Találatok a következő kifejezésre: Mondjam el baratomnak h (17 db)

Hogy mondjam el barátomnak, h megjött és elkezdhetem a fogamzásgátló szedését? Mert eddig féltünk, h nem e vagyok terhes mert megvolt rá az esély

Legjobb válasz: Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".

Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".
Dugni nem féltél? Ilyenkor meg igen?! Komoly..
A kérdező hozzászólása: kicsit másra gondoltam:D azért köszi:D
Oltás vagy elsõ :) Röhögtem. Zöldkéz!
jajj elsõ jót röhögtem :D:D hát ez nagyon jó XD
Ne haragudj már, de ennek most nem örülnöd kellene??????
De, ha eddig féltetek, hogy esetleg terhes vagy, akkor nem hatalmas vigyorral az arcodon kellene vele közölnöd, hogy nincs baba és mától elkzeded szedni a tabit, hogy többé ilyen kétség ne legyen! Ezt az örömhírt jóval könnyebb közölni, mint egy nemkívánt terhességet!
A kérdező hozzászólása: dee nagyon is örülök neki!! most õ dolgozni van sajna
Azért durva, hogy az emerek manapság mennyire nem tudnak smemit elintézni önállóan. Már mindenhez segítség kell? Egyszeráen hívd fel, vagy várd meg, míg hazaér, és mondd el neki, hogy , egjött. Nem tudom mit kell ezen izélni.

Az egyik legjobb barátom úgy érzem máshogy néz rám! Csókoloztunk is, s sajnos én sem ellemkeztem. S most hogy mondjam el neki h nem akarok tőle többet?

Nem szeretném,ha az eddigi kapcsolatunk róvására menne,hiszen együtt jártunk mindenhova...suliba,szórakozni!!!S most úgy érzem elszúrtam,de nem szeretném megbántani!!Vajon lehetünk még olyan jó barátok minrt eddig???

Legjobb válasz: Figy én fiú vok és ha szereted õt akko menny bele én nem értem a lányokat szentem ha jó barátok vagytok akkor mért ne lehetne párkapcsolat? attól félsz h elveszíted? Még ha nem alakulna jól a párkapcsolat akkor is ki lehetne hozni a barátságot. Meg ezek után ha még meg is bántod nem hiszem h lesztek ujra olyan jó barátok Sajnos lehet h én is ilyen helyzetben vok de még nem 100%

Figy én fiú vok és ha szereted õt akko menny bele én nem értem a lányokat szentem ha jó barátok vagytok akkor mért ne lehetne párkapcsolat? attól félsz h elveszíted? Még ha nem alakulna jól a párkapcsolat akkor is ki lehetne hozni a barátságot. Meg ezek után ha még meg is bántod nem hiszem h lesztek ujra olyan jó barátok Sajnos lehet h én is ilyen helyzetben vok de még nem 100%
Én voltam már ugyanilyen szituban. Próbáltam elhessegetni a dolgot, de a fiú csak nem adta fel, csak épp lassított a dolgon. Én letisztáztam az érzelmeiemt, kb fél év alatt, aztán elkezdtünk járni... Ez volt 8 éve, most 1 éve már a felesége vagyok. Hiszek abban, hogy az igazi szerelmek az igazi barátságokból fejlõdnek ki. Esetleg próbáld meg! Persze kell bátorság, mert kockázatos, de ha tényleg a legjobb barátod, akkor melletted fog maradni, bárhogy is sül el a dolog.
Ez hülyeség hogy a "barátság tönkremegy" stb.. Ha tetszik meg minden, akkor szerintem érdemes belevágni, mert õt már ismered barátok vagytok, ugyhogy tutire nem cseszne át.
Egy jó baráttal én is összejöttem még régebben és nagyon jól mûködött a kapcsolat, csak hát még fiatalok voltunk és vége lett, de azóta is jó barátok vagyunk. A mostani barátom a legjobb barátom volt ezelõtt és most irigylésreméltó párost alkotunk. Ne félj a változástól, hidd el hogyha elég jó barátok vagytok akkor ez mindig így marad (ha valamikor mégis szakításra kerülne a sor utánna is).
szerintem a kerdezonek az a problemaja, hogy szereti a baratjat, de nem ugy, hogy szeretne vele egy par lenni.Szexualisan vonzodsz hozza? ha nem, akkor semmifelekeppen ne menj bele ebbe a kapcsolatba.A baratsag remelem nem serul.Bar a masik fel kicsit meglesz bantodva, de szerintem o sem szeretne ezt a baratsagot elvesziteni.
ha igaz baratod, akor megerti.Mond el neki, hogy ez a kapcsolat, ez a baratsag nagyon fontos szamodra es ugy erzed, ha tobb lenne ennel, akkor elveszitened.mond meg neki, hogy zexualisan nem kivanod es anelkul egy oparkapcsolat nem mukodik.mint embert nagyon szereted , de ennyi.ha fontos vagy neki megerti.
A kérdező hozzászólása: Igen úgy értettem, hogy nem akarok vele kapcsolatot...de finoman hogy mondhatnám meg neki hogy sajnálom ami történt, nem bántam meg de többet nem akarok!!! Így gondoltam a kérdést....köszi a válaszokat
Látom, már régi a kérdés, de kíváncsi vagyok, mi lett a dologból. Sajnos most velem is hasonló van, pár napja nem tudok aludni, olyan ideges vagyok emiatt :(

Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?

O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani

Legjobb válasz: Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.

Inkább szakíts a barátoddal.Õ szeret téged, te meg nem tudod, hogy mit érzel iránta, gondold el, hogy esne az neki, ha megtudná, hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már, a legjobb, ha inkább elengeded õt.
Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg õt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel. Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.
Valószínûleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
Egyszerûen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
Talän nem volt jo az ägyba az uj pasiHogy lefeküdtèl az exxelSzerintem egy nèl tarts ki amejik dug tègedMert minda ketten meg fognak szopatni ès elmegy a hired a faluba ès nem kellesz majd senkinekJa de kiällhatsz a sarokra majdès ott nem kell aggodnod hogy kivel mièrtHüje kurva
A kérdező hozzászólása: en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
A kérdező hozzászólása: hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
Ahogy elnézem, nincs valami szoros érzelmi kötelék a barátod ill. közötted, és ennek így semmi értelme. Hogy elmondod-e neki a történteket vagy sem, azt majd meglátod, de szerintem nem érdemes ezt a kapcsolatot így tovább folytatni. Egyébként meg az õszinteség amennyi fájdalmat okoz, annyi tiszteletet fejez ki a másik iránt....
Szakíts a barátoddal!!!!Ne hülyítsd tovább szegényt... nincs semmi értelme és nem is lesz.Ha mégis folytatjáok akkor meg a lelkiismereted nem fog békénhagyni... SZAKÍTS ÉS NE OKOZZ TÖBB FÁJADLAMAT!!!!! És tanulj az esetbõl...
Még mindig nem tudod használni az igeközõket, cssk az a baj, hogy így duplán zavaros a dolog!
igekötõket*

Hogy mondjam el a barátnõmnek, h túl szõrös ott lent és, h borotválja vagy vágja kisebbre legalább mert amikor nyalom zavar?

Legjobb válasz: Egyszerûen mondd el, hogy zavar és õ is jobban fogja élvezni, ha nagyobb hévvel nyalod.

Egyszerûen mondd el, hogy zavar és õ is jobban fogja élvezni, ha nagyobb hévvel nyalod.
10 egyszerû szó: Nem azért hajolok a lábaid közé, hogy a fogam selymezzem.
Szerintem...nõ vagyok, és nekem így nem esne rosszul: Nyalod, olyan szerelmetesen, majd hirtelen felemelkedsz, hogy "kipróbáljuk legközelebbre, hogy milyen lenne ha leborotválnád? Biztos még szexibb lennél..kíváncsi vagyok" És miután kifejtette véleményét, visszakérdezel, hogy neki van-e valamilyen kívánsága irányodban. Így egyenlõ lesz a dolog, és úgy érezheti, hogy "csapatépítés" van folyamatban. Hajráf!
3as valaszolo ujra..no vagyok 20eves
Szavakkal a legegyszerûbb. Mintha beszélgetnétek, tegyél úgy.
Mutasd meg neki ezt az oldalt, mintegy véletlenül. Hátha kapcsol és megkérdezi, hogy téged zavar-e.
Keverj szõrtelenítõt a tusfürdõjébe!
Szar ügy. Legalább fotót tennél fel.
Amikor rámész a szerre: "Drágám/Picinyem/Bogaram/Édesem (a nem kívánt rész törlendõ), lakik itt valami madár, és annak a fészke van itt?"
Borotválkozz Csubakka.
Szõrös a pinád!
Elég szomorú, hogy ennyire mély a kapcsolatotok, hogy egy ilyen dolgot nem tudtok megbeszélni...
Jelezd diszkréten.Amikor nyalsz, sûrûn köpködj, csináld úgy mintha szõrt húzogatnal ki a fogaid közül, intim borotva a fürdõben, stb.
#3 te fiú vagy? xdd
hat legeloszor is elbeszelgethetsz vele de ne ugy egybol mond meg neki hanem kerdezd meg tole hogy vagta e meg az eletbe es kerdezd meg tole hogy nem szeretne levagni , mert jobban tudnad nyalni ..es ugy mond meg harag nelkul...nekem is pl nagyobb volt de mar 4 eve epillalom es ugy meg szoktam hogyneha neha hagyom nagyobra max 2 hetig el ... irhatsz privibe is
Drága szívem, kicsit lejeb vághatnád ott a szõrt mert zavar mikor neked csinálok jót! Köszi
Ez nagyon jó:)
hány éves vagy? 15 éves kortól nem kell szülõ a fogamzásgátló kérvényezéséhez...
Azért jó ha tud róla az anyukája, szerintem teljesen ok, hogy meg akarja beszélni. Mi sem beszéltünk ilyenrõl anyával.Aztán felhoztam neki, hogy fogamzásgátlót akarok szedni.Ennyi volt. Gondolom ha van barátod akkor sejtheti a dolgokat. Nem kell körülírni, hogy mért akartok gyógyszerre váltani meg ilyenek.:)
Gondolom azt már tudja/sejti, hogy élsz nemi életet. Akkor simán felhozod egy beszélgetés alkalmával, hogy szeretnél ezentúl tablettával védekezni, pl. mert biztonságosabbnak tartod, mint a gumit, de szerintem nem is kell indok, természetes ha egy lány fogamzásgátlót szed, és ezt anyukád is tudja... Ha viszont azért okoz ez neked nehézséget, mert anyukád nem tudja még, hogy szeretkezni szoktál, abból sem kell nagy ügyet csinálni, 6 hónap járás után ez simán normális, feltéve ha nem vagy nagyon fiatal.

