Találatok a következő kifejezésre: Mondjam el baratomnak, hogy meg (47 db)

Hogyan lehetnénk megint barátok vagy hogyan mondjam el neki hogy még mindig szerelmes vagyok belé?

Van egy régi osztálytársam akinek elmondtam, hogy szerelmess vagyok belé úgy kb. 2 éve és azóta már csak annyit beszélünk amíg köszönünk egymásnak (a suliban). Hogyan javíthatnám ki barátságra vagy esetleg komolyabbra ha még mindig szerelmes vagyok belé?

Legjobb válasz: beléje? nincsennek oszt mír?

beléje? nincsennek oszt mír?
Mond el.
A kérdező hozzászólása: De, hogy? Személyesen? és milyen szöveg lenne jó?
Szia Anya! Van barátom, szeretem õt. Szia!...:)
attól függ hány éves vagy.
el kell mondanom vmit...szeretek egy fiút és járok is vele bocs...
mond el a faterodnak majd õ lemondja
*elmondja
Hogy mondjam el.... Gyõzi dalban mondja el:)
Tényleg kortól függ. Hány éves vagy? :)
miért szakítottatok? a mostani barátnõjével mióta van együtt és szereti e?
Nem könnyebbülne meg. Utána megalázva éreznéd magad a kitárulkozásod miatt, mert nem fogod õt visszakapni, pedig ez lenne a célod, mégha nem is mondod ki.
A kérdező hozzászólása: elsõnek. Elmúlt a részérõl a szerelem. Mindegy már megtettem.. elmondtam neki. Nagyon hiányzik.:( nagyon rossz nélküle:(
Ha tényleg szeretnéd, hagynád, hogy boldog legyen mással. Amúgy miért akarnál egy olyan pasit visszakapni, aki nem szeret?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tehetek semmit sem. És beszéltem vele és annyira bunkó volt velem:( annyira fáj.. már egy fél napja csak sírok miatta. És nagyon fáj.
A kérdező hozzászólása: És hagyom, hogy boldog legyen.. csak szeretem még.. Nem tudom. Szerelmes vagyok még belé:(
ha kitárulkoznál neki akkor kihasználna téged csúnyán. nagyon csúnyán. 18f
A kérdező hozzászólása: Õ nem kihasznált, hanem a földig tiport.:S az sem jobb:S
nem érdemes tovább foglalkoznod vele ha nem szeret. lesz majd más aki nem fog megalázni téged. kitartás és ne szomorkodj miatta :)

Hogyan mondjam el anyukámnak hogy van barátom? :$ nincs elég bátorságom. Nemtudom hogykezdjem meghogy megértse mert őt ilyenekbe még nem avattam bele.

segítsetek légyszi!!

Legjobb válasz: Egy megfelelõ pillanatban ülj le anyukáddal és elmondod neki. Az a lényeg ketten legyetek. Nyugodtan mond el. Ne szényeld magad ez miatt. Mondatokat nem írok ide, mert ezt az egészet úgyis a helyzet fogja adni. Meg fogja érteni hiszen már gondolom látszik azért a viselkedéseden, hogy nem vagy gyerek. Ne feledd neki mindig az õ kicsi gyereke maradsz, hiszen õ szült a világra és akart téged. Bátorság.

