Találatok a következő kifejezésre: Most 8 babának (107 db)

Ha eddig még nem hagytam soha senkire a babámat most 8 hos csak az apjára, ritkán mert folyton dolgozik és rajta kivül nincs senki aki közel van, akkor most ott merjem hagyni anyosnál éjszakára? Ugy hogy mi is oda menénk aludni csak késöbb!

Szoval,a férjemnek lessz a 30. szülinapja és már töbször mondta hogy hogy szerete volna megünepelni,és milyen jo lenne bulizni egyet.Szeretném ha jol érezné magát és meg tudnánk tartani a szülinapját,érzem ez lenne a jo ajándék,ennek örülne igazán,de eddig még sehol,senkivel nem hagytam ababám mert anyukám nem él csak mostoha apám van ? meg férfi és hát nem igazán biznám rá nincs gyereke(saját).Anyos messz 40 km-re lakik nem is vagyunk tul joba és ? is dolgozik egész nap igy még nem biztuk rá a fiam.Most mi lenne a jo megoldás?Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: szerintem, ha eddig nem hagytad senkire, akkor nem hiszem, hogy most is megmaradna. Pláne olyan embernél, aki eddig nem nagyon ismert. Este, elalvásnál? Akkor nyûgösebbek a babók, legalábbis az enyém. Mi még csak most hagytunk elõször így a mamánál, s minden oké volt, de õt ismeri és szereti is az egy éves kislányunk.

szerintem, ha eddig nem hagytad senkire, akkor nem hiszem, hogy most is megmaradna. Pláne olyan embernél, aki eddig nem nagyon ismert. Este, elalvásnál? Akkor nyûgösebbek a babók, legalábbis az enyém. Mi még csak most hagytunk elõször így a mamánál, s minden oké volt, de õt ismeri és szereti is az egy éves kislányunk.
Nem tudnátok otthon megoldani egy bulival (nyilván nem egy "erezd el a hajam tipusú"? Áthívni a barátokat, a babóca pedig egy másik szobában aludna. Szerintem Te is nyugodtabb lennél, ha akkor nézhetnél rá amikor akarsz.
egy jó barátnõ, aki gyakran van nálatok? tesók?
Szerintem is barátnõ, v tesó, akit Te is szeretsz!Meg attól függ h mikor lesz!Mert ha kb 1 hónap múlva akkor esetleg szoktathatod is a nagyihoz, ott alvás stb!

Kétségbe estem! Most mit tegyek? A párommal vannak problémák. Eddig akarta a babát, most 8 hetes vagyok, nem is volt semmi gond, de vagy 2 napja teljesen furán viselkedik..

Az el?z? kapcsolatomból van már egy 5 éves lányom, most költöznénk össze a párom lakásába tavasszal, én szeptember vége fele szülnék. Szóval a páromnak kételyei vannak, hogy nem fog tudni "eltartani" 4 embert. Teljesen megváltozott. Gyedet én is fogok kapni, nem kell engem eltartani, de ? ezt nem így látja...Volt hogy sokat veszekedtünk tavaly majd kibékültünk, és akkor fogant a baba. És fél hogy csak addig lennék normális, még nem lehet elvetetni. Egyedül nem tudnék eltartani 3-unkat. Fél hogy "elrontja " az életét...

Legjobb válasz: Te mit szeretnél??Most mondja h ne tartsd meg a babát??

