Találatok a következő kifejezésre: Most, h a (1355 db)

Tegnap voltam dokinál es kaptam fog. Gátlot, azt mondta h este vehetek is be belölle. De a papirjan azt irta h a menzim elsö napjan kell bevenni. Akkor most mi van?

En az este mar bevettem, mert hat ezt mondtak nekem, de a menzim majd csak 5en kell megjojon. Most akkor lessz vmi ha en mar elkezdtem szedni? amugy kerdezte a doktornö h mikor kell megjöjön, de megis azt mondta h este mar bevehezem az els?t.

Legjobb válasz: na erre én is kíváncsi lennék...én abbahagytam, de most arra várok, h megjöjjön és megint elkezdhessem szedni, mert idegesít, h nem tudom soha mikor fog megjönni... ha el lehet kezdeni csak úgy is a doki szerint akkor én is elkezdeném már most rögtön...milyen gyógyszert kaptál egyébként? melyiket?

na erre én is kíváncsi lennék...én abbahagytam, de most arra várok, h megjöjjön és megint elkezdhessem szedni, mert idegesít, h nem tudom soha mikor fog megjönni... ha el lehet kezdeni csak úgy is a doki szerint akkor én is elkezdeném már most rögtön...milyen gyógyszert kaptál egyébként? melyiket?
A kérdező hozzászólása: Karissa-t, de lehet nállatok nincs ilyen, mert én romániai vagyok. de en mar szedem.
Hát érdekes... szerintem valamit félreérthettél vagy nem tudom, tuti hogy akkor kell elkezdeni amikor megjön, vagy max a ciklus 5. napjáig, de akkor kiegészítõ védekezés kell még 1 hétig. Ilyen a világon nincs hogy ciklus közepén kelljen elkezdeni szedni. Fogalmam sincs hogy mit csinálj, talán menj be és kérdezd meg az orvost, hátha félreértetted.
elsõ vagyok, én is megkérdeztem, és nem szabad hamarabb... én lyndinette20-at szedek

Kerékpárral miért mondják, hogy 40km/h a maximum sebesség, amikor lakott területen kívül, ha sisakot viselünk és utast nem szállítunk mehetünk 50 km/h-val? Akkor most 50 a max? Vagy én tudom rosszul?

Legjobb válasz: Lakott területen 40 km/h. És lakott területen kívül is, ha nincs sisakod. Egyébként meg tökmindegy, mennyi, mert elhanyagolható az esélye, hogy megbüntetnek. Ja, és kerékpárúton csak 30 km/h, gyalogosokkal közös kerékpárúton pedig 20 km/h.

Lakott területen 40 km/h. És lakott területen kívül is, ha nincs sisakod. Egyébként meg tökmindegy, mennyi, mert elhanyagolható az esélye, hogy megbüntetnek. Ja, és kerékpárúton csak 30 km/h, gyalogosokkal közös kerékpárúton pedig 20 km/h.
Nem igazán értem a kérdést, de a KRESZben világosan minden le van írva, el kéne olvasni...
A kérdező hozzászólása: Elolvastam, de két különbözõ oldalon amelyik a kreszel foglalkozok mást találtam. Ezt az 50km/h-t meg az idei újításokban. http://kreszvaltozas.hu/page/16/kerekpar
Nem kell mindenféle csodálatos oldalt olvasgatni, elég csak ezt: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97500001.KPM


Tortát sütök a hétvégén és most elősször vonom be marcipánnal. Olvastam, h a marcipán előfordalhat, h izzad ezt, h tudom elkerülni? Elég ha hűtőbe teszem?

Legjobb válasz: Ha sikerült a kinyújtott marcipánt a tortára igazítanod, tehát készen van, akkor az a hûtõbe téve - és onnan kivéve fog megizzadni. Próbáld a hûtõ hõfokát kicsit feljebb venni, hogy ne hûtsön annyira....- de még jobb, ha csak jó hûvösen tartod a felszolgálásig, vagy ajándékozásig. Szóval, a legjobb, ha nem elõzõ napon vonod be.

