Találatok a következő kifejezésre: Mondjam el baratomnak, (275 db)

Hogy mondjam el barátomnak, h megjött és elkezdhetem a fogamzásgátló szedését? Mert eddig féltünk, h nem e vagyok terhes mert megvolt rá az esély

Legjobb válasz: Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".

Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".
Dugni nem féltél? Ilyenkor meg igen?! Komoly..
A kérdező hozzászólása: kicsit másra gondoltam:D azért köszi:D
Oltás vagy elsõ :) Röhögtem. Zöldkéz!
jajj elsõ jót röhögtem :D:D hát ez nagyon jó XD
Ne haragudj már, de ennek most nem örülnöd kellene??????
De, ha eddig féltetek, hogy esetleg terhes vagy, akkor nem hatalmas vigyorral az arcodon kellene vele közölnöd, hogy nincs baba és mától elkzeded szedni a tabit, hogy többé ilyen kétség ne legyen! Ezt az örömhírt jóval könnyebb közölni, mint egy nemkívánt terhességet!
A kérdező hozzászólása: dee nagyon is örülök neki!! most õ dolgozni van sajna
Azért durva, hogy az emerek manapság mennyire nem tudnak smemit elintézni önállóan. Már mindenhez segítség kell? Egyszeráen hívd fel, vagy várd meg, míg hazaér, és mondd el neki, hogy , egjött. Nem tudom mit kell ezen izélni.

A barátom megkérte a kezem. Hogy mondjam el a szüleimnek?

Legjobb válasz: 1.anya, apa, a barátom megkérte a kezem!!! 2.anya nemtudom hogy mondjam el..... a barátom megkérte a kezem!!

