Találatok a következő kifejezésre: Most, h a (1412 db)

Tegnap voltam dokinál es kaptam fog. Gátlot, azt mondta h este vehetek is be belölle. De a papirjan azt irta h a menzim elsö napjan kell bevenni. Akkor most mi van?

En az este mar bevettem, mert hat ezt mondtak nekem, de a menzim majd csak 5en kell megjojon. Most akkor lessz vmi ha en mar elkezdtem szedni? amugy kerdezte a doktornö h mikor kell megjöjön, de megis azt mondta h este mar bevehezem az els?t.

Legjobb válasz: na erre én is kíváncsi lennék...én abbahagytam, de most arra várok, h megjöjjön és megint elkezdhessem szedni, mert idegesít, h nem tudom soha mikor fog megjönni... ha el lehet kezdeni csak úgy is a doki szerint akkor én is elkezdeném már most rögtön...milyen gyógyszert kaptál egyébként? melyiket?

na erre én is kíváncsi lennék...én abbahagytam, de most arra várok, h megjöjjön és megint elkezdhessem szedni, mert idegesít, h nem tudom soha mikor fog megjönni... ha el lehet kezdeni csak úgy is a doki szerint akkor én is elkezdeném már most rögtön...milyen gyógyszert kaptál egyébként? melyiket?
A kérdező hozzászólása: Karissa-t, de lehet nállatok nincs ilyen, mert én romániai vagyok. de en mar szedem.
Hát érdekes... szerintem valamit félreérthettél vagy nem tudom, tuti hogy akkor kell elkezdeni amikor megjön, vagy max a ciklus 5. napjáig, de akkor kiegészítõ védekezés kell még 1 hétig. Ilyen a világon nincs hogy ciklus közepén kelljen elkezdeni szedni. Fogalmam sincs hogy mit csinálj, talán menj be és kérdezd meg az orvost, hátha félreértetted.
elsõ vagyok, én is megkérdeztem, és nem szabad hamarabb... én lyndinette20-at szedek

Kerékpárral miért mondják, hogy 40km/h a maximum sebesség, amikor lakott területen kívül, ha sisakot viselünk és utast nem szállítunk mehetünk 50 km/h-val? Akkor most 50 a max? Vagy én tudom rosszul?

Legjobb válasz: Lakott területen 40 km/h. És lakott területen kívül is, ha nincs sisakod. Egyébként meg tökmindegy, mennyi, mert elhanyagolható az esélye, hogy megbüntetnek. Ja, és kerékpárúton csak 30 km/h, gyalogosokkal közös kerékpárúton pedig 20 km/h.

Lakott területen 40 km/h. És lakott területen kívül is, ha nincs sisakod. Egyébként meg tökmindegy, mennyi, mert elhanyagolható az esélye, hogy megbüntetnek. Ja, és kerékpárúton csak 30 km/h, gyalogosokkal közös kerékpárúton pedig 20 km/h.
Nem igazán értem a kérdést, de a KRESZben világosan minden le van írva, el kéne olvasni...
A kérdező hozzászólása: Elolvastam, de két különbözõ oldalon amelyik a kreszel foglalkozok mást találtam. Ezt az 50km/h-t meg az idei újításokban. http://kreszvaltozas.hu/page/16/kerekpar
Nem kell mindenféle csodálatos oldalt olvasgatni, elég csak ezt: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97500001.KPM


Tortát sütök a hétvégén és most elősször vonom be marcipánnal. Olvastam, h a marcipán előfordalhat, h izzad ezt, h tudom elkerülni? Elég ha hűtőbe teszem?

Legjobb válasz: Ha sikerült a kinyújtott marcipánt a tortára igazítanod, tehát készen van, akkor az a hûtõbe téve - és onnan kivéve fog megizzadni. Próbáld a hûtõ hõfokát kicsit feljebb venni, hogy ne hûtsön annyira....- de még jobb, ha csak jó hûvösen tartod a felszolgálásig, vagy ajándékozásig. Szóval, a legjobb, ha nem elõzõ napon vonod be.

Ha sikerült a kinyújtott marcipánt a tortára igazítanod, tehát készen van, akkor az a hûtõbe téve - és onnan kivéve fog megizzadni. Próbáld a hûtõ hõfokát kicsit feljebb venni, hogy ne hûtsön annyira....- de még jobb, ha csak jó hûvösen tartod a felszolgálásig, vagy ajándékozásig. Szóval, a legjobb, ha nem elõzõ napon vonod be.
Nekem nem volt állandó, én csak éjszakait kaptam. De én is úgy nyeltem, és szerintem nincs vele semmi gond.. :)
nincs esélyed cica
Ha szakítottak nem azt jelenti hogy nem békülhetnek ki!!!! Inkább adj nekik egy kis idõt!!!
Elõbb tisztázzunk egy dolgot. Ha egy fiú a barátod, az nem jelenti azt, h feltétlen járni is akar veled. Hagyj neki egy kis idõt. Egy kapcsolat után sokszor hónapok kellenek új kapcsolat elkezdéséhez, és az sem kizárt, h tisztázzák a problémájukat, és újra összejönnek.. Üdv - 14/F

Az miért van h csak most nől a cicim és nagyon lehet látni h úgymond: "a hónaljamalá nő" . Nagyonrossz, h látom h mindenkinek rendesen nől . Mit tehetek ellen?

Legjobb válasz: ne aggódj nekem is olyan volt egy fél éve két kis púp volt a hónaljam alatt de mostmár formásodik kb fél éve szóval ne agggódj biztos hogy szép lesz

ne aggódj nekem is olyan volt egy fél éve két kis púp volt a hónaljam alatt de mostmár formásodik kb fél éve szóval ne agggódj biztos hogy szép lesz
nõl? az meg vmi betegség?
Tájszólás te birka -.-
és ezt nekem honnan kellett volna tudnom, hogy egyesek még az interneten is (számomra) ismeretlen "tájszólásokat" irkálnak?
A kérdező hozzászólása: Ha jólvan, én Szlovákiában élek, de magyarul beszélek ...
Nem kellene tudnod, de ha ennyire tájékozatlan vagy, ne írj semmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!