Találatok a következő kifejezésre: Most a idején (54 db)

Lesz valami a hajammal ha most fogyohold idejen vagatok belöle?

Csak holnap tudok fodraszhoz menni es most fogyohold van. Lesz valami baja ha most az egyszer ilyenkor vagatok belöle?

Legjobb válasz: Fel fog gyulladni

Fel fog gyulladni
Csak akkor, ha vérfarkas vagy.
Semmi köze a Holdnak a hajadhoz... de még az enyémhez sem.
Hivatalos kutatások szerint van köze a haj növekedésének a hold állásához. Aki hiszi aki nem, ez már magán ügy. Jobban örülne a növõ holdnak, de baja nem lesz. Nem is biztos, hogy bármit észre vennél. Szerintem csak hosszú távon van látványos hatása.
Vágás után rövidebb lesz, ennyi hatása van a hajadra.

Mennyivel olcsóbbak most a férfi cuccok így leárazások idején?

farmert meg valamilyen felsõt vennék, mennyivel kerülnek kevesebbe pl a Zarában,Springfieldben,H&M-ben?


Londoni magyarok! Milyen most a város az olimpia idején?

Legjobb válasz: zsúfolt,büdös, koszos.

zsúfolt, büdös, koszos.
Tényleg nagyon zsúfolt. Mindenhol rendõr áll szinte, a stadion környékén autóval kb ehetetlen normálisan közlekedni, amikor a nõi maraton volt akkor szinte gyalog alig lehetett mozogni, még szerencse hogy egy utcával arrébb voltam.
iszonyú, sétálva alig lehet haladni a belvárosban.
nagyon király!
Erdekesek az elobbi hozzaszolasok (bar hozzateszem, h tenyleg volt 1-2 zsufoltabb helyszin), mert en nem tapasztaltam semmit, sooot, inkabb, hogy ki volt halva a varos, a tomegkozlekedes a helyen volt, a boltban szombat delutan szinte csak en voltam... (persze a stadion melletti bevasarlokozpontban egy tut sem lehetett leejteni, de ez mas kerdes... :) ) Osszessegeben egy nagyon kellemes csalodas volt! :D

Néha a suliban előfordul hogy a szemem sarkában elhomályosodott foltokat látok, ez most a világítás miatt vagy a számítógépezés az oka vagy valami jelentéktelen és most csak más idejét pocsékolom azzal hogy ezt elolvassa :D?

Legjobb válasz: na az ilyenekkel kéne ellátogatni szemorvoshoz... amúgy valszeg csak pigment szóródás vagy valami jelentéktelen, de ha már észreveszed akkor mindenképp menj el orvoshoz!

na az ilyenekkel kéne ellátogatni szemorvoshoz... amúgy valszeg csak pigment szóródás vagy valami jelentéktelen, de ha már észreveszed akkor mindenképp menj el orvoshoz!
Nekem is ez volt! De most teljesen viccen kívül mondom, hogy ez nem szembetegség hanem a hajadról beleesett a korpa! Ugyan ez volt, osztálytársamat megkérdeztem õ mondta, aztán többször is elõfordult, mióta levágattam a hajam nem fordult elõ. Am amikor belemegy az nagyon irritáló tud enni, h alig látsz és mindjárt elsírod magad :D

Hogy megy most a befektetési tanácsadóknak a válság idején?

A befektetéssel foglalkozó (részvény is) pénzügyi tanácsadókra gondolok.

Legjobb válasz: Nagyon jól. Nem akarok senkit sem megbántani, de ilyen jó évem (még csak március van) soha nem volt. Nem kifejezetten befektetési tanácsadó/bróker vagyok de van átfedés ezek között és aközött ami én csinálok. Ha egy piac stabil ott nem túl nagy a haszon, most viszont a valutaárfolyamok szó szerint megbolondultak.

Nagyon jól. Nem akarok senkit sem megbántani, de ilyen jó évem (még csak március van) soha nem volt. Nem kifejezetten befektetési tanácsadó/bróker vagyok de van átfedés ezek között és aközött ami én csinálok. Ha egy piac stabil ott nem túl nagy a haszon, most viszont a valutaárfolyamok szó szerint megbolondultak.
Elsõnek: mit lehet ilyenkor értékesíteni, hogy ilyen sikereid van?
Én brókerként dolgoztam egy ideig ill most pénzügyi tanácsadó vagyok és azt mondhatom hogy jól megy! Bár a tavalyi év eléggé nyögvenyelõs volt de most már kezdi elérni a mélypontját a részvénypiac, sõt aki egy kicsit is ért hozzá az tudja, hogy most kell beszállni, s nem akkor amikor az xy csatornán Antónia mondja:) Röviden IGEN, megéri részvénybe tenni a pénzt!
Tõzsdei alkuszoknak nagyon jól megy, mert nagy a volatilitás, jó nagyokat lehet szakítani. Ellenben a brókernetesek már ismerkednek a lámpavassal.

Most a kórházreform idején hiába választok dokit, ugye? Annál szülök aki épp bent van a kórházban?

Els? szülésem lesz. Eléggé izgulós vagyok, félek az ismeretlent?l a fájdalomtól.

