Találatok a következő kifejezésre: More Milk kapszula (52 db)

More Milk kapszula mellé lehet inni tejserkentő teát?

Mindent megpróbáltam már a tejszaporítás érdekében, most éppen a More Milknél tartok. Növelte is a tej mennyiségét, de még mindig tápszerrel kell pótolnom, amit nagyon szeretnék elhagyni. Természetesen s?r?n fejek és szoptatok, és azt szeretném tudni, hogy mindezek mellé ihatok-e még tejszaporító teát?

Legjobb válasz: Igen, lehet. (Bár van olyan baba, aki hasájós tõle.) Napi 3 csészével én is ittam mellé, nálunk semmi gond nem volt! (Nekem csak napi 8 kapszula more milk növelte megfelelõen a tejemet, nem tudtam abbahagyni a szedését, mert akkor rögtön apadni kezdett /úgy is, hogy napi ötször fejtem/! + Még napi 1 doboz alkoholmentes sört is ittam, így lett elegendõ tejem, napi 2 decit le is tudtam már fagyasztani, elõtte csupán néhány csepp tejem volt, fokozatosan tudtam csak elhagyni a tápszerpótlást.)

Igen, lehet. (Bár van olyan baba, aki hasájós tõle.) Napi 3 csészével én is ittam mellé, nálunk semmi gond nem volt! (Nekem csak napi 8 kapszula more milk növelte megfelelõen a tejemet, nem tudtam abbahagyni a szedését, mert akkor rögtön apadni kezdett /úgy is, hogy napi ötször fejtem/! + Még napi 1 doboz alkoholmentes sört is ittam, így lett elegendõ tejem, napi 2 decit le is tudtam már fagyasztani, elõtte csupán néhány csepp tejem volt, fokozatosan tudtam csak elhagyni a tápszerpótlást.)

Szülés után el lehet kezdeni rögtön ( vagyis még a 3 napos kórházi tartózkodás alatt) a More Milk kapszula szedését?

Legjobb válasz: Lehet, de szerintem fölösleges kidobni rá a pénzt. A tejet nem a különféle csodaszerek indítják be, hanem a szülés alatt, a lepény leválása után felszabaduló hormonok. A tejtermelést meg a baba serkenti azzal, ha melletted van és sûrûn megszoptatod, annyiszor, ahányszor õ kéri. Ezek a szerek inkább akkor használandók, ha gond van, nem indul be a tej vagy a baba nagyon gyenge és nem szopik elég intenzíven. Tudom, elcsépelt szöveg, de nézz körül. a fejlõdõ világban nincs többezres More milk, mégis a babák nagy része számára van anyatej. Vajon miért? Mert az anyukák bíznak magukban és nem a bogyókra támaszkodnak, hanem a saját szervezetükre. Én 4 gyereket szültem. amikor a nagyok születtek, még hallani se lehetett se teáról, se homeopátiás szerekrõl, se More milkrõl..mégis mind kb. 2-2 évig szopott és eladni is tudtam a lefejt tejbõl.

