Találatok a következő kifejezésre: Most 14 vagyok és még (68 db)

14 évesen jött meg elõször. Most 18 vagyok és még mindig rendszertelen (30-42 napos ciklusok) lehet PCOS? (nem, nem akarok még babát)

Legjobb válasz: Az én dokim szerint 20-40 nap között nem számít rendszertelennek, tehát elvileg akár még ez is beleférhet. És még csak 18 vagy, nagyon fiatal. De nem árt, ha elmész nõgyógyászhoz, vizsgáltasd ki, máshogy ez nem fog kiderülni.

Az én dokim szerint 20-40 nap között nem számít rendszertelennek, tehát elvileg akár még ez is beleférhet. És még csak 18 vagy, nagyon fiatal. De nem árt, ha elmész nõgyógyászhoz, vizsgáltasd ki, máshogy ez nem fog kiderülni.
nekem is 14 évesen jött meg. De összevissza hol kimaradt egy utána meg megjött és két hétig tartott. A dokim 16 évesen felírta a fogamzás gátlót, egyrészt mert én kértem, másrészt õ is támogatta hogy attól helyre jön a menzeszem. 18 éves koromig napra pontosan meg is jött tõle. aztán egyszer csak kimaradt, ekkor gyógyszert váltottam és évekig megint nem volt baj. 25 éves korom körül, mikor újra 3-szor kimaradt, a doki leállított minden gyógyszerrõl, mondván hogy elvékonyodott a méhfal, és ha szeretnék még gyereket inkább hagyjam abba. Abba hagytam, azóta hol 30 napra jön meg hol 50 napra, néha ki is marad (fõleg most hogy 13 hetes terhes vagyok :) )) Tehát: nem baj ha rendszertelen, én is így lennék most, ha nem kezdek gyógyszert szedni. Ha gondolod, írass tabit, az helyre teszi, de a fentiek miatt én kétszer is meggondolnám a helyedben. Ha esetleg már gyógyszert szedsz, és rendszertelen, akkor lehet hogy nem jó a gyógyszer. Ez esetben irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként nem is tudtam a tablettáról, hogy ennyire káros.:/
ha tartasz 4-5 évente szünetet, mint ahogy elõírják, és jót ír fel neked a doki akkor szedheted, de mint minden gyógyszerrel, ezzel is az a helyzet hogy legjobb ha nem szeded :)

A szoptatás befejezése vagy ha már kevesebbet szopizik a baba felboríthatja a menstruációmat? Jan:17-én jött meg februárban :14-én és még most Márciusban megsem jött!?

Legjobb válasz: Szia, amíg szoptatasz akár egyszer is naponta, mennyiségtõl függetlenül bele kavarhat a mensibe. Nekem is megjött szoptatás mellett, aztán egy kimaradt, aztán kettõ megjött rendesen, most megint késik, vagy elmarad. Az orvosom, és védõnõm is azt mondta, ez normális szoptatás mellett. A biztonság kedvéért csinálhatsz tesztet.Én is azt szoktam egy hetes csúszásnál, ha negatív, akkor várom a következõ hónapot.

