Találatok a következő kifejezésre: Most 24-en volna megjonni (3 db)

Most 24-en kellet volna megjonni a mensimnek, es meg mindig semmi. Soha nemszokott meg kesni. Lehet hogy baba lessz a dologban?

[titkon remenykedem], mert mar regota szeretnenk. Elore is koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet!

Csinálj egy tesztet!
Én is ugyan így jártam! Miért nem csinálsz tesztet? Tutira kimutatná már, és te is megnyugodnál!! Sok sikert!! Üdv:21.hetes Kismama:)
Hát, az könnyen lehet - nekem is mindig pontosan szokott megjönni. Én a helyedben ma vennél egy tesztet és holnap megcsinálnám - már kimutatja ha van valami. Nekem különben fájt a hasam atájban, ahogy meg kellett volna jönnie, de valahogy máshogy mint a mensis fájás, emiatt nem vártam sokat, hanem 2 napos késésnél megcsináltam. Most 27 hetes vagyok a kisfiunkkal. :-) Szurkolok, hogy Nálad is pozitív legyen akkor az eredmény! Nem vesztes semmit, ha megcsinálod már most.
Csinálj egy tesztet és kiderül. Sok sikert!
Nekem is 24.-e óta nemjött meg de hiszen azért mert kisbabám lesz...aznap a délutáni vizeletböl csináltam és olyan erõs pozitív lett.Nyugodtan tesztelj ennyi késésnél és nem csak titkon reménykedhetsz hanem titkon örülhetsz is már.

Sok + tesztet csináltam a napokba. De a doki még csak halványan lát valamit a méhemben. Febr.24. -én kellett volna megjönnie.26. -án szeretkeztünk. Valószinü hogy akkor estem teherbe. Akkor most mennyyi idös vagyok?

Legjobb válasz: A február 26-i fogamzásból a doki még nem nagyon lát semmit. Azt csak a teszt látja, az is csak néhány napja. Nagy valószínûséggel a 26-nál hamarabb történt a fogamzás szerintem. Olyan esetekben amikor az utolsó vérzés idõpontjához képest irreális a terhesség kora, azt az ultrahangos méréssel szokták pontosítani.

A február 26-i fogamzásból a doki még nem nagyon lát semmit. Azt csak a teszt látja, az is csak néhány napja. Nagy valószínûséggel a 26-nál hamarabb történt a fogamzás szerintem. Olyan esetekben amikor az utolsó vérzés idõpontjához képest irreális a terhesség kora, azt az ultrahangos méréssel szokták pontosítani.
7-10 nap a beagyazodas, es ha sikerult akkor 5 napod ;)
5 napos*
A kérdező hozzászólása: nekem a teszt már mult hét csütörtökön + volt.az normális?
A kérdező hozzászólása: sõt a doki már mult héten látott egy pöttyöt.
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva kell mennem .arra láthatnak valamit?
Én ezt nem értem, 24-én kellett volna megjönnie, és ti 26.-án voltatok együtt, úgy gondolod akkor lettél terhes? Mert az igaz, hogy lehet, hogy nem középidõben van a peteérés, meg hogy mensi alatt van, olyat is hallottam már. De ha 26-án voltatok együtt, és attól lennél terhes, attól még 24-én meg kellett volna jönnie. Szóval inkább úgy febr. 10 és 15 között kellett együtt lennetek és akkor foganhatott a baba. És akkor az utolsó mensid valamikor jan. végén volt, nem? Mert akkor most vagy 6 hetes, és simán lehet, hogy még csak pöttyöt lát a doki. Szerintem, de lehet valamit félreértettem. Mindenesetre gratulálok4
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen .ez csak egy feltételezés volt részemrõl.az utolsó menzim ja. 23.-án volt.febr.6 án volt egy petevezeték átfujásom és ugy 9-10-töl 2 naponta együtt voltunk.a pontos idöt nem tudom tehát hogy melyik az ominozus nap.Akkor miért nem látja az orvos? és melyik uh jobb?hasi vagy hüvelyi szerinted?
A kérdező hozzászólása: minden kalkulátor mást ir egyiknél 8 a amásiknál 7 és volt egy harmadik amelyiknél 4 hetes terhes voltam??
Bizonyára a sok stressz.De bármi kiválthatja felfázás ilyenek.Ha sokáig így marad fordulj nõgyogyihoz =)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!