Te mit szeretnél??Most mondja h ne tartsd meg a babát??
Szia! Te írtad le, hogy veled van baja...Tehát tudod a választ már nem akar téged.:(Egy közös gyerek pedig mindenképp összekötne és ezt nem akarja.Ha most nem hagy el, akkor nemsoká.... Lépj te elõbb!!!
Nagyon sok jó választ kaptál. Valamitõl megijjedt a párod.Lehet õ sohase lesz családcentrikus.Ha ilyen könnyen meggondolja magát , akkor nem elég férfi.Fõleg a te állapotodban ...vigyáznia kellene rád;nem értem. Egy utolsó próbálkozásom lenne még feléje, mégpedig az hogy: Rendben (MIKI? LAJOS? akárki)nem tartom meg.Biztos ezt akarod?Kérnék idõpontot a nõgyógyásztól, de mindezt úgy , h tudjon róla a párod is. Ha nem ellenezné, ha nem szólna közbe...akkor elhagynám. Ha megtudnám magamnak engedni anyagilag akkor megtartanám.Lehet egy rossz barát ráijjesztett, hogy majd elhízol stb.
Szia, Egy történet egy most 20hetes kismamáról: Terhes lett áprilisban a párjától, akkor 2éves kapcsolatban. 8hetes terhes volt amikor a férfi teljesen meghülyült, és közölte nem kell neki a gyereke. A lány nem sokkal elõtte elvetélt egy babát, amit a férfi úgy megsiratott, mert családot akart a lánnyal. Most mikor volt egy élõ magzat már nem kellett, és jöhetett bármi, nem volt hajlandó vállalni a családját. 11hetesen a lány feladta a harcot egy életért, amit mások akarnak élni, és már õ is gyûlölte a gyermekét. Elvetette. Csak azért, mert az anyagias világban minden emberi kapcsolt elmúlt, meggyõzték, hogy neki is az a legfaszább döntés, amit hozhat... Szeptemberben egy új pár mellett újra terhes lett, és a férfi nem hogy 6hónap után elhagyta volna, nem. Együtt közösen várják a fiukat, pedig nem milliomos család, csak valóban szeretik egymást, és nem az a fontos, hogy akkor 2évig el kell tartson három embert, hanem együtt kéz a kézben harcolnak. A picinek az anyánk, az apának mindene megvan/lesz. Azóta a lány boldog, és ragyog, mert valóban anya lehet/lesz. Ha a párod egy beszélgetéssor után sem akarja a gyermekét, akkor javaslom, hogy hagyd el. Lehet, hogy a legszörnyûbb napjaidban találod meg azt a férfit, aki a lányodnak is az apja akar lenni, és a saját gyermekéért még ölne is, ha bántani akarják... És nem az lesz számára kicsinyesen a fontos, hogy a seggét levédje, mert felelõsnek kell lenni egy életért. Beszéljétek meg újra, mi fontos neki, ugyanis õ is ott volt, mikor a picike esélyt kapott az életre. Ha semmi sem gyõzi meg, akkor neked kell eldöntened, mit bírsz ki. Sok sikert.
Már bocsi, de mi az, hogy veled van baja?? Felneveltél már egy gyereket, tudod, mi a dörgés, nem? Miért viselkedik így egy terhes nõvel? Ilyenkor olyan mérges vagyok... megcsinálni, azt meg tudja, de felelõsség... Remélem rendbe jösztök és boldog jövõtök lesz. (Lehet, hogy csak beijedt, nem...? )
nem tudom mi a baja veled. De TE mit szeretnél??megtartani??Terveztétek babát?? ÉN megtartanám, de ez én vagyok.
A kérdező hozzászólása: én megtartanám persze! akart õ is gyereket persze! meg én is tesót a lányomnak, de hogy mikor arról nem beszéltünk. Nem védekeztünk rég óta. Szóval ha akart volna, akkor tehetett volna ellene...
A kérdező hozzászólása: én nagyon szeretném, de én már egyszer megütöttem a lábam hogy egyedül maradtam a lányommaal. Szóval tudom milyen, és mégegy babával nem szeretném ezt tenni. Másrészt 2 gyerekkel nehezebben is találnék párt, de ez már a legutolsó dolog lenne. tulajdonképpen ki nem mondta hogy vetessem el, csak utal rá. Azonban az is fura, hogy õ már 31 éves, se kutyája se macskája (ill 1 kutyája van). és azt is mondta, hogy neki a babával nincs baja, cska velem...!!!
Elképesztõ pasik futkosnak a világban, aki ugyan nem védekezik, de aztán ítélkezni azt tud utólag.Nem akarlak bántani, nagyon sajnállak téged, mert tudom hogy 8 hetesen az ember lánya mennyire sérülékeny egyébként is.Soha ne dönts a gyereked kárára, ne vedd el az életét azért, mert nem kelletek az apjának.(az ilyen az nem apa!)Egyébként én is úgy gondolom, hogy talán egy "jó" haver tõmte meg valami negatív dologgal a fejét, mert sok ilyet hallok.remélem hogy jól fogsz dönteni, és sok sikert kívánok neked az életben, és könnyû szülést!Drukkolok neked! Egy 30 hetes kismama
Szia! Szerintem még ne aggódj, nálunk is hasonló történt. A párom, mikor meglátta a tesztet mindenkinek elmondta, hogy kisbabánk lesz. Aztán egy nap minden megváltozott...már 10 hetes terhes voltam, mikor közölte, hogy 2hetem van eldönteni, mit akarok, mert ö nem akarja ezt a gyereket! Mondtam, hogyha egyedül is maradok, ezt a gyereket én akarom! Rá 3 napra elmentünk ultrahangra (ahova elöször nem akart jönni!) és mikor meglátta a gyerekét, könnybelábadt a szeme! mikor hazaértünk bocsánatot kért, ugyanis fogalma sem volt róla, hogy már ilyen fejlett a baba! Ha pasiknak általában kézzelfoghatóvá kell tenni a babát, akár uh segitségével! Kitartás! :-)
Azért írd majd meg h mire jútottatok.Drukkolok neked , bárcsak minden rendbe jönne köztetek.