Szia, amíg szoptatasz akár egyszer is naponta, mennyiségtõl függetlenül bele kavarhat a mensibe. Nekem is megjött szoptatás mellett, aztán egy kimaradt, aztán kettõ megjött rendesen, most megint késik, vagy elmarad. Az orvosom, és védõnõm is azt mondta, ez normális szoptatás mellett. A biztonság kedvéért csinálhatsz tesztet.Én is azt szoktam egy hetes csúszásnál, ha negatív, akkor várom a következõ hónapot.
A kérdező hozzászólása: igen köszi értem .én is gondoltam ez miatt van ! :)
Tesó beteg vagy.A csattogás az csak egy dolog-.-" és már van ilyen topic-.-" aki napi többször veri szexmániás.
A kérdező hozzászólása: Már bocs de nem vagyok beteg és szexmániás se attól még hogy csinálom mikor úgy érzem hogy kell... És mint irtam még az vagyok...
Attól még normális, inkább napi 1 alkalommal tedd meg... vagy heti 5 ször!
Egy kiados szex radferne, fogadni merek h azutan mar nem igazan verned ki :) Keress egy csajt, nem egeszseges naponta tobbszor is kiverni :) 19/L
Én általában napi 3 szor verem ki... 12 évesen keztem, akkor 1 héten 1szer-2szer, aztán 14 évesen egyre többet... most vagyok 16, és tegnap pont 4 szer vertem ki :D szekszmániás vagy, én is az vagyok, fogadd el, jó dolog ez
én 16/F vagyok és én tegnapelõtt 3-szor vertem ki. ma csakegyszer de azt elnyújtottam, még ki fogom... szexmániás nem hiszem, hogy vagyok.
Látom fiuk nagyon szeretitek a hancurbotot pisztergálni elnem tudom képzelni hány liter sperma bugyog ki 12-18 éves gyerekekböl napi szinten... Sokat veritek felsebesedik a makkotok és fájdalmas lesz ....
ennyi nyomit.xD csak 1 tipp: keressetek 1 barátnõt, aztán menjetek el sportolni. egy 2 órás edzés után d*gjátok meg a csajt. szerintem a havi 1 is sok lenne utána kiverésileg=D
Sok kis hülye! Attól nem vagytok szexmániások, hogy többször kiveritek, ahhoz partner kell.Így csak kis bénák vagytok, akik nem tudnak felszedni egy csajt! Pff!

14 éves vagyok és még soha nem jött meg ez előtt. De 2 hete volt egy kis vér és tegnap reggel is volt. És az első vérzés után barna folyásom van. Most akkor meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nekem úgy tûnik, hogy meg fog! :) Az elsõ (néhány) lehet még teljesen barna és nem túl sok is, de ez már csak az lesz. Nem fáj a hasad? Akkor olyan szerencsés vagy, mint én, mert nekem se fájt, szóval erre ne adj. :p Gondolom, vártad is már, úgyhogy akkor csak a megszokás van hátra... :)

Nekem úgy tûnik, hogy meg fog! :) Az elsõ (néhány) lehet még teljesen barna és nem túl sok is, de ez már csak az lesz. Nem fáj a hasad? Akkor olyan szerencsés vagy, mint én, mert nekem se fájt, szóval erre ne adj. :p Gondolom, vártad is már, úgyhogy akkor csak a megszokás van hátra... :)
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi a válaszod. :)
Sziasztok! 12 vagyok! még nem jöt meg , és valami barnás pirosas krém állatotura találtam! mi az?
Honnan volt barna folyás??? Nem mindegy, mert néha ha rám jön a cifra nekem is van barna folyásom:)

Most 14 hetes vagyok és még soha nem éreztem, hogy bekeményedett volna a hasam. Ez most baj vagy nem baj?

Legjobb válasz: Dehogy baj,sõt örülj neki!Gratulálok a babádhoz!

Dehogy baj, sõt örülj neki!Gratulálok a babádhoz!
Majd csak késõbb fog keményedni a pocid, az utolsó harmadban.Nem baj, hogy most még nem keményedik!
Nem baj, inkább jó, legalább ez miatt nem kell aggódni:-) Boldog babavárást!
Én 39 hetes vagyok és az orgazmusokat leszámítva, még egyszer sem keményedett. Ez így oké...:)

Mitől késhet? Már 14-én meg kellett volna jönnie, de azóta semmi.12 éves korom óta menstruálok, most 16 vagyok és szűz.

Legjobb válasz: Menj el mozogni egy kiadósat, próbáld meg elengedni magad, ilyen idõs korban kismértékû stressz is lehet ilyen hatással a szervezetedre. Mozogj és táplálkozz rendesen. Nekem is volt ilyen, 2szer is. fél évig. Ne ijedj meg, semmi baj. Nekem hormontabit adott a nõgyógyász amitõl megjött. Nem elég erõs a hormonmûködés a szervezetedben, vagy gátolja a stressz.

