Találatok a következő kifejezésre: Most 15-én voltam (10 db)

Okt.15-én voltam Uh-n, láttak egy 9.3*2.4mm-es petezsákot. Tegnap visszahívtak, hogy megnézik, de nyomtalanul eltünt. Most már semmi remény?

Az orvosom szerint 7-8 hetesnek kellene lennem.A tesztek pozitívak,se görcs,se vérzés,mellfeszülés,derékfájdogálás megvan.

Legjobb válasz: Néha elõfordul hogy felszívódik.

Néha elõfordul hogy felszívódik.
Sajnos én is ugy gondolom hogy felszivodot.
Sajnálom. Nekem a 12 hetes genetiaki uh-n derült ki, hogy nincs bent senki. Valószínû, hogy nem volt egészséges, és tudom, hogy most még nagyon nehéz. Akkor én is majnem belehaltam a fájdalomba. De egy két hónap és újra próbálkozni KELL!!!!!! Fel a fejjel, jól sírd ki magad, aztán jöhet az igazi! Az enyém már itt van és most alszik, ma 10 hetes. 2007 szeptemberében vetéltem el, és decemberben már babás voltam. Nagyon szurkolok Neked, Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!Nem adom fel, fiatal vagyok. Beletörõdtem már, csak most olyan mintha 1 idõzített bombán ülnék, mert a véreredmény hétfõn lesz meg.

Most 15-én együtt voltam a párommal (peteérésem volt) de a naptár szerint kicsi az esélye, hogy sikerült a baba. Attól lehetek babás?

Legjobb válasz: Nem igazán értem a kérdést. Honnan tudod, hogy biztosan volt peteérésed?És milyen naptár szerint kicsi az esélye, hogy teherbe essél?

Nem igazán értem a kérdést. Honnan tudod, hogy biztosan volt peteérésed?És milyen naptár szerint kicsi az esélye, hogy teherbe essél?
ha peteérésed volt, érezted is esetleg (pocifájás, mellduzzadás, nyúlós nyák) akkor jó idõben voltatok együtt. De sajnos még akkor sem 100% hogy összejön. mi 4 hónapja mindig akkor is együtt vagyunk és egyelõre semmi.
A kérdező hozzászólása: Van a neten egy termékenységi naptár aszerint. De igen vmegvoltak a tünetek. Most meg krémes folyásom van.
És amugy ovuzeszttel vagy mikroszkóppal nézted? Az a baj ezekkel a naptárokkal a neten, hogy ugye dátumok alapján dolgozik, ugyanakkor a szervezet meg soxor másként mûködik.
A kérdező hozzászólása: Tüneteim:has szurka, szédülés cigizés után, rágcsi egész nap, nagyon álmos vagyok, de ez lehet hogy mástól van nem a baba?

14-e körül volt az ovum mi együtt is voltunk 12-én és 15-én most a hüvely váladék egy kicsit csökkent viszont 2 napja megjön érzésem van és enyhén görcsöl a hasam ez jelenthet valamit? 28-ára nem várom

Legjobb válasz: Lehet most van peteérésed. Bár szerintem 5 nap után még bármit korai lenne mondani. Ekkor még csak, ha sikerült is a fogantatás még csak vándorol az érett pete. A beágyazódáshoz legalább egy hét kell.

Lehet most van peteérésed. Bár szerintem 5 nap után még bármit korai lenne mondani. Ekkor még csak, ha sikerült is a fogantatás még csak vándorol az érett pete. A beágyazódáshoz legalább egy hét kell.
5 napja volt a feltételezett ovulációd. Ilyenkor még semmit nem jelentenek ezek a dolgok.

3-hós vok. Nagyon jol érzem magam most 15-kén megyek a dokihoz már rég nem voltam. Félek, hogy mit mond nehogy valami rendelleneség legyen. De az én családomban nincs ilyesmi betegség... , , ?

Legjobb válasz: Nyugi, ne is gondolj ilyenre. Biztosan jól van a babád, ha te is jól érzed magad. Nyugi, nem lesz baj!..:)) 12 hetes kismama, 15 hós csajszi anyukája...

Nyugi, ne is gondolj ilyenre. Biztosan jól van a babád, ha te is jól érzed magad. Nyugi, nem lesz baj!..:) ) 12 hetes kismama, 15 hós csajszi anyukája...
Tegnap töltöttem a 12. hetet, ma kezdem a 13.-at. Engem eddig doki nel látott még, illetve semmilyen vizsgálatom nem volt még, mivel Nagy-Britanniában 12 hétig ha csak nincs valami nagy baj, nem vizsgálnak. Eddig 2x találkoztam a bábával(itt bába foglalkozik csak veled végig, ha minden endben van) de csak vérnyomást mért, meg papírmunkáztunk, szóval semmi izgi. Nekem is sokszor eszembe jut minfden hülyeség, olyanok is, hogy mi van, ha csak álterhes vagyok, és nincs is baba, tünetek ide vagy oda, de próbálok arra gondolni, hogy itt senkit nem vizsgálnak 12 hetes koráig, és mégi minden rendben van, és ez így van Hollandiában is és ott is mindenkivel minden rendben van. Sokkal több a komplikáció mentes terhesség mint az, amive baj van, csak természetesen arról olvas többet az ember amivel baj van. Ne aggódj. Boldog babavárást!!

