Találatok a következő kifejezésre: Mondjam el baratomnak, hogy (244 db)

Van egy lány akivel nagyon jóba vagyok de ő csak barátnak tart. Hogy mondjam el neki hogy tetszik, mit mondjak neki?

ha lehet ne hülyeséget !

Legjobb válasz: Tök egyszerû! Beszélj vele személyesen és mond el neki, hogy mit érzel! Vegyél magadon bátorságot! Ha meg azt mondja, hogy továbbra is csak barátok, akkor legalább tudni fogod, hogy mi a pálya ;) Ezzel csak nyerhetsz!

Tök egyszerû! Beszélj vele személyesen és mond el neki, hogy mit érzel! Vegyél magadon bátorságot! Ha meg azt mondja, hogy továbbra is csak barátok, akkor legalább tudni fogod, hogy mi a pálya ;) Ezzel csak nyerhetsz!
Tetszik vagy szerelmes vagy belé? Nem mindegy. Nekem sok lány tetszik, de az nem jelenti azt, hogy mindegyikükbe szerelmes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok belé
ha már mondta hogy barátnak tart akkor ezzel csk szétrombolod a barátságot. De inkább akkor ez mint hogy szenvedj, keress mást, ne függj érzelmileg a lányoktól amíg össze nem jössz vmelyikkel mert megkínoz, ez rosszabb mint a fizikai fájdalom úf18
Szia Anya! Van barátom, szeretem õt. Szia!...:)
attól függ hány éves vagy.
el kell mondanom vmit...szeretek egy fiút és járok is vele bocs...
mond el a faterodnak majd õ lemondja
*elmondja
Hogy mondjam el.... Gyõzi dalban mondja el:)
Tényleg kortól függ. Hány éves vagy? :)
Menj el vele inni és beszéld meg vele mi bántja, nem túl valószínû hogy csak azért iszik mert hiányolja a nõjét...
A kérdező hozzászólása: baptista vagyok, nem iszom .. :D Komolyra fordítva a szót, én nem iszom, cukorbeteg vagyok, utálom az alkoholt. Mindig kérdezem tõle mi a baj, annyit mond hiányzik a nõje... vigasztalom, de ugyanúgy... minden nap TÖK RÉSZEG. Nem akarom, hogy valami baja legyen. Én meg nem parancsolhatok rá, hogy na Lali, akkor mától kezdve nem iszol!!!
Esetleg adhatnál neki tippeket hogy hogyan tarthatná a kapcsolatot a nõjével, Skype videochat azért elég sok mindenre használható ;) Esetleg ha kényes lenne a téma a barátnõt felkeresni hogy tegyen valamit az ügy érdekében és gyakrabban jelezze hogy minden rendben van, vagy a srácot rábeszélni hogy utazzon ki a lányhoz egy hétvégére..
A kérdező hozzászólása: Ezek mind nagyszerû ötletek, és ezeket meg is csinálják, de mindezek ellenére történik ez az ivászat... egyszerûen annyira szereti... vagy más is lehet e mögött... nem tudom biztosan, egyet tudok csak: Ha minden nap iszik valaki alkoholista lesz... nem lesz jó neki... múltkor majdnem behányt az elõadóba... :( Sajnálom szegényt... de akkor nagyon mérges voltam rá... haza kellett vigyem. félek, hogy másokhoz is nyúl...
Azzal lehetne rá hatni talán hogy mit szólna a barátnõje ha így látná, vagy hogy fog visszatérni a normális kerékvágásba hogyha visszajön. Huzamosabb ideig ha iszik az ember akkor már jelentkeznek elvonási tünetek is. Az lehet a baja amúgy hogy kangörcse van már de nem akarja megcsalni a csajt, vagy megcsalta és bûntudata van. Amíg saját maga be nem látja hogy igenis baj van és a pia nem oldja meg a gondjait addig nem igazán lehet vele mit csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Erre nem is gondoltam... hogy esetleg megcsalta. .. arra igen, hogy úgyis " hiányzik" neki... de az még nem lenne ok az italra...inkább a másik...

Hogy mondjam el anyának, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?

Sziasztok! 17 éves lány vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyával már beszélgettünk a fogamzásgátlásról, szexről (kb. 10 éve folyamatosan), de most, hogy le szeretnék feküdni a barátommal...valahogy nem tudom, hogy mondjam el neki :( Nem arról van szó, hogy ne engedné meg...csak egyszerűen cikinek érzem. Tudnátok adni tanácsokat??