1.anya, apa, a barátom megkérte a kezem!!! 2.anya nemtudom hogy mondjam el..... a barátom megkérte a kezem!!
Az alábbi módon. Leültetném õket és belekezdenék: - Apa, anya. Már x ideje van egy barátom és nagyon szeretem. Úgy érzem, hogy vele lennék a legboldogabb az egész világon. Ha Ti is szeretnétek, hogy boldog legyek áldásotokat adjátok rá. Nekem sokat jelentene a támogatásotok.
Nálunk: Párom szülei - párom jelentette be: "Van egy bejelenteni valónk. Megkértem ... kezét" Én szüleim - én mondtam telefonban, mert messze lakunk tõlük: " Képzeljétek, ... megkérte a kezemet, menyasszony vagyok" Egy héttel késõbb leutaztunk, hogy személyesen is megmutassuk magunkat.
"# 3/8 Nem az õskorban élünk. Én pl nem vagyok apám tulajdona, hogy tõle engedélyt kelljen kérni. Kérdezõ amíg nem mered elmondani ne mond igen a lánykérésre mert még korai." Ez hülyeség. Az én férjem nem magyar, mégis aputól kérte meg a kezem úgy, hogy írt egy pár sort, és én lefordítottam neki. Úgy izgultunk, mint még soha aznap :) És egy percet sem éltünk együtt az eljegyzés elõtt.
Együtt mentek és elmondjátok.
Én hazamentem Karácsonykor a szüleimhez, és az orruk alá dugtam a gyûrûs bal kezemet...... Aztán az apák megegyeztek, hogy lesz rendes lánykérés is, megtörtént, majd egy év múlva esküvõ is volt.
Jó esetben nem egy futó kalandról van szó, tehát valószínûleg már számítanak rá a szülõk. Együtt, felnõtt emberként odamentek és megmondjátok, vagy áthívjátok õket ebédre hozzátok, vagy étterembe. Vagy te egyedül - bár szerintem ez kicsit fura lenne. Ha még tini vagy, akkor meg inkább sehogy egyelõre, ráérnek akkor megtudni, ha ténylegesen lesz is valami belõle belátható idõn belül. (csak mert gimiben a fél osztályom volt menyasszony, esküvõ meg egyikbõl se lett azóta se, ahol lett, ott meg más võlegénnyel. ez csak komolytalan hülyeség, amivel kár a szülõket stresszelni. :D)
"Jaj utolsó mert te nem költözöl össze pároddal házasság elõtt, nem élsz vele nemi életet, mert az is hagyomány. Tökéletesen kijövõk velük, szóval nagyon is tévedsz." Azért elég elképesztõ, hogy ilyen messzemenõ következtetéseket lehet levonni egy válaszból... :D Nem nekem szólt a válasz, de egyébként én pl. nem költözök össze a barátommal, míg nem vagyok házas, de igazából semmi közöd hozzá. Nem mindenki gondolkodik úgy, mint te, és attól, hogy van, aki máshogy látja, még nem lesz kevesebb, bárhogy is próbálod ezt a lekezelõ stílusoddal bizonygatni. A kérdésre válaszolva: nekem az jön át, hogy nincs komoly szándék az eljegyzés mögött és még elég fiatalokról van szó. Ha mégse így van, akkor én úgy mondanám el, hogy a võlegényemmel együtt odaállunk eléjük és közöljük, hogy "közösen úgy érezzük, hogy megérett a kapcsolatunk arra, hogy családot alapítsunk, ezért ekkor és ekkor összeházasodunk." Aztán lehet olyan is ezenkívül még, amit írtak följebb, hogy elkéri a võlegény a lány apjától a lány. Nálunk pl. szokás az eljegyzési vacsora, ami a lányos háznál van és meghívják a võlegény szüleit.
Az ember azt gondolná, hogy ha a szülõk tudják, hogy a lányuknak párja van, szeretik egymást...akkor a gyûrû megmutatása egyértelmûen a lánykérést jelzi... nos az én anyámnak nem volt egyértelmû...mikor megmutattam a gyûrût és hogy xytól kaptam.... azt mondta szép...és ennyi...én meg úgy voltam vele, hogy biztos nem érdekli a jövõm, ezért még csak nem is gratulál... Apám kb másfél hónappal késõbb gúnyosan rákérdezett, hogy kb mikor lesz esküvõ (mert õ szentül hitte, hogy nekem csak fagyasztott gyerekem lehet, mert nem fogok kelleni senkinek) mondtam, hogy kb 17 hónap múlva:) és teljesen le volt döbbenve hogy kellek valakinek....(amúgy ritkán találkoztunk akkoriban)..már egyáltalán nem...szerencsére. Szóval apám mondta anyámnak a dolgot az egyik beszélgetésük alkalmával:D és akkor anyu el volt hûlve, hogy õ errõl SEMMIT NEM TUDOTT.:D Jót röhögtem, és mondtam neki hogy én mutattam a gyûrût...azt hittem egyértelmû...erre mondta hogy jaaa az az volt???:D Azóta már összeházasodtunk (2, 5 éve) Szóval mutasd meg a gyûrût, és ha nem teljesen világos nekik, akkor mond meg mellé hogy menyasszony lettél:) ennyi. Vagy a pároddal együtt is közölhetitek. 28/N
Uhh 22... Hogy lehetnek ilyenek a szüleid =SSS Teljesen egyet értek avval hogy a vér nem kötelez. Leszületünk egy családba, de ha csak ártanak és negatívan gondolkoznak nem szükséges a nyakukon lennünk mindig. Már miért ne érdemelnél meg egy jó pákapcsolatot, házasságot, elképesztõ hogy rólad, a saját értékes lányukról így gondolkodnak. Legalább magadról próbálj pozitívabban gondolkodni. Bocs de ez kicsit meglepett.
óóó ez még semmi:) ugye 2, 5 éve házasodtunk. Azóta kb fél évente ha beszélek pl apámmal mert õ akar beszélni velem... és nem azt kérdezi ilyenkor hogy hogy vagyok, hanem azt hogy na? Megvert már? mikor akar már elhagyni? Összevesztetek már? És ezt minden alkalommal.....de szerencsére ilyen is ritkán van. Igyekszem kerülni... most akkor ehhez szólj:) Szerintem nem is csoda hogy 2 éve nem találkoztam vele, és nem is akarok....kiskoromban azt mondta nekem hogy engem a kukából szedtek ki, és nem is vagyok a gyerekük....ezt egy 8-10 éves kislánynak.... gondolhatod milyen érzés volt.
Hogy miiiii?????? A kukából szedtek ki. Pf. ezeket jól észhez kellene téríteni. Nos, igaz hogy sokunknak vannak/voltak rossz szülei és sajnos ezt nem mindig könnyû feldolgozni. =/ Már bocs de ez tényleg nem semmi. Lehet hogy nem vigasztal de nekem sem voltak sokkal jobbak a szüleim :D
Feltunoen hagyd elol a kezed, eszreveszik rajta a gyurut, aztan csak rakerdeznek hogy mi ujsag :)
Mert te aki már a harmadik kérdésben beszólsz a válaszolónak jobb vagy mi.
Most mi az akadályod evvel kapcs? Nem írtál semmit, félsz a szüleidtõl vagy miért ne mernéd elmondani simán?
Jobb helyeken a võlegény a lány szüleitõl is megkéri leendõ arája kezét. Szerintem szép gesztus, próbáljátok ki.
Ha ezen gondolkodni kell, akkor várni kellene meg a házassággal, mert nagyon gyerek vagy még....
Ha 16 éves vagy nehezen :D
Nem értem, mi ebben a probléma?
Anya, Apa a barátom megkérte a kezem! Végre megszabadultok tõlem! :D
Gondolom túl fiatal ehhez, azért nem meri elmondani.
# 3/8 Nem az õskorban élünk. Én pl nem vagyok apám tulajdona, hogy tõle engedélyt kelljen kérni. Kérdezõ amíg nem mered elmondani ne mond igen a lánykérésre mert még korai.
Lehet, hogy nem az õskorban élünk, pont ezért nem kellene õsemberként viselkedni. Nem mondott senki olyat, hogy bárki tulajdona lenne bárki is, de az alapvetõ tiszteletet meg lehet adni a lányos ház szüleinek, hiszen mégiscsak õk nevelgették a lányt tisztességben. Az ilyen feminista, arrogáns hozzáállás szüli utána a "Nem jövök ki anyósommal/apósommal, most mit tegyek?" jellegû kérdések.
Jaj utolsó mert te nem költözöl össze pároddal házasság elõtt, nem élsz vele nemi életet, mert az is hagyomány. Tökéletesen kijövõk velük, szóval nagyon is tévedsz.
Tévedsz, amit Te említesz az a katolikusok között hagyomány, mi több szabály, amit én az általános érvényû. De nem áll szándékomban vitába szállni Veled, hiszen Neked is megvan a véleményed, Nekem is. Sajnos Te annyi intelligenciával nem rendelkezel, hogy tiszteletben tartsd a másik véleményét.
Nálunk azt úgy szokták csinálni hogy a fiú kimegy a lány apjával/anyjával és megkérdezi hogy elveheti-e a kezét.Bementek......

Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy eljegyzett a barátom?

Elõször nekem tette fel a párom a kérdést, nem az anyukámnak (egyedül nevelt fel, az apám meg sem érdemelte volna, hogy tõle legyek elkérve), viszont most valahogy el kellene mondani neki. Azért nem merte elõre megkérdezni õt, mert néha poénkodás szintjén elõjött, hogy anya aztmondta, hogy akkor lehet köztünk komolyabb minden, ha lesz bankszámlája pénzzel, rendes kocsija, és normális, lakható, saját háza vagy lakása ( a szüleitõl külön). Meg elég sokat is veszekedtünk idén, ami alapból feszült hangulatot eredményezett, és az egy fõ problémán kivül már minden kis apróságon össze tudtunk veszni, ami elég feltûnõen nem tetszett az anyukámnak. De úgy alapvetõen az egész családommal jól kijön, mindenki "szereti" õt. Csakhát én vagyok a legidõsebb a testvéreim közül is, nemtudom, hogy hogyan reagálna. Fõleg, hogy még tanulok, van még egy évem a suliból is. De hát ez csak egy eljegyzés. Nem fogunk mostanában még összeházasodni biztosan, mert pénzünk sincs se az esküvõre, se arra, hogy összeköltözünk. Én aggódom túl? Vagy hogyan mondjam el? Köszi Én L19 a võlegényem 23 és 2 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: "Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy eljegyzett a barátom?" Így ne: "Anyu, ma három tojásból kérem a ránottát, kis pirospaprikával" Így igen: "Anyu, eljegyzett a barátom."

"Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy eljegyzett a barátom?" Így ne: "Anyu, ma három tojásból kérem a ránottát, kis pirospaprikával" Így igen: "Anyu, eljegyzett a barátom."
Így: "anya, eljegyzett a Peti". Egyébként elárulnád nekem, hogy önálló egzisztencia nélkül, tanulva, ilyen fiatalok, úgy hogy együtt sem éltek, nem is akartok mostanában házasodni vagy költözni, MI A RÁK ÉRTELME VAN az eljegyzésnek?
Mutasd meg neki a gyûrûd. Bár én sem értem, minek volt ez, ha még csak tervezni sem tervezitek ez tipikus veszekedés utáni békülés. Mi is "eljegyeztük" egymást ennyi idõsen de ez inkább egy jelképes kis gyûrû volt, amit kaptam.
Engem az érdekelne, hogy miért akartok "felnõttest játszani", miközben ahhoz is gyerek vagy, hogy anyukád elé állj a hírrel?
Ezt inkább el se mondd. Vicc kategória.
Sehogy. Úgysem lesz hosszú életû kapcsolat.
"ha lesz bankszámlája pénzzel, rendes kocsija és normális lakható saját háza vagy lakása (a szüleitõl külön)". Komolyan mondom, mintha egy arab anyát hallanék, amikor áruba bocsájtja a lányát.Ennyire elanyagiasodott már minden? Annyira kellett volna örülnöd, hogy az anyudnak észre kellett volna vennie, hogy jegyes lettél.
"Meg elég sokat is veszekedtünk idén, ami alapból feszült hangulatot eredményezett, és az egy fõ problémán kivül már minden kis apróságon össze tudtunk veszni, ami elég feltûnõen nem tetszett az anyukámnak. " A mindenit! Hogy merészeli! :D
Madárnyelven. Mit kell ettõl így félni?
nálunk együtt szokás elmondani... Amúgy: "Xy feleségül kért, igent mondtam, az esküvõt még nem a közeljövõben tervezzük"
azért valamilyen szinten igaza van anyukádnak. csak akkor kéne ilyenen gondolkozni hogyha megvan a biztos háttér. egyébként ez a sokat veszekszünk, meg nem mindig jók a dolgok... de alapvetõen azért mindenki szereti õt. elég bizonytalannak hangzik. az eljegyzés és az elkötelezés egy életre elég komoly dolog, csak akkor legyen bármi ha mind a ketten 1000%ra a másikkal akarjátok leélni az egész életeteket. amúgy meg mi értelme van az eljegyzésnek, ha még totál nem terveztek semmit a jövõre nézve ? egyébként: anya képzeld, a józsi megkérte a kezem!

Mit tegyek? A baratommal mar egy eve eggyutt vagyunk, es nagyon kivanjuk egymast de meg nem szeretnenk hogy megtortenjen. Neha pettingelunk de a baratom kozbe eleg eroszakos. (es amugy is) Hogyan mondjam el neki es mikor? Es mit is mondjak?

Legjobb válasz: mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.

mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.
Egy éve együtt vagytok, de nem mered neki azt mondani, hogy "Hallod legyél már picit gyengédebb" ?
Hagyd el, rosszabb lesz.
"Helo. Finomabban csináld nekem. Köszi HELO"

Van egy lány akivel nagyon jóba vagyok de ő csak barátnak tart. Hogy mondjam el neki hogy tetszik, mit mondjak neki?

ha lehet ne hülyeséget !

Legjobb válasz: Tök egyszerû! Beszélj vele személyesen és mond el neki, hogy mit érzel! Vegyél magadon bátorságot! Ha meg azt mondja, hogy továbbra is csak barátok, akkor legalább tudni fogod, hogy mi a pálya ;) Ezzel csak nyerhetsz!

Tök egyszerû! Beszélj vele személyesen és mond el neki, hogy mit érzel! Vegyél magadon bátorságot! Ha meg azt mondja, hogy továbbra is csak barátok, akkor legalább tudni fogod, hogy mi a pálya ;) Ezzel csak nyerhetsz!
Tetszik vagy szerelmes vagy belé? Nem mindegy. Nekem sok lány tetszik, de az nem jelenti azt, hogy mindegyikükbe szerelmes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok belé
ha már mondta hogy barátnak tart akkor ezzel csk szétrombolod a barátságot. De inkább akkor ez mint hogy szenvedj, keress mást, ne függj érzelmileg a lányoktól amíg össze nem jössz vmelyikkel mert megkínoz, ez rosszabb mint a fizikai fájdalom úf18

Hogy mondjam el a legjobb barátnõmnek? Ti hogy reagálnátok?

Õ és a szülei elutaztak az õszi szünetben,az öccse itthon maradt inkább.Jóban vagyok vele is,mert tök sokszor náluk alszok és kicsit tetszett is,mert helyes nagyon.De fiatalabb 1 évvel nálam és a legjobb barátnõm testvére. Az utóbbi pár napot viszont vele töltöttem,a házukban. Lefeküdtünk és nekem õ volt az elsõ (kétlem,hogy neki is az lett volna az elsõ). A barátnõmék ma jönnek haza és nem tudom,hogy mit csináljak.Még régebben beszélgettünk ilyenekrõl és akkor mondta,hogy õ megõrülne,ha az egyik barátnõje összejönne a testvérével.

