Találatok a következő kifejezésre: Most Írt a doki 3X2 (2 db)

Most Írt fel a doki 3X2 magnézium tablettát 1 hétig utána 1 hétig 3X1 tablettát.... Az nem sok 1 picit?

34 hetes terhes vagyok.Nem volt ma bent az sztk-ba a dokim igy máshoz mentem mert nagyon feszült tegnap óta a hasam...csak ez a doki azt mondta h Cg:3000 akinél meg már voltam máskor is ? 1 hete 2100 -at mondott...

Legjobb válasz: nem sok, mert 3x2 a max adag, de még csak a 34 hétben vagy ezért fokozatosan eszi el az adagot, hogy a végén már kell is a feszülõ érzés, hogy tudj szülni.Addig mehet a magne

nem sok, mert 3x2 a max adag, de még csak a 34 hétben vagy ezért fokozatosan eszi el az adagot, hogy a végén már kell is a feszülõ érzés, hogy tudj szülni.Addig mehet a magne
Én is annyit (3x2-t) szedtem 34 hetesen, szerintem nem sok. 37 hetes kismami
Nekem fel van puhulva a méhszájam, ezért napi 4x2 magneB6-ot szedek. majd a 35. héttõl fogjuk csökkenteni az adagot fokozatosan. Most 34 hetes vagyok. Doki szerint ez még bõven belefér.

A dokim magnerotot irt fel! én modositottam béres magnéziumra! LECSESZETT érte! Most a kiskönyvembe azt irta hogy 3x2-2mg (béres)! Szerintetek? Most magnerot vagy béres magnéziumot szedjem!?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is 3x1 Magnerotot "ajánlott" a doki, de sajnos nem tudtam megenni, mindig kihánytam. Már ha csak rágondoltam akkor rosszul lettem, olyan nagy és gyógyszer ízû, és lenyelhetetlen :) Azt mondta, hogy akkor szedjek nyugodtan helyette Magne B6-ot.(hasonló dózisban) Az kapszula és könnyebben lecsúszik. Én ezt szedem azóta is, de csak akkor ha fájdogál a hasam. A Béres magnéziumból azt hiszem terhesség alatt csak napi 1 szemet ajánlanak, de ebben nem vagyok biztos kérdezd a nõgyógyászod vagy a gyógyszertárosokat! Szép estét!

Szia! Nekem is 3x1 Magnerotot "ajánlott" a doki, de sajnos nem tudtam megenni, mindig kihánytam. Már ha csak rágondoltam akkor rosszul lettem, olyan nagy és gyógyszer ízû, és lenyelhetetlen :) Azt mondta, hogy akkor szedjek nyugodtan helyette Magne B6-ot.(hasonló dózisban) Az kapszula és könnyebben lecsúszik. Én ezt szedem azóta is, de csak akkor ha fájdogál a hasam. A Béres magnéziumból azt hiszem terhesség alatt csak napi 1 szemet ajánlanak, de ebben nem vagyok biztos kérdezd a nõgyógyászod vagy a gyógyszertárosokat! Szép estét!
Nem lehet, hogy egész egyszerûen azért írta ezt a könyvedbe, mert te a Bérest szeded? Nem írhatta, hogy Magnerotot szedsz, ha egyszer nem úgy van... :) Feltételezem, hogy azért volt bosszús is, mert nem tartottad be az utasítását és nem tudott róla; te nem lettél volna az? :D Mellesleg miért módosítottad az általa felírtat?
A kérdező hozzászólása: hát igazad van!én is az lettem volna!teljesen jogos volt tõle!azt mondták hogy ez sokkal jobb!szerinted akkor most hogy szedjem és legfõképp mit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!