Találatok a következő kifejezésre: Mosat vesztünk a (38 db)

Ha most vesztenek a spanyolok kiesnek a VB-bõl?

Legjobb válasz: Nem! Miért esnének ki?

Nem! Miért esnének ki?
a hollandok bundáztak? Nem láttátok mit csinált Costa? A Holland védõ hozzá sem ért de õ mégis eldobja magat, a biro meg tizenegyest fuj. Na az volt a bunda!
HAHAH végre beégették õket Gratulálok Hollandok már csak a brazilokat kell megverni 6-0-ra a döntõben :DD én nem csodálkozok ezek után hogy mi meg 8-at kaptunk tõlük :DD.
Azt mondja bunda volt. :DDDDD Hát hogyne...
A magyarok 8-1re kaptak ki, nem 5-1re a Holland csapatban kitûnõ, gyors játékosok vannak. 4éve is másodikak lettek szóval mi az, hogy a "Hollandoktól?!?!". Cassilas tényleg a végét járja, de a spanyolok egész játéka egy vicc volt nem csak a kapus.
Casillas sehol nincs a 4 évvel ezelõtti énjéhez képest, a SpecialOne megtörte a karrierét :) A bunda pedig jó magyarázat egy nagy vereségre -.-
Jól mondtad.. ott.a buktató a szövegedben.. Hollandok ellen magyarok nem kapnának ki 5-1re Ha döntetlen lett volna ez a meccs akkor azt mondom most szarul játszottak.. de 5-1??? Hollandok.. a címvédõ spanyolok ellen? Vb nyertes eb nyertes... 5gólt összesen nem kapott Cassilas 2 meg 4éve.. történelmi rekordot írt ahogy védett.. erre meg.. jönnek a hollandok és elmegy nyaralani a kaputól 20m re.. hogy hagy menjenek be a.gólok.. nem ez nem bunda (még meg is jegyezném hogy amit hollandok 2. Vagy 3. Nak lõttek az les volt.. míg a spanyolok " 2." Gólja nem volt az még is annyak.mondták
Olyan jó lenne, ha nem csak összeraknák egyesek a szavakat, amiket ismernek a focival kapcsolatban...
ez a játékstílus már 1-2 éve nem adja annyira senkinek a nagyok ellen pl:Barca vagy a mai Bayern :)
mr kütyü: persze bunda, a vb címvédõ spanyolok leadják a meccset és történelmi vereséget szenvednek csak, hogy szerezzenek még 1-2 millát :D
Nagy bunda az egész.. 5-1 hollandoknak? XDD márcsak nevetek.. Cassilas csak kisétál a kapuból azt ott jaszkarizik... nézi milyen szépen megy be a labda kicsit fura az hogy annyi gólt kapnak 1 meccs alatt HOLLANDOKTÓL mint egy egész vb alatt
Nem lesz itt semmilyen 8:1! Hajrá SPANYOLOK!
Ezaz Hollandia! Oooo Robin Van Persie!! Nem, nem esik ki. De érik a 8-1
dehogy, még van 2 meccs de örülök hogy ennyire leégetik õket Yeah :D
Gondolom akkor a Chile elleni meccs is bunda. :) ))

Mit csnáljak össze vesztem a barátnõmmelmit tegyek? Igazából azért vesztünk össze mert Minden más barátnõm ki akarja Közösíten most mit tegyek Tartsak ki a barinõm mellett Vagy inkább felejtsem el és Menjek a csajok után?

Legjobb válasz: Ha õ az igazi barátnõd, akkor védd meg, és ne menj azokkal, akik ki akarják közösíteni. Neked fordított esetben hogyan esne? Gondolkozz el ezen.

Ha õ az igazi barátnõd, akkor védd meg, és ne menj azokkal, akik ki akarják közösíteni. Neked fordított esetben hogyan esne? Gondolkozz el ezen.
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet......NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!♡

Ha egy lány 14 évesen veszti el a szüzességét akkor mért ribanc? és ha egy fiú veszti el a szüzességét 14 évesen az mért nem baj? Most csak a lányoknál van ilyen ribanc vagy mert 14 évesen vesztetted el dolog?

