Találatok a következő kifejezésre: Most 14 vagyok és (192 db)

14? és még csak most kezdted? jó sokat vártál vele :D
a kispárnát a lábad közé teszed, és mozogsz rajta.. fantasztikus érzés. közbe fogdosd, gyömöszöld a melleidet, vagy nyalogasd. 17L
Nem pisilsz be vagy mégis de az pisils orgazmus és iszonyat jó érzés xd Úgy h ne félj 14/L
A helyedbe fognám magam lefeküdnék az ágyba széttenném a lábam és a két ujjammal csinálnám...hidd el az a legjobb...Fel meg ne dugj magadnak semmit...add meg a pasidnak azt, hogy õ vegye el a szüzességedet és ne egy vibrátor...vagy zuhanyrózsa...
Na de kislányok ! :-)
A kérdező hozzászólása: nincs pasim:) nemis akarok feldugni magamnak semmit csak barátnõim mindig kispárnáról beszélnek..csak én nemtom azt hogykell.. lehet túl buta vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszi nagyonjóó:$ de olyan mintha bepisilnék.
Semmit, felejtsd el gyorsan. Egy felnõtt nõ nem fog leállni egy 14 évessel, fõleg nem a diákjával.
Semmit.Legyél az a kedves, aranyos gyerek, akit ismer, és ennyi.Elválaszt benneteket jó pár év, és egy diploma, mit is akarhatnál tõle?!Talán 5 év múlva, ha még akkor is õ lesz az ideálod...bár akkor majd már másképp gondolod..
Én is voltam már így... nem tudsz mit tenni, ne tedd magad nevetségessé. Majd elmúlik, addig is nézegesd, fantáziálj róla de ennyi. Nehogy elmondd neki. El fog múlni ez a kis fellángolás, nyugi. Most biztos azt érzed, hogy nem pedig azt kell mondjam de-de :)
egyszerü FELETSD EL.... nem lesz annak jo vége, es ha a tanarnönek van esze akkor semmit nem fog akarni... inkab menj a te korosztalyodra...
Tanuld meg a leckét rendesen!
Felejtsd el. Nem fog sokáig tartani, hidd el! Ez csak gyerekszerelem, pár nap és vége is lesz az egésznek.
A kérdező hozzászólása: tudom tudom.de nagyon sokat beszélünk még gépen is meg ilyenek és nem és nyomulok meg én keresem az ilyeneket õ is jön jön jön... nem tudom mit cs.jak
Várj még két évet, és elég nagy leszel hozzá. Azóta mi történt?
Én is így vagyok mint te sokat beszélünk meg minden.De én nekem már 5 ik óta tetszik nem lehetelfelejteni egy jó nõt.De most szakított vele a fèrje és eléggé rosz most neki ugyhogy itt az idõ egy ici picit nyomulni. :)
Szerintem meg inkább k**rj meg fiatal puncikat, amíg nem késõ. A gimiben két évig én is egy tanárnõmbe voltam szerelmes, miközben egy csomó csinos, szép lány meg belém. A gimiben lehet a legkevesebb erõfeszítéssel barátnõt szerezni, nõkkel lenni. Késõbb az életben sokkal, de sokkal nehezebb lesz a dolog. Sajnos két évet [email protected]@sztam hülyeségre (tanárnõ) és csak két évig foglalkoztam az iskolatársaimmal, így bár nem panaszkodhatom, de ha az elejétõl csinálom, sokkal jobb is lett volna.

Valaki legyen szíves segíteni? / Veletek is történ már ilyen? Elég furcsa ez az egész.14 vagyok és 13 éves koromig úsztam . És most szinte egész nap otthon vagyok suli után. A többi dolog lejjebb.

Azt vettem észre h kicsit érzékenyebb lettem de nem is ez a baj hanem az furi h ha találkoznom kell egy barátn?mmel, vagy el kell utazni idegen helyre pl osztálykirándulás akkor nagyon izgulok, de ha írok egy dogát vagy ilyesmi nem izgulok egyáltalán. :O Pl: mostani osztály kiránduláson két napra mentünk, annyira izgultam h nem aludtam semmit egész éjszaka . Ennek lehet köze ahhoz h szinte egész nap szinte csak otthon vagyok? Illetve szerintetek mit tudok tenni h ne izguljak?