Legjobb válasz: Én is mindent megbeszélek anyával és én is 17 voltam, mikor lefeküdtem a barátommal, sokkal hamarabb, mint ti vagytok együtt. Szóval, mi is beszéltünk szexrõl, fogamzásgátlásról elõtte, de azért ezt nem éreztem úgy, hogy be kéne neki jelentenem. :) Késõbb, mikor már túl voltunk rajta és rákérdezett, hogy megtörtént-e, elmondtam, hogy igen. Szóval nem csináltunk belõle nagy ügyet. 22L

Én is mindent megbeszélek anyával és én is 17 voltam, mikor lefeküdtem a barátommal, sokkal hamarabb, mint ti vagytok együtt. Szóval, mi is beszéltünk szexrõl, fogamzásgátlásról elõtte, de azért ezt nem éreztem úgy, hogy be kéne neki jelentenem. :) Késõbb, mikor már túl voltunk rajta és rákérdezett, hogy megtörtént-e, elmondtam, hogy igen. Szóval nem csináltunk belõle nagy ügyet. 22L
Na hát akkor meg ezt kérdezd.. Nézd, én biztos, hogy nem küldeném el õket. Lehet csendben is csinálni..
Szóval szerintem nem várhatod el, hogy a kedvetekért elmenjenek moziba, étterembe, stb.
De szerintem ez meg magánügy. Majd elmondod utána maximum. De anyukád sem hülye, biztos, hogy tudni fogja, amikor már túl leszel rajta. Nekem is nagyon bizalmi kapcsolatom van anyuval, de eszembe sem jutott bejelenteni. Ha már elég nagy voltam ahhoz, hogy szexeljek, úgy éreztem, hogy nem kell róla már elõtte tudnia.
Minek jelentenéd be elõre? Azt is bejelented, ha nagywczni mész? Majd mondd el neki utána, ha már annyira akarod. Mondjuk nem értem, de hát mindegy.
Minek mondanád el?? Ne haragudj, de ezt nem értem. Felnõtt ember vagy! Oké, hogy jó a kapcsolatotok, ez szuper dolog, de azért ennyire intim dolgokat nem szokás bejelenteni... Nyilván nem kell titkolnod, de nem látom, minek állnál elé ezzel... Ez annyira gyerekes, hogy, ha így gondolkodsz, azt kell mondanom, nem valószínû, hogy érett vagy a szexuális életre!
És az nem lenne ciki, hogy szüleid azért mentek étterembe, hogy a lányuk otthon tudjon szexelni? Így biztos jókat eldumálna apád az anyáddal, ott kétfogásos vacsora mellett, hogy most a lányunk nagy lány lesz...
Szia Nyugodtan mondd el neki, hogy szeretnéd, ha itt aludna nálatok a srác... még az is lehet, hogy õ maga talál ki valami indokot hogy lelépjenek otthonról egy éjszakára. Ha viszont nem, az sem tragédia, bekapcsoltok valami kellemes zenét, nem túl zavaró hangerõn persze, csak úgy magatoknak és kész. Nem kell ebbõl túl nagy ügyet csinálni szerintem, de azt hiszem tényleg nem lenne jó õket konkrétan elküldeni otthonról. Úgy gondolom, nem is kell, meg hát hadd szokják, hogy ott vagytok :) Én amúgy úgy vezettem fel a dogot, hogy néhányszor estére felhívtam a barátomat és még kártyáztunk is a családdal, mert a szüleimnek kellett kis idõ, hogy oldódjanak és szokják a gondolatot, hogy komolyan és tényleg és igaziból van barátom. Aztán tulajdonképpen adta magát a dolog , hogy egyik ilyen vidulós este után nem ment haza, hanem nálunk aludt. Anyumtól megkérdeztem még elõtte, hogy mit szólna, mondta, hogy maradhat persze, semmi gond. Apum kicsit meglepõdött, de reggel azért megkávéztatta meg korrektül viselte az egészet. Pedig én még éppen csak 16 voltam. Szóval no para. Minél természetsebben alakítod, annál jobb szerintem.
A bunkó azt akarja mondani hogy ez a te magánügyed. Nem kell "gyertyát tartania" senkinek. A te döntésed hogy mit mikor akarsz :) .
