Találatok a következő kifejezésre: Most 14 vagyok, baj (15 db)

Most 14 hetes vagyok és még soha nem éreztem, hogy bekeményedett volna a hasam. Ez most baj vagy nem baj?

Legjobb válasz: Dehogy baj,sõt örülj neki!Gratulálok a babádhoz!

Dehogy baj, sõt örülj neki!Gratulálok a babádhoz!
Majd csak késõbb fog keményedni a pocid, az utolsó harmadban.Nem baj, hogy most még nem keményedik!
Nem baj, inkább jó, legalább ez miatt nem kell aggódni:-) Boldog babavárást!
Én 39 hetes vagyok és az orgazmusokat leszámítva, még egyszer sem keményedett. Ez így oké...:)

14 vagyok szűz. Nem baj ha már most elkezdem önkielégíteni magam?

Legjobb válasz: miért lenne baj? én is nem rég kezdtem el:) 14/L:)

miért lenne baj? én is nem rég kezdtem el:) 14/L:)
Miért lenne, minden 8 éves magához nyúl, mégha tudattalanul is.
inkább ez mint a nagybetûs SZEX ennyi idõsen.
Az önkielégítéstõl nem lesz semmi bajod! Csináld ha jól esik, amikor csak akarod!
Nyugodtan csinálhatod, a szexszel viszont még várni kellene.
A tárgyak feldugdosása éppúgy járhat a szûzhártya átszakadásával, mint az ujjazás és minden ilyesmi. Nem javasolnám, ha nem ez a cél. Vibrátorral el lehet lenni pasihiány esetén, idõsebb korban. Addig csak finoman.
én 12 évesen keztem el ....miért lenne baj mindenki cs...sõt ha jól esik meg tárgyakat is tugdoshatsz fel csak olyasmit amit a szádba is tennél.Vagy ha van barátod kérd meg õt , hogy ujjazzon meg , simogathassátok egymást de a sexel még várj az ráér!
Nyugodtan csináld amikor csak akarod! Én is korán kezdtem! Én már 10 évesen elkezdtem mert akkor éreztem úgy hogy kell! Ja és tényleg ne legyen miatta bûntudatod hisz nem csinálsz semmi rosszat! Csupán örömet okozol magadnak! :D 18
Csak nyugodtan, ne legyen miatta bûntudatod.
nem baj..én is 14 vok, és 12 éves korom óta csinálom:D

Már kb. 14 éves korom óta behúzott hassal járok, mert egyébként meg vagyok elégedve az alakommal, mikor kisebb voltam mindig behúztam szégyelltem, hogy olyan nagy és azóta is tart (most 21 vagyok). Valami bajom lehet? Mit csináljak?

Már nagyon régóta végzek hasizomgyakorlatokat de nem segít :( Ett?l lehet valami bajom? Van úgy, hogy amikor reggel felkelek kicsi a pocakom, de amint eszek valamit megn?, az estér?l pedig nem is beszélek akkor már óriási. Már nagyon elegem van az egészb?l. Valaki tudna nekem tanácsot adni.El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Nincsenek emésztési problémáid? Gondolom felpuffadsz estére. Figyeld meg, hogy mit eszel, és mitõl puffadsz a legjobban, és azt hagyd ki.

Nincsenek emésztési problémáid? Gondolom felpuffadsz estére. Figyeld meg, hogy mit eszel, és mitõl puffadsz a legjobban, és azt hagyd ki.
Nekem is volt ilyen, meg most sajnos van is. Én anno kihagytam az étkezésbõl a kenyeret, és reggel éhgyomorra megettem egy danon activiat...Ezután jó ideig nem puffadt fel a hasam. Bár ennek ellenére is sok a gáz a beleimben...nem tudom miért van:S
A kérdező hozzászólása: Igen estére fel szokok puffadni, de nem mindig. Köszi a választ!
velem is hasló a helyzet jó lenne ha adnának választ a kérdésedre mert az nekem is használna:=S
én nagyon sovány voltam 43kg és 165cm. igaz fogyóztam akkor sajna (hülye voltam)na de akkor énis mindig behuzott hassal jártam, de már csak megszokásból. Most már 55kh vagyok, hûla istennek, de már eélsem tudnám képzelni hogy behuzom a hasam folyamatosan. mégha megis probálnám elfáradnék benne:) nem lessz ettõl semmibajod:)

Gyermek korom óta van szívzörejem, most 14 hetes terhes vagyok és a belgyógyász szívultrahangra küld mert lehet baj van. Mibõl áll terhesség alatt a szívultrahang?

