Találatok a következő kifejezésre: Most a 36.9. Ez mikor (7 db)

Ez hogy lehet? Most van pé-m? Ma reggel 36.45-re esett a hőm 36.8-36.9-ről de az ovutesztem délelőtt nega lett. Minek higgyek? Van pé-m vagy nincs? Ma vagyok a 14. cn

Legjobb válasz: Szia! Én az ovu tesztet délután használom és elõtte kb 2 órával kevés folyadékot iszom. A pozitiv ovu teszt után kb 24-36 óra múlva van ovuláció. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Ha holnapra megemelkedik a hõd akkor ma volt a peteérésed. Tegnap nem teszteltél?

Szia! Én az ovu tesztet délután használom és elõtte kb 2 órával kevés folyadékot iszom. A pozitiv ovu teszt után kb 24-36 óra múlva van ovuláció. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Ha holnapra megemelkedik a hõd akkor ma volt a peteérésed. Tegnap nem teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem mert csak ma tudtam venni. A hétvégén együtt voltunk 2szer így remélem ha akkor volt vagy ma van és ma is együtt leszünk akkor sikerülni fog a baba.
Szia! Szoritok!

. Elkezdtem a hõmérõzést egy hete kb. a menstruálcióm pontos és most kell 8 án megjönnie 2 nap mulva eddig a hõm 36, 9 volt de már ma reggel 37, 1! ilyenkor ez mit jelent? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: legalább egy hónapig kellene vezetni elõtte, mert akkor tudod meg, hogy a te hõmérsékleted hogyan viselkedik a ciklus során. Ebbõl még semmi nem állapítható meg így.