Legjobb válasz: szerintem semmi köze hozzá.csak abban a korban vagy hogy változol.változnak az érzéseid és a dolgokhoz való hozzáállásod is..hát hogy mit tudnál tenni az ellen hogy ne izgulj azt nem tudom..próbálj meg nyitottabb lenni.nincs miért félned ha a barátokkal találkozol vagy ha osztálykirándulásra mész.vigyáznak rád biztonságban vagy nem kell parázni :D

szerintem semmi köze hozzá.csak abban a korban vagy hogy változol.változnak az érzéseid és a dolgokhoz való hozzáállásod is..hát hogy mit tudnál tenni az ellen hogy ne izgulj azt nem tudom..próbálj meg nyitottabb lenni.nincs miért félned ha a barátokkal találkozol vagy ha osztálykirándulásra mész.vigyáznak rád biztonságban vagy nem kell parázni :D
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Megpróbálok kicsit lazább lenni , ha nem sikerül akkor majd beiktatok valami feszültség elûzõt pl.: jógát a napi programba :)
Tesó beteg vagy.A csattogás az csak egy dolog-.-" és már van ilyen topic-.-" aki napi többször veri szexmániás.
A kérdező hozzászólása: Már bocs de nem vagyok beteg és szexmániás se attól még hogy csinálom mikor úgy érzem hogy kell... És mint irtam még az vagyok...
Attól még normális, inkább napi 1 alkalommal tedd meg... vagy heti 5 ször!
Egy kiados szex radferne, fogadni merek h azutan mar nem igazan verned ki :) Keress egy csajt, nem egeszseges naponta tobbszor is kiverni :) 19/L
Én általában napi 3 szor verem ki... 12 évesen keztem, akkor 1 héten 1szer-2szer, aztán 14 évesen egyre többet... most vagyok 16, és tegnap pont 4 szer vertem ki :D szekszmániás vagy, én is az vagyok, fogadd el, jó dolog ez
én 16/F vagyok és én tegnapelõtt 3-szor vertem ki. ma csakegyszer de azt elnyújtottam, még ki fogom... szexmániás nem hiszem, hogy vagyok.
Látom fiuk nagyon szeretitek a hancurbotot pisztergálni elnem tudom képzelni hány liter sperma bugyog ki 12-18 éves gyerekekböl napi szinten... Sokat veritek felsebesedik a makkotok és fájdalmas lesz ....
ennyi nyomit.xD csak 1 tipp: keressetek 1 barátnõt, aztán menjetek el sportolni. egy 2 órás edzés után d*gjátok meg a csajt. szerintem a havi 1 is sok lenne utána kiverésileg=D
Sok kis hülye! Attól nem vagytok szexmániások, hogy többször kiveritek, ahhoz partner kell.Így csak kis bénák vagytok, akik nem tudnak felszedni egy csajt! Pff!

14 évesen 170 cm voltam, most 17 vagyok és csak 174 cm. Olvastam hogy 15-16 éves korban átlagosan 9-10 cm-t növünk. Lehet hogy későn érő vagyok, vagy már nem fogok nőni?

Legjobb válasz: KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián

KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián
Ne aggódj, normális a fejlõdésed. Képzeld én is kb 170cm magas voltam 13-14évesen és azóta 1 centit sem nõttem :) Most 20éves vagyok.
Szedjél vitaminokat, calciumokat, ezek elengedhetetlenek a növekedéshez.
Szia, én 166 cm vagyok kb. 14 éves korom óta, most 19 vagyok. Ha lány vagy, akkor már ne is akarj tovább nõni, ha meg fiú, akkor se bánkódj, nem lehet mindenki 2 méteres, és az alacsonyabb, vagy veled egymagas lányoknak nem lesz gondod a magaságoddal :)
Én még a katonaságban is nöttem 4 centit, 21 évesen. A lábam is akkor váltott 44-rõl 45-re. :)
Én most 16 vagyok és 196 cm. Szerintetek nõni fogok még? Nagyon nem szeretnék már. Csak hízni! :D
Na, nõttetek még?

14 évesen jött meg elõször. Most 18 vagyok és még mindig rendszertelen (30-42 napos ciklusok) lehet PCOS? (nem, nem akarok még babát)

Legjobb válasz: Az én dokim szerint 20-40 nap között nem számít rendszertelennek, tehát elvileg akár még ez is beleférhet. És még csak 18 vagy, nagyon fiatal. De nem árt, ha elmész nõgyógyászhoz, vizsgáltasd ki, máshogy ez nem fog kiderülni.