Legjobb válasz: Mindkettõjük éretlen,és ezt az emberek rossz szemmel nézik,mert teljesen fölöslegesnek tartják az aktív nemi élet kezdetét ebben a korban,és emiatt használnak rájuk jelzõket.Egy fiúra nem tudod azt mondani hogy k*rva,hacsak nem hímr*ngyó,rá ha megnyugtat,mondhatod hogy éretlen f*szkalap:D

Mindkettõjük éretlen, és ezt az emberek rossz szemmel nézik, mert teljesen fölöslegesnek tartják az aktív nemi élet kezdetét ebben a korban, és emiatt használnak rájuk jelzõket.Egy fiúra nem tudod azt mondani hogy k*rva, hacsak nem hímr*ngyó, rá ha megnyugtat, mondhatod hogy éretlen f*szkalap:D
mert akkor még a plüssállataiddal kéne együtt aludnod és nem egy pénisszel
Hidd el, hogy nem néznek jó szemmel egy fiúra sem, ha 14 évesen összevissza szexel. Ennyi erõvel milyen fság az, hogy ha egy fiú szoknyában van, azt mindenki leb*zizza, ha egy lány meg gatyában, akkor senki nem mondja, hogy leszbi:)
Jaj dolgozzátok már fel végre ezt a dolgot ... A fiú azért lesz király, mert neki meg kell dolgozni a kúrásért a lány pedig azért ribanc, mert neki csak szét kell tenni a lábát .... Az megint más, hogy ezt persze nem 14 évesen kellene ...
Látom, kérdezõ, elvesztetted a szüzességed 14 évesen, és rohadtul megbántad, és most idejössz, hogy nyugtassunk meg, hogy nem vagy ribanc. Máskor gondold meg kivel, és HÁNY ÉVESEN fekszel le.
azért mert kettõs a mérce. Pl.: ha egy fiu minden nap más csajjal dug akkor õ a legnagyobb király.Ha egy csaj dug mindennap másik csávóval az a világ legnagyobb ribanca.Pont ezért:D
nem mind1 hogy a cipõ vagy vagy a láb... te se használsz használt cipõt gondolom:) amúgy meg azért mert annak kell oda adni a szüzességed akit szeretsz más esetbe tényleg ri.banc vagy:) fiuknál meg ösztön ha nembír ellenállni neki a csaj akkor így járt:D
mert fiú 18 év alatt el nem veszti, a kivétel kb 5% (a qrva mákosok)
A kérdező hozzászólása: mármint az h egy lány ribanc emiatt de a fiu meg csak "himringyó"
jaj bocsi hogymár irták elöttem nem néztem meg .
gondolj egy kulcsra ami minden zárat kinyit. ez egy elég jó kulcs nem? ésmost gondolj egy zárra amit minden kulcs kinyit . ez már elég ratyi kulcs nem? :DDD
Képzelj egy olyan kulcsot, ami minden zárt kinyit, de legalábbis nagyon sokat. Nos, az egy nagyon szuper kulcs, ugye ? Aztán képzelj egy olyan zárat, amit bármelyik kulcs kinyit. Az egy elég szar zár akkor, nem ?
Igazuk van az elõttem lévõknek! Viszont ha 14-15 évesen lefekszel egy olyannal akit szeretsz és tudod hogy õ is szeret és bízol benne annyira hogy nem csak arra kellesz hogy megbasszon akkor nem nagy baj! Köztudott végül is hogy a mai lányok és fiúk hamarabb érnek! Lásd menstruáció (lányoknál)10 évesen faszveréssel foglalkoznak (fiúknál) Ja viszont ha olyannal aki szeret stb azzal se 2 hónap után ha tényleg szeret akkor simán vár rá egy évet is.
Egyik nemnek sem helyes mindkét felet felpofoznám nem para.
jaja a minden zárat nyitó kulcs a mesterkulcs a minden kulccsal nyíró zár meg vacak zár
...elõnyösebb helyzetben vagy. De viccet félretéve. Ha nem rakattad volna meg magad valami suttyóval, akkor most nem kéne bosszankodni amiatt, hogy [email protected]'znak. Ilyen egyszerû.
Azért, kedves kérdezõ, mert a fiú és a lány esete olyan, mind a lakat és a kulcs. HA van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit, az senkinek sem kell, mert HASZNÁLHATATLAN. Ellenben ha van egy kulcsod, amivel minden lakatot ki tudsz nyitni, máris sokkal
A kérdező hozzászólása: de ez mekkora fa*ság már !!!!
1, ha van egy lakatod amit minden kulcs nyit, akkor az egy igen szar lakat. ha viszont van egy kulcsod ami.minden zarat nyit akkor az egy eleg jo kulcs 2, nem mindegy, hogy kikopnek az ablakon vagy be. ;) 14/L