Ha sikerült a kinyújtott marcipánt a tortára igazítanod, tehát készen van, akkor az a hûtõbe téve - és onnan kivéve fog megizzadni. Próbáld a hûtõ hõfokát kicsit feljebb venni, hogy ne hûtsön annyira....- de még jobb, ha csak jó hûvösen tartod a felszolgálásig, vagy ajándékozásig. Szóval, a legjobb, ha nem elõzõ napon vonod be.
Nekem nem volt állandó, én csak éjszakait kaptam. De én is úgy nyeltem, és szerintem nincs vele semmi gond.. :)
nincs esélyed cica
Ha szakítottak nem azt jelenti hogy nem békülhetnek ki!!!! Inkább adj nekik egy kis idõt!!!
Elõbb tisztázzunk egy dolgot. Ha egy fiú a barátod, az nem jelenti azt, h feltétlen járni is akar veled. Hagyj neki egy kis idõt. Egy kapcsolat után sokszor hónapok kellenek új kapcsolat elkezdéséhez, és az sem kizárt, h tisztázzák a problémájukat, és újra összejönnek.. Üdv - 14/F

4 hetes kisfiam szoptatom, pár napja azt vettem észre, h a bal mellemben nincs annyi tej. Most is csak 50et sikerült belőle szopni. Eddig ömlött a tejem a pólóim úsztak. Mitől van az h most meg kevés van benne? Mit csináljak h ismét sok legyen?

Próbáltam utána fejni de csak pár cseppet sikerült.:( Sok folyadékot iszok amúgy. Lactoherbet is újra iszom.

Legjobb válasz: szerintem nem függ a folyadék minõségétõl, csak a mennyiségétõl. lehet kicsit sokat vállalsz baba ,mellett, pihenj többet,megvár a munka, babát nem érdekli a mosatlan. Fejni rendszeresen kellene, én 6-8 hónaposig 1cicibõl szoptattam, a másikat próbáltam fejni. aztán jött a nyár, meleg lányom sem akart már rám izzadni így el-el maradoztak a szopik. persze akkor már pépeket evett...1,5 évesig szopizott.Nyugi, türelem, kitartás

szerintem nem függ a folyadék minõségétõl, csak a mennyiségétõl. lehet kicsit sokat vállalsz baba , mellett, pihenj többet, megvár a munka, babát nem érdekli a mosatlan. Fejni rendszeresen kellene, én 6-8 hónaposig 1cicibõl szoptattam, a másikat próbáltam fejni. aztán jött a nyár, meleg lányom sem akart már rám izzadni így el-el maradoztak a szopik. persze akkor már pépeket evett...1, 5 évesig szopizott.Nyugi, türelem, kitartás
A kérdező hozzászólása: Anyu még mindig segít így csak pihenek a baba mellett. Eddig csak akkor fejtem amikor nagyon be volt durranva és hogy könnyítsem a melleimen. Rosszul csináltam? :(
Szia! nyugi nincs semmi baj ugyan igy voltam én is a bal mellembõl sokáig mindig kevesebb volt, de mondjuk arra a mellre kevesebbszer is raktam... Jobban eröltesd a ball melledet, ne te fejegesd hadd hogy a pici szopikálja ki, vagy csak hadd cicizen :) Nálunk 4 hetesen egész nap cicin volt... most múlt 4 hónapos és még mindig van böven tejcim, nem szabad megilyedni az elején!!!!lesz ott még tejci :) )
Elõször is ne idegeskedj, ne stresszelj, mert az a legnagyobb ellensége a tejtermelésnek.Ha anyukád segít, akkor csak magatokkal foglalkozz.Minél többször tedd mellre. Az elsõ 6hét az összeszokás és a tejtermelés beállásának az ideje. Arra figyelj hogy azt a mellet amibõl evett, fejd le hogy ne maradjon benne a hátsó zsírdús tejbõl, mert akkor kevesebb az utántermelés. Ha netán két mellbõl szoptatod akkor azt a mellet fejd le "teljesen" amibõl elõször adtál neki és következõ alkallommal azzal kezd amibõl utoljára kapott.Egy kis idõ elteltével reagál a szervezeted és minden rendben lesz. Bízz magadban és a babádban!! Majd írj hogy mire jutottál!
A kérdező hozzászólása: köszi nektek, fejném én de csak pár csepp jön. :( Ma már 35-ket eszik. Kezdek kétségbe esni.:((( Amikor csak kéri adom neki mert biztos éhes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!