Találatok a következő kifejezésre: Most érettségiztem, vettek fel sehová (1 db)

Most érettségiztem, nem vettek fel sehová. Kaphatok-e munkanélküli segélyt?

Legjobb válasz: Ugyanazt tudom tanácsolni neked, amit a lányomnak: menj el dolgozni a mekibe. Ott félév alatt megtanítanak dolgozni és utána már nem lesz problémád az elhelyezkedéssel.

Ugyanazt tudom tanácsolni neked, amit a lányomnak: menj el dolgozni a mekibe. Ott félév alatt megtanítanak dolgozni és utána már nem lesz problémád az elhelyezkedéssel.
dehogy kaphatsz.. ahhoz elõtte bizonyos ideig dolgozni kell ..
Lehet off de: esetleg szociális segélyt kaphatsz...de jobb ha beiratkozol egy ingyenes tanfolyamra , amit elvégzel egy év alatt és ha OKJ- s végzettséget ad az pluszpont felvételinél és talán így jövõre felvesznek:) sok sikert
Azt olvasgattam , hogy 200nap munkaviszony vagy terhesség illetve katonaság kell ahoz , hogy kapj segélyt .
ma már nem kapnak a pályakezdõk segélyt, de ha bejelentkezel a munkaügyiba akkor ott szerveznek tanfolyamokat aminek a költségeit teljesen vagy részben állják amennyiben sikeres vizsgát teszel, mert ha nem vissza kell fizetned a tanfolyam díját nekik
Nekem is a munkaügyi volt a megoldás, indítottak tanfolyamot amiért még fizettek is nekem minimálbért, jobb mint a semmi.
Nem kapsz semmit.Esetleg szociális segályt, azt a polgármesteribe kell igényelned a szociális osztályon.Azt ajánlom végezz el egy tanfolyamot amihhez kedved van és kapod közbe a minimálbért, de vigyázz ide kötlezõen be kell járnod és el kell végezned sikeresen különben vissza kell fizetned a pénzt.Megvan ennek is az elõny és hátránya.Sok szerencsét.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Maradnátok ilyen munkahelyen?

Már évek óta szeretnék elérni egy bizonyos poziciót a munkahelyemen. Keményen dolgozom is érte, pl plussz munkák önként végzése. Beszélgettem erröl a vezetövel, aki ma a szemembe mondta hogy sem idén sem jövöre sem sosem! lesz lehetöségem elöre lépnem! Ti maradnátok egy ilyen helyen?

4

Hol mennyit fizetnek, hova érdemes?

Sziasztok! ki mit gondol, illetve tapasztalatai alapján hol érdemes állást keresni, mint lovas, lovász, s versenyápoló? Hol érdemes dolgozni ahol jól fizetnek, s a jó fizetést értem az 1500 e.u kezdéstől ?!

0

Pontosan mi a feladata annak a személynek, aki a tb-és bérszámfejtésben segít be?

0

Lehet-e baj belőle ha csak 3 hónap elteltével mondom le az önkormányzat által fizetett tb-t?

Nem olyan volt a beosztás időben.

2

Kizárólag úgy lehet valaki TEK-es ha előtte rendőr vagy katonaként dolgozott?

5

Vajon mire számíthatok majd?

Holnap megyek be arra a munkahelyre, ahol apum dolgozik, ugyanis felajánlotta a főnöke hogy mehetnék oda 1,5-2 évre, mert úgy sincs informatikusuk. Web-programozó a végzettségem. Pályakezdő vagyok. Mennyi pénzt mondjak, ha megkérdezik (bár feltételezem, a főnök és a fia már úgy is megbeszélték ezt...)? Nettóban persze. Rendes, bejelentett munka lenne.

1

Milyen jól keres manapság egy taxis?

Kíváncsi lennék, hogy egy taxins manapság keres-e eleget :D

4

Milyen órabérrel dolgoznak a designerek/grafikusok?

A következő munkáról lenne szó: Egy (már készen lévő) iPhone alkalmazást kell több nyelvre átírni, plusz szórólapok és névjegyek. Arra lennék kíváncsi, milyen órabérrel dolgoznak a grafikusok.

1

Kinek jár Erzsébet utalvány? 8 órás szerződésem van 9 hónapra.

5

Milyen tapasztalatok vannak az alábbi vagyonvédelmi céggel kapcsolatba?

Wini Security kft.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!