Ti gyerekkorotokban mit kaptatok "mikulásra" általában, és most mit vesztek a gyerekeiteknek?

Én általában valami csokit, diót, mogyorót, mandarint, banánt, narancsot vagy ilyesmit kaptam. Annak a gyümölcsnek mindig más íze volt, mint a "sima boltinak". Most szembesültem vele, hogy milyen sok helyre jár nagy ajándékkal a Mikulás. Ahol így van, ott gyerekként is nagy ajándékok jöttek? Ha nem, mi változott? Miért van erre szükség ma? Én, úgy emlékszem, mindig boldog voltam a narancsommal és a virgáccsal.

Legjobb válasz: Mi mindig egy csomó édességet kaptunk. Ilyen standard mikulás csomagot. Nagyon örültünk neki.

Mi mindig egy csomó édességet kaptunk. Ilyen standard mikulás csomagot. Nagyon örültünk neki.
Én olyan régen voltam kisgyerek, hogy akkor a narancs és banán luxus volt.Nagyon örültem, amikor megehettem egy egész narancsot. Adventi naptár, kicsi mikulás.zokni, vagy harisnya.Ezt kapják a nagyok. Kicsinek, egy 400ft-os zenélõs telefont cukorkával vettem, mellé adventi naptár, mikulás, dió, mogyoró alufóliába csomagolva.
Mi a megszokott mikulas csomagon kivul adventi naptarat, foglalkoztato konyvet es kreativ dolgokat kaptunk amik segitsegevel karacsonyi diszeket es ajandekokat keszithettunk a hugommal. Amikor kisebbek voltunk jatekokra is emlekszek. Mi nem szoktunk mikulasozni mert kulfoldon elunk es itt sajnos nem szokas, masreszt a ferjem szulinapjaval es a fiam nevnapjaval esik egybe. Amikor kisebb volt a fiam mikulasoztunk, de miota ovis lett ugy dontottem inkabb nem zavarom ossze ha a tobbi gyerektol ugyis azt hallana, hogy ilyen nincs.
Én a testvéremmel csokit és gyümölcsöket kaptam. Egyetlen alkalom volt, amikor egy videót kaptunk, de ezt inkább az egész család kapta. Nekem még nincs gyerekem, de biztos, hogy én is csokit és gyümölcsöt adok majd nekik, mert a mikulás szerintem nem arról szól, hogy minél drágább ajándékokat adjunk. Legfeljebb a csokin és a gyümölcsön kívül olyan dolgot adnék nekik, amik a mikuláshoz kapcsolódnak, pl. mikulás- rénszarvas figura és hasonlók.
A kérdező hozzászólása: Múltkor beszélgettem pár anyukával, akiknél ovis és iskolás gyerekek is vannak, és nagyon tanácstalanok voltak, hogy mi legyen, mert õk is kis csomagot szoktak adni, de a csoport- és osztálytársak minimum legót kapnak. A gyerekeik pedig minden évben csalódottak. De ezek szerint ez valami itteni jellegzetesség lehet.
Édességet, narancsot mogyoró valami apró játékot ilyesmit.Puzzlet veszek idén fiamnak egy kis csokival.
Adventi naptárat és mikulás csomagot kaptam gyerekként. Kislányom 3 éves múlt, neki csinálunk adventi naptárat, és idén pl. Mikulásra egy Kisvakondos nyomdát kap. Tavaly egy Mikulás sapit és egy kis plüss (200 ft-os) macit kapott.
Az enyémek sem kapnak nagy dolgot Mikulásra, csak csokit és gyümölcsöt, ahogy mi is annak idején. Pedig egyébként gyakran kapnak ezt-azt, pl. átlag minden hónapban egy mesekönyvet, de megbeszéltük, hogy a decemberi mesekönyvet nem a Mikulás fogja hozni, úgymond nem az õ dolga ez.
Kaptam: narancs, dió, virgács, ádventi naptár, szaloncukor, csoki télapó Amit agyerek kap: csoki mikulás (márkás), narancs vagy mandarin, egyéb csokik , a legdrágább max egy pár zokni vagy ilyesmi, kb. 1000Ft amit mikulási ajándékra költünk. Illetve sütök az nap süteményt.
Mi mindig mikuláscsomagot kaptunk, amiben volt mikulás, szaloncukor, kisebb figura, csokiszelet, franciadrazsé vagy dunakavics, mandarin és kindertojás. S mellé sokszor kaptunk a mikus 3 db-os kindertojást s persze virgácsot. Gyerkõceim 4 és 2 évesek. 2011-ben lánykám 2-3 csomagot kapott a családtól összesen.Tavaly Itthon 2-2 csomagot kaptak és a mamánál jött a mikulás és ott is kaptak csomagokat. Idén a nõvéremtõl a mikucsomagba vagy mellé kapnak pici ajándékot. A lányom LPS figurát a fiam kisautót. Én úgy gondoltam, hogy kapnak édességet, de csak minõségit, így kevesebbet kapnak, de az óccsójánosokból nem kérek többet. Iszonyat, még sütibe se jó :( És kapnak hozzá valami mikulással kapcsolatos plüsst vagy vmit, de nem nagy dolgot. Adventi naptárat tavaly együtt csináltuk és apró csokikat kaptak, de idén már mini ujjbábokat is rakok nekik bele és pici apró dolgokat, de nem legót és társait és fõleg nem a mostani trendi legós adventi naptárat. Legyen meg a varázsa a dolognak! :)

