Találatok a következő kifejezésre: Most 8 babának szeretnénk (6 db)

Az együttlét után mikor lehet tesztet csinálni? Babát szeretnénk és türelmetlenek vagyunk! Az a probléma, hogy a munkahelyemen ládákat cipelek, meg egész nap megyek napi 8 órában! Most kritikus a helyzet a munkaheyeken Értitek gondolom?

Legjobb válasz: Szia! Az együttlét után körülbelül 14 nappal lehet elsõnek tesztelni a reggeli vizeletbõl. Ha babót szeretnétek, akkor gondolom a ciklusod közepe felé próbálkoztatok, hogy sikerüljön a dolog, hiszen ekkor van a peteérés. Szóval ha így volt és kb 28 napos a ciklusod, akkor a várható menses kimaradása után mondjuk két-három nappal már ereményes lehet a teszt.Elvileg a legjobb a Pregimax plus, de szerintem a lilly és a pregnancy easy sem rossz. Ezeket dm-ben, rossmannban és tescoban is meglehet venni. Azt hiszem 700 forint tájékán vannak :) Drukkolok, hogy baba legyen :) Nekem sajna most nem jött össze :( Három teszt is negatívat jelzett

Szia! Az együttlét után körülbelül 14 nappal lehet elsõnek tesztelni a reggeli vizeletbõl. Ha babót szeretnétek, akkor gondolom a ciklusod közepe felé próbálkoztatok, hogy sikerüljön a dolog, hiszen ekkor van a peteérés. Szóval ha így volt és kb 28 napos a ciklusod, akkor a várható menses kimaradása után mondjuk két-három nappal már ereményes lehet a teszt.Elvileg a legjobb a Pregimax plus, de szerintem a lilly és a pregnancy easy sem rossz. Ezeket dm-ben, rossmannban és tescoban is meglehet venni. Azt hiszem 700 forint tájékán vannak :) Drukkolok, hogy baba legyen :) Nekem sajna most nem jött össze :( Három teszt is negatívat jelzett
Értem én, hát persze. Ugyanebben a cipõben járok én is. Bár egyébként is szerettünk volna, csak most így egy kicsit felgyorsult a dolog. Mindenkinél más mikor jön össze. Szedtél elõtte fogamzásgátlót? Én a többiek ill. nõgyógyász tanácsára elkezdtem inni a cickafarkfû, meg a palástfû teát, és bizakodom, hogy minél hamarabb összejön mindannyiunknak. Ne stresszelj az is nagyon fontos. Egyébként, ha annyira gáz a helyzetet, akkor miért nem mész el táppénzre? Lehet, hogy jót tenne a baba program szempontjából is. Nos?
Szia! Szerintem szedjél E vitamint, kisebb az esélye annak, hogy korai vetélés legyen. A cipelés miatt, meg a megerõltetõ munka okozhatja a vetélést. Próbáld ezekkel megelõzni a bajt, ha a munkahelyeden nem kímélnek. Gondolom nem vennék jó néven ha elmennél begsibe! Sajnos sok helyen van ilyen helyzet és ez elég lehangoló, hogy már az terhesség elején ilyen stresszben kell lennünk a munkahely miatt. Már arra gondolok, hogy mire lejár majd a GYES, akkor még lesz-e munkahelyed vagy sem!! Megértem a helyzetedet. Azért tanácsolom az E vitamint, kicsit talán növeli az esélyeidet! Sok sikert!!!
Azt hiszem jobb megnyugodni és talán ha kevesebbet görcsöl az ember a dolgon akkor hamarabb összejön a baba :)
Én is úgy érzem, hogy már csak beképzelem. Egyébként nekem is érzékenyek a melleim, feszül, szurkál a hasam, székrekedésem van, néha émelyeg a gyomrom; a teszt meg negatív. De nem feladni!
Fájnak a melleim, a derekam, egész nap kívánós vagyok...de szerintem már csak beképzelem a tüneteket :) Köszi a bíztatást :) próbálkozunk majd megint:)
Hát én nem akarlak elkeseríteni, de 3 negatív teszt... Mire alapozod azt az érzést, hogy terhes vagy. Vannak tüneteid? Egyébként egy a lényeg: próbálkozni, próbálkozni, nem feladni, próbálkozni, nem elkeseredni, próbálkozni. Remélem mihamarabb lehet gratulálni:)
Ha már itt vagyunk. Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy három teszt is negatív lett, de mégis terhes vagyok? Lehet olyan hogy valakinek nem mutatja ki egy hónappal az együttlét után sem? Mondjuk mert kevés van abból a biz.hormonból? Vagy most ne reménykedjek?
Azért a következõ menstruációt várd meg szerintem, ha késik csinálj egy tesztet. Ha türelmetlenebb vagy, akkor csak barátnõmet tudom idézni: Már megint el kell mennem tesztet venni. Õ minden héten csinál, eddig sajnos sikertelenül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok jó és hasznos tanácsot, remélem mihamarabb sikerül a baba!