Egy megfelelõ pillanatban ülj le anyukáddal és elmondod neki. Az a lényeg ketten legyetek. Nyugodtan mond el. Ne szényeld magad ez miatt. Mondatokat nem írok ide, mert ezt az egészet úgyis a helyzet fogja adni. Meg fogja érteni hiszen már gondolom látszik azért a viselkedéseden, hogy nem vagy gyerek. Ne feledd neki mindig az õ kicsi gyereke maradsz, hiszen õ szült a világra és akart téged. Bátorság.
A kérdező hozzászólása: egyik az h nem szexelek a másik meg az h kezdõvagyok és tanácsotkérek nem kritizálást. és próbálom összeszedni a bátorságomat. csak épp lehet arra nemgondoltatok h pont milyen az anyukámmal a kapcsolatom.mert nemmindig ért meg engem. és ettõl félek is.
Az utolsónál a pont!! Teljesen egyetértek!
Amúgy ez az amitõl abszolút rosszul vagyok, a sok kis 14-16 csitri nagylánynak tartja magát egy kapcsolathoz, szexhez, szlapáláshoz, de annyi tartás meg bátorság nincs bennük, hogy elmondják az anyjuknak. Legalább vennétek észre mennyire szánalmasak vagytok.
ha nem mered elmondani anyádnak, akkor ne még akarj barátot.
Teljesen meg tudlak érteni, én sosem mertem elmondani anyunak, és mindig szakítás lett a vége...fogalmam sincs most mi lesz, az a szerencsém, hogy a barátom nagyon türelmes és megértõ, de úgy érzem tudnia kellene anyának is, mégsincs annyi kis bátorságom sem, hogy elmondjam..., minden barátnõm rágja a fülem, hogy üljek le anyával, de nem meegy!:( félek, hogy azt mondaná, túl fiatal vagy egy kapcsolathoz, többé nem láthatod!-összetörne a szívem... De neked sok lekierõt kívánok, hátha egy pár hónap múlva nekem is megjön a kellõ bátorságom hozzá hogy elmondhassam 16L
ne úgy kezd, hogy anya járok valakivel, mert akkor az nagyon gyors, és hirtelen. :D mondd neki, hogy úgy érzed, hogy megbízhatsz benne, ezért szeretnél neki elmondani egy fontos dolgot. aztán kezdheted az elején, hogy megismertem egy nagyon aranyos fiút, akibe elsõ látásra beleszerettem, stb.. sok sikert! :)
Jav.: ha még nem volt
Hát igazából még tényleg gyerek vagy.... de ha már hamarabb nem beszéltél vele ilyen dolgokról, akkor éppen itt az ideje. Lepd meg valamelyik nap azzal, hogy rendet raksz és sütsz valamilyen finom sütit. Amikor hazajön, akkor szólj neki, hogy szeretnél beszélni valamirõl. Szépen mond el, hogy megismerkedtél valakivel, stb. Nem tudom intim kapcsolat volt e már köztetek, ha kérd a tanácsát ezzel kapcsolatban. Ha már túl vagy mindenen, akkor már tökmindegy és nem is nagyon fogja értékelni, ami érthetõ, de akkor pedig nyugtasd meg, hogy nagyon vigyáztok. Szóval próbáld meggyõzni arról, hogy bár hamar kezdted, de felelõsségteljesen gondolkodsz. Nem lesz túl boldog, én sem lennék a helyében, de azt értékelni fogja, hogy bizalommal fordulsz felé.
Egyáltalán nem sok a korkülönbség.Ülj le vele és mond el, vagy mikor találkozol barátoddal mond el, hogy egy fiúval találkozol, ha már 2-3 taliról tud mutasd be neki és ennyi.
Ez az idieális korkülönbség :) pont hozzád való korban szerintem.
Nemsok, hidd el.(:
A kérdező hozzászólása: 15/L õ pedig 19/F de erre külön van még egy kérdésem. h sok e korkülönbség. a többségszerint azszámít h szeretjük egymást :D
hány éves vagy?
én 12/L vagyok és én se merem megmondani neki de rájöttem hogy hogyan mondjam el : leülök vele beszélgetni mikor csak mi ketten vagyunk pl. a lakásba és elmondom neki hogy van egy barátom és ... nek hívják és ennyi napja járunk ez sikerülni fog biztos :) )

Mondjam el a baratomnak, hogy meg szuz vagyok?