Menstruáció után 2 nappal lehet valaki terhes úgy, hogy a fiú most veszti el a szüzességét és bele is megy a csajba 2x? : S

valaki segitsen már : o

Legjobb válasz: Óóóóó gratuálok :) lány vagy fiú?:$ de azért csak nincs úgy kiérve a sperma vagy én ezt most nem tudom leírni mit akarok...:S, de gondolom érted mit szeretnék!

Kislány lesz:) 39 heteske.
A kérdező hozzászólása: Óóóóó gratuálok :) lány vagy fiú?:$ de azért csak nincs úgy kiérve a sperma vagy én ezt most nem tudom leírni mit akarok...:S, de gondolom érted mit szeretnék!
Fogalmam nincs, hogy mi köze lehet a terhességhez annak, hogy a fiú még szûz:) )D
Hát, necces. Számoljunk: Mensi 5 napos, 2 nappal késõbb voltatok együtt. Általában a petesejt középidõben érik, de ez csak kb. a nõk 10%-ánál van így. A hímivarsejtek extrém esetben 5-7 napig is élhetnek odabent, vagyis van esély a terhességre. Persze minimális, de van. És ha csak 100-ból egynél válik be, és az pont te leszel? Ha nem akarsz babát, akkor tessék védekezni, óriási butaság azt hinni, hogy szüzesség elvesztésekor/elsõ alkalommal/de kivette elõtte alkalommal nem lehet teherbe esni. Nem valószínû, hogy terhes vagy, de legközelebb ne kockáztass.
Egy kamasz fiú elsõ spontán magömlése is tele van érett spermiummal. A kérdésben említett srác pedig -már elnézést- de feltételezem, hogy rendszeresen maszturbál, tehát, mint olyan, semmi különbség egy szûz és egy gyakorlott férfi megtermékenyítõ képessége között. Ráadásul 2x is.... Nem tudom hány éves a lány, de ha még fiatal és esetleg rendezetlen is a ciklusa....pláne teherbe eshet.... Ha még belefér 72 órás tabi!!!!!!
A kérdező hozzászólása: de azért csak nincs úgy kiérve a sperma vagy én ezt most nem tudom leírni mit akarok...:S, de gondolom érted mit szeretnék! E elég éretlen gondolkodásra utal... Teljesen mindegy mennyi idõs a fiú, a sperma az sperma (ahogy néhány hozzászólással elõttem is olvashattad), akármennyi idõs is a srác, teherbe eshetsz tõle. Bár nem túl sok rá az esély, hogy menstruáció utáni 2.-dik napon ess teherbe, de megeshet.
Lehet...
A ciklusod hosszától függ. Egy 28 napos ciklusnál általában a 14. napon van peteérés. Ha ehhez képest a 7. napon voltatok együtt, akkor esélytelen a terhesség. Viszont nagyon ritkán elõfordulhat extra peteérés.
Nekem menszi utáni 1 napon sikerült teherbe esnem.Igaz a pasi nem volt szûz!de ez szerintem tök mindegy a sperma az sperma. Az esély megvan rá, hogy terhes vagy. Én a napokban fogok szülni.
A kérdező hozzászólása: hát ilyen 5 napig szokott tartani és menstruáció elmúlása után két nappal..
Ez rengeteg mindentõl függ! Mensi elmúlása után két nappal, vagy a mensi elsõ napjától számolva? Milyen hosszúak a ciklusaid? Annak nincs jelentõsége, hogy a fiú szûz volt.
Én is csak megerõsíteni tudom, amit elõttem is írtak! Ugyanúgy lehetsz terhes, mint egy rendszeres szexuális életet élõ férfitõl, sõt, feltételezem fiatal a srác, úgyhogy valószínûleg a spermái még sokkal mozgékonyabbak, ellenállóbbak, egészségesebbek! Ha nem szeretnél babát, akkor 72 órás tablettát mindenképpen vegyél be (nõgyógyász tudja felírni vagy tinédzserambulancia). A mestruáció elsõ napjától kell számolnod a ciklusod hosszát, az mindegy, hogy mikor múlik el a menzid. Ha 28 napos egy ciklusod (menstruáció 1. napjától a következõ menzi 1. napjáig 28 nap telik el), akkor a 14. napon lehet a tankönyv szerint peteérés, +/ 7-10 nap... (de még ez sem tuti, van, aki menzi 1. napján is teherbe tud esni...). Szóval ti pont a veszélyes idõben csináltátok... A spermák meg általában 48 óráig élnek odabent, de ez is lehet kevesebb és hosszabb idõ. Egyetlen biztos módszer a védekezés emiatt.

Most vesztem össze a barátommal! Hogyan kérjek bocsánatot?

most vesztünk össze msnen.. távkapcsiba élünk.. csak jövöhéten talizunk.. segitséget szeretnék kérni t?letek... vmi kis kedves szöveg esetleg.. vagy ilyen egymondatos vmi... :S aminek nem tud ellen állni.. és megbeszéljük.. mer vissza se ir.. de én mán itt bögök 20 éves létemre.. mint egy ovodás... heeelp légyszii!

Legjobb válasz: Hülye voltam, és sajnálom. Nagyon félek, hogy elveszítelek, mert iszonyatosan szeretlek! Vagy valami hasonlót. Jöjjön szívbõl... Remélem, kibékültök...