Menj el mozogni egy kiadósat, próbáld meg elengedni magad, ilyen idõs korban kismértékû stressz is lehet ilyen hatással a szervezetedre. Mozogj és táplálkozz rendesen. Nekem is volt ilyen, 2szer is. fél évig. Ne ijedj meg, semmi baj. Nekem hormontabit adott a nõgyógyász amitõl megjött. Nem elég erõs a hormonmûködés a szervezetedben, vagy gátolja a stressz.
Pl. a stressztõl is.
felnõtt nõknél is elõfordul ilyen, ha nincs semmi más panaszod, akkor ne izgulj, majd megjön. Még az is elõfordulhat hogy egyszerûen kimarad.
Lehetséges okok (felnõtt nõknél is - amennyire tudom): - stressz - nagymértékû fogyás - antidepresszáns szedése - stb. ?
vagy még szimplán nem állt be.
Vagy csak azt hiszed, hogy szûz vagy!?
szeplõtelen fogantatásra nem gondolt senki? :) ) Csacsi kislányok.
A kérdező hozzászólása: Még azt szeretném kérdezni ez mikor fog vér színû lenni ? :o
Neked megjött. Gratulálok.
Igen, ez lehet menstruáció és azért barna, mert alvadt vér van benne. De ne aggódj, ez normális.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)
Nincs mit! :) 2. voltam. Minden jót Neked! :)
Megint a 2. vagyok. Ezt sajnos nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Azért köszi mégegyszer :) )
Megjott:) Nekem is 1. nap olyan volt aztan 2. nap es 3. nap mar verszinu lett.Kitartast, furcsa de megszokod:)

Lányok! 14 éves vagyok, nem iszom, nem drogozom és nem is cigizek. Még szűz vagyok. Volt már barátnőm és masztizni is szotkam. Az osztályban a fiúk vagy cigiznek, vagy már nem szűzek, vagy valamiért "menők". Most velem, vagy velük van a gond?

Legjobb válasz: Velük van a gond... 14 évesen alapból nem tudnál egy csajnak olyan élvezetet nyújtani, mint mondjuk 17 évesen... és a lelki fejlõdésed értekében sem kell... a cigi meg csak a bunkóknak való... én például sose jönnék össze egy cigissel... vagy ha kiderül róla azonnal dobnám 15/L