Mi az a babatej, mikortól lehet adni? Most 8 hónapos a babám, fogy a tejem, tápszert nem szeretnék neki adni, és tehéntejet is minél később, két éves koráig biztos nem.

Legjobb válasz: Már ne is haragudj, de inkább tápszer mint babatej. A babatejet is jobb ha úgy kapja amikor már ismeri a tápszer ízét. A tápszerek jó minõségûek, nem méreg! Gondold el, hogy nekem csak öt napig volt tejem, a babám azóta tápszeres. Most akkor úgy gondolod hogy õ mérgezett vagy alultáplált? Ugyan már. Adjál neki nyugodtan tápszert és késõbb egy két hónap múlva ráérsz a babatejjel. Amúgy pont itt írta valaki, hogy a babatejet is célszerû 10-11 hónapos kora körül adni addig inkább ne. Persze te tudod. És nekem úgy tûnik, hogy te már eldöntötted ezt a dolgot, pedig még fogalmad sincs sem a babatejrõl, sem a tápszerrõl.

Már ne is haragudj, de inkább tápszer mint babatej. A babatejet is jobb ha úgy kapja amikor már ismeri a tápszer ízét. A tápszerek jó minõségûek, nem méreg! Gondold el, hogy nekem csak öt napig volt tejem, a babám azóta tápszeres. Most akkor úgy gondolod hogy õ mérgezett vagy alultáplált? Ugyan már. Adjál neki nyugodtan tápszert és késõbb egy két hónap múlva ráérsz a babatejjel. Amúgy pont itt írta valaki, hogy a babatejet is célszerû 10-11 hónapos kora körül adni addig inkább ne. Persze te tudod. És nekem úgy tûnik, hogy te már eldöntötted ezt a dolgot, pedig még fogalmad sincs sem a babatejrõl, sem a tápszerrõl.
Mi a probléma a tápszerrel?
Adhatsz sima tápszert is.Én babatejet 13 hós kortól adtam, addíg szopizott.Annyi a babatej elõnye, hogy ízesített, lehet jobban elfogadja.De én elõbb a tápszerrel próbálkoznék a helyedben.Egyébbként a miénket 8 hós kortól lehet adni.Rossmanos babatej 1100 ft 1 dobozzal.Semmi gondom nem volt vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a leszoló válaszolónak a "segítséget" Nem azért van ez az oldal, hogy az ember kérdezzen?!
Nem akartalak leszólni, nem ez volt a célom. Lehet kicsit bugyután fogalmaztam, de én úgy éreztem hogy te már hoztál egy döntést. Persze lehet hogy ez csak a megfogalmazásból ered. Ha szóban beszélnék, tutira nem bántódnánk meg. Legalábbis remélem, hiszen nem volt célom megbántani téged. A tápszertõl pedig tényleg ne félj. Üdv.