Szerintem ha jó a kapcsolatod az anyukáddal, mondd el neki mit szeretnél. Bár biztosan félt téged, meg fogja érteni, m hiszen õ is volt fiatal. Nekem is nagyon jó a kapcsolatom az anyukámmal, õ is mindig megértett ilyen dolgokban is.
Fúú, nekem 2012.dec.30.án történt meg egy fiúval, akit 3 éve ismertem és 1 évet jártam vele összesen.Elõtte sosem beszéltünk anyámmal ezekrõl a témákról, mert õ NAGYON DE NAGYON konzervatív.Aztán 3 hónap alatt elmondtam neki az esetet, egész jól fogadta, jobban fogadta, mint ahogy számítottam..:') Ja és tegyük hozzá, hogy már hónapok óta azt éreztem, mintha tudná.És azért mondtam el eredetileg, merthogy úgyis tudja..és rájöttem, hogy sejteni sem sejtette..DE!Örülök, hogy elmondtam, megkönnyebbülés volt, hogy jól fogadta.Terhes sem lettem, mert vigyáztunk.Azóta nincs barátom.:) Szerintem ha eddig mindent megbeszéltetek édesanyáddal, akkor vagy mondd el neki, hogy ezt szeretnéd, vagy pedig finoman utalgass rá, hogy mi lenne, ha elvinne nõgyógyászhoz fogamzásgátlót íratni..de nem muszáj azt íratni, csak hozd fel neki..hogy mit mond rá.Te ismered anyudat, nem én, úgyhogy neked kell tudni, hogy kb.mit reagál!:) 17/L
Téged meg ki jogosított fel, hogy libának hívd látatlanban? Innentõl kezdve kár volt tanácsokat osztanod, mert már nem voltál komolyan vehetõ.
Neked csak az lett volna rendes válasz, hogy "óóó igen, küldd el õket étterembe egy egész éjszakára, ez tök normális, nehogy már otthon legyenek, amikor a barátod épp felhúz a f*rkára" Gondolkozz már te buta liba!
Te mekkora egy buta liba lehetsz. Szerinted én nem normálisan nyilvánítottam ki a véleményemet? Ja persze, nem normális, mert nem azt mondtam, hogy küld el anyádékat, hogy te letudjál feküdni. Ha már annyira akarsz szexelni, akkor talán nem éreznéd cikinek, hogy a szüleid is otthon vannak. Édes istenem egyre ostobák a mai fiatalok.
A kérdező hozzászólása: Félre értés ne essék az utolsó 2 válaszon kívül mindegyiket felpontoztam (akik normálisan tudtak véleményt nyilvánítani)
A kérdező hozzászólása: Oké, igazán köszönöm a válaszokat (most már tudom hova nem érdemes kiírni kérdést) számomra a téma lezárt ;)
Pontozzatok csak le az utolsot meg engem is, de igazunk van, ti is tudjatok. Nehogymar azert kelljen elmennie otthonrol a csaladnak, hogy tudjanak szexelni. Ez annyira abszurd, nekem ehhez nem lenne bor a kepemen! Anyuka-apuka sem kuldi el a kedves kerdezot, vagy igen??.. Na akkor?... De ha annyira viszket a p*nad, menjetek el egy szallodaba es ott aztan senki sem zavar..
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném, hogy mindig csak most az elsõ alkalommal :) Persze, ha azt mondja nem akkor nekem az is oké, de jobb lenne nélkülük
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem azt mondanám, hogy le akarok vele feküdni, hanem, hogy itt aludhat-e (elmennének-e egy estére, mivel lakásban lakunk és elég vékonyak a falak, a barátom meg kollégista)
A kérdező hozzászólása: Csak mert nagyon sok mindent meg szoktam vele beszélni (ne érts félre-nem mindent) és azért szerintem ez egy picikét fontosabb dolog, mint egy nagywc ;)
Én is kb ilyen viszonyba vagyok anyuval , a kezembe adott 1 dob. óvszert , hogy legyen ha kell , elraktam és tudta , hogy hol tartom , hát mikor megtörtént akkor máshova raktam el és rákérdezett hogy akkor igen én bólintottam 1et és nem is kérdezed semmi mást csak hogy ugye semmi baj nem volt kb ennyi. Én sem jelentettem be majd mond el neki miután megtörtént :) )