Júni.15-én múlt el a havim, és 19-én együtt voltam a barátommal, elszakadt a gumi, deh a 35. órában bevettem a 72 órás tablettát, ezután volt émelygés stb. , deh tegnap megjött újra rendesen havim, akk. most már biztos, h nem lehetek terhes?

Az normális, h csak Júli. 13-ára kellett volna megjönnie? Ennyire összezavarja a hormonokat a taletta?

Legjobb válasz: igen, normális, és igen, ennyire összazavarja a hormonokat a tabletta! semmi gáz, nem lehetsz terhes!

igen, normális, és igen, ennyire összazavarja a hormonokat a tabletta! semmi gáz, nem lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: tabletta*
Esetleg baba van a dologban. Csinálj tesztet, vagy fordulj orvoshoz.
Csinálj egy tesztet, lehet hogy baba!

Olyan szemét. Fél éve együtt voltunk. Kidobott azzal a kifogásal h fiatal vok hozzá (17/F ÉN 15/L). Nagyon szomorú voltam alig tudtam elfelejteni. Most megint akart valamit anyira aranyos volt. Nem igazán értem? !

Szóval azthittem megvaltozott.de tévedtem megint csak addig voltam jó neki amig nem taliztunk.persze ak se történt semmi komolya csak puszi puszi..nemértem h amig nem tal nagyon rendes latszik rajta h komolyan gondolja,miutan tal alig ir csörget stb..szinte nem is letezem xamara,de ha én nem cs9rgetem kiakad..+féltékeny de nem vallja be.+ir h haragszom e meg ilyesmi.. S: most akarhat valamit t?lem vagy nem???

Legjobb válasz: Ilyen pasival nem érdemes foglalkozni, csak magára gondol, nem hinném hogy túlságosan érdekli hogy te mit érzel.

Ilyen pasival nem érdemes foglalkozni, csak magára gondol, nem hinném hogy túlságosan érdekli hogy te mit érzel.
jobbat érdemelsz, szard le ha hülye...
Akar is meg nem is... Mondjuk ugy hogy egyenlöre kerülnöd kéne kcsit ha talizni akar akkor mond neki h nem érsz rá stb akko rminnél többet fog majd keresni kcisit csak msnen vagy telon beszéljetek és ne talizzatkok szerintem utána meg majd atalival se lesz baj ha érez irántad
Melyik megyében laksz?
Ne hagyd magad kihasználni! Többet érsz te annál. Elõször is azt döntsd el, hogy te szeretnél-e tõle valamit. Mert ha már nem szereted és úgy gondolod nem éri meg még az sem a fáradtságot, hogy megtudd õ pontosan mit akar tõled, akkor hagyd a fenébe. Két dolog lehet most vagy õ sem biztos magában vagy csak játszani akar veled. Mindenesetre a helyedben én "nem ugranék egybõl a karjaiba" csak mert találkozni akar. Egy ilyen szakítás után hagyd, hogy rágja a küszöböd.

Van egy fiú, majdnem 15 évvel idősebb nálam, én 17 éves vagyok, még sose voltam szerelmes, de lehet hogy most az vagyok (több lent)?

Mikor megsimogat, vagy megölel, akkor "pillangókat" érzek a gyomromban. Sokat beszélgettünk a kapcsolatunkról, és bár nagy a korkülönbség, és bár nem mondta ki egyikőnk sem, hogy szerelmesek vagyunk, utalás azért volt. Mit tegyek? Ez tényleg szerelem?

Legjobb válasz: Nem ez annyi hogy egy szerencsétlen 30-as kikezdett egy tinivel..