Hogyan mondjam el a barátomnak, h soha nem volt még orgazmusom?

A barátom le akar velem feküdni, én is szeretnék de félek. A szüzességemet 18 évesen vesztettem el, a srác akivel lefeküdtem nem izgatott fel szinte nem csinált semmit amit?l el tudtam volna lazulni, csak megdugott. Azóta nem szexeltem. Most 21 éves vagyok és a barátommal nagyon más, szinte minden simogatására beleremegek. De úgy érzem h el kellene mondanom h mi történt velem, de nem merem.

Legjobb válasz: Mély levegõ és mondd el neki. Ennek nincs könnyebb módja. Üljetek le, nagy bögre kakaó a kézbe :) és hajrá. Fontos, hogy kiadd magadból ezt a terhet.

Mély levegõ és mondd el neki. Ennek nincs könnyebb módja. Üljetek le, nagy bögre kakaó a kézbe :) és hajrá. Fontos, hogy kiadd magadból ezt a terhet.
Mondd azt, hogy az elsõ nagyon rossz élmény volt, és õ az ( a párod ), aki ezt a rossz emléket kitörölheti belõled... és mondd el, mit szeretnél, ... Hidd el, hogy ez hízelegni fog a férfiui hiuságának:) ( magamból kiindúlva...)
Szerintem téged most lepontozlak. :P
21 éves vagy és még nem elégítetted ki magadat? Akkor mégis hogyan várod el egy másik embertõl, ha még saját magadnak sem tudod? Mondd el neki, hogy tudod hogy más már 12 éves kora óta önkielégít, és te 9 évvel le vagy maradva a szexuális személyiségfejlõdés útján. 18 évesen is vártad a csodát, de mivel nem elégültél ki ezért a pasit hibáztatod a mai napig és úgy ferdíted a dolgokat, hogy csak megdugott. Ettõl is jobban érzed magad, mert áthárítod az akkori srácra a teljes felelõsséget. "Te is csak dugjál meg, ne veszõdj azzal, hogy nekem is jó legyen, mert totál felesleges! Én sem tudom hogy mi a jó nekem" Ezt mondd.
20:33 neked mi bajod? attól h nem nyúlt magához még ember. vagy neked apuci megmutatta 12 évesen és azért vagy kiakadva?! utolsó, támogatom, dettó!
Nem merem.... Ennek semmi értelme! Semmi hátrányod nem lehet belõle ha elmondod. Igazán nem viselkedsz intelligensen!
Azért ne ess kétségbe, ha most sem lesz! Sokszor kell egy kis idõ, amíg összecsiszolódik 2 ember. A lényeg, hogy bármi gond van, azt beszéljétek meg, ne fossál! Az egyrészt a bizalom hiányának a jele, ami eleve rossz alap egy kapcsolatban, másrészt ha ráparázol valamire, akkor saját magad fogod gátolni, hogy orgazmusod legyen. A cél, hogy ne az orgazmus legyen a cél, hanem csak hagyd, hogy megtörténjen, ha jön.
minek kéne elmondani? szerinted akarja hallani mi volt az exel? remélhetõleg most lesz orgazmusod ;) ha mégsem, ne hazudd, hogy volt! lesz, amint összeszoktok :)
Mondd el, biztos mindent megtesz, hogy vele jó legyen, és örül, hogy vele éled át elöször.
Szerintem meg hülyék vagytok mert attól, hogy szex közben még nem volt orgazmusa(hüvelyi) attól még csiklózhatta magát otthon amitõl lesz orgazmusa csak nem hüvelyi hanem klitoralis -.-

