Találatok a következő kifejezésre: Mosogatógépem a teljesen (5 db)

A teljesen integrálható (beépíthető) mosogatógépet hogy állítod le ment közben?

Állítólag menet közben le lehet állítani és ki lehet nyitni...na nemintha kellene, de ha mégis, hogy állítom le, nyitom ki menet közben a full beépített mosogatógépet, ha egy gomb sem látszik ki?

Legjobb válasz: Szia! Legtöbbször egyszerûen ki kell csak nyitni menet közben, a miénk is ilyen. Az automata észleli az ajtó nyitódását, leállítja a programot. Egyes tipusok újrakezdik a mosási ciklust, mások (a miénk is) ott folytatják, ahol abbahagyták. Védelem mindegyikben van. Milyen márka a mosogatógép? Ha van pontos típus, meg lehetne keresni a neten a használati útmutatóját,hogy mit ír errõl.

Szia! Legtöbbször egyszerûen ki kell csak nyitni menet közben, a miénk is ilyen. Az automata észleli az ajtó nyitódását, leállítja a programot. Egyes tipusok újrakezdik a mosási ciklust, mások (a miénk is) ott folytatják, ahol abbahagyták. Védelem mindegyikben van. Milyen márka a mosogatógép? Ha van pontos típus, meg lehetne keresni a neten a használati útmutatóját, hogy mit ír errõl.
A kérdező hozzászólása: kerestem mar :((( electrolux igazabol gyerek miatt lett igy is full beepitett amit kineztunk, de ez rossz hir, hogy a gyerek is csak ugy ki tudja nyitni menetkozben :((
nekem whirlpoolom van a 4 éves lányom nem tudja kinyitni neincs benne akora erõ én megrántom és már nyílik is
Szia! Itt próbáltad már keresni a használati útmutatóját? http://www.electrolux.hu/Support/Manuals/ Írd be a terméknevet, termékkódot, szerintem bent lesz.
Egy ki nyugtatás: Nekem is van mosogatógépem, és mellette két gyerek. az egyik 4 éves, a másik 1 éves. Az egy éves még gyenge, hogy kinyissa, a négy éves meg már meg van tanítva arra, hogy mûködõ gépekhez nincs nyúlkálás..... Nálunk az a baj, hogy a kezelõgombok szabadon vannak, a kisebbik gyerek ki rendszeresen kirohan a konyhába, egy gomb megnyomás, visszafutás...... és beállítja a 2, 5 órás mosási ciklust 70 fokon..... :-( A ti gépetek ideális gyerek mellé :-) -gomb nem látszik, nincs elnyomogatási lehetõség :-) -a gyerek nem is tudja könnyen kinyitni, :-) -ha kinyitódik, becsukódás után megy a programja tovább.:-) Egyébként azért találtak így ki, hogy menet közben is lehessen az elfelejtett evõeszközöket bepakolni a gépbe.... Remélem, megnyugtattunk :-)
A kérdező hozzászólása: rendben, koszi, megnyugodtam ;)

Kinek milyen tapasztalata van a teljesen integrálható mosogatógéppel kapcsolatban?

Ki mennyire van vele megelégedve? Honnan tudom például, h végzett-e már a program? Csak abból h nem morog a gép?

Legjobb válasz: 1,5 éve van egy ilyen. Kisgyerekünk van, nem mertem a tekerõs-gombost választani miatta :) Tökéletesen használható, ha készen van, pittyeg 5x, aztán 10 percre abbahagyja, aztán megint pittyeg. Képtelenség nem észrevenni. Szép, jó, én szeretem. Bosch.

1, 5 éve van egy ilyen. Kisgyerekünk van, nem mertem a tekerõs-gombost választani miatta :) Tökéletesen használható, ha készen van, pittyeg 5x, aztán 10 percre abbahagyja, aztán megint pittyeg. Képtelenség nem észrevenni. Szép, jó, én szeretem. Bosch.

Mosogatógépem a poharakat teljesen foltossá tette. Miért? Hogy előzzem meg a foltosodást? Mit tudok csinálni a foltokkal?