Hogyan mondjam el anyunak hogy van barátom?

Már lassan másfél hónapja van egy 17 éves barátom én 14 éves vagyk 1 hónap múlva leszek 15. Anyumék elég maradiak ezért szerintem nem örülnének neki , már ott aludtam nálla és le is feküdtünk nem bántam meg mert tudom hogy szeret és már sokszor beis bizonyította. Keresztanyukámmal szoktam megbeszélni ezeket a dolgokat ? mondta hogy ne mondjam el neki. Egynel?re nem akarom , de jó lenne már elmondani mert nem szeretek hazudni. Persze azt nem mondanám el hogy ott aludtam és lefeküdtünk , de jó lenne már tudniuk hogy van barátom.

Legjobb válasz: Egy biztos: minél tovább halogatod, annál jobban ki fognak akadni, hogy eltitkoltad elõlük. Szerintem egyszerûen mondd meg anyudnak, esetleg beszéld meg a barátoddal, hogy hazaviszed, és bemutatod az õsöknek. Ha felveszi a jobbik modorát (értem ez alatt jólnevelt fiú, aki nem csak 'azt' akarja, arról nem kell tudniuk, hogy már megvolt), még jól is elsülhet a dolog.

Egy biztos: minél tovább halogatod, annál jobban ki fognak akadni, hogy eltitkoltad elõlük. Szerintem egyszerûen mondd meg anyudnak, esetleg beszéld meg a barátoddal, hogy hazaviszed, és bemutatod az õsöknek. Ha felveszi a jobbik modorát (értem ez alatt jólnevelt fiú, aki nem csak 'azt' akarja, arról nem kell tudniuk, hogy már megvolt), még jól is elsülhet a dolog.
Szüleid együtt vannak??? Ha igen, akkor kérdezd meg, hogy hogyan ismerte meg aput.
A kérdező hozzászólása: Igen együtt vannak anyumnak õ volt az elsõ barátja és apumnak is anya az elsõ barátnõje 17 évesen!!! :(
A kérdező hozzászólása: Szóval 17 évesek voltak!
Csõ anya! Van barátom!
Utolsónak igaza van!
Brrrr!!! Ágyba vitt, nem bántad meg, 14 éves vagy stb. Nem is csodálom majd, ha piszkosul kiakadnak a szüleid. Mindenesetre ezt ne titkold el elõlük, mert ha tettél valamit, vállald el.
Huha az igen, egy hónap után tudod mennyire szeret, mert be is bizonyította, te jó ég. Ha az én lányom lennél, biztos nem fiúznál, max 18 évesen legközelebb, elég felelõtlen vagy. 14 évesen ott alszol valakinél akit egy hónapja ismersz? Ez azért elég erõs. De ha a szüleid ilyen engedékenyek, hogy gond nélkül arra császkálsz amerre akarsz, akkor ez sem fog nekik problémát okozni, ha bejelented pasid van.
A kérdező hozzászólása: KOllégista vagyok , és a fiút már 1 éve ismerem.

Hogyan mondjam el itthon, hogy van barátom? Ti hogy csináltátok?

Õ az els? "férfi" az életemben, még sosem volt barátom. És nem tudom, hogy mondjam el nekik. Ti hogy csináltátok? 16/L

Legjobb válasz: :) Csak mondd el nekik egyszerûen, hogy XY a barátod. Nem hiszem hogy tartanod kéne a szüleidtõl.

:) Csak mondd el nekik egyszerûen, hogy XY a barátod. Nem hiszem hogy tartanod kéne a szüleidtõl.
Az én családomból kiindulva sehogy, hiba volt, hogy megtudták, pedig én már akkor 21 múltam, mikor komoly volt, bántották, engem is, mert õk nem boldogok, akkor más se legyen...
pont most mondtam el apukámnak én is. de csak ennyi volt: "apu képzeld járok xy-al." nagyon egyszerû:D(ja meg mondtam neki hogy focizik a srác és máris nyert ügyem volt;)) 17/L
én apának simán elmodntam (vele élek). örült neki. =) anyámra nem tartozik a szerelmi/szexuális életem... 16/L
Miért készülsz ennyire a bejelentésre, hogy van barátod? A szüleid elleneznék, vagy mi?
Szia anya, képzeld, van barátom.
de ebbe mi a kínos? ha ti ezt kínosnak érzitek akkor egyszerûen éretlenek vagytok még egy párkapcsolatra, ennyi!!!! anya, képzeld, lett egy barátom. nálam ennyi volt. egyáltalán nemvolt kínos. anyám sem viselkedett "kínosan", kérdezte kiféle, majd mondta h egyszer majd hozzam el, ha úgygondolom. ennyi
Én is hasonló cipõben járok. Eléggé úgy alakulnak mostanában a dolgok, hogy mi is összejövünk, és tom milyen kínos szülõk elõtt... Én sztem úgy tervezem, hogy mondom, hogy megyek el, és ha kérdezik, hogy kivel akkor mondom a srác nevét. Vagy valami ilyen. Azért hajra:D L/16
Szasz anya! Kúr a Petya!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: remélem majd egyszer a te gyereked is így mutatja be a párját neked. :D Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, még írhattok. :)
en nem mondtam el. az elso par baratomat xtem egyaltalan nem tudtak, max ha vmi ismeros meglatott de errol nem tudok mert nem mondtak semmit. es jo is volt igy. a jelenlegivel 3 es fel eve vagyunk egyutt. a keresztanyja tiszta veletlenul csaladi baratunk, vele mar az elso heten osszefutottunk. 2 honaposak vltunk amikor mutogatta anyumnak a fia kicsengetesre kapott kepeit es koztuk volt a baratome is. o azt hitte nayu tudja. :p szoval nalam ez sose volt bejelentve. ha nem akarod az orrukra kotni, vagy kinos ne tedd. mond h mesz ki x-el, jo par talalka utan ugyis rajonnek h mirol van szo. vagy vard meg mig vmi ismeros elkotyogja. :p mondjuk te tudod milyen a viszonyod a szuleiddel, ha ennyire jo, siman mond meg es kesz.

Hosszú ideje boldog párkapcsolatban élők! Nektek is mondják a barátok, hogy ti szerencsések vagytok, és semmi több?

