Találatok a következő kifejezésre: Most 3 a babám, az egész (2 db)

Most 3 hónapos a babám, az egész nyarat balatonon fogjuk tölteni, mire számítsak és mire figyeljek oda?

Legjobb válasz: De jó lesz nektek! Szerintem a legfontosabb, hogy nagy melegben ne menjetek a napra és használjatok fényvédõ krémet. Ezen kívül csak élvezzétek a nyaralást! Érdemes odafigyelni a kullancsokra is, ha olyan helyen jártok. Szép nyarat nektek!

De jó lesz nektek! Szerintem a legfontosabb, hogy nagy melegben ne menjetek a napra és használjatok fényvédõ krémet. Ezen kívül csak élvezzétek a nyaralást! Érdemes odafigyelni a kullancsokra is, ha olyan helyen jártok. Szép nyarat nektek!
ÓÓÓÓÓÓ, de írigyellllek!! Vigyázzatok a bábár nagyon. Hûvösben játszatok, árnyékban is kend le a kicsit. Mondjuk õ még nem lesz ébren olyan sokat. A szúnyogtól is óvd õt, valami hálóval, baldachinnel. Kellemes nyaralást kívánok.
A kérdező hozzászólása: hát nem alszik szinte egész nap a babám, vettünk neki egy nagyon mini felfujható medencét, olyan 10-15 cm magasat. abba gondoltam hogy belerakom vagy beleülök vele és ott elleszünk :)
szia! Egy 2-3 hónapos babával áloma nyaralás! A fiam 2 hós volt, amikor nyaraltunk egyett. A doktornénink azt mondta, hogy ilyenkor még nem ragaszkodik a baba a saját kis helyéhez, bárhová viszed, könnyen alkalmazkodik, nem így egy 7-8 hónapos baba! Talán elég lesz a babádnak a babakocsi, meg egy járóka, kiságy.Ha a partra lementek, be tudod õt tenni árnyékba, de 11-15 ig még így sem tanácsos kint tartózkodni a babával szabad levegõn. Ahová mentek egy dokit keress fel, mert ha bármi baj van, akkor tudj kihaz fordulni receptért vagy tanácsért. Jó pihenést! A legjobbakat!
Mi is voltunk 1 hetet Balcsin tavaly, akkor volt alig 4 hós a babám, még ágy se kellett, a babakocsi mózeskosarában aludt, vettünk egy icipici felfújhatót kiskád helyett, nagyon jó volt! Hasznos volt még a kendõ is.

A babám 3 hónapos és eddig 5x evett, most ugy 3 hete csak 4x eszünk, és csak kb az 500ml van meg egész nap. Tápszeresek vagyunk! Lehet hogy nem éhes? Azt mondják a tápszer nagyon telít! 5100gr-mok vagyunk! Van még akinek ilyen problémája van?

Legjobb válasz: Kérdésem: mennyivel született a baba? A tápszer valóban jobban telít! A lényeg: nem szabad tömni, erõltetni az evést a babáknál. Õk azt ösztönbõl tudják, mennyi elég nekik, hidd el. :)

Kérdésem: mennyivel született a baba? A tápszer valóban jobban telít! A lényeg: nem szabad tömni, erõltetni az evést a babáknál. Õk azt ösztönbõl tudják, mennyi elég nekik, hidd el. :)
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszodat! 3150gr -mal születtünk!!Üdv Niki
Nálunk is ez a gond, igaz, anyatejesek. Mi is 3 hósak vagyunk. Kb. 100 ml-vel kevesebbet eszik egy nap pár napja. Egyelõre nem fogy, úgyhogy nem aggódok. Azért most mérem minden evés elõtt és után.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!