legalább egy hónapig kellene vezetni elõtte, mert akkor tudod meg, hogy a te hõmérsékleted hogyan viselkedik a ciklus során. Ebbõl még semmi nem állapítható meg így.
A kérdező hozzászólása: és menzesz alatt mérjem? vagy olyankor nem kell?
menzes elõtt leesik a hõ. ha megjön, akkor leesik, bármilyen magas is volt elõtte. de pl. nekem csak a menzi 2. vagy 3. harpján esett le, addig szépen fent volt. azt mondják, babához kell a 37 körüli, de pl. az én hõm max. 36, 7 volt. azt hittem megint nem sikerült, ilyen alacsonnyal, pedig igen, sikerült. attól függ, hogy milyen az alaphõd. az enyém 36.2. ahhoz képest a 36.7 magasnak számít. ha neked a 36, 9 az alaphõd, akkor a 37, 1 nem nagy ugrás. bár gyanítom, hogy már az ovud után kezdted el a mérést, és ovu után ugrik a hõ. tudni kéne, hogy mennyi alaphõd, hogy kirajzolódjon a görbe. ehhez mérni kell minden nap, még menzikor is.
Így nincs értelme mérni, mert nincs mihez viszonyítani. Ciklus elsõ napján kezdd mérni, mindig ugyanabban az idõben, rögtön ébredés után, mielõtt bármit is csinálnál! Van akinek már a menzesz elõtt leesik a hõje, van akinek csak a menzesz alatt
Nem a menzesz a lényeg, hanem a peteérés, mert akkor eshetsz teherbe (normál esetben a peteérést követõ 3-5 napban) Ez pont két menzesz közti idõszak, tehát ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a menzesz elsõ napját követõ 13-16. nap körül van peteérés. Csak egy tanács: én is csináltam ezt a hõmérõzést, internetrõl néztem, hogyan kell alakulni a peteérésnek, és úgy is hullámzott a reggeli hõm. Mégse lettem terhes. Aztán elmentem a nõgyogyihoz, pont két mensturáció között, ahogy kérte, és kiderült, hogy nem érnek meg a petéim (belsõ uh-n nézte meg). Egyáltalán. Szinte kétnaponta jártam hozzá, hogy be tudja lõni, hátha megérik egy pete, és mikor, de nem jött össze. Mindezt én nem is sejtettem, mert rendesen volt havi ciklusom. Akkor magyarázta el, hogy a vérzés és a peteérés az két külön dolog. Szerencsére viszonylag könnyen kezelhetõ volt a gondom. Most 10 éves a kis anyaszomorító. :-) Szóval szerintem hõmérõzés helyett inkább nõgyógyásszal nézesd meg magad, ha kétségeid vannak.
Szia!Én kedd óta beteg vagyok sajna!:(Már vasárnap tudtam, hogy meg fog jönni!Új hónap új remények!:)
szerintem késõbb volt pé-d, még eltart egy darabig, hogy pozitív legyen a teszt, akkor is ha babás vagy... de szép a görbe, lehet még belõle valaki :)
Szerintem ez babás görbe! :)
Neked is van hasfájásod?Milyen érzés?
Egyébként most is úgy fáj a hasam, mint mensi elõtt még soha!Szal borzasztóan örülnék, ha sikerülne. Sõt mivel eljegyzés lesz nálunk, párom úgy szeretné, h mikor megkéri a kezem akkor már azt is tudjuk mondani, h hárman vagyunk!:)
A kérdező hozzászólása: értem... ja én is kezdek kételkedni ezekben a dolgokban...
Nekem múlt havi görbém van csak!Mivel mindenre figyeltem (nyák, pé, hõmérõ, ittam teákat ) és semmi, úgy döntöttünk a párommal, hogy nem foglalkozunk semmivel, csak szeretjük egymást.Így nem mértem rendszeresen, csak akkor mikor kíváncsi voltam, hol tartok!Persze én is írok, ha tudok valamit!
A kérdező hozzászólása: ok! neked van görbéd? te is írj!
Írj ha holnap tesztelsz vagy mész dokihoz!
Szerintem is elég babás gõrbe!:-) Megy a drukk aztán írd ám meg mi lett!:-)))
A kérdező hozzászólása: 20:52es: szerinted mikor volt pém? szerintem a 21. napon, akkor pedig már be kellett volna ágyazódni, nem??
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló: nekem ilyen izomlázszerû érzés van a hasamban, meg néha szurkál, hol a petefészkeim oldalán, hol meg a köldökömnél, és olyan feszülõs érzésem is van gratulálok az eljegyzéshez! mikor lesz?
A kérdező hozzászólása: szija! te hogy állsz? nekem úgy néz ki, hogy két hét késés után megjön, mert már barnázok és nekem mindig így kezdõdik a menzi teszteltél már?
Nem tom a hõ befolyásolható-e!De képzeld, a tegnapi 36, 85-rõl nekem is visszament 37-re!Nem tudom mit gondoljak!:)
A kérdező hozzászólása: szia! én nem csináltam tesztet, mert nem volt, de ma vettem Lilyt mondjuk elég egyszerû, nem egy flancos teszt még mindig nem jött meg, bár én nem undorodom semmitõl. Már azt gondoltam, bebeszélem magamnak a terhességet, de reggel meg 1 tizeddel feljebb ment a hõm megint (37re)??? Vagy ezt is be lehet képzelni??
1. válaszoló: Még annyit.Tegnap mikor csináltam a vacsit a páromnak, mindenre azt mondtam, hogy büdõs.A tojásra, a sajtra, holott én ezeket szeretem és még soha nem mondtam ilyet ezekre.Jah a virslire is.És tegnap vettem egy pudingot az meg savanyúnak éreztem.Nem tudtam megenni.Páromnak ízelt.Anyós szerint sem volt baja!
Jó reggelt!Az elsõ válaszoló vagyok!Bocsi tegnap már bealudtam!Köszönöm szépen!Az eljegyzés dátumát még nem tudjuk pontosan, mert várjuk a gyûrûket.Már 3 hete megrendeltünk.Szal szerintem már csak 1-2 hét!:) Én is megnéztem a linket.Én már hallodtam errõl, de nekem más mint amit ott leírnak, arról nem beszlve, hogy már egy hete görcsölök!Ma mégsem teszteltem.Megpróbálom kivárni a hétfõt.Te teszteltél?
A kérdező hozzászólása: hát én semmi hasonlóságot nem fedeztem fel, nincsenek nagy fájdalmaim és depressziós sem vagyok, egyszerûen késik a menzim és a hõm alapján arra gondoltam, esetleg terhes lehetek, de közi a linket
Lányok nem szeretném senki kedvét elvenni, de nézzétek meg ezt az oldalt és hasonlitsátok össze a tüneteitekkel: http://babatervezok.otthona.net/pms.shtml
Ha meg még a ciciden az erek is kékülnek az már tényleg gyanús. Én innen tudtam, hogy terhes vagyok. Nekünk is a második próbálkozásra jött össze. Remélem sikerült! Csinálj tesztet!!!!!!