Mensi előtt 7-8 nappal hányingerem volt előző hónapban is, és most is. Mitől lehet? (babát szeretnénk)

Legjobb válasz: Szia!Nekem mensi elõtt 2-3 nappal van szinte minden hónapban hányingerem és néha erõsebb máskor gyengébb szédülésem!Én ebbõl mindíg tudom mikor fog meg jönni!Ez a jelenség a hormonok változása miatt van amik kiváltják a menstruációt.Elvileg nem problémára utal de ha babát szeretnétek javaslom keress meg egy nõgyógyászt és nézess vele hormonszintet mert a hormonok müködése nagyban befolyásolja a teherbeesés esélyeit! Sok sikert!

Szia!Nekem mensi elõtt 2-3 nappal van szinte minden hónapban hányingerem és néha erõsebb máskor gyengébb szédülésem!Én ebbõl mindíg tudom mikor fog meg jönni!Ez a jelenség a hormonok változása miatt van amik kiváltják a menstruációt.Elvileg nem problémára utal de ha babát szeretnétek javaslom keress meg egy nõgyógyászt és nézess vele hormonszintet mert a hormonok müködése nagyban befolyásolja a teherbeesés esélyeit! Sok sikert!

Az OGTT eredményem éhgyomorra 6, 1 120 percesen 9, 8 most metforalt szedek és babát szeretnénk de az orvosom nem javasolt a gyógyszeren kívül semmit. Forduljak másik orvoshoz? Tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Szia!Nekem 6.2 volt éhgyomorra.Egyik doki sem csinált semmit.Aztán elmentem magándokihoz,aki mondta(nõgyógyász-endokrinológus),hogy "Sok orvos sajnos ezzel nem kezd semmit,mert 2 tizeddel több csak a megengedettnél.Igen ám!!Viszont a gyakorlatban ez úgy néz ki,hogy 6.5-tõl már cukorbetegségrõl beszélünk".Szó szerint így mondta a dokim.Írt fel Mercformint.De magában a gyógyszer nem elég.Diétával és mozgással kell kiegészíteni a gyógyszeres kezelést.Ugyanis a gyógyszer max. kordában tartja az értéket,de tartós változást/javulást csak gyógyszer+diéta+mozgás esetén érsz el.Remélem segítettem egy kicsit.:)

Szia!Nekem 6.2 volt éhgyomorra.Egyik doki sem csinált semmit.Aztán elmentem magándokihoz, aki mondta(nõgyógyász-endokrinológus), hogy "Sok orvos sajnos ezzel nem kezd semmit, mert 2 tizeddel több csak a megengedettnél.Igen ám!!Viszont a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy 6.5-tõl már cukorbetegségrõl beszélünk".Szó szerint így mondta a dokim.Írt fel Mercformint.De magában a gyógyszer nem elég.Diétával és mozgással kell kiegészíteni a gyógyszeres kezelést.Ugyanis a gyógyszer max. kordában tartja az értéket, de tartós változást/javulást csak gyógyszer+diéta+mozgás esetén érsz el.Remélem segítettem egy kicsit.:)
A kérdező hozzászólása: inz-glük éhgyomorra 9, 9 inz-glük terhelésre 44, 8 glük éhgyomora 6, 1 glük terhelésre 9, 8 igy van szószerint a papíromon de nem mondtak semit csak azt, hogy kóros és szedjem a metforalt.
nem fordítva? A cukrod volt 6, 1 meg 9, 8 és az inzulina másik?
A kérdező hozzászólása: Voltam endrokrinologusnál z inzulinom éhgyomora 6, 1 a 120 perces 9, 8 a glükóz éhgyomora 9, 9 120 perces pedig 44, 8 így kaptam metforalt.:( de nem hívot visza az endrokrinologus sem sem a nõgyógyász, hogy mi lesz a hatása a metforalnak.
hát azért egy inzulint én nézettem volna mert nem mindegy hogy magas inzulinnal ennyi a cukrod vagy alacsonnyal. Én a helyedben elmennék egy rendes endokrinológushoz kivizsgálásra, és nem nõgyógyásszal kezeltetném magam mert náluk már az is eredmény hogy ennyit foglalkozott veled, de ez korántsem teljes kivizsgálás.
Az igt. A csökkent glükõz toleranciát jelent. Az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség közötti állapot a tied már közelebb a cukorbetegséghez.
A kérdező hozzászólása: Az igt az inzulin glükoz ugye?Annak az eredménye 9, 9 éhgyomora a 120 percre 44, 8 lett.
igt-d van, szigorú ir diétát kell tartani, keresd fel a mensmentist-
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! :) remélem egy magán orvos fog segíteni :) már 8éve próbáljuk a babát és már nagyon jó lenne a siker.
, csak az elõbb fordítva írtad. Az inzulinod is magas, 5 körül kéne lennie az éhgyomrinak, a 120 percesnek meg max 25, de annyira nem rossz mint amennyire a cukrod.