Ugye nem nyelõcsövön keresztül csinálják? Azt nem engedném most semmi esetre. Elsõ terhesség.

Legjobb válasz: :D ejj, de alapos az a belgyógyász szívultrahang? nem, nem belülrõl csinálják :D

:D ejj, de alapos az a belgyógyász szívultrahang? nem, nem belülrõl csinálják :D
Én szívbetegséggel születtem, születésem után mûtöttek is miatta. Nekem is kellett szívultrahangra mennem a terhesség alatt. Ne izgulj! Valószínû csak elõvigyázatosságból küldtek, mint engem. Ugyanolyan ultrahangos készülékkel végzik, mint amivel a babát nézik a terhesség alatt. Szóval csak nyugi!
A szívultrahang, az pont olyan mint a hasi ultrahang. Tehát a melledre teszik és húzogatják rajta. Semmi az egész, nem fáj, pont olyan mint a hasi ultrahang.
Úgy van, ahogy elõttem írták.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Arra gondol a doki hogy nincs-e sövény ferdülésem, vagy pitvar sövényhiányom, mert nagyon erõsen hallott valami eltérést. A sima uh-tól nem félek, de csövet nem nyelnék semmiképp sem, de most akkor megnyugodtam!

Most 14 éves vagyok, baj ha már kb. 1 és fél éve önkielégítést végzek?

14 éves viú vok

Legjobb válasz: Semmi gond:-) Ismerd meg a tested, és törekedj arra, hogy uralni tudd a magömlésed-ha lesz, mert lehet, hogy még nincs. A lényeg, hogy te irányítsd, ne õ téged. Ne az legyen a lényeg, hogy mielõbb jó legyen... Meg fogják hálálni a lányok, hidd el:-)

Semmi gond:-) Ismerd meg a tested, és törekedj arra, hogy uralni tudd a magömlésed-ha lesz, mert lehet, hogy még nincs. A lényeg, hogy te irányítsd, ne õ téged. Ne az legyen a lényeg, hogy mielõbb jó legyen... Meg fogják hálálni a lányok, hidd el:-)
nem teljesen normális :)
dehogy baj... márha nem ugyanazt az önkielégítést végzed másfél éve:D
:D nem baj van aki 5-6éves korától(ahogy rájön h jó érzés:P)maszturbál
nem semmi gond én 12 és fél voltam mikor elkezdtem
Én 9 évesen kezdtem 14/L Ha gondolod segítek neked kipróbálni magadat :P Találkozhatnánk valahol ....
ez szerintem nagyon GÁZ!ÁSD EL MAGAD TE ÁLLAT!

Ha egy lány 14 évesen veszti el a szüzességét akkor mért ribanc? és ha egy fiú veszti el a szüzességét 14 évesen az mért nem baj? Most csak a lányoknál van ilyen ribanc vagy mert 14 évesen vesztetted el dolog?

Legjobb válasz: Mindkettõjük éretlen,és ezt az emberek rossz szemmel nézik,mert teljesen fölöslegesnek tartják az aktív nemi élet kezdetét ebben a korban,és emiatt használnak rájuk jelzõket.Egy fiúra nem tudod azt mondani hogy k*rva,hacsak nem hímr*ngyó,rá ha megnyugtat,mondhatod hogy éretlen f*szkalap:D