Legjobb válasz: Õszintén? Látszik: 1. A barátnõd (!) elõre megmondta, hogy rosszul esne neki. Téged ez nem érdekelt. 2. 15 évesen napokat töltesz náluk, amikor nincs ott a barátnõd. 3. 15 évesen annyit ért a szüzességed, mint a nagy büdös semmi. Te mit mondanál egy ilyen emberre? Hogy tudja, hogy a tetteinek következményei vannak, felelõsségteljes és jó barát????? Egyszer meg kellene állni és kívülrõl megnézni magad és azt, hogy merre is haladsz! Mi az, ami fontos neked az életben és arra vigyázni! Mert néhány év és azt veszed észre, hogy depressziós vagy, átment rajtad a fél város,és már semmi sem fontos. És akkor a sors lesz a hibás, lehet majd sírdogálni, ahelyett, hogy idõben észbekaptál volna, hogy a TE hibád!

Õszintén? Látszik: 1. A barátnõd (!) elõre megmondta, hogy rosszul esne neki. Téged ez nem érdekelt. 2. 15 évesen napokat töltesz náluk, amikor nincs ott a barátnõd. 3. 15 évesen annyit ért a szüzességed, mint a nagy büdös semmi. Te mit mondanál egy ilyen emberre? Hogy tudja, hogy a tetteinek következményei vannak, felelõsségteljes és jó barát????? Egyszer meg kellene állni és kívülrõl megnézni magad és azt, hogy merre is haladsz! Mi az, ami fontos neked az életben és arra vigyázni! Mert néhány év és azt veszed észre, hogy depressziós vagy, átment rajtad a fél város, és már semmi sem fontos. És akkor a sors lesz a hibás, lehet majd sírdogálni, ahelyett, hogy idõben észbekaptál volna, hogy a TE hibád!
Én személy szerint kiakadnék, ha egyik barátnõm rámászna a nemlétezõ öcsémre (húgom van). De ha te mondod el, õszintén, és nem vársz "a megfelelõ pillanatra", az még mindig jobb, mintha az öccse meséli el, hogy "képzeld, megdugtam a barátnõd". Szóval szerintem mondd el neki, és ne lepõdj meg, ha kiakad... 15/L
Hány évesek vagytok?
Hát nem tudom... Mert ha csak elkezdtetek volna járni annak valószínû tényleg örülnék. De az, hogy így a nagy semmire szétcsaptad neki a lábaid... Szóba se állnék veled. És nem azért mert az öcsémmel tetted, hanem mert egy címeres r*banc vagy, hogy az elsõ adandó alkalommal rámászol valakire. 15 évesen. Szép...
Teljesen mindegy, hogy hogyan mondod el , a tényeken nem változtat. Hiba volt, nem is kicsi és nem is csak egy embert vagy kettõt érint. A barátságotokat a kukába dobtad ezzel, a szüzességeddel együtt. És még csak 14-15 évesek vagytok. El kellene gondolkodni az értékrenden, mert nagyobb bajok jönnek!!!
Utolsónál a pont.
Hármassal értek egyet.
Nézd, az egy dolog, hogy valóban nagyon meggondoloatlanok voltatok. A korotok, a szituáció és sok más miatt. A barátnõd hozzáállását nem igazán értem. Én lány vagyok, két fiú testvérem van. Soha nem voltam ilyen szituációban, de többször gondoltam arra, hogy mennyire boldog lennék, ha valamelyikük valamelyik barátnõmmel jönne össze, hiszen akkor 2 olyan ember lenne együtt, akiket szeretek.És egyiket sem félteném, mert tudnám, hogy jó ember van mellette. Tehát azt gondolom, hogy ha a Ti esetetekben pusztán csak testi vágyakról szól/t ez az egész, akkor nagy kár, hogy megtörtént. Ha valódi érzésekkel, szépen lassan alakult volna valami, az egésezn más megvilágágításba helyezte volna valószínûleg a tényeket a barátnõd számára is.
Állj elé és valld be, hogy le se sz*rtad az érzéseit ezzel kapcsolatban és végül is lefeküdtél a testvérével.
Egy kis tini rib.nc vagy, nincs ezen mit szépíteni!!! És remélem, hogy olyan hülyék is voltatok, hogy nem védekeztetek, és terhes leszel!!! :D
Szüleidnek is grat, hogy ezek szerint nem nagyon foglalkoznak vele kihez mész hova mész, ha pedig te vágod át õket, akkor szerintem nagyon rossz irányba haladsz minden szempontból. Ebben a sztoriban nem az a legnagyobb probléma, hogy a barátnõd mit fog szólni... Remélem legalább védekeztetek!