Az én dokim szerint 20-40 nap között nem számít rendszertelennek, tehát elvileg akár még ez is beleférhet. És még csak 18 vagy, nagyon fiatal. De nem árt, ha elmész nõgyógyászhoz, vizsgáltasd ki, máshogy ez nem fog kiderülni.
nekem is 14 évesen jött meg. De összevissza hol kimaradt egy utána meg megjött és két hétig tartott. A dokim 16 évesen felírta a fogamzás gátlót, egyrészt mert én kértem, másrészt õ is támogatta hogy attól helyre jön a menzeszem. 18 éves koromig napra pontosan meg is jött tõle. aztán egyszer csak kimaradt, ekkor gyógyszert váltottam és évekig megint nem volt baj. 25 éves korom körül, mikor újra 3-szor kimaradt, a doki leállított minden gyógyszerrõl, mondván hogy elvékonyodott a méhfal, és ha szeretnék még gyereket inkább hagyjam abba. Abba hagytam, azóta hol 30 napra jön meg hol 50 napra, néha ki is marad (fõleg most hogy 13 hetes terhes vagyok :) )) Tehát: nem baj ha rendszertelen, én is így lennék most, ha nem kezdek gyógyszert szedni. Ha gondolod, írass tabit, az helyre teszi, de a fentiek miatt én kétszer is meggondolnám a helyedben. Ha esetleg már gyógyszert szedsz, és rendszertelen, akkor lehet hogy nem jó a gyógyszer. Ez esetben irány a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként nem is tudtam a tablettáról, hogy ennyire káros.:/
ha tartasz 4-5 évente szünetet, mint ahogy elõírják, és jót ír fel neked a doki akkor szedheted, de mint minden gyógyszerrel, ezzel is az a helyzet hogy legjobb ha nem szeded :)

Mitől késhet? Már 14-én meg kellett volna jönnie, de azóta semmi.12 éves korom óta menstruálok, most 16 vagyok és szűz.

Legjobb válasz: Menj el mozogni egy kiadósat, próbáld meg elengedni magad, ilyen idõs korban kismértékû stressz is lehet ilyen hatással a szervezetedre. Mozogj és táplálkozz rendesen. Nekem is volt ilyen, 2szer is. fél évig. Ne ijedj meg, semmi baj. Nekem hormontabit adott a nõgyógyász amitõl megjött. Nem elég erõs a hormonmûködés a szervezetedben, vagy gátolja a stressz.

Menj el mozogni egy kiadósat, próbáld meg elengedni magad, ilyen idõs korban kismértékû stressz is lehet ilyen hatással a szervezetedre. Mozogj és táplálkozz rendesen. Nekem is volt ilyen, 2szer is. fél évig. Ne ijedj meg, semmi baj. Nekem hormontabit adott a nõgyógyász amitõl megjött. Nem elég erõs a hormonmûködés a szervezetedben, vagy gátolja a stressz.
Pl. a stressztõl is.
felnõtt nõknél is elõfordul ilyen, ha nincs semmi más panaszod, akkor ne izgulj, majd megjön. Még az is elõfordulhat hogy egyszerûen kimarad.
Lehetséges okok (felnõtt nõknél is - amennyire tudom): - stressz - nagymértékû fogyás - antidepresszáns szedése - stb. ?
vagy még szimplán nem állt be.
Vagy csak azt hiszed, hogy szûz vagy!?
szeplõtelen fogantatásra nem gondolt senki? :) ) Csacsi kislányok.

14 vagyok, és már több mint 1, 5 éve megjött, de a mellem akkor is kicsi volt, és most is az. Szinte semmit sem nőtt. Ezek szerint én ilyen lapos típus vagyok, és soha nem lesznek nagyobbak? (a méretem A/75)

Legjobb válasz: Már túl sokat nem fog nõni szerintem.De ne keseredj el, a szépség nem a melleken múlik. Nem attól leszel jobb nõ hogy 75/C-D-s melleid vannak. De még 15 éves korodig fejlõdik és addig még biztos hogy fog változni.