Tenyleg lelassul a babak hosszanak növekedese egy idö utan? Ha a most 8 honapos kislanyom 75cm hosszu, akkor varhato, hogy felnött koraban is magas lesz?

Legjobb válasz: Ha logikusan gondolkozol, mar meg is kapod 1. kerdesedre a valaszt. Persze, hogy lelassul. 1 eves korukig nagyon gyorsan nonek. Lanyom 10 honapos koraig 1cm-t nott havonta. Mi alacsonyak vagyunk megis 54 cm-rel szuletett. Most ott tartunk, hogy 3-6 honap alatt no egy cm-t. Jovo honapban lesz 2 eves es most 82cm. Igazabol 1.5 eves korara erte el ezt a magassagot majdnem, mert akkor volt 80cm. Szoval masfel ev alatt 26cm:D Ha magasak vagytok ti is, eleg valoszinu, hogy o is az lesz, lehet, hogy ugyanannyi ido alatt a tied tobbet fog noni, mint az enyem. Ismerek egy kislanyt, 4 honappal idosebb az enyemnel, ot folyton 3-3,5-nek nezik.

Ha logikusan gondolkozol, mar meg is kapod 1. kerdesedre a valaszt. Persze, hogy lelassul. 1 eves korukig nagyon gyorsan nonek. Lanyom 10 honapos koraig 1cm-t nott havonta. Mi alacsonyak vagyunk megis 54 cm-rel szuletett. Most ott tartunk, hogy 3-6 honap alatt no egy cm-t. Jovo honapban lesz 2 eves es most 82cm. Igazabol 1.5 eves korara erte el ezt a magassagot majdnem, mert akkor volt 80cm. Szoval masfel ev alatt 26cm:D Ha magasak vagytok ti is, eleg valoszinu, hogy o is az lesz, lehet, hogy ugyanannyi ido alatt a tied tobbet fog noni, mint az enyem. Ismerek egy kislanyt, 4 honappal idosebb az enyemnel, ot folyton 3-3, 5-nek nezik.
Ja, az lemaradt, hogy azert nezik annyinak mert olyan magas.
Nekem azt mondta a doki, hogy számítsunk rá, hogy magas lesz a lányunk. Egy éves korára nõtt 30 centit. Most lesz 16 hónapos, 82 centi magas. Mindenki idõsebbnek nézi. :) Neki volt olyan hónap, hogy nõtt 6 centit. :)
Ti milyen magasak vagytok? A gyermek is azt fogja örökölni, bár tapasztalat szerint minden nemzedék egy kicsivel magasabb a szüleinél. A lányom 4 évesen 110 cm, a kiscsoportban õ a legnagyobb, de én is így voltam ezzel, szóval nincs min meglepõdni. De valóban 1 éves kor felett lelassul a növekedés.
A kérdező hozzászólása: Akkor kb. 1 éves koráig fog ilyen ütemben nõni. 50 cm-rel született, úgyhogy 8 hónap alatt nõtt 25 centit. Én 177vm magas, férjem 180 körül van.

