, egy l-lel.
A kérdező hozzászólása: nem én Hajdú Bihari vagyok itt magyarországról csak imádom az iróniát :D

A barátommal 3 hete vagyunk együtt, és most a napokba szeretne bemutatni a szüleinek, ezért a jövő héten megyek hozzájuk. Az első találkozásnál illik vinni valamit a szüleinek? Vagy az csak sznobság? Vagy ez hogy működik?

Van egy kisöccse, és arra gondoltam, hogy legalább neki vinnék valami csokit. De abszolút tanácstalan vagyok. Szégyen ide vagy oda, de sosem voltam még ilyen helyzetben. Mit tegyek? én 17/L ? 19/F

Legjobb válasz: én mikor elõször mentem barátnõmékhez anyjának egy szál ilyen narancssárgás pirosas :D rózsát vittem, de csak azér ezt mert ez megtetszett és mellesleg nõnap is akk volt valamelyik nap :) öccse meg barátnõm egy egy tábla vaníliás mogyorós csokit kaptak ami 400 ft körül van, sztem drága de eszméletlen finom, imádom azt a csokit :9 az anyja is kapott csokit ugyan abból a márkából csak õ mogyorósat :) azóta nem volt semmi problémánk se, sõt nagyon jól kijövünk egymással jókat beszélgetünk, bár volt egy pár megjegyzése a hátam mögött amit nem tudok mire vélni...

én mikor elõször mentem barátnõmékhez anyjának egy szál ilyen narancssárgás pirosas :D rózsát vittem, de csak azér ezt mert ez megtetszett és mellesleg nõnap is akk volt valamelyik nap :) öccse meg barátnõm egy egy tábla vaníliás mogyorós csokit kaptak ami 400 ft körül van, sztem drága de eszméletlen finom, imádom azt a csokit :9 az anyja is kapott csokit ugyan abból a márkából csak õ mogyorósat :) azóta nem volt semmi problémánk se, sõt nagyon jól kijövünk egymással jókat beszélgetünk, bár volt egy pár megjegyzése a hátam mögött amit nem tudok mire vélni...
a sütés jó ötlet :) már csak azért mert ha finom majd a barátod is meg fog dicsérni esetleg egy kis jutalmat is kapsz érte :)
Mit szólnál, hogyha sütnél valamit, és azt vinnéd vendégségbe? Az személyesebb is, mint egy tábla csoki :)
A fiúnak illene, de mivel te lány vagy én nem vinnék. Abban az esetben, ha várnak, készülnek(mondjuk ebéddel), a barátod vihet valami virágot, de ne egy kazallal. A lényed a fontos, és hidd el nekem, ha kedves emberek, akkor szeretettel fognak fogadni téged és nem azt nézik hoztál-e valamit.
kérdezd ki a barátod, hogy a családjában ki mit szeret, az öccsének vihetsz valami játékot is ha még kicsi, ha nagyobb már akk inkább csokit, az anyjának és az apjának pedig sztem valami bonbont, vagy ha az apja nem szereti akk valami mást, esetleg egy üveg bort vagy valamit, ne ess túlzásba, nem kell mindenbõl a legjobbat és legdrágábbat megvenni, elég a szolidabb is és ebbpl nem kell rendszert csinálni. késõbb majd ha többet leszel ott esetleg besegíthetsz takarításba, asztal leszedésébe mosogatásba ilyenekbe, nem szokták rossz néven venni :)
Mindenkor illik vinni valamit, hiszen te is fogyasztasz náluk. Ropit, csokit a kicsinek, a szülõknek üdítõt, esetleg bort, vagy süteményt az ebéd utánra. Ha azonban kb. egyenlõ arányban lesz ezután a vendéglátások száma, tehát ugyanannyi idõt töltötök nagyjából nálatok, mint náluk, akkor nem kell minden egyes odalátogatáskor vinni valamit.
Nem kell vinni semmit, de jó benyomást teszel egy csokor virággal, egy-két tábla csokival. Ráadásul oldódik az a feszültség, ami akkor keletkezik, amikor belépsz hozzájuk:)
Én mindig vittem valamit az elsõ bemutatkozóra, párom is hozott. Apukának bor, anyukának bonbon, ennyi.
Sznobságnak egyáltalán nem sznobság. Szten nem kötelezõ vinni, vagy bunkóság nem vinni, de én magamból kiindulva vinnék, pl. egy üveg bort a szülõnek meg egy csokit a kisöcsinek. Ráadásul ez egy jópont is :) .
ha tudsz megnyerõ lenni, akkor nem muszáj, ha jó benyomást akarsz tenni, mosolyogj kedvesen, beszélj értelmesen, és tisztelettel, nem azt fogják nézni, vittél-e ajándékot.

Az gátolja a fogyásomat ha most a napokba legfőképpen szénhidrátokból áll a napi étkezésem, de a napi 1200kcalt nem haladom meg? Bővebben lent.