Lehet, de szerintem fölösleges kidobni rá a pénzt. A tejet nem a különféle csodaszerek indítják be, hanem a szülés alatt, a lepény leválása után felszabaduló hormonok. A tejtermelést meg a baba serkenti azzal, ha melletted van és sûrûn megszoptatod, annyiszor, ahányszor õ kéri. Ezek a szerek inkább akkor használandók, ha gond van, nem indul be a tej vagy a baba nagyon gyenge és nem szopik elég intenzíven. Tudom, elcsépelt szöveg, de nézz körül. a fejlõdõ világban nincs többezres More milk, mégis a babák nagy része számára van anyatej. Vajon miért? Mert az anyukák bíznak magukban és nem a bogyókra támaszkodnak, hanem a saját szervezetükre. Én 4 gyereket szültem. amikor a nagyok születtek, még hallani se lehetett se teáról, se homeopátiás szerekrõl, se More milkrõl..mégis mind kb. 2-2 évig szopott és eladni is tudtam a lefejt tejbõl.
A szülés után legalább 3 napot várj vele, mielõtt bármilyen tejserkentõt beszedsz!! Ennyi idõ is kellhet, hogy a tested ráálljon a tejtermelésre! Ha késõbb úgy érzed, hogy kevés, akkor megpróbálhatod. De inkább a sûrû szoptatás, sok folyadék és hasonlók: :)
Várj vele szülés után szerintem is néhány napot mert a tejbelövelést meg kell várnod. Amikor pedig bekövetkezik akkor meg minden alkalommal tedd cicire a kicsit, amikor csak fennt van, ez az elsõ lépés a sikeres szopi felé az igény szerinti szoptatás. Én is szedtem több kevesebb szünettel 4 hónapig, felváltva a homeos bogyókkal, nekem nagyon sokat segített, nagyon nehezen indult nálunk a szopi, de nagyon kitartóak voltunk. A fiam egy éves koráig szinte csak szopott, most 21 hós 2-3 x még kéri.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 14 hónapja szültem az elsõ gyerekem. 8 hónapig szoptattam, majd terhes lettem és már nem kellett neki a cici. Szóval nem ismeretlen a téma :o) Nagyon nehezen, késõn indult be a tej. Tápszerrel engedtek csak haza, amit persze nem adtam oda neki. Hetekig küzdöttünk mire normális mennyiséget tudott szopizni és elkezdett hízni.Igény szerint szoptattam. Rendszeresen fejtem, éjszaka is. Pár hónap után találtam rá a More Milkre, ami nekem nagyon bejött. Végre lett sok tejem! Ezért gondoltam, hogy megelõzném a problémát. De igazatok van, a tejbelövelést mindenképpen megvárom.

Mennyire vált be a More Milk kapszula? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nekem bevált. Elsõ babámat 3 hónapig szoptattam pótlással, akkor nem próbáltam ki, mert drágállottam. A másodikkal is úgy jöttem haza, hogy nem nagyon volt tejem. A kórházban cerukal tablettát kaptam, itthon a more-milket szedtem, és 18 hónapja szoptatok.

Nekem bevált. Elsõ babámat 3 hónapig szoptattam pótlással, akkor nem próbáltam ki, mert drágállottam. A másodikkal is úgy jöttem haza, hogy nem nagyon volt tejem. A kórházban cerukal tablettát kaptam, itthon a more-milket szedtem, és 18 hónapja szoptatok.
Nekem is bevált, de csak maximális adagban (napi 8 kapszula, pedig sovány vagyok) és nem tudtam elhagyni a szedését, plusz napi ötször fejtem; csak így volt elég tejem. Így elég drága, de megéri!
én is a mxot szedtem, valamennyit segített. kb. +20%
nekem csak pénzkidobás volt, egyáltalán nem használt sajnos


A babám nagyon gyengén szopizik és tejem sincs túl sok. Ennek ellenére meg szeretném próbálni a More Milk kapszulát. Beválhat nálam?

Legjobb válasz: szia! nekem jót tett, de nagyon fontos, hogy mindig fejj is szopi után! csak akkor fog több tej termelõdni, ha rendesen ki van ûrítve a cici! sok sikert! ja! és ne használd a more milket más tejserkentõ dolgokkal együtt, mert ellenkezõ hatást érhetsz el!

szia! nekem jót tett, de nagyon fontos, hogy mindig fejj is szopi után! csak akkor fog több tej termelõdni, ha rendesen ki van ûrítve a cici! sok sikert! ja! és ne használd a more milket más tejserkentõ dolgokkal együtt, mert ellenkezõ hatást érhetsz el!
Nem tudom mennyi idõs a babád, de a szopizás terén is fejlõdek. Lehet hogy most egy órát szopizik mire megeszi amit kíván, pár hét múlva meg végez majd 5-10perc alatt. Szerintem elõször próbálkozz a sima tejserkentõ teával és a baba minél többszöri cicire tevésével.Ha kell akkor 2óránként. Sokan nem tudják, de a szervezet "hozzászokik" az ilyen tuning anyagokhoz és ha nem szedi akkor jön a baj... Ha a babádra bízod a dolgot, hidd el úgy is sikerül.Bízz benne!!! Igyál sok folyadékot, egyél rendesen és változatosan és persze pihenj amennyit lehet. Ha mégis úgy döntesz hogy veszel kapszulát, halgass az elsõ íróra és egyszerre csak egy fajtát használj, megfelelõ ideig mert különben az ellenkezõ hatást éred el.