Mindkettõjük éretlen, és ezt az emberek rossz szemmel nézik, mert teljesen fölöslegesnek tartják az aktív nemi élet kezdetét ebben a korban, és emiatt használnak rájuk jelzõket.Egy fiúra nem tudod azt mondani hogy k*rva, hacsak nem hímr*ngyó, rá ha megnyugtat, mondhatod hogy éretlen f*szkalap:D
mert akkor még a plüssállataiddal kéne együtt aludnod és nem egy pénisszel
Hidd el, hogy nem néznek jó szemmel egy fiúra sem, ha 14 évesen összevissza szexel. Ennyi erõvel milyen fság az, hogy ha egy fiú szoknyában van, azt mindenki leb*zizza, ha egy lány meg gatyában, akkor senki nem mondja, hogy leszbi:)
Jaj dolgozzátok már fel végre ezt a dolgot ... A fiú azért lesz király, mert neki meg kell dolgozni a kúrásért a lány pedig azért ribanc, mert neki csak szét kell tenni a lábát .... Az megint más, hogy ezt persze nem 14 évesen kellene ...
Látom, kérdezõ, elvesztetted a szüzességed 14 évesen, és rohadtul megbántad, és most idejössz, hogy nyugtassunk meg, hogy nem vagy ribanc. Máskor gondold meg kivel, és HÁNY ÉVESEN fekszel le.
azért mert kettõs a mérce. Pl.: ha egy fiu minden nap más csajjal dug akkor õ a legnagyobb király.Ha egy csaj dug mindennap másik csávóval az a világ legnagyobb ribanca.Pont ezért:D
nem mind1 hogy a cipõ vagy vagy a láb... te se használsz használt cipõt gondolom:) amúgy meg azért mert annak kell oda adni a szüzességed akit szeretsz más esetbe tényleg ri.banc vagy:) fiuknál meg ösztön ha nembír ellenállni neki a csaj akkor így járt:D
mert fiú 18 év alatt el nem veszti, a kivétel kb 5% (a qrva mákosok)
A kérdező hozzászólása: mármint az h egy lány ribanc emiatt de a fiu meg csak "himringyó"
jaj bocsi hogymár irták elöttem nem néztem meg .
gondolj egy kulcsra ami minden zárat kinyit. ez egy elég jó kulcs nem? ésmost gondolj egy zárra amit minden kulcs kinyit . ez már elég ratyi kulcs nem? :DDD
Képzelj egy olyan kulcsot, ami minden zárt kinyit, de legalábbis nagyon sokat. Nos, az egy nagyon szuper kulcs, ugye ? Aztán képzelj egy olyan zárat, amit bármelyik kulcs kinyit. Az egy elég szar zár akkor, nem ?
Igazuk van az elõttem lévõknek! Viszont ha 14-15 évesen lefekszel egy olyannal akit szeretsz és tudod hogy õ is szeret és bízol benne annyira hogy nem csak arra kellesz hogy megbasszon akkor nem nagy baj! Köztudott végül is hogy a mai lányok és fiúk hamarabb érnek! Lásd menstruáció (lányoknál)10 évesen faszveréssel foglalkoznak (fiúknál) Ja viszont ha olyannal aki szeret stb azzal se 2 hónap után ha tényleg szeret akkor simán vár rá egy évet is.
Egyik nemnek sem helyes mindkét felet felpofoznám nem para.
jaja a minden zárat nyitó kulcs a mesterkulcs a minden kulccsal nyíró zár meg vacak zár
...elõnyösebb helyzetben vagy. De viccet félretéve. Ha nem rakattad volna meg magad valami suttyóval, akkor most nem kéne bosszankodni amiatt, hogy [email protected]'znak. Ilyen egyszerû.
Azért, kedves kérdezõ, mert a fiú és a lány esete olyan, mind a lakat és a kulcs. HA van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit, az senkinek sem kell, mert HASZNÁLHATATLAN. Ellenben ha van egy kulcsod, amivel minden lakatot ki tudsz nyitni, máris sokkal
A kérdező hozzászólása: de ez mekkora fa*ság már !!!!
1, ha van egy lakatod amit minden kulcs nyit, akkor az egy igen szar lakat. ha viszont van egy kulcsod ami.minden zarat nyit akkor az egy eleg jo kulcs 2, nem mindegy, hogy kikopnek az ablakon vagy be. ;) 14/L
Igen általában a 2. szakaszra elmúlik az ilyen panasz. Nem minden esetben, de az esetek 80 % -ban igen.
Miért lenne bajod? A rosszullétek nagyrészt az elsõ trimeszterre jellemzõek. Te már túl vagy rajta, örülj neki és ne idegeskedj ilyeneken. Nekem kb 11 hetesen elmúlt minden rosszullétem, azóta olyan mintha terhes sem lennék. 17hkm
Miért ne lenne normális? A 8-9. hét a csúcsa a hormonok termelõdésének, a 10. héttõl minden szûnõ tünet abszolút normális. (Egyébként addig sincsen diagnosztikus értéke a terhességi tüneteknek.)
Persze, hogy normális, ezek a rosszullétek inkább csak az elsõ trimeszterre jellemzõek. Az elején én is rosszul voltam, de nekem már a 10. hét felé elmúltak a tünetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok. Csak olyan hihetetlen, hogy ilyen hirtelen elmúltak és megijedtem, hogy talán valami baj van a babával. Talán a hasam is kisebb lett, gondolom nem vagyok felpuffadva. De tényleg jól érzem magam, remélem most jön a jó rész :) Köszönöm
én nem vennék rá mérget, h elmúltak, mert 13 hét körül nekem is volt néhány tünetmentes napom:) oh örültem, h na végre itt a kínzás vége.aztán már 18.hét és még mindig nem múltak el.örülj neki ha nálad vége:)
Igazából nincs jelentõsége!
Azt, hogy valószínû kedvel téged, de nem úgy. Viszont számíthatsz rá, ha úgy adódik. >>Barát. Nekem se ártana egy ilyen..
A kérdező hozzászólása: Szoval akkor ugylátszik sose jövunk össze?
Nem kizárt. Lehet, hogy összejöttök. Az "ezzel én most nem tudok mit kezdeni" jelenthette azt is, hogy "MOST" nem tud vele mit kezdeni, mert megijedt vagy van még lezáratlan ügye vagy kicsit késõbb szeretne valamibe belebonyolódni.
Be voltál baszva?:) Én nem küldtelek volna ez így, az is biztos.
A kérdező hozzászólása: Igazából engem ugy ismernek olyan lánynak aki kiáll az igazáért és hát ha kell egy fiu is bánt ha mondjuk beszól egy olyan embernek aki bántja a barátnöit!Nagyon kétségbe vagyok esve!Mindenki azthiszii rólam hogy semmitöl nem félek és ogy én sirni se tudok!4-5 tudnak erröl a dologról!Szerintetek a srác osztálytársainak elmondjam mi a helyzet?