3 hete van baratom. A srac azt allitja hogy komolyan gondolja az egesz kapcsolatot es hosszutavra tervez, es tenyleg torodik velem, meg latszik rajta h komolyan gondolja, de en attol felek h ha megtudja h szuz vagyok akkor megvaltozik a velemenye es ugy dont inkabb olyan lanyt keress aki kepes kivaloan kielegiteni szexualis szuksegleteit..viszont lehet ,hogy rajott ,hogy meg az vagyok...mert szegynlosnek tart...nem tudom mit tegyek...mert fontos nekem!es szivesen lennek vele

Legjobb válasz: Mindenképpen mondd el neki, a fiúknak nagyon tetszik, ha õk vehetik el egy lány szüzességét. Nincsen ebben semmi szégyellnivaló. Elsõ alkalommal úgyis kiderülne a tény, és akkor neheztelne rád, hogy miért nem mondtad el neki.

Mindenképpen mondd el neki, a fiúknak nagyon tetszik, ha õk vehetik el egy lány szüzességét. Nincsen ebben semmi szégyellnivaló. Elsõ alkalommal úgyis kiderülne a tény, és akkor neheztelne rád, hogy miért nem mondtad el neki.
Szerintem mond el neki.Itt kezdõdik a komoly kapcs. h õszinte vagy vele.Amúgy sztem inkább örülni fog ha õ lesz az elsõ.
mindenképpen örülni fog neki, mert úgy mond neki aajándékozod magad...Szla én is szûz voltam 17évesen.Lehet ciki de engem nem az érdekelt, h megfektessen valaki.Szal most 19 vagyok és még mindig ugyanazzal a párommal vagyok együtt, akivel elvesztettem.Õ már tapasztalt volt eléggé, mert 5 év van köztünk ráadásul elég aktív volt nõk terén, ráadásul én voltam neki az 1. szûz barátnõje és hangoztatta, h nagyon örül, h vele vesztettem el.Fel a fejjel!És ez nem szégyelni való dolog!:)
Én is sokat görcsöltem ezen, de annyira megkönnyebbültem, amikor elmondtam az akkori páromnak. Sokkal jobban fogadta, mint, ahogy én arra számítottam. Õ már akkor egy 4éves együttélésen is túl volt, amikor mi összejöttünk, de egyáltalán nem csinált gondot ebbõl..sõt! Sokkal jobb, ha tudja a fiú ezt..és fogja tudni kezelni a helyzetet, nyugodj meg!
Ha komolyan gondolja a kapcsolatot, nem az a fõ célja, hogy elsõre megfelelj az õ szexuális vágyainak. Egy nyugodt percben, amikor ketten vagytok, akkor mondd el neki h szeretnéd ha tudná, hogy még szûz vagy, és, hogy reméled megérti, hogy nem fogsz egybõl ágbya ugrani vele. De ha tényleg hosszú távra tervez, biztos, hogy örülni is fog neki, hogy õ lehet az elsõ, és õ mutathat meg neked mindent a szexel kapcsolatban ;) Ha meg nagyon szégyenlõs vagy lehet, hogy sejti, 1000%, hogy nem fog emiatt elhagyni. Hány éves vagy egyébként?
Pont t.nap volt itt 1ilyen téma: h. ciki e a szüzesség, v. vmi hasonló.. És a lényeg az h. 1 pasi írta h.õk pont ezt szeretik ha õk lehetnek az elsõk, mert akkro a csaj nem tudja õket összemérni senkivel se, és h.akkro nyugottabbak...stb. Tehát nyugottan mondd el neki, az én pasim is tudja..nincs ebbe smi rossz, ez csak inkább jó lehet:) Legyél rá büszke!!
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok

Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy még nem akarok lefeküdni vele?

én 16 vagyok , õ 18

Legjobb válasz: úgy hogy "NEM LESZ SZEX AMÍG EL NEM VESZEL FELESÉGÜL!"