Velük van a gond... 14 évesen alapból nem tudnál egy csajnak olyan élvezetet nyújtani, mint mondjuk 17 évesen... és a lelki fejlõdésed értekében sem kell... a cigi meg csak a bunkóknak való... én például sose jönnék össze egy cigissel... vagy ha kiderül róla azonnal dobnám 15/L
Velük van gond. Még jó, hogy 14 évesen nem cigizel, iszol, meg drogozol! Az meg, hogy masztizni szoktál teljesen normális. Csak azért ne próbáld ki a cigit meg a piát - fõleg ne a drogot(!!!) - hogy téged is menõnek tartsanak, mert attól még nem leszel "nagyfiú". Csak így tovább. KC
rossz osztályba jársz :/. ne aggódj, hosszú távon az idõ téged igazol majd
sztem teljesen normális, és azt mondom, h nem ciki szûznek lenni.én 17 vok és 15 éves korom óta van barátom, aki most 20 éves.16 voltam, mikor 1 év és 2 hónap uán lefeküdtem vele õ is szûz vt és én is, és tökéletes így is a kapcsolatunk a szex terén is.Szerencsére õ sem cigizik, iszik és nem is drogozik.Én úgy gondolom, h ezek nélkül is lehet tök jó fiatalkorod.
Biztos lehetsz benne hogy nem veled van a gond a lányok nagyrésze legalább is az én barátitársaságom nem bírja a drogos cigis pasikat. 14/L
Te vagy a normális szivem :) Nem a tébolyult 14 éves osztálytársaid..!! nehogy úgy érezd, hogy rájuk kell hasonlítanod, még ha cikiznek, akkor se!! :) Üdv 25/L
13:12 "ritka az ilyen pasi" ?:D hahaha:) ) 14 evesen sok olyan gyerek van amelyik meg nem cigizik vagy iszik... csak 1-2 zulott amelyik elleste a nagyobaktol es o meno tartja ... kepzeld en sem cigizek ritkan iszom ha pld megyek buliba de attol meg nem leszek iszakos es az siman belefer szerintem:) es sok baratom van akik tok normalisak meg h keves az ilyen ember:) ) 18/F
nincs veled se gond és velük se:) gyakori hogy a fiúk a keménységük azzal bizonyítják, hogy dohányoznak:) ha cigizna akarsz, tedd azt, csak ne most, és ne menõsködésbõl:) a szüzességedet pedig add egy arra méltó lánynak, mindeggy hogy most, vagy 2 év mulva, de csak akkor tedd ha már "nyüzsögnek benned a hormonok"
Természetesen velük van a gond.Nem attól leszel menõ ha cigizel vagy nem vagy már szûz.Marad olyan amilyen vagy! És ha lenne csajod akkor meg pláne ne ciggizz mert avval fogod elûzni:)
az én iskolámban a 14 évesek már mind cigarettáznak, mégis buknak rájuk a csajok, de figyeld meg ezeknek késöbb eléggé elcseszettéletük lesz. a "nagymenöség" rámegy a jegyekre (pl bandáznak isznak ..stb)igy nemsok JÓ iskoába veszik fel õket. és majd ha felnösz boldogan a drága autódbol fogsz nekik integetni miközben ök ölik egymást egy falat kajáért... remélem hasznos választ adtam
velük van gond;) te vagy a normális:)
Mért akar a gyikon minden kis hülye bíztatást.
én isozk szívok cigizek bmeg mivnjihaaa
kár hogy korban nem férünk össze, ritkák az ilyen normális pasik, akiknek nincs káros szenvedélyük, legalábbis az én korosztályomban. Csak így tovább! 17/L
A kérdező hozzászólása: Persze :)
ne hidd el h 14évesen már nem szûzek. max 1-2 lehet gerincre vágott már egyszer vmi olcsópi.csát, de a többi tuti csak hazudik h õk is menõnek tünjenek.
A kérdező hozzászólása: Nem, egyáltalán nem szeretném kipróbálni az ilyeneket. És aki ismerkedne az írjon nyugodtan msn-en: [email protected]
Gyökér vagy. 14 évesen tanulj. "... és masztizni is szoktam." És? Azt majdnem mindenki szokott.
Nehogy elhidd, hogy nem szüzek... Csak hazudnak össze vissza
Egyértelmû, hogy velük van a gond. Te egy normális 14 éves csaj vagy :)
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok!
Utolsó: õ fiú, nem csaj.
A volt osztályomba minden 14 éves fiú szûz volt. A mostani osztályomban minden 15 éves fiú szûz. Hát nem furcsa véletlen, hogy mennyi 14 éves nem szûz fiú jár veled egy osztályba?
13 éves lánnyal ismerkednél?:D
szerintem ha ismerkedni akarsz inkább a facebook fehasználó neved add meg, mert szerintem több embernek van facebokja mint msn-e.de ez csak az én véleményem. 14/L

Ha nekem április 14. -én volt meg utoljára a menszim, és április 29. -én fogant a baba, akkor most szerintetek hány hetes terhes vagyok?

Az orvos akihez járok ? 10hét 4 naposnak látja, egy másik orvos viszont 12hetesnek! Orvost fogok váltani mert nem értem a dolgokat! A méretek alapján CRL 59mm BPD22mm nyaki red? 1.6mm

Legjobb válasz: Hivatalosan mindig utolsó menzesz alapján kell számolniuk a dokiknak,ehhez képest méretek alapján lehet korrigálni de a kiírt idõpont nem fog változni. Szóval akkor most 14 hetes vagy elvileg,nem?!