Nem ez annyi hogy egy szerencsétlen 30-as kikezdett egy tinivel..
Ezt azok mondják, akik sose szedtek még fel fiatal csajt.
# 7 Ja, azért elég hozzá egy mosollyal ellátott szép körmondat....extrém esetekben egy kacsintás is kell.
Már hogyne lenne egyszerûbb?Egy fiatal csajnak tetszik hogy bejön egy idõsebbnek ráadásul egy átlag 30-nak van munkája meg talán kocsija ami megint imponáló!
Hagyjuk már ezt a szöveget. Semmivel nem könnyebb felszedni egy fiatal csajt.
Azért mert egy szerencsétlen b*lfasz 30 éves aki csak egy 17 évest tud elcsábítani inkább hagyd a fenébe!
Fiatal vagy még hozzá, eléggé.
Hát az a helyzet, hogy a saját korosztályában valószínûleg nem tud érvényesülni, viszont egy kis csajt könnyû behülyíteni. Vagyis jól megtömi a rózsaszín, szûk kis puncikádat, amíg te is rá nem jössz hogy csak egy szerencsétlen barom.
17 éves vagy, és 15 év korkülönbség még sok. Nem voltál még szerelmes, akkor? Én nem bíznék benne, de te tudod, nem rosszból írom, de szerintem inkább hanyagoljátok ezt a kapcsolatot.
vagy pedofil és azért érezted úgy h pillangók vannak a hasadban mert érezted h pedofil és rád jött a hány inger
Kedves kérdezõ, azért szerintem ez számodra is világos, hogy ennyibõl nem lehet ezt megítélni. A számodra ez mindenképp valami szépet, újat, és izgalmasat hordoz, én is voltam már hasonló helyzetben :) Szép dolog a szerelem, de csak a megfelelõ emberrel! Kicsit fiatalabb voltam nálad, mikor egy szintén 15 évvel idõsebb férfi megtetszett nekem, sõt, szépen bele is zúgtam, õ meg adta alám a lovat. Nem kezdett ki velem sosem, de nem sokon múlt, és utólag visszatekintve, nagyon is jól tette, s a mai napig hálás vagyok, hogy akkor nem lett abból a kapcsolatból több. Amint túltettem magam rajta, jött az _igazi_ szerelem, egy hat évvel idõsebb sráccal, s évek óta olyan jól megvagyunk, hogy már az esküvõt tervezgetjük. :) Visszakanyarodva a témára, akármilyen szerelmes is vagy, járj nyitott szemmel a világban, és ésszel is nézd a dolgokat, ne csak szívvel. Énnekem is kicsit furcsa ez a nagy korkülönbség, de nem minden harmincas pasi egy beteg állat, aki kikezd fiatalabbakkal. Nézd kicsit kívülrõl a dolgokat, hogy érdemes-e belekezdeni egy ilyen kapcsolatba, ehhez viszont ismerned kell szerelmed tárgyát is. Amíg nem bízol meg benne õszintén (és ehhez azért kell némi idõ), s nem vagy biztos benne, hogy õ is csak jó szándékkal közeledik feléd, eszedbe ne jusson beleugorni ebbe a kapcsolatba, mert nem érné meg. Ha viszont minden rendben köztetek, akkor hajrá! :)
Csak ennyire kevesen háborodunk fel azon, hogy a leányzó rutinos pasizó és hozzáértõ [email protected]ó 13 évesen? Szomorú...
Csodás... Erre csak olyan szavakat találnék, amit kimoderálnának. A véleményemért meg gondolom ki is tiltanának. Úgyhogy nem mondok semmit. De ha gondolod a lány szüleinek gratulálhatnál a nevemben!
Tehát nem csak kur.va, de iszik is... Azon már nem is csodálkozom, hogy a csajok hamarabb tanulnak meg szo.pni, mint tollal írni.
szopassad lefele.
Szerintem csak ezért ne dobd. Ha elõtted csinálta avval, akivel járt, õ dolga. Az a múlt. Nem kell rajta lovagolni. Csak melletted ne csináljon ilyet. 24/N
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszotokat nem dobom !! inkáb ki álok melte és ugy tudom hogy az 1-ik eset ugy történt hogy le itaták és rá vette a pasija
csak rá fogsz baszni vele
megis milyen lany aki 13 evesen leszpja a volt baratjat? es ki tudja mit csinalt 11 evesen???ez nem lany ez egy kejenc ribanc .te meg kiallsz mellette..gratulalok.
Szopassad lefele te is nem hogy örülnél hogy tud!!:D
Te is akarsz töle valamit. Nem? Akkor az elözö kapcsolatában miért itéled el amit csinált? Örülj, hogy rendesen bevallotta. Biztosan azért vallotta be mert fontos vagy neki.
Iszik, sz.op 13 éves kora elõtt?Szerintem keress valami normális csajt, ez elég ri.bancnak tûnik már ne haragudj. És mi az, hogy leitatták?Esetleg azt hitte, hogy amit itatnak vele, az az esti kakaó?Ugyan már.
azért neked sem ártana a helyesírásra jobban figyelni. szörnyû hogy szopatni akarsz de a ész meg nincs meg hozzá
A kérdező hozzászólása: Értem de hát kicsit meg lepödtem a dolgon mert már arrol is tudok hogy nem az elsõ eset neki még 11 évesen is volt 1 kalandja és most nem tudom hogy [email protected] vagy már meg változott ...
Ne dobd. Az egy nagyon gáz szitu volt, volt itt ezzel kapcsolatban egy kérdés is. Így is van elég baja szegénynek.
Ezért én nem dobnám...
Végül leszopott téged is?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!