Találatok a következő kifejezésre: Most érettségiztem, vettek fel sehová (1 db)

Most érettségiztem, nem vettek fel sehová. Kaphatok-e munkanélküli segélyt?

Legjobb válasz: Ugyanazt tudom tanácsolni neked, amit a lányomnak: menj el dolgozni a mekibe. Ott félév alatt megtanítanak dolgozni és utána már nem lesz problémád az elhelyezkedéssel.

Ugyanazt tudom tanácsolni neked, amit a lányomnak: menj el dolgozni a mekibe. Ott félév alatt megtanítanak dolgozni és utána már nem lesz problémád az elhelyezkedéssel.
dehogy kaphatsz.. ahhoz elõtte bizonyos ideig dolgozni kell ..
Lehet off de: esetleg szociális segélyt kaphatsz...de jobb ha beiratkozol egy ingyenes tanfolyamra , amit elvégzel egy év alatt és ha OKJ- s végzettséget ad az pluszpont felvételinél és talán így jövõre felvesznek:) sok sikert
Azt olvasgattam , hogy 200nap munkaviszony vagy terhesség illetve katonaság kell ahoz , hogy kapj segélyt .
ma már nem kapnak a pályakezdõk segélyt, de ha bejelentkezel a munkaügyiba akkor ott szerveznek tanfolyamokat aminek a költségeit teljesen vagy részben állják amennyiben sikeres vizsgát teszel, mert ha nem vissza kell fizetned a tanfolyam díját nekik
Nekem is a munkaügyi volt a megoldás, indítottak tanfolyamot amiért még fizettek is nekem minimálbért, jobb mint a semmi.
Nem kapsz semmit.Esetleg szociális segályt, azt a polgármesteribe kell igényelned a szociális osztályon.Azt ajánlom végezz el egy tanfolyamot amihhez kedved van és kapod közbe a minimálbért, de vigyázz ide kötlezõen be kell járnod és el kell végezned sikeresen különben vissza kell fizetned a pénzt.Megvan ennek is az elõny és hátránya.Sok szerencsét.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyit kereshet egy, a kormányzati szférában dolgozó pályakezdő?

Pl a Környezetügyért Felelős Államtitkárságon egy mérnökdiplomával rendelkező ember esetén.

1

Turisztikával, utazással foglalkozók! Érdemes ilyen irányban tanulni? Mik a tapasztalatok?

Lehetőleg olyan írjon, akinek személyes tapasztalata van bármilyen turisztikai munkában, vagy van ilyen ismerőse.
Kíváncsi lennék, milyen feltételekkel lehet valaki sikeres ebben a szakmában, illetve érdemes-e egyáltalán kitanulni?Érdekelne a fizetés is illetve hogy mely városokban, esetleg országokban lenne a szakmára kereslet?Stb, minden jó tanács érdekel!

0

Tudtok Pesti statiszta ügynökséget ajánlani?

Nem Budait, Pestit, olyat aki gyorsan fizet a meló után. A hajógyári szigetieknél ma dolgozol, és 2014 januárban kapsz dohányt...

0

Hogy tudok munkát vállalni, ha GYES-en vagyok és felszámolás alatt van a régi munkahelyem úgy, hogy az esetleges végkielégítésemet is megkapjam?

GYES-en vagyok és szeretnék ismét dolgozni, de a régi munkahelyem felszámolás alatt van. Úgy tudom végkielégítésre is jogosult vagyok. Ha elmegyek dolgozni 4 órában, akkor a régi cégemnél elméletileg fel kell mondanom?
De ha felmondok, akkor nem illet meg a végkielégítés. Ebben a helyzetben hogy tudok munkát vállalni?

3

Mit jelentenek ezek a kifejezések?

CNP, BRANCH, IBAN.

Egy netes kérdőíves munkát végzek, és ahhoz, hogy ki tudjanak majd fizetni, ki kell töltenem ezt a három adatot, de fogalmam sincs róla, hogy mit jelentenek.

Előre is köszönöm a segítséget!

2

Aki hr-esként dolgozik, leírná, hogy mi alapján szokták kiválasztani egy adott állásra jelentkezők közül a lehetséges új munkatársat?

0

Mikor közölte vele a munkaadód, hogy téged fognak alkalmazni a meghirdetett állásra, mit válaszoltál, ilyen esetben mit, , illik" válaszolni?

2

Hogy lehet valaki hajó vezető/kapitány? Hol van ilyen képzés?

olyan hajóra gondolok amik a dunán közlekednek vagy akár külföldi ország/világjáró hajókra hol lehet szerezni képesítést??

2

Dolgozott már valaki luxushajón? És van ott valami kritérium, hogy felvegyenek?

Pincér vagyok és angolul beszélek és arra gondoltam,hogy elmennék kicsit hajóra dolgozni. Van ott korhatár?
Köszi.

2

Melyik OKJ-s képzés után lehet olyan állásba menni, ami a legjobban fizethet? És az kb mennyit fizet?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!