A kérdező hozzászólása: ja még csak 2 hónapja
A kérdező hozzászólása: meg olyan izomláz van a hasam aljában
A kérdező hozzászólása: a puffadás meg a derék nálam is van
Én a helyedben, holnap tesztelnék mégegyet, ha neg. elmennék dokihoz!Lehet vmi hormonprobléma!Reméljük babás vagy!:)
A kérdező hozzászólása: már egyszer teszteltem héten, õszintén szólva már nincs kedvem többet venni.... lehet várnom kellett volna a reggeli pisire... :( bár már nagyon kételkedem abban, hogy terhes lehetek. Mondjuk nagyon fáradtnak érzem magam mostanában és a bal cicimen kezdenek ilyen kék erek kilátszani, de ha meg nem vagyok terhes, akkor miért nm jön már meg??
Én is holnap veszek Qupido tesztet!
A qupidp csak 10-es!az érzékenyebb!Vagy vehetsz Clearbluet, de az nagyon drága.
A kérdező hozzászólása: nem, múlt havi sajnos nincsen... de nem kellett volna még kimutatnia a tesztnek?? 25 izé az érzékenysége...
Van múlthavi görbéd is?
Hát ez szép babás görbének tûnik!Vegyél holnap qupido tesztet.Lehet még kevés a hcg-d!Poz. tesztet kívánok!!!++++++:)
A kérdező hozzászólása: eddig 28 volt, de a múlt hónapban 37 lett, itt a görbe: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f9d4504e2cd1ee8913cf..
A kérdező hozzászólása: unom már a ok negatív tesztet, csak pénzkidobás az egész, mindig tök negatív... nem értem mi lehet???
Ha meg nem akarsz tesztelni akkor irány a doki!Én nem vagyok orvos csak tanácsot tudok adni!Sajnálom, hogy nem segíthettem!
A kérdező hozzászólása: jaj, ne haragudj, nem neked szólt a válasz, hanem a teszteknek... kicsit elszomorodtam, tudod már 99%-ban biztos voltam a babában....tegnap meg ma pedig nagyon halvány rózsaszínes folyásom volt, de csak reggel, ez jelentheti azt, hogy megjön?
Nekünk ez a negyedik hónap?Ti mióta próbálkoztok? Úgy egy hete erõs görcsölést éreztem, azóta minden nap úgy érzem, hogy leszakad a derekam.Feszül a méhem, szurkál a hasam, néha még lejebb is belenyilal.A mellem néha szurkál!Fel vaygok puffadva!Az a baj ez mind lehet a menszesz jele is!Jah még annyi, hogy fáradékonyabb vagyok!
A kérdező hozzászólása: neked tünetek? régóta próbálkoztok?
Tudom, már sajna csalódtam épp eleget.A pár mondta, is hogy tök felesleges, de én már tudni akarom, hogy amiket érzek azok a terhesség jelei, vagy valami baj van!
A kérdező hozzászólása: remélem neked sikerül! de, ha nem akarsz csalódni, a nemvárt napja elõtt ne tesztelj, nagyon rossz érzés ám! Még akkor is, ha nem is számítasz arra, hogy + lesz!
A kérdező hozzászólása: délutánonként nagyon fáradt vagyok, legszívesebben már most is lefeküdnék aludni, meg többet is eszem a cicim meg néha fájogat, olyan furcsán szurkál, de mindig csak az egyik és csak pár percig... tegnap meg ma reggel viszont nagyon halványrózsaszín pár csepp sûrû folyásom volt, lehet hogy ez már a menzim? Bár nekem inkább nagyon híg, olyan vizes sötétbarna szokott lenni mielõtt megjön
Ha a hétvégén is tapasztalsz rózsaszínezést, akkor köv. héten irány doki!
Nem haragszom.Tudom, hogy rossz a bizonytalanság.Én hétfõre nem várom, de már alíg bírok magammal!Két nagyon halvány pozim van, de az is inkább idõn túl lett pozi.Szal nem tudni, hogy mi van!Tehát megértelek! Mivel a hõd fent van, szerintem vagy most ágyazódott be, vagy lehet a szervezted így jelzi, hogy itt lenne a mensi ideje, de mivel baba van, nem jön meg.Csak így reagált a szervezeted!Érzi a változásokat!Egyébként milyen tüneted van?
A kérdező hozzászólása: egyébként neked is lehet baba? késik a menzid?
Hány naposak a ciklusaid?Van görbéd?
A kérdező hozzászólása: Értem, 4d-n a doki 3600g-ra becsülte és 5 nappal hamarab a kiírt idõponttól.
Ne aggódj!Én pont ennyi idõs terhes vagyok, az én babám meg kisebb egy héttel.Én is izgultam emiatt, de a doki megnyugtatott.Azt mondta, hogy ebben a korban már nagyon nagyok az egyéni eltérések az öröklött adottságok miatt.Gyakorlatilag nincs 2 egyforma gyerek.Vannak gyerekek, akik 3 kilóval, míg mások 4 kilóval születnek.Az is lehet, hogy el lett számolva valami, és egy héttel hamarabb fogant.Mert a fogamzás napját tényleg csak saccolni lehet, senki nem lát belülre.Kérdezd meg a párod, õ hány kilóval született.Mert a pici születési súlyát leginkább a szülõk (fõleg az apa) születési súlya határozza meg.Most ezekbõl az adatokból én 4 kilóra saccolnék.De az is lehet, hogy most fog lelassulni a hízásban, és teljesen átlagosan jön világra.Hidd el, ebben a korban minden normális.
Én csak annyit tudok hozzá szolni, hogy a fiam BPD-je a 36.heti uh-n 94mm volt, majd 41+6hétre született 4500g-al és 60cm-el. Két hetet túlhordtam, addig meg csak hízott. Neked nem biztos, hogy ilyen nagy babád lesz. A lányomnak 36.hetes uh-n 89 volt a BPD, õ 41+2hétre született, 3400g-al és 57cm-el :)
Ilyen terhességi korban már a gép nem tudja megállapítani, mennyi idõs lehet a baba. Itt már csak az a lényeg, hogy uh-tól uh-ig rendesen fejlõdjön. Ezért szokták a 12. heti uh-n megállapítani a baba korát, mert az még valóságos, addig egyformán fejlõdnek. Késõbbi adatokból már nem lehet megállapítani a fogantatást, a gép csak egy átlag mérethez viszonyít. Nekem pl. 29+4 hetesen azt mondta a doki, hogy 30+6. És nálam ismert a fogantatás idõpontja. Annyi, hogy a lába hosszabb mint egy "átlag" babának, és ettõl rögtön átíródik a kora egy héttel nagyobbra.
A kérdező hozzászólása: Köszi.az a gond, hogy hiába tagadom már kicsit félek, ráadásul türelmetlen is vagyok.