Már túl sokat nem fog nõni szerintem.De ne keseredj el, a szépség nem a melleken múlik. Nem attól leszel jobb nõ hogy 75/C-D-s melleid vannak. De még 15 éves korodig fejlõdik és addig még biztos hogy fog változni.
A mell 20 éves korig nõ.:)
14 éves vagy és simán nõhet anyum mesélte neki 16 éves korától kezdett nõni a melle. Állítólag 21-22 éves korig nõ. Én is aggódok nekem sincs nagy én már 17 vok és 80/A:S
A kérdező hozzászólása: 20? Komolyan? Akkor tényleg megnyugodtam köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Most fura h pont én mondom, de ha 21-22-ig nõ, akkor méh neked is simán megnõnek!:)
Igen olyan 20 éves korig még nõ:)
remélem örököltem vmit anyumtól is:) )) De ha nem akkor se keseredek el végtére is a pasik nagyrésze nem a nagy mellre hajt.
A kérdező hozzászólása: Én pont úgy hallottam, h arra buknak :S mármint a 16-18 éves fiuk.. Utána már megjön az eszük xD
Nézd meg anyukádat, neki mekkora. Valszeg a tiéd is olyasmi lesz.
A kérdező hozzászólása: Azt kétlem, mert anyukám eleve teltebb alkatú mint én, és D kosaras!!!
fiú vagyok :)
Egy genetikailag dagadt nagymellû nõ soha nem lesz jó futó, mert ott lötyögnek a mellei, az meg elég zavaró neki, még akkor is ha beleszorítja több réteg melltartóba :)
Szerintem még nõhet, de már nincs sok esély rá. Amúgy is az nem olyan kicsi.
15 után is nõhet még, simán
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi! Én intenzíven sportolok is, és a sportolók általában laposak.. Emiatt is lehetnek kicsik?
max nem zsíros lógós melled lesz hanem szép feszes. simmán nõ még 16-17 ben is. a fiuknak is 21 ig nõ :)
a sport n em befolyásolja, hogy meddig, mekkorára nõ, max. a formáját, tartását
A kérdező hozzászólása: Huh most azért megnyugodtam egy kicsit! Köszi a válaszokat! :D
A kérdező hozzászólása: De akkor miért látok a futópályán csak lapos lányokat?
Nekem sincs nagy mellem és szerencsére a pasim a formás kis mellekre bukik. Állítólag a nagy lógós mellektõl hányingert kap, azt mondja :) Én elég vékony vagyok, sportos alkat, hát a mellem is kicsi, de egy push-up melltartó sokat dob a helyzeten ha emberek közé megyek :) Gondolom azt hiszik, hogy nagyobb mellem van, vagy nem tudom, mert sok pasinak szoktam tetszeni :)
mert nagy mellekkel eleve nehezebb futni, hátfájást, gerincproblémákat okozhat õk inkább mást sportolnak
A kérdező hozzászólása: Értem! Ne vedd tolakodásnak, neked mi a méreted?
én 17 éves vagyok, és kb. csak 1 éve kezdett el intenzívebben nõni... addig csak kb mint egy pattanás olyan volt.. xD

5 éves koromban volt fitymaszűkületem és most 14 vagyok. Ilyenkor mit csináltak velem?

A hímvessz?mön(a herék fel?li részen)van egy hosszú varratra hasonlító dolog. az mi lehet? és ugyanitt a b?r egy kis részen összevan n?ve a makkal, ez természetes? És ha teljesen felhúzom a b?rt akkor fergén ál a makkom. És a makkomon van néhány fehér kicsi pont ( a b?r alatt). ez mi?

Legjobb válasz: A "varrat" normális, mindenkinek van, ne aggódj. A fehér pöttyök viszont nem jók, nagyon kell vigyázni a higiéniára, és ha fájdalmas vagy rossz szagú, menj orvoshoz, fertõzés jele lehet. A szûkületet egy kis golyóban végzõdõ kampóval szüntetik meg, gyakorlatilag gyorsan körbeszakítják a területet. Akkor fájdalmas volt, de ezek szerint nem annyira, hogy emlékezz rá :-)

A "varrat" normális, mindenkinek van, ne aggódj. A fehér pöttyök viszont nem jók, nagyon kell vigyázni a higiéniára, és ha fájdalmas vagy rossz szagú, menj orvoshoz, fertõzés jele lehet. A szûkületet egy kis golyóban végzõdõ kampóval szüntetik meg, gyakorlatilag gyorsan körbeszakítják a területet. Akkor fájdalmas volt, de ezek szerint nem annyira, hogy emlékezz rá :-)

Egy IQ teszten 60 pontból 54-et elértem és azt mondták anyukámnak a pszichológusok, hogy nehéz volt és hogy magas a az IQ-m, de mennyi? Most 14 vagyok.

Legjobb válasz: Nehéz megmondani a konkrét teszt nélkül. A kapott pontszámnak egy életkori szorzója van, ami a teszttõl függõen változik. Milyen feladatok voltak?

Nehéz megmondani a konkrét teszt nélkül. A kapott pontszámnak egy életkori szorzója van, ami a teszttõl függõen változik. Milyen feladatok voltak?
Szerintem átlag feletti. Kérdezd meg, legközelebb, hogy mennyi az átlagos érték a teszten, miután megkaptad az eredményt. Vagy mutassák meg a haranggörbén, hogy ez hol helyezkedik el. És ahhoz tudsz majd viszonyítani.
A kérdező hozzászólása: Aha

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!