Hülye voltam, és sajnálom. Nagyon félek, hogy elveszítelek, mert iszonyatosan szeretlek! Vagy valami hasonlót. Jöjjön szívbõl... Remélem, kibékültök...
basszus, még ezt se tudod egyedül megcsinálni? igazán büszke lehet rád a barátod... ha itt kérsz tanácsot az úgysem szívbõl jövõ bocsánatkérés!
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszadónak köszönöm széépen , a második meg fogja be a száját.. tanácstalan vagyok.. és akkor mivan?.. hü*lye bar*m...
Elsõ vagyok. Nincs mit. Abban a második válaszolónak igaza van, hogy elõsorban neked kellene tudnod, hogy a párod mire reagálna a leginkább. Az enyém biztos egy olyan e-mailre, amiben a régi idõkre emlékezetném, és minden harmadik szavam a szeretlek lenne, de tuti frászt kapna, ha giccses netes képeslappal próbálkoznék. Szóval érted...
Ezer bocs meg egy anyamedve.
Hitler egyáltalán nem volt hülye. Az már más kérdés, mire használta az eszét. :)
Kinek a világ elvesztése, kinek a megnyerése... Egyáltalán nem volt hülye, hiszen tizen-akárhány éven keresztül a egy párt elsõ embere tudott maradni. A börtönbõl is.
8-as te vagy cigany vagy zsido vagy arab vagy :) ))
csak a mi világunk vesztét
És akkor te mit képzelsz magadról?:) Ki vagy te h itt úgy beszélsz más emberrel mint a kutyával?! Na az ilyen emberek okozzák a világ vesztét mint te!-.-"
Miért lett volna hülye? Azt senki nem állítja. Aki egy ilyen birodalmaz felépít az picit sem az. Csak magának a Sátánnak állítják be.
Szerintem inkább a tiédhez hasonló gondolatok okozzák majd a világ vesztét. Lehet lepontozni! :-)
cionista, bankár zsidok tehetnek mi9ndn roszrol.
szerintem az ilyen gondolatokért apád helyében bemennék és kidobnálak az utcára egy hónapra csak hogy tisztában legyél azon gondolat súlyával amit most megosztottál velünk te IDIÓTA KIS MAJOM MIT KÉPZELSZ TE MAGADRÓL JÉZUSOM
szerintem fel kéne akasztani a cigányokat mind!!
rohognek ha valamelyik vadmagyarrol kozuletek kiderulne hogy nemtom melyik fölmenõje cigány.. sose lehet tudni. 1millio cigany el ebben az orszagban. eleg nagy eselyed van hogy benned is van valami... nem veletlen hogy a kornyezo orszagok kozul a magyar es a roman nep kozt van a legtobb barna haju szemu ember..
Eddig is sokan tudták hogy nem volt hülye, csak nem vallották be.Ha reálisan nézed van benne valami hogy õk okozzák (nem azt állítom hogy csak õk mielõtt valaki kiforgatná a szavaimat).Amúgy érdekes módon nekem szüleim, nagyszüleim mind kék vagy zöld szemûek (dédszülõket nem tudom mert nem ismertem õket). Hajunk meg barna vagy szõkés barna....
van egy barom ismerosom sajnos aki egy eloskodo pioca cigany es ez a fereg az anyamat is leciganyozta aki nem is cigany .sajnos Hitler nem elegalapos munkat vegzett koztudott hogy ezekkel nem lehet egyutt elni kivetelek vannak persze !(bocs de mpbilrol irtam es nincs ekezet)

Most kezdődnek a táli ruhák leárazásai. Vesztek előre, már jövő szezonra téli holmit?

Tesco-ban voltunk, a kabátok 2-3000 Ft-ra le vannak árazva és nagyon gondolkozok, hogy vegyek-e egyet jöv? télre a kislányomnak. Szerintetek?

Legjobb válasz: Én szinte mindig így vásárolok. A mostani méretnél 2 számmal veszek nagyobbat, kabátból néha még eggyel nagyobbat, ha kicsinek találom. Eddig soha semmi probléma nem volt, pedig már 7 és 5 évesek.