Érdekes, egy bizonyos poharakról van csak szó. A folt nem tudom, hogy vízk?-e vagy öblít?szerfolt. Ecet, vízk?oldó nem használt. :(

Legjobb válasz: hacsak egy fajta pohárnál fordul elõ akkor szerintem nem a gép hibája. Nekem régebben volt, hogy foltos maradt a pohár, igaz akkor nem használtam öblítõt hanem tabit ami olyan "minden az egyben". Most somat sok az egyben használom és a lidlben kapható kék flakonos öblítõt W5 a neve azt hiszem.:-)))

hacsak egy fajta pohárnál fordul elõ akkor szerintem nem a gép hibája. Nekem régebben volt, hogy foltos maradt a pohár, igaz akkor nem használtam öblítõt hanem tabit ami olyan "minden az egyben". Most somat sok az egyben használom és a lidlben kapható kék flakonos öblítõt W5 a neve azt hiszem.:-)))
A kérdező hozzászólása: Akkor tehát az öblítõszer kevés, adagoljak többet?
Sajnos nem minden poharak lehet mosogatógépben mosogatni! Érdemes olyat venni, amelyiken külön fel van tüntetve, hogy lehet, mert különben elszínezõdik, vagyis olyan, mintha fehér lerakódás lenne rajta.


Befojásolja e a mosogatógép energia használatát hogy félig vagy teljesen van tele?

Legjobb válasz: Nem.A kiválasztott progam így is úgy is lefut.

Nem.A kiválasztott progam így is úgy is lefut.
enyémen is van féltöltet gomb, kb 8 percel rövidebb az amúgy másfél órás program, tehát szerintem sokat nem ér. Az áramot ugyan úgy zabálja, max vízbõl kevesebbet enged be.
Szerintem igen. Az én Whirlpool gépemen van féltöltet gomb, akkor energiatakarékosabb, ha féltöltetnél be is van nyomva. Különben, gondolom teli dobnak veszi, és annyi vizet használ.
abból a szempontból befolyásolja csak, hogy 2 mosással fogod kimosta azt, amit eggyel is ki tudnál, ha már féltöltettel elindítod. Én sosem indítom el, amíg meg nem telik, és a hétvégét is általában megvárom, mert hétköznap 55ft 1 Kwh órám, hétvégén pedig 35.
Amúgy befolyásolja. Ha olyan gép, h van rajta fél meg teleprogram is, akkor "méri" a befolyó víz mennyiségét. Ezen esetben el lehet indítani féltöltetes mosogatást, az energiatakarékosabb. De amúgy az alapgépeknél, igen, van pár program x mennyiségû vízzel, és "neki" mindegy, h teli van a mosogatógép vagy csak 2 csésze van benne?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
* Befolyásolja-e * energiahasználatát Jó lenne elolvasni a kérdést, mielõtt kikerül az oldalra...
:)
Azért ne tegyél ruhát a mosogató gépbe.. :)
Elsõ jól mondja, max szõrszálhasogatás, ha több ruha VAN BENNE kevesebb víz fogy a több ruha miatt, miután vízmagasságra kapcsol.
A használati útmutatóban remélhetõleg benne van, hogy melyik program pontosan milyen beállításokkal mennyi vizet és energiát használ fel. Legalábbis én elvárnám, hogy legalább egy becslés legyen, ha a pontos értéket nem is lehet megadni (mert ugye télen többet kell a vizet melegíteni). Az, hogy mennyi edény van benne, annyiból befolyásolhatja, hogy ha pl. figyeli a víz koszolódását és nem használ fölöslegesen több vizet, akkor a vízmelegítésen áramot is spórolhat. De mindenképp az a leggazdaságosabb, ha mindig megvárod, amíg tele lesz.

Miért nem olvad el teljesen a mosogatógép tabletta mosogatás után? Mi a teendő ilyenkor?

Legjobb válasz: Talán elétettél valamit,nagyobb edényt,vagy tálat.Egyszer nekem is elõfordult,azóta figyelek erre.

Talán elétettél valamit, nagyobb edényt, vagy tálat.Egyszer nekem is elõfordult, azóta figyelek erre.
Nekem elég a fél tabletta bele, az egészet nem oldotta fel teljesen, a felet igen, így is szépen mosogat, ráadásul spórolok is a tablettával.
Vsz. nem nyílt ki idõben a tartály. Én évek óta úgy csinálom, hogy egyszerûen bedobom a gép aljába.
Én port használok... Ráadásul a zsírosság függvényében jól lehet variálni a mennyiségével.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!