Jaj, hagyjad ezeket az álszenteket. Nem nagy dolog a szüzesség... Engem pl sose érdekelt és senki sem beszél ki a hátam mögött ilyen miatt. Szerintem az a gáz, hogy nem jártok. Beszéld meg a fiúval, hogy mi legyen, a barátnõdnek eléhg azt mondani h összejöttetek. Nekem is van öcsém, át tudom érezni a dolgot. Érdekes lenne de se a legjobb barátnõm sem az öcsém életébe nincs beleszólásom. Én csak akkor haragudnék, ha barátság extrákkal lenne. Na szóval beszéljétek mehg ezt, aztán mondd el a barátnõdnek, de a szexet ne, pl mondták nekem, hogy az öcsém férfivá érett, elképzeltem és pfeej, nemvoltam kíváncsi ilyen részletekre
"Nem nagy dolog a szüzesség" Na ezt is csak egy olyan ember mondhatja, aki érzelmek nélkül tette szét a lábát annak idején. Van jelentõsége, megsúgom.
Köszi a megmagyarázást, nagyon rendes vagy. Meglep, én is tudok olvasni. Honnan tudod hogy a kérdezõ nem akarna többet a fiútól? Tudom kiket neveznek ribinek, de egy ismeretlen emberrõl egy kérdés után kijelenteni nagyon okos dolog. Nem véleményt kért, hanem tanácsot, erre mindenki leriba.cozza. De ha ennyire tudod, akkor fejtsd ki, miért õrülne meg az állítólagos legjobb barátnõ?
"Oké, hogy 15 éves a kérdezõ és egyáltalán nem kéne még nemi életet élnie, de azért nem kéne leriba.cozni." R*bancnak általában olyan embereket hívunk akik mindenféle érzelem nélkül bárkivel összefekszenek, független attól, hogy hány éves az illetõ. Lehet, hogy én vagyok maradi, de a "kicsit tetszett" szerintem nem számít komoly érzelemnek. "A barátnõ hozzáállása is furcsa. Miért õrülne meg?" A kérdezõ írta, hogy a lány megõrülne ha megtudná. "Mert olyan lány van a testvére mellett, akit kedvel õ is? " Nincs mellette. Ez csak egy szex volt.
Hát, meglepõdtem a válaszokon. Oké, hogy 15 éves a kérdezõ és egyáltalán nem kéne még nemi életet élnie, de azért nem kéne leriba.cozni. A barátnõ hozzáállása is furcsa. Miért õrülne meg? Mert olyan lány van a testvére mellett, akit kedvel õ is? Belegondolva, én nem haragudtam volna ha összejött volna a nem létezõ fiú tesómmal a legjobb barátnõm. Azért a barátnõm, hogy örüljek annak, hogy õ boldog és ha ezt az én tesómmal érzi így, hajrá, próbálják meg. Kérdezõ. Te többet is szeretnél a fiútól? Gondolom igen. Akkor egyszerûen ültesd le a barátnõdet és mondd el neki õszintén.
Off: 12-es, miért ciki fiatalabb fiúval járni?
15 évesen már nem vagy szûz és ne r.bancozzunk xdd de ha egyszer az vagy fiatalabb fiúval járni ciki, összefeküdni vele még inkább ha 14 évesen nem volt szûz, akkor megérdemel téged:) , én a helyedben elásnám magam xdd
Bocsi, de a "kicsit tetszett is, mert helyes nagyon"-ra simán összefekszel valakivel, ráadásul 15 éves gyerek fejjel, az minden elárul rólad. Nem kell rólad többet tudni, hogy leszûrjük milyen is az értékrended.
A kérdező hozzászólása: Mert pár sorból aztán baromira látszik, hogy milyen az értékrendem...
A kérdező hozzászólása: Azért nem kell ribizni rögtön, egyáltalán nem ismertek. Szerintem mindenki tett már olyat, amit nem gondolt át. Az, hogy még nem vagyunk hivatalosan együtt, nem jelenti azt, hogy csak pár alkalom volt az egész. Köszönöm a roppant hasznos, segítõkész válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Õ 14, én 15.
"Nem nagy dolog a szüzesség" ... az a baj, amikor valakinek nem nagy dolog. Lehet, hogy én is ezzel nyugtatnám magam, ha elszúrtam volna, és már nem tudnám visszacsinálni.

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van barátom?

Sziasztok.!! 13 éves vagyok egy ideje van barátom de valahogy szégyellem elmondani.!! praktikák vagy valamit tudnátok mondani?? Ti hogy mondtátok el.?? Köszi.. 13/L

Legjobb válasz: "Anyu, apu: van barátom." Erre nincs praktika, nem csodálom, hogy félsz, nagyon fiatal vagy... de az azért pozitív, hogy el akarod mondani nekik, viszont én csak az egyenes beszédet tudom javasolni. Max megkérdezheted, hogy mit szólnának hozzá, ha lenne barátod, de vagy rögtön levágják, hogy azért kérdezted, mert van pasid, és/vagy nagy valószínûséggel negatív választ fogsz kapni, ami eltántoríthat attól, hogy bevalld a dolgot, ezért szerintem jobb szimplán túlesni rajta.