Kiakasztanak ezzel. Minden barátom azt mondja, hogy mindössze szerencsém volt párválasztásnál. Már 16 éve(nagyon rég óta) együtt vagyok a férjemmel, 3 pici gyermekünk van. Nagyon boldogok vagyunk (Múltban és jelenben persze, a jöv?t még nem tudhatom). Picit idegesít, mikor mondjuk egy barátn?m tanácsot kér t?lem, és én próbálok segíteni, akkor egyb?l az van, hogy persze, mert én szerencsés voltam. Ez szerintem nem igaz. Rengeteg áldozattal, kompromisszummal jár egy boldog kapcsolat. Az egyik barátn?met pl. a folyamatos bulizása miatt dobta a barátja, a másikat meg azért, mert ? azt vallja, hogy egy férfi udvaroljon, egy n?nek meg még egy telefonhívást sem kell megejtenie. Mindig elvárta, hogy a férfi keresse. Szerintem ez így nem megy...

Legjobb válasz: De ez miért baj? Úgy értem, az, hogy találkoztatok, a szerencse mûve volt, azóta meg dolgoztok a boldog kapcsolaton, nem? Semmi baj a szerencsével. Egyébként azért mondják ezt, mert a szerencse irányíthatatlan. Így a felelõsséget teljesen áthárítják a sorsra, végzetre, vagy amiben hisznek. Így nem kell szembesülniük azzal, hogy talán velük van a probléma, sokkal megnyugtatóbb nekik az, hogy elkerülte õket a szerencse.

De ez miért baj? Úgy értem, az, hogy találkoztatok, a szerencse mûve volt, azóta meg dolgoztok a boldog kapcsolaton, nem? Semmi baj a szerencsével. Egyébként azért mondják ezt, mert a szerencse irányíthatatlan. Így a felelõsséget teljesen áthárítják a sorsra, végzetre, vagy amiben hisznek. Így nem kell szembesülniük azzal, hogy talán velük van a probléma, sokkal megnyugtatóbb nekik az, hogy elkerülte õket a szerencse.
Szerintem ezzel semmi baj. A párválasztás sokszor tényleg a szerencsén múlik, vagyis kell hozzá egy jó nagy adag abból is. Ez nem azt jelenti, hogy ti nem küzdötök meg semmivel, de vannak olyanok, akik egy életen át küzdenek, és mégsem lesznek boldogok. Szerencse. Hidd el, nagy szerep jut neki.
Nálunk is hasonló a helyzet, csak mi még ráadásul anyagilag is jól állunk, ami ugye szintén nem a munkánknak köszönhetõ, csak szerencse. Én nem foglalkozok vele. Elismerem, hogy kell az élethez szerencse, de nem csak azon múlik.
ahhoz, h megtaláld a párod, tényleg kell egy kis szerencse. azért, h a kapcsolat mûködjön és hossz életû legyen, azaz képes légy megtartani, tenni kell. abban rengeteg "munka" odafigyelés, áldozatkészség, stb van. a barátnõid ezt nem akarják elismerni. abba kapaszkodnak, h az elején kell egy kis mázli. na de utána :)
mi 8 éve vagyunk együtt soha nem veszekedtünk ez idõ alatt.... ráadásul a legjobb barátom most szakított, + a párom húga és mind a 3 barátnõmnek is tönkre ment a kapcsolata ráadásul az unokatesóm pokolban él.... én érzem magam rosszul...és igen mindig megkapom még azt is hogy én nem érthetem ezt meg....
mert irigyek, mert õk is sok mindent megtesznek, de valamit nem jól csinálnak így nekik még nem jött össze, és igazat adni nem akarnak, így ledegradálnak ezzel. ismerõs helyzet. nálunk is ez van ha bármi tanácsot adnék akár párkapcsolat, akár gyereknevelés, akár pl munkakeresés okán. kérdeznek, válaszolok, és ezt kapom: szerencsés vagy. persze mert te szuperanya vagy. persze, 1000-1 nek sikerül, mázlid volt. pedig nem. mi 7 éve vagyunk együtt, 26 voltam amikor összejöttünk, sok negatív tapasztalattal a hátam mögött már tudatosan választottam. gyerekre is volt idõm felkészülni és mivel 16 évesen már dolgoztam suli mellett láttam h lehet fejlõdni, elõre jutni. a legtöbb ember nem igazán akar tanácsot. kérdez, de a válsz nem tetszik, mert nem fér bele az õ gondolkodásmódjába. nem is akar változtatni, mert a lelke mélyén meg van gyõzõdve h akkor is õ gondolja jól. te meg csak mázlista vagy :) nem jó ez így de én már nem bántódom meg .