Legjobb válasz: Nyugi,minden orvos nagyon jól tudja,h mit kell tennie.A politika,pedig tehet amit akar a babád meg fog születni,és egy embert sem láttam még,aki ne segített volna egy szülõ nõn.Lehet,hogy a politikai körülmények rendezettlenek,de a homéroszi eskü,az eskü marad még magyarhonnban is! Amúgy választhatsz dokit,de szerintem teljesen fölösleges.Egyik ismerõsömmel megváratták,amíg éjjel Szarvasról Vácra ért a dokija,merth õ a választott.Aztán meg én annó úgy születtem,h az ügyeletes orvosnak nem volt ideje bemosakodni,és már kint is voltam... Mindenhol azt lehet hallani,h ez egy olyan fájdalmas komplikált dolog,és szerintem teljesen normális,h félsz egy kicsit az ismeretlentõl,hazudnék,ha azt mondanám,és nem.De ne így állj hozzá!Hiszen életed legnagyobb csodája a kis pocaklakó,és végre a kezedbetarthatod,aki most a legbiztosnságosabb helyen van,a pocidba!:)

Nyugi, minden orvos nagyon jól tudja, h mit kell tennie.A politika, pedig tehet amit akar a babád meg fog születni, és egy embert sem láttam még, aki ne segített volna egy szülõ nõn.Lehet, hogy a politikai körülmények rendezettlenek, de a homéroszi eskü, az eskü marad még magyarhonnban is! Amúgy választhatsz dokit, de szerintem teljesen fölösleges.Egyik ismerõsömmel megváratták, amíg éjjel Szarvasról Vácra ért a dokija, merth õ a választott.Aztán meg én annó úgy születtem, h az ügyeletes orvosnak nem volt ideje bemosakodni, és már kint is voltam... Mindenhol azt lehet hallani, h ez egy olyan fájdalmas komplikált dolog, és szerintem teljesen normális, h félsz egy kicsit az ismeretlentõl, hazudnék, ha azt mondanám, és nem.De ne így állj hozzá!Hiszen életed legnagyobb csodája a kis pocaklakó, és végre a kezedbetarthatod, aki most a legbiztosnságosabb helyen van, a pocidba!:)

A kressz vizsgám sikerült! És most a vezetést fogom gyakorolni nehéz lessz? Egy kicsit tartok tőle mert én még sosem vezettem még! Nektek hogy ment annak idején?

Legjobb válasz: Ne izgulj! Azért van az oktató, hogy megtanítson. Természetesen miután levizsgáztál, még nem leszel rutinos vezetõ. Azt csak sok év és sok levezetett km után lehet megszerezni.

Ne izgulj! Azért van az oktató, hogy megtanítson. Természetesen miután levizsgáztál, még nem leszel rutinos vezetõ. Azt csak sok év és sok levezetett km után lehet megszerezni.
Borzalmasan béna voltam emlékszem!Az elsõ utamon majdnem egy villanyoszlop fogott meg.Az irányjelzöt meg forditva raktam ki.Sosem tudtam hányadikban van a kocsi.De elsõre átmentem és késõbb még kamionból is levizsgáztam.A legehezebb vizsgám volt amit valaha is csináltam.
a kresz 1 sz, mivel betûszó. nos, ne félj, senki sem úgy kezdi, hogy tud vezetni. mondjuk nekem annyi elõnyöm volt, hogy mire oda kerültem legalább tudtam mi hol van, és nem nézegettem a váltót, hogy hányadikban van, és nem fulladtam le minden lámpánál.
Juj én is mit össze nem bénáztam :DD Most már röhögök rajta így utólag, de akkor elég érdekes volt :DD Emlékszem mikor megvettük a legelsõ autót, 250 km-t kellett levezetnem úgy hogy elõtte csak az oktatóval vezettem :DD Hát abban volt minden: lefulladás, váltó csikorogtatás..stb.. :DD Úgyhogy ne félj ezen mind átesünk.
Ezt a kérdést én is íthattam volna, csak annyi változással, hogy én már 9 órát "vezettem".Szerintem tök béna vagyok(nem hiába vártam 35 éves koromig).Nem tudok egyenesen parkolni, visszaváltani 2-be na meg ilyenek.De azért fejlõdtem, mert el tudok indulni és meg tuok állni:::) )))Ja és még egyszer se fulladtam le! Engem is mindenki azzal bíztat, hogy õk is így kezdték, és most simán vezetnek!(kivéve a páromat, mert õ már 16 évesen vezetett vidéken)Sajnos én nem látom az alagúvégét, pedig már nagyon szeretném!Ha elkezdted a vezetést légyszi írd meg, hogy milyen volt! Monjuk én az elsõ 1-2 alkalommal úgy éreztem ez sima ügy! jövõ héten megyek ki a forgalomba, hát az érdekes lesz!
akinek nem megy váltoval váltogatni , nem szégyen egyszerû megoldás.automata kocsi. berakod D sebeségbe és csak fék van meg gáz. R mint rukvartz , tolato sebeség N ures P parkoló sebeség meg 2 3 vagy 1 2 sebeség ezzek hegymenetre vannak kimélni a váltót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!