Hogy mondjam el a szüleimnek, h van barátom?

Anyu az jól fogadta,megértette..örül,de apának elmondani,érdekes lesz.Nagyon félt,és nem tudom hogyan nyugtassam meg,h jó a srác,és vigyáz rám. Attól tart,h rögtön lefekszem vele..,vagy h kihasznál.Anyának pénteken mutatom be,apának jöv?héten akarom,de valahogy el kéne mondanom neki,nagyon régimódi,bár csak 38. Én 16/L

Legjobb válasz: Mindenképpen mutasd be nekik a srácot...És ne filózz ennyit ezen!:) Vedd lazán, majd ha megtörtént a tali és apukádnak kételyei vannak, akkor aggódhatsz, de elõtte nincs min.

Mindenképpen mutasd be nekik a srácot...És ne filózz ennyit ezen!:) Vedd lazán, majd ha megtörtént a tali és apukádnak kételyei vannak, akkor aggódhatsz, de elõtte nincs min.
apa, anya! gratulálok! nagyszülõk lesztek!
Szerintem bízd anyukádra, mondja el õ :) )
Gondolom, apád sem hiszi azt, hogy még mindig kislány vagy. Elõbb-utóbb mindenképp lesz valakid, függetlenül az õ akaratától. És lám, tényleg van barátod. Nem kell hazudozni, meg linkelni, egyszerûen mutasd be neki és kész. Mit tehet? Semmit.

Hogy mondjam el a barátnõmnek h még szûz vagyok?

el mondjam egyáltalán? ha nem mondom el, mindenképpen kiderül?

Legjobb válasz: "Szûz vagyok"

"Szûz vagyok"
Az is jó, amit az elsõ írt, de másik lehetõség: "Még szûz vagyok."
vagy mivel fiú vagy akkor lehet hogy úgy jobban tetszene neked hogy kiemelve a "MÉG" és úgy mondod hogy: MÉG .. szûz vagyok :) aztán rákacsintasz és már tudni fogja mi a teendõ :D
mond!!!!
béjbi én még nem töcsköltem. ha engeded te leszel az elsõ.
Édesisten. A te csajodról van szó, te ismered. Ha attól félsz, hogy megváltozna a véleménye ettõl, akkor ne mondd el, és kész. De ne mi döntsük már el helyetted, hogy te milyen információkat közölsz a csajoddal.
A kérdező hozzászólása: attól félek h másként fog ezután tekinteni rám
Mondd el!
A kérdező hozzászólása: akkor elmondjam vagy ne mondjam el?
Hát ha legalább 30 éves vagy, akkor ne mondd el inkább... az alatt meg nem gáz, szóval elmondhatod
ne mond el! nem, nem derül ki ha nem mondod el.
A kérdező hozzászólása: esetleg a másik ket kerdesre is tudnátok valaszolni?
Nem muszáj elmondanod, ha nem akarod. Szégyellni nem kell, nincs ezzel semmi gáz, de ha úgy döntesz, nem mondod el neki, az is csakis a te dolgod. A szûz fiúkkal az szokott lenni, hogy hamar elsülnek, általában persze, de ebbõl még nem biztos, hogy egybõl arra fog gondolni, hogy szûz voltál.
Ez tényleg komoly feladat..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :-) meg fogom mondani neki

Naa ezt most h mondjam el a barátomnak?

Sikerült nemiszemölcsöt összeszednem, bár nemtudom h honnan mivel már lassan 8 hónapja cs a barátommal szexelek. Meg kéne mondanoom neki h mivan, meg h most amig nem kezeltetem addig ne szexeljünk. de h közöljem ezt vele?

Legjobb válasz: Õszintén, egyenesen. 8 hónap után jár neki ennyi, nem?