Mekkora első lépés cipőt vegyek babának? Most 8 hós, felállt, és kb 12 centis a lába. Mire járni fog, mennyit nő még a lába?

A gyermek láb mérete cm-ben Gyerekcipő méretszáma 11.2 - 12.1 cm 18-as gyerekcipő 11.9 - 12.8 cm 19-es gyerekcipő 12.6 - 13.4 cm 20-as gyerekcipő 13.2 - 14.1 cm 21-es gyerekcipő Tehát kb egy éves korban fog már járni, legalábbis csak ezt gondolom. 4 hónap alatt mennyit nő még a lába?

Legjobb válasz: Gyerkõccel együtt menj majd vásárolni, és próbáld a cipõt a lábára. Egyrészt még bármennyit nõhet a lába, másrészt a méretezés is eltér a cipõ fajtáknál. Én mindig felpróbáltam lányom lábára a cipõt, és ráállítottam, hogy tud-e benne lépegetni, jól áll-e a lábán stb. Lányom lába 10 hónaposan 18-as volt, 1 hónap múlva 19-es lett, 1 évesen meg már inkább 21-es cipõt vettem neki, mert a 20-asnál úgy éreztem kicsi. Úgyhogy nem tudni elõre mekkora lesz a lába a babádnak.

Gyerkõccel együtt menj majd vásárolni, és próbáld a cipõt a lábára. Egyrészt még bármennyit nõhet a lába, másrészt a méretezés is eltér a cipõ fajtáknál. Én mindig felpróbáltam lányom lábára a cipõt, és ráállítottam, hogy tud-e benne lépegetni, jól áll-e a lábán stb. Lányom lába 10 hónaposan 18-as volt, 1 hónap múlva 19-es lett, 1 évesen meg már inkább 21-es cipõt vettem neki, mert a 20-asnál úgy éreztem kicsi. Úgyhogy nem tudni elõre mekkora lesz a lába a babádnak.
jól értem, te most akarsz venni egy cipõt a babádnak amit majd 1 éves fog hordani??? az elsõ lépés cipõk elég horror áron vannak és tényleg meg kell venni. ha van felesleges pénzed akkor vegyél... én fiamnak így nõtt a lába: mikor elkezdett járni (10hónaposan) 19es volt a lába 1 évesen 20as 14 hónaposan 21es ekkor kapott egy tavaszi cipõt amit még õsszel is használt mert nem nõtt a lába gyakorlatilag 9 hónapig egy milimétert se. 22hónaposan még 21es volt a lába a 2. szülinapján meg 24es!!! 2 hónap alatt 3 számot nõtt!
elõzõ vagyok. bocs, csak lemaradt, hogy az se biztos, hogy 1 évesen járni fog! lehet csak 15 hónapos korában indul el, ugye az is átlagos... :)
Felesleges neki a lakásban cipõt hordani. Sokkal jobban tud járni anélkül. Ez csak újabb divat.
Bizony maradhat 19-es és akár nöhet 21-re is. majd ha elkezd menni akkor menj el és mérjék le neki olyanok akik értenek hozzá.
A kérdező hozzászólása: Nem a lakásba gondoltam. Mire járni fog, jó idõ lesz. 4 hónap múlva 1 éves lesz, és májusban a szabadban is szeretnék vele már menni játszóra, stb helyre.
Ráérsz még cipõt venni. Nem lehet ennyivel elõre memgmondani, hogy mekkora kell majd neki hónapok múlva. Egyrészt azt sem tudod, mikor fog elkezdeni járni, akkor milyen idõ lesz, ill. hogy akkor éppen mekkora lesz a lába.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak egy külföldi rokon most van itthon, és mindenáron akarta, hogy írjak egy listát, hogy mi kell a babámnak. Mivel most mindene megvan, így a késõbbi dolgokra gondoltam. Ezért kérdeztem, hogy hányas cipõket hozassak neki.
Akkor esetleg azt lehet, hogy rendelj egy nagyobb méretet, ami biztosan jó lesz, átmeneti idõre valót, ne béleltet. Mondjuk 22-eset, addigra biztosan fog járni. Amúgy ennek rokonnak nem lehet késõbb megírni, hogy mekkora méretet, milyet vegyen (pl. emailben lehet képet is küldeni, hogy te milyenre gondolsz), amikor már tényleg aktuális a dolog?

