Találatok a következő kifejezésre: Most a szombat (41 db)

Az órarendemen amit most vettem miért van rá írva a szombat is?

Legjobb válasz: Lehet, hogy régi konstrukció, abból az idõbõl, amikor szombaton is suli volt, és lusták voltak átszerkeszteni... Vagy az alapprogram olyan országból származik, ahol szombaton is suli van... Passz... húzd át :D

Lehet, hogy régi konstrukció, abból az idõbõl, amikor szombaton is suli volt, és lusták voltak átszerkeszteni... Vagy az alapprogram olyan országból származik, ahol szombaton is suli van... Passz... húzd át :D

HELP! Szállás kellene Siófokon most péntek szombat éjszakára a Petőfi sétány közelében. Tudtok ajánlani valamit?

Már felhívtam egy rakás hotelt és panziót, de mind foglalt. Ja és persze low cost-os költségvetéssel lenne jó. Az is érdekelne, ha valakinél van még 1 szabad ágy...

Legjobb válasz: Szia! Esetleg próbáld meg õt: www.zizilakas.hu

Szia! Esetleg próbáld meg õt: http://www.zizilakas.hu
Siófokon bulihelyek közelében aug 20ig szinte minden foglalt, ami van szabad az meg horrobilis összegért.Esetleg közeli városban Zamárdiban nem lenne jó? Éjjel is jár a vonat és olcsó.
A kérdező hozzászólása: Köszönet a javaslatokért. Fel fogom hívni a zizilakást.

HELP! Szállás kellene Siófokon most péntek szombat éjszakára a Petőfi sétány közelében. Tudtok ajánlani valamit?

Már felhívtam egy rakás hotelt és panziót, de mind foglalt. Ja és persze low cost-os költségvetéssel lenne jó. Az is érdekelne, ha valakinél van még 1 szabad ágy...

12 hetes anyatejes bébim eddig 4-5 naponta kaksizott, most meg szombat óta minden nap 1-2 alkalommal. Ez is lehet a meleg miatt, vagy valami más van a dologba?

Legjobb válasz: Ne aggódj, teljesen normális az is, ha csak napi 1-szer van kaka. Az én babám is anyatejes és napi 1-szer max. 2-szer van csak kaki. A gyerekorvosom azt mondta akkor sem kell megijedni, ha 1-2 napig nincs széklet.

Ne aggódj, teljesen normális az is, ha csak napi 1-szer van kaka. Az én babám is anyatejes és napi 1-szer max. 2-szer van csak kaki. A gyerekorvosom azt mondta akkor sem kell megijedni, ha 1-2 napig nincs széklet.
Az volt a probléma, hogy csak 4-5 naponta volt neki kakija. Talán most kezd a kis emésztõrendszere alkalmazkodni. Az biztos, hogy nem baj, hogy kétszer van.

A barátommal ma lefeküdtünk, és kiszakadt az óvszer. Hova tudok menni most, hogy szombat lesz, esemény utáni tablettáért?

Legjobb válasz: Szia. Menj a legközelebbi ko´rházba,vagy próbáld meg gyo´gyszertárban. Szerencsére nekem ilyesmire nem volt szükse´gem,de nem árt sietned,a percek peregnek,a spermiumok meg u´ton vannak.Szori´tok..

Szia. Menj a legközelebbi ko´rházba, vagy próbáld meg gyo´gyszertárban. Szerencsére nekem ilyesmire nem volt szükse´gem, de nem árt sietned, a percek peregnek, a spermiumok meg u´ton vannak.Szori´tok..
Minden szülészeten van ügyelet, ahol tudnak felírni ilyen gyógyszert. 72 órán belül kell elkezdeni a gyógyszerszedést.
Tinédzser ambulancia. 72 órán belül van lehetõség a segítségre. http://www.hazipatika.com/services/kb?id=52 Ha felnõtt vagy akkor abba a kórházba amelyikben éppen van nõgyógyászati ügyelet. Ezt a tudakozóban meg tudják mondani, hogy éppen melyik.

Az 1 éves kisfiam sajna lenyelt egy 1 forintost szombat délután 2 körül. Többször kakilt már, most a tegnapi ebédet kakilta ki (láttam mert spenót volt), de a forintos még sehol. Lehet, hogy elakadt?

A röntgen azt mutatta, hogy a gyomorból már távozott a belek felé.

Legjobb válasz: ha a gyomorból kikerült napokon belül kikakilja. ne aggódj, nem fogja kivágni a beleit, és elakadni sem fog. a belek perisztaltikája olyan, hogy úgy forgatja és továbbitja, hogy nem okoz gondot.

ha a gyomorból kikerült napokon belül kikakilja. ne aggódj, nem fogja kivágni a beleit, és elakadni sem fog. a belek perisztaltikája olyan, hogy úgy forgatja és továbbitja, hogy nem okoz gondot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! 5 nap várakozás után kijött :) . De amíg a kórházban megröngenezték és várnunk kellett 4 órahosszát elkapta a ROTA-t így 1 hét után tegnap jöttünk haza..de az egyes megvan :)
Szerintem ha ma sem lesz sehol, akkor holnap ismételtesd meg a röntgent.Nehogy elakadjon valahol, vagy kivágja a belet. Figyeld a gyereket, ha rendelleneset látsz rajta azonnal menj vele kórházba.És persze továbbra is nézd át alaposan a székletét.

