Találatok a következő kifejezésre: Most 14 vagyok, baj ha már (3 db)

Most 14 éves vagyok, baj ha már kb. 1 és fél éve önkielégítést végzek?

14 éves viú vok

Legjobb válasz: Semmi gond:-) Ismerd meg a tested, és törekedj arra, hogy uralni tudd a magömlésed-ha lesz, mert lehet, hogy még nincs. A lényeg, hogy te irányítsd, ne õ téged. Ne az legyen a lényeg, hogy mielõbb jó legyen... Meg fogják hálálni a lányok, hidd el:-)

Semmi gond:-) Ismerd meg a tested, és törekedj arra, hogy uralni tudd a magömlésed-ha lesz, mert lehet, hogy még nincs. A lényeg, hogy te irányítsd, ne õ téged. Ne az legyen a lényeg, hogy mielõbb jó legyen... Meg fogják hálálni a lányok, hidd el:-)
nem teljesen normális :)
dehogy baj... márha nem ugyanazt az önkielégítést végzed másfél éve:D
:D nem baj van aki 5-6éves korától(ahogy rájön h jó érzés:P)maszturbál
nem semmi gond én 12 és fél voltam mikor elkezdtem
Én 9 évesen kezdtem 14/L Ha gondolod segítek neked kipróbálni magadat :P Találkozhatnánk valahol ....
ez szerintem nagyon GÁZ!ÁSD EL MAGAD TE ÁLLAT!

14 vagyok szűz. Nem baj ha már most elkezdem önkielégíteni magam?

Legjobb válasz: miért lenne baj? én is nem rég kezdtem el:) 14/L:)

miért lenne baj? én is nem rég kezdtem el:) 14/L:)
Miért lenne, minden 8 éves magához nyúl, mégha tudattalanul is.
inkább ez mint a nagybetûs SZEX ennyi idõsen.
Az önkielégítéstõl nem lesz semmi bajod! Csináld ha jól esik, amikor csak akarod!
Nyugodtan csinálhatod, a szexszel viszont még várni kellene.
A tárgyak feldugdosása éppúgy járhat a szûzhártya átszakadásával, mint az ujjazás és minden ilyesmi. Nem javasolnám, ha nem ez a cél. Vibrátorral el lehet lenni pasihiány esetén, idõsebb korban. Addig csak finoman.
én 12 évesen keztem el ....miért lenne baj mindenki cs...sõt ha jól esik meg tárgyakat is tugdoshatsz fel csak olyasmit amit a szádba is tennél.Vagy ha van barátod kérd meg õt , hogy ujjazzon meg , simogathassátok egymást de a sexel még várj az ráér!
Nyugodtan csináld amikor csak akarod! Én is korán kezdtem! Én már 10 évesen elkezdtem mert akkor éreztem úgy hogy kell! Ja és tényleg ne legyen miatta bûntudatod hisz nem csinálsz semmi rosszat! Csupán örömet okozol magadnak! :D 18
Csak nyugodtan, ne legyen miatta bûntudatod.
nem baj..én is 14 vok, és 12 éves korom óta csinálom:D
Igen általában a 2. szakaszra elmúlik az ilyen panasz. Nem minden esetben, de az esetek 80 % -ban igen.
Miért lenne bajod? A rosszullétek nagyrészt az elsõ trimeszterre jellemzõek. Te már túl vagy rajta, örülj neki és ne idegeskedj ilyeneken. Nekem kb 11 hetesen elmúlt minden rosszullétem, azóta olyan mintha terhes sem lennék. 17hkm
Miért ne lenne normális? A 8-9. hét a csúcsa a hormonok termelõdésének, a 10. héttõl minden szûnõ tünet abszolút normális. (Egyébként addig sincsen diagnosztikus értéke a terhességi tüneteknek.)
Persze, hogy normális, ezek a rosszullétek inkább csak az elsõ trimeszterre jellemzõek. Az elején én is rosszul voltam, de nekem már a 10. hét felé elmúltak a tünetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok. Csak olyan hihetetlen, hogy ilyen hirtelen elmúltak és megijedtem, hogy talán valami baj van a babával. Talán a hasam is kisebb lett, gondolom nem vagyok felpuffadva. De tényleg jól érzem magam, remélem most jön a jó rész :) Köszönöm
én nem vennék rá mérget, h elmúltak, mert 13 hét körül nekem is volt néhány tünetmentes napom:) oh örültem, h na végre itt a kínzás vége.aztán már 18.hét és még mindig nem múltak el.örülj neki ha nálad vége:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!