Ez a mondat nem csak párkapcsolatokra vonatkozik, egyfajta önámítás, egyszerûbb azt mondani hogy "neki szerencséje volt" mint tenni azért hogy nekünk is összejöjjenek a dolgok (holott tudják hogy ez lenne a helyes döntés).
szerintem kell hozzá szerencse, de ugyanúgy simulékony személyiség is. szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan emberrel élhetek együtt, akit semmiért és senkiért nem adnék, de tény, h ezért minden nap meg kell dolgozni keményen, hogy mûködjön is. kompromisszumok, néha viták, hatalmas beszélgetések. azért is szerencsés vagyok, mert idejében felismertem, hogy milyen férfi való mellém, és hogy jó az emberismeretem. nem kellett olyanokra pazarolnom az idõmet, akik nem érdemlik meg, hogy velük töltsem. gyakran megkapom azt is, h milyen nehéz engem elviselni. ilyenkor gúnyosan elmosolyodom magamban, mert általában azoktól kapom meg ezt, akiknek nem igazán mûködnek a párkapcsolatai. lehet, hogy õket még nálam is nehezebb kibírni :P
Szerintem inkább örüljél, hogy ez a legnagyobb gondod. Sok ember mégcsak megfelelõ partnerjelölttel sem találkozik, és magányosan öregedik meg, vagy alkoholista lesz, vagy elvált férjként hajléktalan. Szóval ne ilyeneken akadj fenn, hanem adj hálát az égnek, hogy nem tartozol a magányos emberek közé.
Az oké, hogy maga a kapcsolat egy csomó tudatos munkával jár, de ha valaki eleve nem találkozik azzal a megfelelõ partnerrel, akivel stimmelnek a feltételek, akkor hiába van meg benne a kompromisszumra való képesség, semmit nem jelent. Ugyanis elõször találkoznod kell egy olyan emberrel, akit tudsz szeretni és aki viszontszeret, a körülményeklehetõvé teszik a kapcsolat elindulását stb., és ez viszont nagyon sokszor a szerencsén múlik.
Mondandód ezen részét nem tudják értelmezni, vagy azt hiszik lükeség. "Rengeteg áldozattal, kompromisszummal jár egy boldog kapcsolat."
Nagy szerepe van benne a szerencsének is, akárki akármit is mond.Persze nem azt mondom, hogy várni kell a sült galambot, tenni is kell a cél érdekében, de akkor is kell egy kis szerencse, hogy a megfelelõ emberrel találkozzunk.A másik, ami fontos abban, hogy egy kapcsolat mûködjön, az az, hogy az emberek figyeljenek egymásra, mert anélkül semmit sem ér az egész.Úgy szerintem nem mûködhet egy kapcsolat, hogy az egyik fél folyton csak magára figyel, még a másik folyton áldozatokat hoz azért, hogy együtt maradjanak.Az már nem is igazi kapcsolat, csak olyan "legyen valakim, hogy ne legyek egyedül" alapú.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekünk sokat kellett csiszolódni, mert én és a párom nem vagyunk egyformák. Nagyon sokat fejlõdtem mellette, és ez szerencsére nagyon a hasznomra vált.Ugyanakkor úgy érzem, nekem is sikerült egy kicsit több színt vinni az életébe azzal, hogy nem ugyanolyan vagyok, mint õ. ;)
12. ebben egyetértek veled. rossz lehet, ha a lehetõséged sincs meg rá. uakkor sokan akkor is a szerencse hiányával takaróznak, amikor volt lehetõségük egy jó kapcsolatra, csak elmentek mellette. pl a kérdezõ azon barátnõje, aki sosem hívta a párját, mert szerinte ez a pasi dolga. nem, egy kapcsolat a kölcsönösségen alapul. nem kell futni a pasi után, de azért azt ki kell mutatni, h érdeklõdünk, különben a férfiak is elbizonytalanodnak. egy ilyen után tényleg könnyelmû kijelentés ez a "te könnyen beszélsz, neked szerecséd volt"