Most a hétvégén (szombat vagy vasárnap) nem kellene megjönnie, de már ma barnáztam. Azért még megvan az esélye, hogy terhes vagyok?

Annyira szeretném már hogy terhess legyek,ezért most nagyon csalódott vagyok,mert úgy érzem,hogy megfog jönni.Bár voltak tüneteim,mint Pl:reggeli hányinger,de nem volt intenziv inkább csak émelygés,mellfeszülés(de ez lehet attól is hogy megjön),ingerlékeny vagyok és hamarabb is fáradok.Hol van étvágyam,hol pedig nincs.

Legjobb válasz: Szia! A barnázás jelezheti a mensi kezdetét, de ugyanakkor azt is hogy teherbe estél,amit szívbõl kívánok.Ne éld bele magad, de jövõhéten vegyél egy tesztet(nekem a Gabriel mensi elõtt 1 nappal kimutatta,nem reggeli vizeletbõl, de nem vagyunk egyformák). A terhes vitamint lehet szedni hapróbálkoztok már szedheted,állítólag segíti a teherbe esést.Én Elevitet szedek ésminden rendben, de a Gravida is nagyon jó,neked kell döntened.ill orvostól is kérhetsz tanácsot. Nagyon szorítok! 23 hets kismami

Szia! A barnázás jelezheti a mensi kezdetét, de ugyanakkor azt is hogy teherbe estél, amit szívbõl kívánok.Ne éld bele magad, de jövõhéten vegyél egy tesztet(nekem a Gabriel mensi elõtt 1 nappal kimutatta, nem reggeli vizeletbõl, de nem vagyunk egyformák). A terhes vitamint lehet szedni hapróbálkoztok már szedheted, állítólag segíti a teherbe esést.Én Elevitet szedek ésminden rendben, de a Gravida is nagyon jó, neked kell döntened.ill orvostól is kérhetsz tanácsot. Nagyon szorítok! 23 hets kismami
Szia!Én is igy voltam vele, hogy 19-én nem jött meg csak 5napig barnáztam.Rá egy hétre:25-én voltam dokinál de nem látott semmit!Igy aztán 1-én csinál menotesztet, mert az is lehet, hogy nem ágyazodott be rendesen.A vitamin szedését beszéld meg az orvosoddal.Nagyon szorítok neked!Egy 25 éves.
Én is így jártam. Én is ma kezdtem el barnázni. Ma vagy holnap kezdõdne az új ciklusom. Vagyis úgy néz ki, hogy már ma elkezdõdött. :(((( Kicsit még reménykedek, a szívem mélyén, de hát szerintem feleslegesen. :((( Nem baj (nem a fenét nem) majd talán a jövõ hónapban. :) )) Szoritok, hogy neked is minél hamarabb összejöjjön.
na várj még pár napot és ha enyhül a parnázgatás akkor az vagy
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást és a válaszokat, de sajna szerintem megfog jönni rendesen.Bár még ma is barnázttam, de valami azt súgja holnap már befog indulni.

Miért büdös a leheletem? Mindennap mosok fogat kivéve szombat vasárnap!

1 fogam rosz de nem naon

Legjobb válasz: Bocsi, csak egy kérdés: Szombat-vasárnap miért nem mosol fogat? :) komolyan érdekel!

Bocsi, csak egy kérdés: Szombat-vasárnap miért nem mosol fogat? :) komolyan érdekel!
Akkor azért büdös, mert egész nyáron nem mostad, meg télen sem 2 hátig.
Hétvégén sem pihennek ám a fognyûvõ manócskák:) :) ! Hát ezért, mert az egy rossz fog is rossz leheletet okoz.
ha kajálsz utána is lehet büdös és az áradhat a gyomrodból is.
naon, kösyke, áááááá
Ilyen kérdést te...Istenem Nem mos fogat mert akkor nincs suli. Azt mindennap kell, te agyalágyult. "mert nincs iskola" Beszarok...
Nincs refluxod?? Gyomorsav visszaáramlik a torokba, és az okozhat kellemetlen szájszagot.
:)
"kösyke a válszokat mert nincsen sulii" Szerinted ha nincs iskola, akkor pihen a fogszú?
A kérdező hozzászólása: kösyke a válszokat mert nincsen sulii
Hat lehet azert mert egyik fogad rossz s azert buzlik a szad de hogy azert nem mosol fogat hogy nincs suli:) )az nevetseges:) )S ha mesz ki s eszel foghagymat akkor nem mosol fogat mert nincs suli?Az tiltott dolog ilyen idoszakban?LOL
Ez nagyon nagy!xDDD
:D:D:D
ha nincs iskola, akkor kise törlöd a segged szarás után?
Hihetetlen forma ez a Kérdezõ :) )))) Figy. Szerintem minennap moss fogat, és megis van oldva a problema :)
mi?
a jövõhét hétfõvel kezdik.
igen... nagyon okos, és logikus vagy
A kérdező hozzászólása: tiltsátok már a kérdésem, hogy lekerüljön xd
4 évszak:)
Szerintem is a 4 évszakot.
A kérdező hozzászólása: és szerintetek miért pont azt?
Szerintem Rachmaninov 2. zongoraversenyét. <3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!