Mostanába valahogy így jön ki az étkezésem :/ Pl ma: reggel 35g zabkása vízzel és egy kiskanál cukormentes lekvárral+ 40g csirkemellsonka,délben krumpli-zöldbab leves diétásan, délután egy bagett,70g csirkemell és kv. Nasi egy kocka csoki+ 20g bagett,+30g rántottcsirkemell. Vacsira is inkább zabkását ennék mint csirkemellet,túrót vagy joghurtot. De ezek össz kcal éréke nem haladja meg a napi fogyáshoz szükségesmennyiséget.

Legjobb válasz: igen,ilyen étrenddel csak akkor lehet fogyni ha nagyon nagy a sujfelesleg.ráadásul még egésségtelen is.

igen, ilyen étrenddel csak akkor lehet fogyni ha nagyon nagy a sujfelesleg.ráadásul még egésségtelen is.
A kérdező hozzászólása: De nem haladja meg az 1200kcalt. Azért szerintem nem annyira egészségtelen. A csokira vagy esetleg a rántott csirkemellre lehetne ezt rámondani, de az az 1kocka meg 1 harapás rántotthús nem vészes. Nem lehet mindíg zöldséget rágcsálni, már herótom van tõlük... :/
Mekis hamburgerrel is lehet fogyni, a lényeg a mennyiség. Én mindent eszek, mert tényleg nem lehet mindig ugyanazt az 1-2 engedélyezett kajafajtát enni. Nemcsak azért mert unalmas, hanem mert az ember szervezete azért megkíván mást is szerintem. Másik meg hogy aki sokszor van úton, vagy egész nap melóban, nem mindig tudja az életét az étkezésekhez igazítani. Én még szalonnát is eszek olykor és nem gátol a fogyásban. nem kell mindig szélsõségekben gondolkodni. Általában abból lesz a falásroham, ha megvonod magadtól azt, amit megkívánsz. Nekem még kevés is lenne, amit eszel, de hát én sokat mozgok.
Már megbocsáss, a rántott csirkemell mitõl lenne egészségtelen? Nem kell zsírral eláztatni, és akkor nem az. Ez valami vicc egyébként, 30 g az 3 dkg. Egy adag hús az 10 dkg. Minimum. Inkább etted volna meg ezt, mint a 4 deka mûanyag sonkát tartósítószerrel. Meg a "cukormentes" lekvárra is kíváncsi lennék, szerinted a gyümölcsbõl hogy szedik ki a gyüm.cukrot? Amit mûvelsz a kalóriákkal, az már beteges. 1200 kcal-lak akkor fogsz fogyni, ha extrém alacsony vagy. Mondjuk kb. 1 méteres. Ha ennél magasabb, akkor minimum 1500-at kéne enned ahhoz, hogy ha abbahagytad a fogyókúrát, ne hízd vissza az egészet.
A kérdező hozzászólása: Persze azt gondoltam hogy a gyümölcscukor az benne van -.-" De nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Míg egy átlagos lekvár 260kcalt tartalmaz minimum 100gr-ban ez csak 115kcalt, azért az nem mindegy. Az 1200kcalról meg annyit, ha hiszed ha nem így tudok fogyni, 1700kcallal kezdtem, majd mikor megállt a fogyás akkor csökkentettem apránként. Vost vagyok 1200nál ennél lejjebb nem megyek, de viszont 3naponta pedig 1500at eszek. Mielõtt még bárki belémkötne hogy inkább emeljem fel a seggem azoknak írom, igen, felemelem napi 1órát sportolok.
kérdezõ, nem rossz ez. nyilván a tested fehérjeigényét is ismered, és tartod a szükséges mennyiséget. rántotthús max. olajos, de a zsírok csak nagy energiaértékûek (és adott esetben egészségtelenek lehetnek) ha ezt is számításba veszed, nincsen vele probléma. nem kimondottan szálkásító étrend, de alapvetõen.. bagett helyett egyél rozs/tk kenyeret.
nem bukik sokat ? én babám 5és fél hós 8.20kg 68 cm
A kérdező hozzászólása: Nem. Ezért nem tudom, hogy mit tegyek vele.
Használj µtorrentet, mert jó. http://utorrent.com/
Õõõõ, a torrentezés nem úgy mûködik, hogy magáról a torrentoldalról (esetünkben a mininováról) fogja leszedni a kívánt tartalmat. Onnan csak magát a torrentet szeded le, ami egy "kulcs" vagy mondhatom azt is, hogy egy "térkép" a torrentprogramnak, ami alapján megtalálja azokat a felhasználókat, akiknek megvan teljesen vagy részben az adott program/játék/film stb, és szépen elkezdi leszedni tõlük. Tehát amit leszedtél, azt a 46kb-os fájl kéne betenni a utorrent-be, és elkezdi a letöltést
A kérdező hozzászólása: egyszerüen nem megy!!hiába probáltam meg az utorrentet, onnan is csak 46kb-ot szed le.

Tisztelt doktor úr! Két hónappal ezelőtt volt már gombás fertőzésem, akkor canestent használtam. Elmúlt, de most a napokban visszajött. Mit tegyek? Köszönöm szépen.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben bizonyított, hogy Ön gombás fertőzésben szenved, akkor gombaellenes készítményt javasolt alkalmaznia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben bizonyított, hogy Ön gombás fertőzésben szenved, akkor gombaellenes készítményt javasolt alkalmaznia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!