Tisztelt Doktor Úr! Lehet e szedni a Premens tablettát a Norpolac (75 mg) szedése mellett. Nekem nagyon magas a prolaktinom 170 (30 a norm.), már több éve, de most 8 hónapos babámat már nem szoptatom így újrakezdtem a gyógyszert, de mivel szédülök tőle íg

Tisztelt Doktor Úr! Lehet e szedni a Premens tablettát a Norpolac (75 mg) szedése mellett. Nekem nagyon magas a prolaktinom 170 (30 a norm.), már több éve, de most 8 hónapos babámat már nem szoptatom így újrakezdtem a gyógyszert, de mivel szédülök tőle így arra gondoltam, hogy reggel a Premens tbl. szedném este pedig a gyógyszert így lehet-e? Ha csak a gyógynövény tbl-t szedném mennyire tudná lehúzni a hormont? Válaszát várva. Üdv. C.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elvileg a 2 készítmény szedhető együtt, ám amennyiben orvosa a Norprolac szedését tartja indokoltnak, semmiképpen se cserélje le ezt a gyógyszert (elsősorban nőgyógyászával konzultáljon erről!). Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elvileg a 2 készítmény szedhető együtt, ám amennyiben orvosa a Norprolac szedését tartja indokoltnak, semmiképpen se cserélje le ezt a gyógyszert (elsősorban nőgyógyászával konzultáljon erről!). Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Lehet e szedni a Premens tablettát a Norpolac (75 mg) szedése mellett. Nekem nagyon magas a prolaktinom 170 (30 a norm.), már több éve, de most 8 hónapos babámat már nem szoptatom így újrakezdtem a gyógyszert, de mivel szédülök tőle íg

Tisztelt Doktor Úr! Lehet e szedni a Premens tablettát a Norpolac (75 mg) szedése mellett. Nekem nagyon magas a prolaktinom 170 (30 a norm.), már több éve, de most 8 hónapos babámat már nem szoptatom így újrakezdtem a gyógyszert, de mivel szédülök tőle így arra gondoltam, hogy reggel a Premens tbl. szedném este pedig a gyógyszert így lehet-e? Ha csak a gyógynövény tbl-t szedném mennyire tudná lehúzni a hormont? Válaszát várva. Üdv. C.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elvileg a 2 készítmény szedhető együtt, ám amennyiben orvosa a Norprolac szedését tartja indokoltnak, semmiképpen se cserélje le ezt a gyógyszert (elsősorban nőgyógyászával konzultáljon erről!). Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elvileg a 2 készítmény szedhető együtt, ám amennyiben orvosa a Norprolac szedését tartja indokoltnak, semmiképpen se cserélje le ezt a gyógyszert (elsősorban nőgyógyászával konzultáljon erről!). Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Első és második terhességem ötödik hónapjáig sokat hánytam. Most 8 hetes terhes vagyok a harmadik babával, és alig alig vagyok rosszul. Nem mintha baj lenne, de nem furcsa ez?

Legjobb válasz: Azt mondják a lányokkal rosszabbul van az anyuka. (ha az elsõ kettõ lány akkor akár igaz is lehet) Nekem elsõ baba, 27 hetes vagyok és soha nem voltam rosszul 1-2 alkalmat leszámítva, de az sem volt vészes.

