Találatok a következő kifejezésre: Mosat vesztünk a pasimmal (2 db)

Mosat vesztünk össze a pasimmal. Egy faluban lakunk. Õ, én a mamája a dédmamája. Normális ha minden este végigjárja őket+az anyjához is megy, és csak este 8-9körül ér ide hozzám?

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.Hisztis vagyok vagy ? futkos sokat.Mi még nem élünk együtt csak együtt alszunk minden este. A mamájánál lakik.Csak azt látom hogy föl-le száguldozik az autóval.Írjatok

Legjobb válasz: azzal nem lenne baj ha folyton szülökhöz vagy rokonokhoz menni mondjuk hetente 3 szor de minden nap az kicsit sok. Szerintem nézz a körmére télleg oda jár e ,

azzal nem lenne baj ha folyton szülökhöz vagy rokonokhoz menni mondjuk hetente 3 szor de minden nap az kicsit sok. Szerintem nézz a körmére télleg oda jár e ,
Menj vele te is. Én is soknak tartom, hogy minden nap járkál össze-vissza. Tök fölösleges. Menj vele, és megtudod, hogy miért járkál folyton a rokonaihoz.
A kérdező hozzászólása: Most néztem a körmére és ki van akadva hogy gyanusítgatom.Tudom hogy oda jár.Hol az anyjával megy 1 kört hol másik családtaggal.De szerintem is sok egy kicsit. Most külön alszunk.Nem tudom mit tegyek ellene, hogy ne futkosson Én ezt már csak így hívom
beszéld meg vele hogy téged zavar hogy alig vagytok együtt. és kérdezd meg miért csinálja ezt? minek minden nap végigjárni mindenkit? ez tényleg idegesítõ lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves pasik a ti véleményetek is érdekel

A barátommal (pasimmal) kicsit össze vesztünk és veszekedés után írtam neki, hogy "nagyon szeretlek és ne haragudj" erre azt írta, hogy oké, most mit tegyek?

Nagyon féltékeny és sért?dékeny típus a drága ..

Legjobb válasz: Semmit, majd kipuffogja magát. Velem is megesik. 20F

Semmit, majd kipuffogja magát. Velem is megesik. 20F
Legegyszerûbb, ne irj neki vissza. Majd amikor látod hogy már agyon aggódja magát megmondod hogy elaludtál, stb.
Akkor meg nem szeret.
A kérdező hozzászólása: és ha nem fél ?? :O ://///
Szerintem is hagyd picit.. a talin is légy közönyös. Hadd higgye hogy már nem is érdekel. :D Hidd el félni fog elveszteni ;)
A kérdező hozzászólása: okés köszi a segítséget . :) :@
Na és? Majd holnap reggel visszairsz neki . Vagy felhivod. Szerintem ma már haggyad.
A kérdező hozzászólása: De holnap elv. talnánk ..
Elsõvel értek egyet. Sok sikert ;)
hagyd rá, majd 1-2 nap után magához tér. nálam bevált a módszer! õ keresett.
A kérdező hozzászólása: ez fáj :// :'(((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!