Kinek van igaza? És hogy mondjam el neki, hogy nem szimpik a barátai?

5 hónapja járok a barátommal, szeretjük egymást. Csak az a gond, hogy egymásnak az ellentétjei vagyunk, én nem szeretem a nagy társaságot, a zajt, tömegiszonyom is van, én egy visszahúzódó, csendes lány vagyok, aki csak azok el?tt nyílik meg, akikben teljesen megbízik, akikkel igazán jól érzi magát. A barátom pedig egy igazi társasági ember, mindenki ismeri, rengeteg haverja van, sokat tud beszélni, szeret bulizni, stb.

Legjobb válasz: Én barátnõm is olyan mint te. Nincs ezzel semmi gond. Bár én nem várom el tõle, hogy jópofizzon a haverjaimmal. De ettõl függetlenül imádom, 17 éves õ is. 20/F

Én barátnõm is olyan mint te. Nincs ezzel semmi gond. Bár én nem várom el tõle, hogy jópofizzon a haverjaimmal. De ettõl függetlenül imádom, 17 éves õ is. 20/F
Kicsivel lehetnél lazább is , ez a nem iszok alkoholt dolog nos hát.... na mind1 te dolgod.Mond el a barátodnak amt itt írtál , hogy nem bírod azokat a haverjait és nem akartál találkozni velük.Nem kell köntörfalazni mert annak semmi értelme , egyikõtöknek sem lesz úgy jobb ha nem mondod el az igazat.Am én is olyan hasonló beállítottságú vagyok min te de mondjuk egy kis pia segít feloldódni.
ja és 20/f
Szerintem nem kell vele menned, elég, ha õt elengeded.
A kérdező hozzászólása: Természetesen õt elengedem, mondtam is neki, hogy Õ menjen, de én nem megyek. Többször is volt már ilyesmi összejövetel, de azokra el is mentem. Mindeggyiken az volt, hogy a többiek ittak, beszélgettek, nevettek, stb, én meg csak néztem ki a fejembõl, és hallgattam õket, próbáltam röhögni, meg hozzászólni, de nem nagyon ment. Halálra untam magam, és sztem látszott is rajtam, elég hülye érzés, hogy tudom, hogy nem illek oda.:(
amíg nem a haverokat válassza te helyetted, addig nincs gond! Nem fontos mindig mindenhova elmenned, fõleg ha nem érzed jól magad ott, vagy azokkal akikkel menne , csak mond meg neki és kész ! az hogy a haverjai nem szimpik, hát nem lehet mindenki mindenkivel jóban, ha annyira nem érzed velük jól magad, akkor ne menj, de egyszer kétszer velük is elmehetsz ! 17 éves vagy és azokat amiket leírtál, hogy szalonna sütés, házi buli , bográcsozás stb, ki ne hagyd, akármennyire nem vagy társasági ember és nem vagy bulizós sem ! Ezek igazán normális programok, nem diszkó, és lesznek közös emlékeitek és örülj neki, hogy ilyen helyekre visz ! Nekem volt egy pasim és nos, hogy ellentétek voltunk e, hát nem tudom, de õ állandó buli, állandó billiárdszalon, ja és mozi, élményfürdõ, neki ennyi volt az élet , mást nem ismert , hát gondolhatod ! 4 évet voltunk együtt, de a barátaitól olyan távol tartott és azok barátnõitõl, hogy el sem tudom mondani, aztán utólag tudtam meg, hogy miért ! úgyhogy az igaz barátaival elég , ha jóban vagy, így õt is jobban megismered, a többi haver meg hibehóba és kész ! 23/L
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy pont az egyik unokatesóját nem bírom.:S És vele azért jóban kéne lennem...de nem megy. A többi unokatesóját nagyon bírom, velük nagyon elvagyok, õk szeretnek is.:) Amelyik unokatesóját nem bírom az egy csaj, és a barátom legjobb barátja mondta el nekem, hogy jártak (a barátom meg a csaj unokatesója akit nem bírok) 1 hétig.:S Kisebb sokkot kaptam, mikor megtudtam. De nem ezért nem bírom azt a csajt, alapból nem szimpi, pedig már sokszor találkoztam vele, de egyszerûen nem tudok kijönni vele, pedig esküszöm, próbáltam. Örüljek, hogy elvisz ilyen helyekre?:D Bográcsozás oké, mozi oké, strand oké, szalonnasütés oké, házibulik oké még azt is elviselem ha nem hagy egyedül a bulin, na de kocsma?? VB?? nem a kedvenc témáim.:D Na mindeggy, megbeszélem vele, hogy miért nem akartam menni, és majd meglátjuk, remélem megérti... Köszi a válaszokat.:)
elvesztem ebben az unokatesós járásban nem tudom ki járt kivel, és mi sokkolt, de nem ez a lényeg ! Most hogy egy unokatesóját nem bírod, na bumm, akkor mi van ?semmi, nem õt kell bírnod a barátodat kell szeretned és kész ! ha a többiekkel kijösz, akkor igyekezz velük lenni velük beszélgetni és kerülni akit nem kedvelsz ! ha a kocsmát nem bírod, ne menj, nincs ebben semmi rosz ! mond meg neki világosan kocsmába nem mégy és kész ! focit nem szereted :) és nem igazán érzed jól magad ezzel a csajjal, mert még nem találtatok közös témát :) lehet beszél a csajjal és lesz mirõl beszélgetnetek és jó barátnõk lesztek ! :) amúgy én is olyan vagyok, aki nem szimpi elsõre, meg sem akarom ismerni, ez lehet nem túl jó, de elbeszélgetek, csak közel nem engedem ha megszakad sem és kész :(

Hogy mondjam el anyának, hogy kicsit idősebb nálam a barátom?

Hivatalosan nem vagyunk együtt,csak sok időt töltünk kettesben.Én 17 éves vagyok,Õ 32. Tegnap anya meglátta,hogy ki van szívva a nyakam és közölte,hogy meg szeretné ismerni a barátomat.Akkor nem akartam elkezdeni veszekedni,mert már amúgy is feszült volt a hangulat,de könyörgöm,ez nem olyan,mintha egy évfolyamtársammal jöttem volna össze.

Legjobb válasz: Mond meg a "kicsit" idõsebb barátodnak, hogy a nyakszívás nem divat, sõt....A szeretetét/szerelmét máshogy is ki lehetne fejezni. Ez mindenképpen egy hendikepp-es indítás. Ráadásul a kicsit jelezõ nem találó. Tényleg nem olyan, ez szerintem rosszabb. Idõsebb, de nem vagytok együtt. Nehéz lesz ezt letolni a mama torkán, jobb, ha a legrosszabbra készülsz.