Július 31-én jött meg egy pár napig csak pecsételő majd rendesen. És augusztus 7-én múlt el. Ez 8 nap, ilyen sokáig még nem volt meg. Most akkor mikor lesz ovulációm? Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Ha tudod a többi ciklusodat is akkor ajánlom regiz a ciklus.hu oldalra és ott kifogják számolni. Vagy ovu tesztet vegyél.

Ha tudod a többi ciklusodat is akkor ajánlom regiz a ciklus.hu oldalra és ott kifogják számolni. Vagy ovu tesztet vegyél.

Most 8 hónapos babának szeretnénk kistesót. Nem korai még?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem korai.Mire a baba megszületik,a tesó már kb.2 e´ves lessz.Pont ideális.

Egyáltalán nem korai.Mire a baba megszületik, a tesó már kb.2 e´ves lessz.Pont ideális.
Szerintem sem!Tesó és én köztem is két év van, és tudtunk együtt játszani.Mikor meg felnõttünk, akkor is megtaláltuk a közös nevezõt, mégha külön utakat is járunk.
A tesóm, meg köztem 11 hónap van!! Úgy gondolom nem korai!!
Ha készen érzed magad egy újabb terhességre, nem korai. Én is azt vallom, hogy minél kisebb a korkülömbség, annál jobb nekik. Neked lehet kicsit nehéz lesz, amíg picik, de késõbb meghálálja magát a dolog. Öcsém és köztem 6 év van, csak akkor tudtunk bezsélni, mikor már õ is 17-18 lett. Addig utálkoztunk. Persze, ez sem általános, de nagyobb az esély rá. Férjem és bátyja között egy nap híján 2 év van, nagyon jól elvoltak együtt, a mai napig megértik egymást mindig.
Neked kell tudni. Ha birod majd szuflával, akkor miért ne? .)
en is igy vagyok, marc 29en szultem de augusztus ota sem sikerult teherbe esni, remelem meg mielott 1 eves lesz osszejon.szerintem azert is jo, mert az isiben is egymast kovetik igy lesz nehany konyv amit nem veszunk meg 2szer, a baba ruhak is meg hasznalhatok lesznek nem odivatu es nem regi dohos, hogy ujat kelljen venni.na meg ha eggyel mar rutinos vagy etetni pelusozni akkor a masikkal is kevesebb lesz a gond, nem kell ujra beleedzodni.na meg mig terhes vagy akar otthon lehetsz a masikkal, aztan meg elkedenek kesobb oviba menni es te teljes munkaidoben dolgozhatsz.mert sok helyen aztmondjak hogy hatha akar meg egyet es akkor tappenzre megy....stb.szerintem jo otlet es idozites.kivanom hogy sikeruljon mielobb.
A kérdező hozzászólása: Meglesem:) Köszi szépen:)
Keress rá a neten az ovulációs kalkulátorra. Csak beírod az adatokat, és kb-ra kiadja a dátumot. De kb aug. 5körül lesz szerintem
Legyetek együtt minél többet a pároddal egész hónapban, az a leghatásosabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!