Baj lehet? 14 hetes vagyok, tegnap voltam dokinál, a babával minden rendben, viszont a méhszájamon látott valami elváltozást! Csinált rákszűrést, és most az eredményre kell várni. Járt igy már valaki?

Legjobb válasz: Hát gondolom condylomát láthatott. Én 18 hetes voltam, amikor megmûtött a dokim, a szövettanom jó lett, most a hpv eredményre várok. Nézd meg ezt az oldalt vagy írd be a google-ba és kidob egy csomó oldalt. NE IZGULJ!!!!! http://www.arsmedica.hu/condyloma-futoszemolcs-condiloma.html 20+5 kismami

Hát gondolom condylomát láthatott. Én 18 hetes voltam, amikor megmûtött a dokim, a szövettanom jó lett, most a hpv eredményre várok. Nézd meg ezt az oldalt vagy írd be a google-ba és kidob egy csomó oldalt. NE IZGULJ!!!!! http://www.arsmedica.hu/condyloma-futoszemolcs-condiloma.html 20+5 kismami

14 hetes terhes vagyok. Eddig rendben volt az étvágyam, de most már 1 hete alig eszem, és nem érzem jól magam. Egyébként a terhességem korábbi tünetei megmaradtak. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Semmi baj nincs, hormonálisan változol. De ha nagyon keveset eszel, fájdalmaid vannak, akkor szólj az orvosodnak.

Semmi baj nincs, hormonálisan változol. De ha nagyon keveset eszel, fájdalmaid vannak, akkor szólj az orvosodnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!