Azt mondják a lányokkal rosszabbul van az anyuka. (ha az elsõ kettõ lány akkor akár igaz is lehet) Nekem elsõ baba, 27 hetes vagyok és soha nem voltam rosszul 1-2 alkalmat leszámítva, de az sem volt vészes.
én is az ötödik hónapig hánytam ... pfuuu de utáltam! :) lányom lett, a fiammal semmi .. tök jó volt az egész terhesség :) lehet hogy fiad lesz ;)
Nekem az elsõ kettõvel semmi nem volt, egyik lány, másik fiú. A 3.- al volt minden, fiú lesz. Furcsa a természet :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Van egy lányom és egy fiam már, mindkétszer nagyon rosszul voltam, most ttljesen elviselhetõ, furcsa:) Persze nagyon örülök!
Kiderült, hogy fiad-lányod lesz? Nekem 3fiam van, és egyszer sem hánytam, barátnõmnek egy fiu egy lány- a lányt úgy rendesen megszenvedte!! A kisfiával nem volt semmi.
4, 2 m már jó. Ennyi pénzért háti hordozáshoz sokkal jobbak a csatos hordozók.
A kérdező hozzászólása: Esetleg tudsz tanácsot adni, hogy milyet vegyek? és merre lelem? köszi
Nagyon jó gondolat a kendõ és a Didymos márka is:) ! Ezekhez a paraméterekhez, batyu nevû kötéshez neked elég egy 4es mérteû, 370- 380 cm hosszú kendõ:) ! A csatost inkább már járni tudó gyerekhez ajánlom:) . Ezen kívül a szövött kendõvel csípõre is tudod tenni a babádat, ami azért néha nem jön rosszul, fõleg ha fáradt például.
Van szinte az egész országban hordozós klub, ahol 4-500Ft-ért havonta lehet bérelni, s minden hónapban változtathatod, mert van 20-30-féle.Spórolsz, és segítséget is kapsz. nagyon super én is nemrég csatlakoztam, itt a gyakorin ajánlották.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :) kipróbálom a kendõt:) köszi, ez elõrelendített:) már alig várom, hogy kipróbáljuk:)
A didymos indio pl nagyon hálás kendõ, könnyû kötni, vékony, nyáron sem meleg. Neked a Te méreteiddel tényleg elég a 370-es, de a 420-as biztosan. Még a Manduca nagyon-nagyon jó cucc, az egy ergonomikus csatos hordozó, én most télen gyakorlatilag csak azt használom. Meg még ha rövid idõre, csípõre kell felkapni a gyereket, akkor egy karikás kendõ (ring sling) szuper szolgálatot tesz. Nekem mindig bent van az autóban, pikkpakk ki-be lehet dobni a gyereket.
Nekem csatosból tündérputtony van. Nagyon szeretem. Sokféle van a piacon, érdemes körülnézni, többfélét próbálni.
akkor vedd elõ a bátorságod és tesztelj:-))) szurkolok!!!!!! :-))))
Tesztelj :) Attól okosabb leszel, mint a válaszokból ;) Persze, hogy lehetsz terhes, drukkolok!
Így meg reménykedsz ami szerintem rosszabb.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy igazad van de jobb lenne biztosra menni ezért várok mert ha negatív lenne a teszt akkor az még rosszabb
Jobb ha minél elõbb megtudod, hogy mi a helyzet mert az sem jó, ha kételyek közt vagy. Csinálj tesztet akármit mutat is, persze tudom nagyon nehéz ez a helyzet de legalább megtudod, hogy örülhetsz-e vagy jön egy következõ esélyes hónap. Én is ebben a helyzetben vagyok és mindenre figyelek, de ez sem jó. Nagyon szorítok, hogy baba legyen. Nekem is van pajzsmirigy problémám és volt, hogy 56 napra jött meg. De legelõször mikor kezelni kezdtek teherbe is estem de sajnos nem maradt meg a baba és most azóta is próbálkozunk és nem adom fel. Ezt nem azért írtam, hogy megijesszelek de ez az igazság. Nagyon szorítok érted.:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!