úgy hogy "NEM LESZ SZEX AMÍG EL NEM VESZEL FELESÉGÜL!"
Egyszerûen csak közlöd hogy nem akarsz ilyen fiatalon éretlen döntést hozni. Légy erõs! Ha elfogadja hogy várnia kell, akkor fõnyeremény a srác. Ha nem fogadja el, akkor jobb ha kidobod, mert meg fogja jó néhány hónapodat vagy évedet keseríteni. Vedd komolyan, mert nincs annál rosszabb, mikor rossz embernek adod oda a szüzességed. Alkalmad bõven lesz rá elmondani akkor amikor elkezd tapizni, vetkõztetni. Szépen megfogod a kezét és azt mondod, még ne, még nem állok készen. Ha szeret, akkor max kicsit szomorú lesz, ha nem szeret, akkor meg örülj hogy ez idõben kiderült, és annak adhatod majd aki érdemes rá.
Az a kérdés hogy miert nem szerenéd (félsz, korabbi rossz elmany stb) De Probald meg szepen elmondani neki és ne állisd semmit képp választás elé ! :)
Egyszerû: "Figyelj! Kölcsönös orál mehet, de még ne tedd be, mert nem szeretném. Ne is gyõzködj. ... De cserébe a végén a lenyelem. Ok?? " Ennyi ezt így elmondod, nem lesz vita meg alkudozás. Hidd el. ;)
Igen, ezt úgy szokták általában, hogy megmondják: még nem akarom, de ez meg ez lehet/kipróbálhatjuk.
azért a pettinget ne tedd hozzá egybõl :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Mondd meg neki, hogy te még nem állsz rá készen, ha szeret megérti. UI.: Egy kis pettinggel gyakorolhattok.
Jaj drága, az régen rossz, ha olyan a kapcsolatotok, hogy még ezt az alapvetõ és nagyon fontos dolgot sem tudod neki elmondani... Állj a sarkadra, mondd el neki õszintén, hogy még nem szeretnéd. Ne hagyd, hogy rád erõltesse, hogy zsaroljon vele, hogy meggyõzzön. Ha nem szeretnéd, akkor nem szeretnéd és kész. Ha õ ezt képtelen tiszteletben tartani, akkor egy utolsó tapló, és nem érdemel meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Ha már pár hónapja szakítottam a barátommal és még mindig nem tudom elfelejteni akkor mit csináljak? Mondjam el neki hogy mit érzek vagy már ne foglalkozzak vele?

Legjobb válasz: Attól függ... Miért szakítottál vele? csak hirtelen felindulás vagy esetleg megcsalt stb. Õ szeret még Téged? (pl: epedve néz utánad mindig ha meglát?) Ha úgy érzed, hogy részérõl nincs veszve az ügy, és csak egy veszekedés miatt hirtelen felindulásból szakítottatok, akkor elmondhatod neki. De óvatosan, nem szabad ajtóstul rontani a házba. (nyilván ez attól is függ, hogy milyen bizalmi kapcsolatban voltatok...) Hogyha azért szakítottatok, mert mondjuk meguntad, hogy nem törõdik veled vagy mondjuk napokig feléd se nézett, akkor bármennyire is fáj, hagyni kell... Bár mondjuk ha még sose vetetted fel problémának, hogy nem foglalkozik veled (ez csak példa) akkor inkább beszéljétek meg, mert lehet, hogy észre se vette, hogy bármivel is megbántott. Remélem tudtam segíteni. :)

Attól függ... Miért szakítottál vele? csak hirtelen felindulás vagy esetleg megcsalt stb. Õ szeret még Téged? (pl: epedve néz utánad mindig ha meglát?) Ha úgy érzed, hogy részérõl nincs veszve az ügy, és csak egy veszekedés miatt hirtelen felindulásból szakítottatok, akkor elmondhatod neki. De óvatosan, nem szabad ajtóstul rontani a házba. (nyilván ez attól is függ, hogy milyen bizalmi kapcsolatban voltatok...) Hogyha azért szakítottatok, mert mondjuk meguntad, hogy nem törõdik veled vagy mondjuk napokig feléd se nézett, akkor bármennyire is fáj, hagyni kell... Bár mondjuk ha még sose vetetted fel problémának, hogy nem foglalkozik veled (ez csak példa) akkor inkább beszéljétek meg, mert lehet, hogy észre se vette, hogy bármivel is megbántott. Remélem tudtam segíteni. :)
A kérdező hozzászólása: már vissza kaptam ! :)
és? tart még a dolog?