Meddig kell szedni a More Milk kapszulát, hogy eredmény is legyen? (több tejci) Tegnap kezdtem el szedni a kapszulát, mert sajna nincs annyi tejem, amennyit a fiam megenne.

Meddig kell szedni, hogy a több tej megmaradjon?

Legjobb válasz: Lemaradt még: ha iszom tejszaporító teát (mecsek) az befolyásolja a kapszula hatását?

A kérdező hozzászólása: Lemaradt még: ha iszom tejszaporító teát (mecsek) az befolyásolja a kapszula hatását?
A kérdező hozzászólása: Hát ezt szomorúan hallom :( Azt hittem a kapszula "csodaszer" :)
Ugyanez a helyzet nálam is. Én 3 napja szedem és mellé a Lactoherb teát ittam, majd ez felváltottam Urtica Urens homeos bogyóval. A válaszok engem is érdkelnek, mert nálam ezidáig nem változott semmi. :(
A kérdező hozzászólása: Miért váltottál át homeos bogyóra?
én 2x próbáltam ki a More Milket. elõször nem igazán hatott. Szerintem mert 3x1 kapszulát vettem be belõle és csak utána nem ittam folyadékot. Mikor másodszor szedtem akkor 3x2 vettem be és elõtte sem utána sem ittam semmit.Pedig 70 kg-os vagyok, szóval elõírás szerint elég lenne a 3x1 . ekkor 2 nap után hatott.
Nekem sehogy sem használt, pedig bekapkodtam a 60 db-ost, és tejszaporítót teát nem szabad vele párhuzamosan inni.
A hatása 12-48órán belül jelentkezik, utána fokozatosan csökkenteni kell az adagot, míg végül el lehet hagyni. Tudni kell hogy minden tejserkentõ akkor hatásos ha a baba kiüríti a mellet. Különben teljesen mindegy hogy mit szed az anyuka. Ha marad a melleben tej, akkor a szervezet automatikusan kevesebbet termel. A legjobb megoldás: gyakrabban ellre tenni a babát, hogy minden alkalommal kiürítse a mellet, akár mindkettõt, így jelezve az igényt a szervezetnek az utántermelésre.
Nekem kb. 2 nap alatt hatott, napi 4szer 1et szedtem. A mennyiséget folyamatosan csökkentettem, a tej mennyisége maradt. A mai napig rendesen fáj, ahogy belelövell a tejcsi, pedig már jó ideje nem szedem. Nekem nagyon bejött, de persze nem vagyunk egyformák.

Lehetséges az, hogy a More Milk kapszula megváltoztatja a tej ízét?

Legjobb válasz: Én szedem a kapszulát és nem vettem észre hogy már lenne ugyan úgy esznek az ikreim!

Én szedem a kapszulát és nem vettem észre hogy már lenne ugyan úgy esznek az ikreim!

A more milk kapszula milyen formában van? Összerágható?

Az a baj, hogy a nagy kapszulákat nem tudom lenyelni. Megvásárlás el?tt tudni szeretném, hogy is néz ki.

Legjobb válasz: Szia! Nekem mindig a torkomon akad! Mindenképpen folyadékkal nyeld le majd! Egyébként kék színû a flakon és a kapszula is kék és szerintem szép nagy.