Én egy évig nem tárolnám ruhában a pénzemet. Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy a 98-as méret jövõre jó lesz. Kisfiam eddig picike volt az átlaghoz képest, és most 2 hónap alatt átnõtt egy méretet. 86-osakat hordott, most 98-as kell mind a tesco, mind a cund a méretbõl. 2 éves. A lába is 2 cm-t nõtt 2 hónap alatt.
Én szinte mindig így vásárolok. A mostani méretnél 2 számmal veszek nagyobbat, kabátból néha még eggyel nagyobbat, ha kicsinek találom. Eddig soha semmi probléma nem volt, pedig már 7 és 5 évesek.
A kérdező hozzászólása: Én nem írtam 92-est, kissé elnézted.
Én is ilyenkor szoktam bevásárolni a következõ szezonra. Elõször is ki kell tapasztalni, hogy milyen ütemben nõ a gyermek, ennek megfelelõen lehet a méretet kiválasztani! Én már a jövõ téli ruhákat is megvásároltam a fiamnak, már csak bakancsot kell neki nézni! Így legalább ha hirtelen jön a hideg, nem kell vásárolni ruhát!
Én esetleg egy-két darabot szoktam venni ilyenkor, de sokat nem. Inkább szemmértékre, mert a kisfiam jóval kisebb méretezésû ruhákat is fel tud még venni két évesen, mint sok más ennyi idõs. Én pólókat láttam, azokból bátrabban merek venni, sõt vettem is, mert nyárig már nincs fél év vissza.
Nyári ruhák is vannak?
Köszi, hogy szóltál! Meddig tart a leárazás? Amúgy te tényleg nem 92-t, hanem 98-ast írtál. :) Akkor, ha a lányom most 80-as méretût hord akkor 92-t kell venni, bár a Tescoban nem úgy van, hogy pl. 12-18 hónapig?!
Én is szoktam elõre vásárolni, ha látok 1-1 jó darabot. Túl sok mindent nem spájzolok be, mert mindig kapunk egy csomót az unokatesóktól + ajándékba újakat is a rokonságtól.
Biztosan nem veszek. Ezen a télen nõtt 2 méretet a lányom. 92-rõl 104-re. 2 éves hamarosan. Nagyon bátran tippelsz, ha 92-es kabátot veszel neki. Szerintem az pont nyárra lesz jó neki. De mondjuk ezt Te biztosan jobban tudod nálam, hiszen a Te gyermeked, de a gyerekek növekedésére nem használnám a kiszámítható jelzõt, hol ilyen, hol meg más ütemben fejlõdnek, nõnek.
Utolsó vagyok, bocs, a lába csak 1cm-t nõtt.
HA tutira tudod hogy mekkora lesz jõvõ télen a lányzó akkor vegyél :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Meg is veszem neki, úgy döntöttem. Most 20 hónaposan 86-os méretet hord, 88 cm. Azt a méretet választom, ami a 2-3 éveseknek való, tehát 98-as. Már tavaly is így vettem neki kabátot, el is találtam a méretet. Akkor a C&A-ban volt kuponom és 7ezer helyett 3500-ért kaptam kabátot.
