Találatok a következő kifejezésre: More Milk kapszula milyen (4 db)

A more milk kapszula milyen formában van? Összerágható?

Az a baj, hogy a nagy kapszulákat nem tudom lenyelni. Megvásárlás el?tt tudni szeretném, hogy is néz ki.

Legjobb válasz: Szia! Nekem mindig a torkomon akad! Mindenképpen folyadékkal nyeld le majd! Egyébként kék színû a flakon és a kapszula is kék és szerintem szép nagy.

Szia! Nekem mindig a torkomon akad! Mindenképpen folyadékkal nyeld le majd! Egyébként kék színû a flakon és a kapszula is kék és szerintem szép nagy.
szia, sima sztenderd kapszula (nem találtam neked sajna képet neten) de nem ajánlom összerágni, mert gyógynövénykék vannak benne, és sztem nem lehet túl finom. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál. Kb: milyen nagyságú?
Miért akarod összerágni? Kapszula. A nevében is benne van. LE KELL NYELNI!!
Normál méretû kapszula, mint mondjuk a szemicilin (tudod, ami fekete-rózsaszín).
A kérdező hozzászólása: Köszi, ha szemicilin méretû akkor az még lemegy.
A kérdező hozzászólása: 16.33-s válaszolónak üzenem , hogy akkor válaszoljon, ha figyelmesen elolvasta a kérdésemet. Nem vagyok hülye, tudom, hogy le kell nyelni!!! Csak nekem az nem mindegy, mekkora kapszulát kell lenyelnem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát akkor inkább a homeós bogyók. Én az elevitet is csak összerágva tudtam lenyelni. Nem tudom miért gyártanak ilyen hatalmas tablettákat.
Akár a hajadra is kenheted ezek a csodabogyók csak pszichésen hatnak. Te elhiszed hogy használ mert bebeszéled magadnak.

More Milk Plus kapszula milyen eredménnyel használ tejszaporításra?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ héten nem volt tejem.Aztán elkezdtem a tejserkentõ teákat inni,meg homeopátiás golyócskákat szopogatni,de nem volt szinte semmi eredménye.A védõnõm ajánlotta a More Milk kapszulát,de figyelmeztetett,hogy elég drága.A harmadik nap után beindult a tejem.Már rég elfogyott a kapszula,de még mindig sok a tejem.De fejem is rendszeresen,meg sok folyadékot iszom.

Nekem az elsõ héten nem volt tejem.Aztán elkezdtem a tejserkentõ teákat inni, meg homeopátiás golyócskákat szopogatni, de nem volt szinte semmi eredménye.A védõnõm ajánlotta a More Milk kapszulát, de figyelmeztetett, hogy elég drága.A harmadik nap után beindult a tejem.Már rég elfogyott a kapszula, de még mindig sok a tejem.De fejem is rendszeresen, meg sok folyadékot iszom.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. A teák szerintem sem igazán hatásosak. lehet kipróbálom.
Én is szedem a More Milket. Elkezdtem szedni 4x1-et, de úgy bedurrant tõle a cicm, hogy csökkentettem napi 1-2 szemre. Szerintem jó, csak nagyon drága. Én 7500 Ft-ért veszem :(
Én is kipróbáltam a More Milk-et, és nekem már 2 kapszulától rengeteg tejem lett, úgy éreztem magam, mint amikor a kórházban belövellt a tej. 4-5 szem után abbahagytam a szedését, mert a babának fájt tõle a hasa, és zöldes, híg lett a kakija. Állítólag kiválthat allergiás tüneteket, a benne levõ gyógynövények kivonatának magas koncentrációja miatt. De azóta is jó sok tejem van :) Szerintem is drága (6900 ft-ért vettem), de a hónapokig tartó tápszerezés összköltsége magasabb...
Hol lehet venni ezt a kapszulát? Nekem sem elég a tejem a babának!
Hol lehet ilyet venni? Én 3.5 hónapja szoptatok, de úgy érzem kezd apadni, segít visszahozni? Mekkora adag, 1 hónap? Eszem iszom eleget, szopi tea, homeo stb. Köszi

Milyen tejszaporító kapszulákat lehet kapni a More Milk-en kívül?

Legjobb válasz: A More milk marha drága. De a görögszénamag a fõ hatóanyaga, szóval ha azt veszel, az is elég jó teának. Kb 500 Ft egy dobozzal, szóval elmegy a More milk a búsba a 6000 Ft-jával.

A More milk marha drága. De a görögszénamag a fõ hatóanyaga, szóval ha azt veszel, az is elég jó teának. Kb 500 Ft egy dobozzal, szóval elmegy a More milk a búsba a 6000 Ft-jával.
Próbáltad már a homeopátiás szereket? Ricinus communis 15 ch azt hiszem ez volt a neve amit én próbálta. Úgy érzem hatott akkor.


Milyen a More Milk Plus tejserkentő kapszula?

Egyre kevesebb a tejem,de mindent megpróbálok,kipróbálok,csakhogy az én pici lányomnak minél tovább legyen tejcsi.Hatásos ez a kapszula?

Legjobb válasz: Nálam nagyon bevált én az elsõ 6 hétben szedtem, ( 4x2)azóta is boldogan szoptatok a fiam 6 hónapos.

Nálam nagyon bevált én az elsõ 6 hétben szedtem, ( 4x2)azóta is boldogan szoptatok a fiam 6 hónapos.
Szia! Nekem ugyan nem vált be, de mindenképp próbáld ki, mert sokan nagyon elégedettek vele. Nekem a homeós bogyók segítettek inkább (urtica urens 5 ch, ricinus communis 5 ch 2-3x5 golyó).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!