Barátom egyedül lesz otthon hétvégén és úgy volt együtt töltjük. Hogy mondjam el neki hogy meglesz akkor hogy ne lepődjön meg?

Legjobb válasz: Ha szeret nem azért hívott, hogy feltétlenül szexeljetek...de egyébként miért ne mondhatnád el neki, hogy "nõi gondok" ha egyszer a pasid?:)

Ha szeret nem azért hívott, hogy feltétlenül szexeljetek...de egyébként miért ne mondhatnád el neki, hogy "nõi gondok" ha egyszer a pasid?:)
hogy mond el? a száddal, és az még egyéb dolgokra is használható......:)
"Szia drágám... bocsi de a hétvégén nem csinálhatjuk, mert megjött.." PÉLDÁUL. Uram atyám..
Nehogy elmond neki!De elõször franciázzatok!Majd rájön!És miután elmentél tõle, reggel felébred, meglátja az ágynemût, azt fogja hinni, hogy megölt.Szomorúan kimegy a fürdõbe, meglátja a tükörképét, és el fog rajta gondolkodni, hogy talán meg is evett? :D
- "Az lesz az érzésem, - megjön a vérzésem..."
Kérdezd meg tõle, hogy ismeri-e a Véresre [email protected] címû pornófilmet! :D
Vegyél be fájdalomcsillapítót. Perverz vagyok, én a barátnõmmel akkor imádom a legjobban ezt csinálni, amikor vérzik, az valahogy ÚGY felizgat...
Hát szerintem semmiképp ne így állíts elé, hogy amúgy menstruálni fogok, nem lesz szex! Egy beszélgetés közepén felhozhatod, hogy nemsokára megjön. Esetleg szóbahozhatod a hétvégét, és így, vagy aztmondod, fáj a hasad, görcsöl stb. De nem értem miért nem beszélsz vele errõl nyíltan.
ferike húzzál innen
ha pasid igazán szeret akkor ez nem lesz probléma!!!! ...nekem ez soha nem volt probléma : ) 30F
hát fúúj utolsó :D:D:D:D amúgy ha kívánod, nem akadály, csak a fertõzés veszélye nagyobb. (én mindig kívánósabb vagyok ilyenkor :D) ha meg gondot jelent neki, most hagyd ott..
Mondd meg neki elõre, hogy ne csalódjon. Másrészt nincs kizárva, hogy véresen is meg fog dugni.
Figyu, jó hírem van. Nem leszel apuka :)
Ne csinád, ha nem akarsz tocsogni!
Drágám, hallottad, hogy idén korábban jön a mikulás?

Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy még szûz vagyok?

Milyen célzást lehet tenni, amibõl veszi a lapot? Így konkrétan megmondani nem merem, nem tudom, mit szólna hozzá, ezért inkább ,,rávezetném" valahogy...

Legjobb válasz: Mondd neki, h mondani szeretnél valamit, majd szemlesütve kérdezd meg tõle: "Meddig hagysz még szûzen?"