En vennek.Megneznem egy atlag gyerek ilyen idösen mekkora, aszerint valasztanam a meretet.Ha egy kicsit nagyobb az nem baj.
Én nem veszek, a kislányom legtöbbször nem a korához való ruhát hordja hanem egy kicsit kisebbet, és ez alapján nem tudom mekkorát fog egy év múlva nõni.
Elõször is köszönöm a tippet! Nyáron gyakran veszek téli holmit turiban is. Ha félévvel elötte veszel nem baba részére hanem kisgyereknek akkor most pl. 86-os õsszel télen kettõvel nagyobb méretet kellene venni. Egy éves kortól már nem nõnek olyan gyorsan inkább csak alá kell öltöztetni.
Én veszek, ha találok :) De tutira nagyobbat veszek. Pld. msot 94 cm, de 102 alatti méretet biztosan nem veszek meg :)
Elnéztem, bocs. 98-t se vennék.
Ezt senki nem fogja elõre megmondani neked. Javarészt anatómiai adottság.
Senki nem tudja megmondani. Majd kiderül...
ez mindenkinél más, így ezt senki nem tudja elõre megmondani N
izgulj fel rendesen, a barátod jó sokáig nyaljon, akkor csak az élvezetet fogod érezni..:D:d valakinek vérzik, valakinek nem, nem te döntöd el. 19/L
Nem akarlak megijeszteni, de nekem borzalmasan fájt és nagyon véreztem (még másnap is). Mindenképp legyél elég nedves, de nem csak ezen múlik. Természetesen a párod "adottságaitól" is függ, hogy mennyire fáj, gondolom nem kell mondanom, hogy milyen arányban függ a kettõ egymástól ;) És mielõtt felmerülne a kérdés, a párom tapasztalt volt, nagyon gyengéd és óvatos. Csodálatos volt az együttlétünk, a legkisebb rezdülésemre is reagált. Viszont tényleg majd kiszakadt az egész medencém úgy egy öt percig. De utána semmi, már csak pusztán az élvezet. Barátnõimnek tovább fájt, de nem ilyen mértékben. Egyikõjüknek nem is vérzett az elvesztése. A másikójuknak még utána is vérzett egyszer (a következõ alkalommal). Magyarán sok lehetõség van :) Van, akinek egyáltalán semmi ilyen nincs, se vérzés, se fájdalom. Múlik az ellazultságon (bár én még izgulni sem izgultam), a párod méretein és odafigyelésén, de fõleg azon, hogy "hogy vagy felépítve" :D Ne görcsölj, ha úgy érzed abban a pillanatban, hogy semmi kétséged nincs (én megfogadtam, hogy a legkisebb aggálynál abbahagyjuk, de nem volt), akkor biztos, hogy csodálatos lesz, mert csak a szép marad meg róla. De készülj fel, hogy nem mindig olyan, mint az amerikai filmekben :D