"Anyu, apu: van barátom." Erre nincs praktika, nem csodálom, hogy félsz, nagyon fiatal vagy... de az azért pozitív, hogy el akarod mondani nekik, viszont én csak az egyenes beszédet tudom javasolni. Max megkérdezheted, hogy mit szólnának hozzá, ha lenne barátod, de vagy rögtön levágják, hogy azért kérdezted, mert van pasid, és/vagy nagy valószínûséggel negatív választ fogsz kapni, ami eltántoríthat attól, hogy bevalld a dolgot, ezért szerintem jobb szimplán túlesni rajta.
anya apa a mai naptól r1banckodom
Mekkora egy fas* vagy1. állj eléjük, és mondd el, apa, anya megismertem van egy fiú, akinek többet jelentek mint egy barát, és aki töbet jelent nekem mint egy barát!
ok. de õ 13.
Hát én 19 voltam az elsõ barátomnál. Megmondtam, hogy összejöttünk, majd hazavittem pár héten belül, bemutattam és ennyi. Nem nagy kunszt. 21N
A kérdező hozzászólása: köszi..nektek.:*

Mit tehetek most, Hogy mondjam el a szuleimnek, baratomnak?

17 vagyok es teherb estem,ovszert nm hasznaltunk csak fogamzasgatlo kapszulat szedtem.elvetetni pedig mar keso

Legjobb válasz: Biztos,hogy terhes vagy? Nõgyógyásznál voltál már? (csak mert ha az elõírásoknak megfelelten szeded a gyógyszert, nagyon kevés esélye van annak hogy teherbe ess).Elsõ körbe gyõzõdj meg róla100%-ban. Egyébként minél elõbb mondd el nekik!Szerintem elõbb a barátodnak, aztán Õ majd segít, akár elmondhatjátok együtt s a szülõknek. És a legjobb, ha õszinték vagytok, biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak nektek a szülõk.

Biztos, hogy terhes vagy? Nõgyógyásznál voltál már? (csak mert ha az elõírásoknak megfelelten szeded a gyógyszert, nagyon kevés esélye van annak hogy teherbe ess).Elsõ körbe gyõzõdj meg róla100%-ban. Egyébként minél elõbb mondd el nekik!Szerintem elõbb a barátodnak, aztán Õ majd segít, akár elmondhatjátok együtt s a szülõknek. És a legjobb, ha õszinték vagytok, biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak nektek a szülõk.
Fogamzásgátló kapszula? Ezalatt a fogamzásgátló tablettát érted, amit minden nap be kell venni? Mivel még nem vagy 18, ezért valóban elvetetheted a 18. hétig, illetve alapvetõen a 12. hétig. Tehát még nem késõ, csak hát nem egy 2 napos procedúra az egész. Szólj minél hamarabb a szüleidnek és a barátodnak. Ne halogasd! Biztos segíteni fognak!
Akkor még elmehetsz abortuszra. Mivel 18 éves nem múltál el, így a 18. hétig mehetsz abortuszra. Szólj a szüleidnek minél hamarabb.
Fogamzásgátló mellett teherbe estél? Azt hogy hoztad össze? Az vmi terminátorsperma...:D Vagy te nem szedted jól a bogyót és akkor ne csodálkozz. Különben egyszerûen: Anyu, apu... terhes vagyok. Aztán hagyd hogy sokkot kapjanak. Különben ha jófejek úgyis csak segíteni fognak, nem üvöltözni. Ellenekzõ esetben vannak kismama segítõ szervezetek.
A kérdező hozzászólása: igen , biztos vagyok benne
Hány hetes terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: 10

Szerelmes vagyok a barátom haverjába, hogy mondjam el neki?

6hónapja vagyok eggyütt a barátommal.. Nem szeretem, hanem az egyik legjobb haverjába vagyok totálisan belezúgva de a haverja is belém.... Szeretném elmondani nyíltam a barátom haverjának h mit érzek.. Persze utána a barátomnak is! De hogyan mondjam el neki pl felhívjam, találkozó, vagy hogy? SEGÍTSETEK KÉRLEK! Sok választ szeretnék! 18 éves lány

Legjobb válasz: Szerintem is illik elõször a barátoddal szakítani. Gondold el, mennyire megbántaná a dolog. Akár még árulásnak is érezné. Elõbb tisztázz vele mindent, akár még el is mondhatod, hogy a haverjába beleszerettél. Utána próbálj nyitni a másik srác felé.