Õszintén, egyenesen. 8 hónap után jár neki ennyi, nem?
Amúgy meg ha szexeltetek, akkor a vírust õ is elkaphatta, szóval együtt kell menni a kezelésre is.
Mondd neki a következõt: "valahogy összeszedtem egy nemi szemölcsöt és amíg meg nem gyógyulok, nem szexelünk.". Talán érteni fogja ezt az árnyalt üzenetet.
A kérdező hozzászólása: azér ez megnyugtató h nem biztos h megcsalt, mondjuk én megbízok benne és nem hinném h képes lenne ilyenre...
Ilyen dolgokat egy nyilvános WC ülõkéjérõl is összeszedhetsz, persze helybõl gondoljunk bele, h egyszerre 10 lánnyal csalt meg..gratulálok.
Ne is ültesd a bogarat a fülébe, mert ez egyáltalán nem a megcsalás jele. Ezt egy orvostól tudom. Mindenképp elkel mondanod párodnak, ha civilizált ember megérti, hogy most nem lehet szeretkezni és akár ö is lehet hordozó, tünetmentesen is.
A kérdező hozzászólása: hát abba bele se merek gondolni h meg is csalhatott...nagyon remélem h nem :(
ugyan már nem kell itt gyanusítgatni se a kérdetõt se a barátját. simán összeszedhette uszodában van nyilvános wc-n. nem sok ételme van köntörfalazni, úgy mondd meg ahogy van. fõleg hogy neki is meg kell nézetnie magát , már elkaphatta tõled
Egyébként attól, hogy Te nem váltogatod a partnereidet, más még simán megtehette ezt, már bocsi.Magyarán a párod is simán gyanús, de nem akarom a bogarat a füledbe ültetni.
Pedig meg kell mondanod, mert õ is elkaphatta /ha még nem kapta el/.
nyugtató, hogy nem biztos, hogy megcsalat..JÉZUSOM..fõ az optimizmus, minek van barátod, ha így nem bízol benne..

Hogyan mondjam el az anyámnak, hogy szeretnék fogamzásgátlót szedni? Már 8hónapja együtt vok a barátommal és mindig izgulok, h nem fog megjönni de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb! várom a válaszokat

Legjobb válasz: Anyu, szeretnék fogamzásgátlót szedni! 8 hónapja vagyok együtt a párommal, és mindig izgulok, hogy nem fog megjönni, de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb!

Anyu, szeretnék fogamzásgátlót szedni! 8 hónapja vagyok együtt a párommal, és mindig izgulok, hogy nem fog megjönni, de persze védekezünk de az azért nem a legbiztonságosabb!
A kérdező hozzászólása: 17éves vok
jobban jár ha megbeszéli az anyjával, ez ugyanis így szokás jobb körökben. nempedig titkolózni anyuka elõtt, aztán meg feltenni ide a következõ kérdést, hogy hogyan csinákjam h anyám netudja meg eztmegazt....az anyukák segítõkészek, rosszat semmiképpen sem akarbnak a lányuknak, jó velük jóbalenni, és megbeszélni a dolgaidat. sokat tudnak ugyanis segíteni, olyan dolgokban is, amikrer eddig nemis gondoltál... úgyhogy nyugodtan beszéld ezt meg anyukáddal, eccerûen csak állj elé, h neked az óvszer nemnyújt elég biztonságérzetet, és így nemolyan jó a szex, ezért szeretnél inkább tablettát szedni. nemfogja leszedni a fejed. legalább látja h felelõsségteljes vagy.
az 5-6e az három havi adag. havi szinten 2000-t kell összerakniuk kettõjüknek.
hát kb 5-6000 forint.azért nem tudom hogy kinek mennyi zsebpénze van de azért ez szerintem nem kis összeg.különben tényleg leírhatnád a korod!
nem tudom mennyi zsebpénze van, de egyrészt nem olyan horribilis összeg, másrészt meg szálljon bele a csávó is, ha nem akar kotonra költeni... :)
utolsó, és szerinted õ fogja fizetni magának, ha teszem azt 15-6 éves? :D mindenképp el kell mondania a mutternak
minek elmondani? elmész nõgyógyászhoz és feliratod magadnak.
Ha jó fej az anyukád, akkor elé állsz és azt mondod neki hogy: "Anyu fiatal vagy még hogy nagyi legyél, ezért gyre velem a dokihoz a gyógyszerért!" Egyébként hány éves is vagy? Mert ha az én lányom 14 évesen elém állna, hogy szexel és kell a gyógyszer egy kicsit kiakadnék...
Nem kell hozzá anyuci, felírják anélkül is. Viszont majd ha 1x becsúszik 1 nem kívánt baba, jól jönne az az anyai segítség...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!