A reggeli hőmérsékletem 36, 3-36, 4-ről 35, 9-re csökkent. Mi lehet az oka? Most lesz a 12 hetes ultrahangom. Kell aggódnom ez miatt? Lehet valami nincs rendben?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj csak hagyd abba a hõmérõzést... Minek méred még 12 hetesen is? Csak arra jó hogy bepánikolj. Én a pozi tesztek után 1-2 napig még mértem aztán abba is hagytam. 21hkm

Szia! Ne aggódj csak hagyd abba a hõmérõzést... Minek méred még 12 hetesen is? Csak arra jó hogy bepánikolj. Én a pozi tesztek után 1-2 napig még mértem aztán abba is hagytam. 21hkm
Szia! Lenne egy kérdésem. Mennyi volt a hõd ott akörül mikor nem vártad? Bocsi, h nem a kérdésre válaszolok, arra sajnos nem tudom a választ.
A kérdező hozzászólása: 35, 6-35, 7 volt a hõm elõtte. Amúgy 3 nap múlva megyek dokihoz, csak kíváncsiságból mértem és megilyedtem hogy ilyen alacsonyra lement a 36, 4-rõl
Köszi a választ. Remélem minden rendben lesz nálad.
Szia 12 hetesen ne mérd csak bepánikolsz ha 1 2 tizedet csökken..nyugi minden rendben lesz!!!!!!
Meg eletbe nem hallottam!!!mi miatt is kell merni a homersekletet?35hkm

A menstruáció 1. napján 36. a 2.36.4, és a 3.33, 9 a hőm. Most kezdtem el méregetni még csak nem tudom, mikor hogy kellene alakulnia a hőmnek. Segítene valaki elmagyarázni? Normális ez a leesés?

Legjobb válasz: Minden nap ugyanabban az idõben mérd, ez nagyon fontos! Az, hogy vérzés alatt ugrál, nem jelent semmit. Kb a ciklusod közepén (ciklus elsõ napja=a vérzés elsõ napja) leesik a hõd, majd másnap felmegy, és fent is marad; a leesés napján volt a tüszõrepedés. Ezután is ingadozhat, de nem olyan nagyon. Ha a ciklusod végén leesik látványosan a hõd, akkor aznap meg fog jönni, ha fenn marad, akkor terhes vagy! Én kényszerbõl, orvosi utasításra mérem csak a hõmet, de ez a módszer nem ér egy forintot sem! A peteérést csak akkor lehet róla leolvasni, ha már megvolt, a terhességet szintén akkor olvasod ki belõle, amikor már e nélkül is rájönnél. Ezen kívül adhat hiú reményeket, vagy felesleges aggodalmat is.

Minden nap ugyanabban az idõben mérd, ez nagyon fontos! Az, hogy vérzés alatt ugrál, nem jelent semmit. Kb a ciklusod közepén (ciklus elsõ napja=a vérzés elsõ napja) leesik a hõd, majd másnap felmegy, és fent is marad; a leesés napján volt a tüszõrepedés. Ezután is ingadozhat, de nem olyan nagyon. Ha a ciklusod végén leesik látványosan a hõd, akkor aznap meg fog jönni, ha fenn marad, akkor terhes vagy! Én kényszerbõl, orvosi utasításra mérem csak a hõmet, de ez a módszer nem ér egy forintot sem! A peteérést csak akkor lehet róla leolvasni, ha már megvolt, a terhességet szintén akkor olvasod ki belõle, amikor már e nélkül is rájönnél. Ezen kívül adhat hiú reményeket, vagy felesleges aggodalmat is.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Elgondolkodtató!!! Lehet, h. Neked van igazad! Köszi:-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!