Találatok a következő kifejezésre: Most 9-én együtt a párommal (2 db)

Most 9-én voltam együtt a párommal és két napja mensiszerű görcsöt érzek. Ma vagyok a 18. napon és még 10 nap a mensiig. Ez lehet beágyazódás miatt?

Várom a válaszokat! El?re is köszike mindenkinek!

Legjobb válasz: Lehet a beágyazódás miatt is,de lehet,hogy valami bajod van.Szerintem menjél el nõgyógyászhoz!

Lehet a beágyazódás miatt is, de lehet, hogy valami bajod van.Szerintem menjél el nõgyógyászhoz!
szerintem erre erre egyszerû a válasz! peteérésed van! legalább is nekem akkor szokott ez az érzés lenni! vagy esetleg az amire te is gyanakszol, vagyis beágyazódás!!!
Hát ha 10 nappal vagy a mensi elõtt, akkor kevés esély van rá, hogy beágyazódás lenne, hacsak nem a 10. nap környékén volt a peteérésed! Szerintem is inkább a peteérést érezheted, úhgyogy hajrá!!! 8 hetes kismama :)

9. én voltunk együtt párommal most a napokba kéne megjöni. De nem jött meg tegnap csináltam egy tesztett de negativ lett. Ha terhes lennék már ki kellet volna mutatnia elvileg ugye?

az is befolyásolhatja hogy nem jön meg hogy volt hüvelygombás fertőzésem...múlthéten múlott el..attól is késhet?

Legjobb válasz: Nem vagy terhes:)

Nem vagy terhes:)
Már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.
A kérdező hozzászólása: és az gond hogy nem reggeli pisibõl csináltam hanem délután?
9-én együtt vagytok, az kb 11-re termékenyül meg, innen számítva 7-8 nap, mire beágyazódik, nem feltétlen kell még mutatnia.
ha terhes vagy (bocs a megszolitasert) kislany, akkor annak mar komoly jelei vannak, reggeli rosszullet, faj a melled, stb stb, huzzon sapit a parod az a biztos, ne jatszatok a tuzzel mert csunya sebek keletkeznek mindkettotokben ha nem mas akkor lelki ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!