Mond meg a "kicsit" idõsebb barátodnak, hogy a nyakszívás nem divat, sõt....A szeretetét/szerelmét máshogy is ki lehetne fejezni. Ez mindenképpen egy hendikepp-es indítás. Ráadásul a kicsit jelezõ nem találó. Tényleg nem olyan, ez szerintem rosszabb. Idõsebb, de nem vagytok együtt. Nehéz lesz ezt letolni a mama torkán, jobb, ha a legrosszabbra készülsz.
A "kicsit idosebb" es a "mar akkor pi.at hajtott mikor megszulettel" kozt rengeteg a kulonbseg... Mondjuk 10 ev... Egy 32 evestol eleg gaz ha kiszivja a nyakadat... De hogy a kerdesre is valaszoljak: a reakciot tudod igy is mert ha nem tartanal tole elmondtad volna akkor rogton... Innentol kezdve mindegy hogy ma vagy jovohonapban tudja meg... Ha kiakad akkor most is hatast dob a hirtol es kesobb is!
Hát a kicsit az majdnem dupla olyan idõs mint te! Én biztos kiakadnék! Fõleg ez az indítás h nyakszívás elég hülyén néz ki egy 32 évestõl! Meg ez h nem is vagytok együtt. Akkor mit csináltok csak szexeltek? Vagy nem értem. De ebbõl nem számíts semmi jóra se!
Szia! Hát azért az nem kicsi korkülönbség. Azért 32 éves fejjel, meg tényleg nem okés, hogy kiszívja a nyakad, na mindegy. Állj Anyukád elé, s mond el, hogy egy 32 éves Pasim van, ennyi! 29N
Latom mind egy velemenyen vagyunk! Ment a zoldkez mindenkinek!
Szóval tulajdonképpen szinte az apád lehetne...Miért is akarnál anyukáddal veszekedni? Szerintem gáz a csávó tulajdonképpen azért van veled mert könnyebb hülyíteni, mint egy felnõtt nõt.Legyél anyukáddal õszinte, mond meg, hogy összejöttél egy fickóval aki tulajdonképpen fizet azért, mert vele vagy szerintem nem sokára a szex után is elvisz vásárolni.
Te figyelj csak, nem attól leszel ám felnõtt nõ, hogy 15 ezrekben mérhetõ igényeid vannak. Kicsit félreértetted a fentieket. Olyan kicsit, mint amilyen kicsi a korkülónbség közted és a pasid között. Hogyan mondd el? Ahogy nekünk. De sejtem, hogy te sehogysem fogod.
"Anya, igazából nem a barátom, csak néha összejárunk, majd elvisz vásárolgatni. Tudod, tõle vannak azok a jó kis cuccok, amiket ti nem vettetek meg nekem."
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom elmondani neki, hogy anya tudja, hogy van valakim. Nem bántani szeretném azokat, akik kínaiban vagy olcsóbb boltokban vásárolnak, de azokat én inkább elkerülöm...Nem olyan fajta férfi, aki mekizni vinne vagy hasonló helyekre. Nem akarok bele menni abba, hogy mennyit költ rám/mennyi pénzt ad, de vannak igényeim nekem is és azok nem a 15 ezres telefonok és az olcsó helyek.
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor most felejtsük el a nyakkiszívás témát. Nem csak szexelünk, eljárunk mindenhova, elvisz vásárolni és rengeteget beszélgetünk.De õ nincs oda a kötöttségekért és mondta, hogy nem is akar komoly kapcsolatot. Szóval nem állhatok elé, hogy az anyám meg akarja ismerni.

Hogy mondjam el apukámnak hogy van barátom?

légyszi segítsetek nagyon fontos lenne a helyzet az hogy szüleim elváltak apukámmal élek (anyum külföldön kapcsolatot nem tartjuk) szóval kicsit nehezebb mert apunak kéne elmondanom de nem tudom hogyan .. valaki valami ötlet hogyan tálaljam a dolgot ? 17/l

Legjobb válasz: Úgy, hogy a barátod ne legyen beszari és õ menjen oda az apukádhoz engedélyt kérni. Biztosan méltányolni fogja az apukád.

Úgy, hogy a barátod ne legyen beszari és õ menjen oda az apukádhoz engedélyt kérni. Biztosan méltányolni fogja az apukád.
Csõ fater van pasim a viszont nem látásra
A kérdező hozzászólása: lehetõleg normális válaszokat várnék
csak így simán, bökd ki és kész ha vmiért nem akarod így konkrétan, akkor csak mondd azt, hogy van egy rendes fiú ismerõsöd akit megkedveltél és kölcsönös vagy vmi hasonlót de szerintem jobb ha csak simán megmondod
Teljesen eggyetértek a 4.-el
Én úgy mutattam be itthon, hogy hazavittem és mondtam, hogy Õ xy, a barátom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!