Szia! Nekem mindig a torkomon akad! Mindenképpen folyadékkal nyeld le majd! Egyébként kék színû a flakon és a kapszula is kék és szerintem szép nagy.
szia, sima sztenderd kapszula (nem találtam neked sajna képet neten) de nem ajánlom összerágni, mert gyógynövénykék vannak benne, és sztem nem lehet túl finom. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál. Kb: milyen nagyságú?
Miért akarod összerágni? Kapszula. A nevében is benne van. LE KELL NYELNI!!
Normál méretû kapszula, mint mondjuk a szemicilin (tudod, ami fekete-rózsaszín).
A kérdező hozzászólása: Köszi, ha szemicilin méretû akkor az még lemegy.
A kérdező hozzászólása: 16.33-s válaszolónak üzenem , hogy akkor válaszoljon, ha figyelmesen elolvasta a kérdésemet. Nem vagyok hülye, tudom, hogy le kell nyelni!!! Csak nekem az nem mindegy, mekkora kapszulát kell lenyelnem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát akkor inkább a homeós bogyók. Én az elevitet is csak összerágva tudtam lenyelni. Nem tudom miért gyártanak ilyen hatalmas tablettákat.
Akár a hajadra is kenheted ezek a csodabogyók csak pszichésen hatnak. Te elhiszed hogy használ mert bebeszéled magadnak.

A More Milk kapszula mennyi idő után kezd hatni?

Nem vált be az ultika urea ezért vettem more milk kapszulát. Már nem szopcsizik a kis fiam, csak fejem és úgy adom neki, így is lesz hatása a kapszulának, hogy csak fejem a tejcsit? Már alig van tejcsi, de még csak 3 hónapos a babóca szeretném még anyatejjel táplálni, remélem hatásos lesz a kapszula. Kinek milyen tapasztalata van a More milk kapszulával?

Legjobb válasz: Nekem bevált a kapszula,szerintem érdemes kipróbálni.Az urticától fájt a babám pocija,erért váltottam.Elvileg 12-24 óra múlva már hat.Én mondjuk más dózisban szedem,és így még több a tejcsi.Elõírt adagom napi 4szer 1 (80 kg.alatt) én 76 vagyok,de én 3szor 2 szedek.Én is fejek sokszor, mert lusti kislányom nem szívja ki.Tudom javasolni neked is a fejést, ezzel is növelhetõ a tej mennyisége.Sok sikert!

Nekem bevált a kapszula, szerintem érdemes kipróbálni.Az urticától fájt a babám pocija, erért váltottam.Elvileg 12-24 óra múlva már hat.Én mondjuk más dózisban szedem, és így még több a tejcsi.Elõírt adagom napi 4szer 1 (80 kg.alatt) én 76 vagyok, de én 3szor 2 szedek.Én is fejek sokszor, mert lusti kislányom nem szívja ki.Tudom javasolni neked is a fejést, ezzel is növelhetõ a tej mennyisége.Sok sikert!

Megmaradt Motherlove More milk kapszuláidat eladnád?

Legjobb válasz: off: vaterán teszveszen sokan adnak el.

off: vaterán teszveszen sokan adnak el.
Én eladtam :) Állati drága és a nyakamon maradt volna (60 darabosból 8-10 szem hiányzott), legalább az ár fele visszajött, másvalaki meg hozzájutott féláron!

A More Milk kapszula szedése befolyásolhatja azt, hogy a babámnak ritkábban van széklete? 2, 5 hónapos.

Legjobb válasz: Szia, én is szedtem kb.3 hetes korától szerintem nem befolyásolja a székletét, de egyébként úgy 3 hónapos kor körül megváltozik a babák emésztése, jobban és többet hasznosítanak az anyatejbõl és ezért ritkábban kakilnak! Üdv: 8 hónapos baba anyukája

Szia, én is szedtem kb.3 hetes korától szerintem nem befolyásolja a székletét, de egyébként úgy 3 hónapos kor körül megváltozik a babák emésztése, jobban és többet hasznosítanak az anyatejbõl és ezért ritkábban kakilnak! Üdv: 8 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!