Hivatalosan mindig utolsó menzesz alapján kell számolniuk a dokiknak, ehhez képest méretek alapján lehet korrigálni de a kiírt idõpont nem fog változni. Szóval akkor most 14 hetes vagy elvileg, nem?!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom! szerintem igen, de a doki fesz 10hetesnek vesz, attól fügettlenûl hogy április 14 az utolsó menszim! De miért?
Papíron 14 hetes vagy. De a baba méretei alapján valóban kisebb, inkább 12 hetesnek felel meg. (nálunk lányom 12 hetesen 52 mm volt, az ikrek 60 és 63 mm) De ne aggódj, ez simán belefér! A nyaki redõ is jó érték nálad! Mond csak magad 14 hetesnek, mert igazából annyi vagy, a baba meg be fogja hozni, sokaknál láttunk már ilyet itt. Boldog babavárást!
Szia! Nekem is ápr. 14. volt az utolsó, a baba ápr. 24-én fogant, mégis 14 hetesnek számolják. Mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják a terhességet, késõbb az ultrahang alapján adják meg a terhességi kort. Az én babám is kb. ekkora, 62 mm, BPD 22 mm. Szerintem ne aggódj ezen, az elõzõ terhességemnél volt olyan, hogy egyik héten 12 hetesnek vett, 1 hét múlva 15 hetesnek az UH alapján, a baba viszont az általam kiszámolt idõben érkezett. Boldog babavárást, írj, ha van idõd, hogy haladsz.
Azt lehagytam, hogy ha nem félidõben van a fogantatás, akkor mindig úgy számolnak, hogy a tényleges fogantatáshoz hozzáadnak két hetet. Tehát hiába vagy a mensi alapján pl. 6 hetes, lehet hogy a fogantatástól csak 4 hetes vagy. Sokaknál ezért nincs 6 hetes korban szívhang. (pedig minden magzatnál 22-25. napon indul be). Ilyen esetben mindig az UH által kalkulált kort nézik. :-))))
09:49 az hogy a szív 22-25 napon kezd el lüktetni, még nem jelenti azt hogy szívhangot is hallanak majd, mert ez a gépek érzékenységétõl is függ. ha egybõl érzékelné a gép, akkor már 5 hetesen kellene hallani, de erre nem sok példát hallottam
Teljesen igazad van, akkor még csak a pulzálás látszik :-)
Nekem ápr. 20. jött meg utoljára, tehát egy héttel kisebb a babám, tegnap töltöttük a 13 hetet, tehát a tiéd 14 hetes most. a 12 hetes uh.-on a clr 60 mm volt, a nyaki redõ 1, 7 mm.
14 évesen még ne kondizz mert ártalmas. 1-2 év múlva lehet.
Miért akar ennyi idõsen mindenki "gyúrni"? Ennyi idõsen sportolni kell, úszni, focizni, kosarazni, vízilabdázni stb. Sokkal jobb hatással vannak rád hosszútávon mint a testépítés! Ha mégis nagyon akarsz, akkor meg olvasd el a fegyencedzést
Miért lenne jobb hatással mint a testépítés?(ami szintén sport) Tény, hogy 14 évesen nagyon nem kéne gyúrni.
3-as, ez vicces :) Elõször megkérdezed, hogy miért rosszabb ebben a korba a testépítés, a másik mondatoddal pedig megerõsíted, hogy ennyi idõsen tényleg nem kéne csinálni.
Ja, mivel nem tudom, hogy pont a 14 éves korra gondolsz, vagy az egész fiatalkorra
16 éves kor elõttre gondoltam, csak néha valamiért úgy gondolom, hogy mindenki tud olvasni a gondolataimban, és nem írok le mindent :)
Akkor oks Nem szóltam
A kérdező hozzászólása: kössz akkor maradok a focinál még :D Ja és attól fekvõtámasz, húzockodás ezek mehetnek attól ezek nem terhelik az izületett ugye?
Sõt, focihoz tökéletesek! Ha késõbb akarsz súlyokkal dolgozni, keress rá a fegyencedzés nevû könyvre., abban vannak gyakorlatok amiket most a legjobb elkezdeni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!