Szerintem is illik elõször a barátoddal szakítani. Gondold el, mennyire megbántaná a dolog. Akár még árulásnak is érezné. Elõbb tisztázz vele mindent, akár még el is mondhatod, hogy a haverjába beleszerettél. Utána próbálj nyitni a másik srác felé.
Bocs de 18 évesen már illenék tudni, hogy az ilyesmit csak és kizárólag személyesen mondjuk meg a másiknak. Szerintem annál nagyobb parasztság nincs mint ezt telefonon, e-mailon, sms-ben megmondani. Legyél egyenes és mond meg neki. Ha meg nem szereted akkor minek vagy vele különben is? A haverral csak ezután közöld hogy szereted. Ne játsz arra hogy csak akkor mondod meg a barátodnak, ha a haverja már igent mondott a kapcsolatotokra. Elsõnek szakíts vele, aztán jöhet a szerelmi vallomás ;-) Sok sikert remélem sikerül, és végre azzal lehetsz akit szeretsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm..jól esett h segítettél
HIhetetlen...három hónapja ugyanez volt a helyzet velem is, mondjuk mi 7 hónaposak voltunk az akkori párommal /én 16 õ 18/de nem feküdtünk le, talán kicsit könnnyebb is volt emiatt.Én úgy gondolom, hogy hét hónap után igenis rá kell szánni egy nagyon komoly beszélgetést arra/szakítás/, szóval találkoztunk és elmondtam neki mit szeretnék..vagyis mit nem vele.Mondanom sem kell, hogy ez egáyltalán nem volt könnyû, de tudtam muszálj lépnem, motoszkált már akkor is a gondolta a fejemben, hogy összejövök az egyik barátjával mert úgy éreztem, hogy õ kell nekem, de ezt nem mondtam el neki..szakítás után vártunk kb egy hónapot és aztán jöttünk össze és immár két hónapja vagyunk együtt..el sem tudom mondani mennyivel jobb ez a kapcsolat mert nagyon nagyon szeretem a mostani páromat és tudom jól döntöttem és azóta a volt páromnak is van valakije:Dszóval én azt mondom most elég lezárni ezt a kapcsolatot ha tényleg nem érzed magad jól benne.. aztán meg vártok egy kicsit míg "szélcsend" lesz és megpróbálhatjátok..kegyetlenül hangzik mindez de kinek lenne jó egy olyan kapcsolat amelyben nem boldog..hát senki(hát én azt javaslom, hogy élõben beszélj tehát vele, mert hét hat hónap után igazán megérdemli)
Van rá esély, hogy a mostani barátod szarrá veri a haverját...megtörtént eset:s
A kérdező hozzászólása: Sikerül a kapcsolat amire vágytam!Immár ennek 8 hónapja

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy tetszik nekem? Nem tudom, ő hogy érez irántam, már ovi óta ismerjük egymást. Nem a karok beégni előtte, de nem is akarom elszalasztani. (12 éves lány vagyok. )

Legjobb válasz: Tegyél rá célzásokat abból talán majd látja hogy hogy érzel iránta. pl: tetszik egy srác..és nem tudom hogyan mondjam el neki hisz már nagyon régóta ismerjük egymást, mit tegyek? (ezt kérdezd meg tõle) És a válaszából kiderülhet pár aprócska dolog :) Írj privátba! :D 14/L

Tegyél rá célzásokat abból talán majd látja hogy hogy érzel iránta. pl: tetszik egy srác..és nem tudom hogyan mondjam el neki hisz már nagyon régóta ismerjük egymást, mit tegyek? (ezt kérdezd meg tõle) És a válaszából kiderülhet pár aprócska dolog :) Írj privátba! :D 14/L
szerintem mond neki hogy fontos dolgot akarsz tõle kérdezni... és rá vezeted hogy neked õ mennyire fontos neked, és hogy nem- e szeretne veled járni, és hogy nagyon félsz ezt neki el mondani mert félsz a reakciójától; kérd meg hogy ne mondja el senkinek ha nem érez irántad ilyesmit. Amikor még kicsi voltam /fiatal tini akkor én is mindent agyon komplikáltam aztán rá jöttem hogy ezt nem szabad, oda kell elé állni és mondani, nem szabad meg ijedni. (párommal valahogyan így jöttünk össze.. már három éve együtt vagyunk :) ) 19/L 26/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!