Találatok a következő kifejezésre: Most, h a vőlegényemhez, (2 db)

Most, h visszaköltöztem a vőlegényemhez, és otthagytam a barátomat, most ő hiányzik. Nem tudom kiverni a fejemből, de nem tudom mit csináljak. Szeretem mind a kettőt. Van olyan, h két férfit szeret az ember? Hogy tegyek eleget a kapcsimnak?

4.5pont a barátomnak:?szinteség,család,szex,bizalom,pénz

Legjobb válasz: Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!

Döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, ne játszadozz ennyit, mert a végén két szék közül a padlót kapod. A pontozásodból látszik, hogy talán a barátodhoz jobban kötõdsz, de lehet, hogy ez csak azért van, mert perpill õ hiányzik jobban. Neked kell döntened, hogy mit kezdesz az életeddel!
és még a pasik a léhûtõek mi?Két fiúnak csapod a szelet , de ha te lennél ebben a helyzetben akkor félre állna a szád! Ebbe gondolnál bele mielõtt itt vállalod fel , hogy ribanc vagy!
Elõfordulhat, hogy az ember két embert is szeret, de ez tartósan nem tartható fenn. Ez általában sajnos nagy lelki fájdalmakhoz vezet, ami mindenkit érint a kapcsolatban. Jó lenne dönteni, és hûséget fogadni. Mindig jobb egy biztos pont, mint egy ingatag, és magával ragadó mocsár.
Lehetséges, h 2 férfit szeressen egyszerre az ember... 2 napja feltettem egy hasonló képdést (két srácot szeretek egyszerre. ez normális?), nézd meg az arra kapott válaszokat is, hátha sehítenek. Ek szerintem a barátod a befutó, ha a felsorolt számodra fontos tulajdonságokba mind sokkal jobb a võlegényednél... A võlegényed mit szól ehhez? nincs kiakadva? szurkolok, hogy jó döntéet hozz! puszi!
Én ezt úgy oldottam meg hogy szakítottam a võlegényemmel és külön költöztem, de az akkori leendõ barátommal sem találkoztam. Magyarul: költözz külön mindkettõtõl, mert így õk is csak szenvednek, és ugye nem akarod bántani akit szeretsz. Pár hét után kiderül majd ki hiányzik jobban.
fuuujj...barátod is van meg võlegényed is? ne haragudj, te egy büdös k*rva vagy!!!!!! tudod milyen fájdalmat okozhatsz ezzel a võlegényednek? gondolj már bele ha neki lenne csaja és kiderülne, te qrva!!!!!!remélem minél hamarabb kidob a võlegényed, szurkolok neki!!!!!! egy férfi

Van egy vőlegényem de most rájöttem h én csak a nőkkel tudok úgy igazán élvezkedni! Hogy mondjam meg neki?

pár napja pedig lefeküdtem egy barátnőmmel és isteni volt a párommal is jó de nem annyira!

Legjobb válasz: Laura?

Laura?
:D:Dd ezt nem hiszem el, de ha már itt tartunk hány centitõl oké? :P
A kérdező hozzászólása: mért nem hiszed? a volt pasimnak kicsi a farka csajjal jobb csinálni és kész! egyébként 18 centi az már jó
Szerintem ez kamu kérdés......de ha mégsem az akkor Te eldöntöd nyugodtan a nyomorult kis életed. A võlegényedet viszont engedd el, hogy boldog lehessen egy olyan nõ oldalán aki szereti és tiszteli.
* eldöntöd=éld
Így van, a võlegényedet engedd, sõt, küldd el, különbet érdemel, mint te vagy! Ti meg a bnõddel nyalogassátok csak egymást. Egészségetekre!
Szerintem is kamu kérdés. Amennyiben nem, úgy csak sajnálni lehet benneteket. Komoly házasság lesz ebbõl, hogy csaljátok egymást össze-vissza.
Mellesleg minek neked nagyfarkú pasi, te írtad, hogy nõvel élvezed legjobban a szexet, annak meg még farka sincs!?
A kérdező hozzászólása: felcsatolhatóról még nem hallottál?
A kérdező hozzászólása: persze de csak akkor ha elég nagy a farkad írd meg priviben hogy mekkora!
igen, de fiú vagyok, akkor is? :)
A kérdező hozzászólása: hozzám és a barátnõmhöz? ha akarsz persze
A kérdező hozzászólása: neked mi bajod? egyébként nem
milenne a hármassal?
Érzelmileg is jobban tudnál kötõdni egy nõhöz? Vagy csak a szex jobb velük? Mert ha csak a szex akkor szerezzetek egy csajt harmadiknak az ágyba. Szerintem a pasid sem bánná.
Bocsi, de hibás vagyok és ezzel elb*sztam mindkettõnk életét
A kérdező hozzászólása: hát igazából nagyon szeretem õt csak a szex hát... az nem olyan jó mint nõvel
Azért nem lennék szerencsétlen csávó helyében, nem elég hogy csalja az asszony, ráadásul nõvel! Undorító egy ember vagy! Megcsalni a võlegényt, remélem olvassa ezt a kérdést, és tudja hogy te voltál!
A kérdező hozzászólása: õ is megcsalt engem elõtte 1 hónappal csak azt hitte h megbocsátottam neki
beszállhatok?
Akkor sem logikus, miért élvezed jobban ha egy nõ mûanyag fasszal dug, mintha egy férfi az igazi szerszámával?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!