Hát igen. Össze vesztem a barátnőimmel. Most meg mi legyen?

Meg tudtam, hogy kibeszéltek és elmondtak mindenek. És miután elkezdtem őket kerülni még ők voltak besértődve. Lehet, hogy nyolc éve ismerem őket, de nem bízok meg bennük és nem is bíztam. De akitől meg tudtam 100%-ban megbízok, mert tudom, hogy soha nem hazudna. Mostanában elég sokat vagyok egyedül, de még jó, hogy az osztály mellettem áll. És beszélgetnek velem. Beszoktak sértődni, ha a fiúkkal vagyok és ezért én egy qrva lettem. Én csak nevetem rajta. De nagyon fájt belül és majd nem elsírtam magam haza felé, de velem volt egy másik barátom. Aki fiú és azt is megtudtam, hogy járok vele. A minap töri órán fájt a fejem ezért a tanárnő meg engedte, hogy aludjak. Erre mit csinálnak? Elkezdenek dobálni. Meg azon voltak kiakadva, hogy szinte én írtam meg a az új baráti társaságomnak megírtam a dogáját. Most komolyan én vagyok a rossz?

Legjobb válasz: hagyd õket a francba, a gykorisok véleménye meg ne érdekeljen

hagyd õket a francba, a gykorisok véleménye meg ne érdekeljen
magasról kaksizd le õket én is voltam ilyen helyzetben az összes barátom akikrõl azt hittem h örök és igaz barátok vagyunk jól megaláztak. Népszerû voltam és mindenki szeretett volna népszerû lenni, érdekbarátok voltak. A lényeg h ne gubóz be mert az nem jó. Ne légy debis se, nyiss a világra. egy dolgot nem értek azt pletyizték h jársz azzal a fiúval akivel hazamentél vagy tényleg jársz vele.
Ne használd többé a , , barátnõk" szót rájuk. Nem érdemlik meg. A másik tudom, hogy nehéz de próbáld meg magad kiegyensúlyozottnak és boldognak mutatni -> Hidd el ez eléggé ki tudja készíteni az ilyen kis p*csákat. És a legfontosabb, hogy NE FOGLALKOZZ VELÜK! Egyébként miért írod meg meg az új baráti társaságodnak a dogáját ? :(
A kérdező hozzászólása: Hát csak pár feladatot lediktáltam nekik, mert bukásra állnak matekból és nem szeretném, ha megbukkanok pont 8.-ban
A kérdező hozzászólása: Köki a válaszokat!!! És nyitott vagyok mindenre!! Még ki is békültem egy lánnyal a suliban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!