Mondd neki, h mondani szeretnél valamit, majd szemlesütve kérdezd meg tõle: "Meddig hagysz még szûzen?"
Mi az hogy nem mered konkrétan megmondani?Akkor milyen kapcsolat ez?Nincs ezen mit szégyellni, nyugodtan megmondhatod neki ha szóba kerül a téma, hogy figyelj édesem kicsit tartok a dologtól mert még szûz vagyok.Normális pasi aki nem csak dugni akar nem fog kiakadni ezen.
Rátudod vezetni õt, probálj felhozni vmilyen szexxel kapcsolatos dolgot, ès olyan gesztusokat probálj felè közvetíteni, amibõl levágja. Ilyenkor a pasik egybõl arra gondolnak hogy hosszú hónapokat kell majd várniuk, pedig ez ált nem így van...
Én úgy mondtam el, hogy elmeséltem neki h a bnõm buliban vesztette el, aztán hozzátettem hogy hát én biztos nem így akarom majd, hanem szerelembõl. És le is esett neki gondolom, mert mielõtt lefeküdtünk mondta hogy kicsit fájni fog ahogy átszakad a szûzhártyám... :)
20 évesen ez neked probléma??? Akkor tényleg mesélj neki majd valami rövid történetet róla. De számolj vele, hogy ezt hamar lesz, mert 20 év fölött már nem szoktak sokat várni. Kivéve persze, ha eleve megmondod neki, mert akkor remélhetõleg türelmesebb lesz. Ja: a férfiak nem értik a célzásokat. Az egyértelmû célzásokat sem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Mi már pár hete jártunk, és akkor még sokat MSN-eztünk ott írtam neki, mikor szóba jött. Utána fél órát bõgtem, õ meg vigasztalt, h ez milyen jó. Én is 20 fölött voltam. Sztem ha nálatok is szóba kerül a téma, hozd fel neki. Ha szeret nem hinném, h zavarja. i azóta is együtt vagyunk. 5 éve.

17 éves a barátom, 3 hónapja vagyunk együtt, hogyan mondjam el neki, hogy cisztám van és meg fognak műteni? 15/L

Legjobb válasz: Figyelj szívem, cisztám van, meg kell mûteni. Ne aggódj nem kell ezt túldimenzionálni!

Figyelj szívem, cisztám van, meg kell mûteni. Ne aggódj nem kell ezt túldimenzionálni!
Egyébként ha egy kapcsolatban ezt nem lehet megbeszélni, akkor semmi értelme annak a kapcsolatnak! Ha nem vagytok õszinték egymáshoz, és nem tudtok nyíltan beszélni az intim dolgokról, akkor megette a fene az egészet, nincs értelme együtt maradnotok!!!
Úgy mondd, ahogy ide leírtad! Mit kell ezen bonyolítani???
De amúgy hogy derült ki, hogy cisztád van?
Itt az ideje, h elmond, elvégre ezért vtok együtt, és nem két idegen vtok, akiknek titkolózniuk kéne!
Nem olyan nagy ügy ám ez, csak nagyon fiatal vagy azért érzed így. Biztos vagyok benne, h elmondod neki, és teljesen normális lesz. Sõt még egy plüssmackót is fogsz kapni a kórházban. Mihamarabbi gyógyulást!
Hol van cisztád? Én simáán elmondtam neki, mellettem volt (: 14/L
A kérdező hozzászólása: Igazából én már hónapok óta tudok a cisztáról, barátommal most sokat vagyunk együtt, egy szobában alszunk, együtt melózunk, stb., de elõtte nem is mutatom, hogy fáj és baj lenne..
A kérdező hozzászólása: Petefészkemben.. Sajnos!! Amúgy nõvéremnek is volt februárban, csak nem beszélek vele..
Ha normális a barátod, meg fogja érteni a helyzetet és melleted lesz, támogat, amiben csak kell! Szerintem a legjobb az lenne, ha kettesben lennétek, nem nyílvános helyen és elmesélnéd, hogy mi a helyzet. Ha nem akarod rögtön azt mondani, hogy cisztám van és meg fognak mûteni, esetleg vezesd fel egy kicsit a témát. Kezdheted akár úgy is, hogy "Xy, el kell mondanom valamit, valami komoly dolgot." Így már õ is rá tud készülni egy kicsit, hogy most nem arról lesz szó, milyen filmet nézzetek meg. És akkor elmondod, hogy cisztát találtak a petefészkedben és meg kell mûteni. Ne aggódj, ha szeret, melletted lesz, támogat, segít neked! Neked pedig mielõbbi gyógyulást kívánok:) 16/L
A kérdező hozzászólása: Igazából már rég óta nem jött meg, és nagyon fájt a hasam, ezért elmentem a biztonság kedvéért orvoshoz, aki diagnosztizálta, hogy petefészek cisztám van. Barátommal délután leszünk együtt, végre kettesben, szerintem a bejelentés úgy fog történni, ahogyan az utolsó válaszoló írta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!