Találatok a következő kifejezésre: Mondjam el baratomnak (255 db)

Hogy mondjam el barátomnak, h megjött és elkezdhetem a fogamzásgátló szedését? Mert eddig féltünk, h nem e vagyok terhes mert megvolt rá az esély

Legjobb válasz: Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".

Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".
Dugni nem féltél? Ilyenkor meg igen?! Komoly..
A kérdező hozzászólása: kicsit másra gondoltam:D azért köszi:D
Oltás vagy elsõ :) Röhögtem. Zöldkéz!
jajj elsõ jót röhögtem :D:D hát ez nagyon jó XD
Ne haragudj már, de ennek most nem örülnöd kellene??????
De, ha eddig féltetek, hogy esetleg terhes vagy, akkor nem hatalmas vigyorral az arcodon kellene vele közölnöd, hogy nincs baba és mától elkzeded szedni a tabit, hogy többé ilyen kétség ne legyen! Ezt az örömhírt jóval könnyebb közölni, mint egy nemkívánt terhességet!
A kérdező hozzászólása: dee nagyon is örülök neki!! most õ dolgozni van sajna
Azért durva, hogy az emerek manapság mennyire nem tudnak smemit elintézni önállóan. Már mindenhez segítség kell? Egyszeráen hívd fel, vagy várd meg, míg hazaér, és mondd el neki, hogy , egjött. Nem tudom mit kell ezen izélni.

Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy eljegyzett a barátom?

Elõször nekem tette fel a párom a kérdést, nem az anyukámnak (egyedül nevelt fel, az apám meg sem érdemelte volna, hogy tõle legyek elkérve), viszont most valahogy el kellene mondani neki. Azért nem merte elõre megkérdezni õt, mert néha poénkodás szintjén elõjött, hogy anya aztmondta, hogy akkor lehet köztünk komolyabb minden, ha lesz bankszámlája pénzzel, rendes kocsija, és normális, lakható, saját háza vagy lakása ( a szüleitõl külön). Meg elég sokat is veszekedtünk idén, ami alapból feszült hangulatot eredményezett, és az egy fõ problémán kivül már minden kis apróságon össze tudtunk veszni, ami elég feltûnõen nem tetszett az anyukámnak. De úgy alapvetõen az egész családommal jól kijön, mindenki "szereti" õt. Csakhát én vagyok a legidõsebb a testvéreim közül is, nemtudom, hogy hogyan reagálna. Fõleg, hogy még tanulok, van még egy évem a suliból is. De hát ez csak egy eljegyzés. Nem fogunk mostanában még összeházasodni biztosan, mert pénzünk sincs se az esküvõre, se arra, hogy összeköltözünk. Én aggódom túl? Vagy hogyan mondjam el? Köszi Én L19 a võlegényem 23 és 2 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: "Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy eljegyzett a barátom?" Így ne: "Anyu, ma három tojásból kérem a ránottát, kis pirospaprikával" Így igen: "Anyu, eljegyzett a barátom."

"Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy eljegyzett a barátom?" Így ne: "Anyu, ma három tojásból kérem a ránottát, kis pirospaprikával" Így igen: "Anyu, eljegyzett a barátom."
Így: "anya, eljegyzett a Peti". Egyébként elárulnád nekem, hogy önálló egzisztencia nélkül, tanulva, ilyen fiatalok, úgy hogy együtt sem éltek, nem is akartok mostanában házasodni vagy költözni, MI A RÁK ÉRTELME VAN az eljegyzésnek?
Mutasd meg neki a gyûrûd. Bár én sem értem, minek volt ez, ha még csak tervezni sem tervezitek ez tipikus veszekedés utáni békülés. Mi is "eljegyeztük" egymást ennyi idõsen de ez inkább egy jelképes kis gyûrû volt, amit kaptam.
Engem az érdekelne, hogy miért akartok "felnõttest játszani", miközben ahhoz is gyerek vagy, hogy anyukád elé állj a hírrel?
Ezt inkább el se mondd. Vicc kategória.
Sehogy. Úgysem lesz hosszú életû kapcsolat.
"ha lesz bankszámlája pénzzel, rendes kocsija és normális lakható saját háza vagy lakása (a szüleitõl külön)". Komolyan mondom, mintha egy arab anyát hallanék, amikor áruba bocsájtja a lányát.Ennyire elanyagiasodott már minden? Annyira kellett volna örülnöd, hogy az anyudnak észre kellett volna vennie, hogy jegyes lettél.
"Meg elég sokat is veszekedtünk idén, ami alapból feszült hangulatot eredményezett, és az egy fõ problémán kivül már minden kis apróságon össze tudtunk veszni, ami elég feltûnõen nem tetszett az anyukámnak. " A mindenit! Hogy merészeli! :D
Madárnyelven. Mit kell ettõl így félni?
nálunk együtt szokás elmondani... Amúgy: "Xy feleségül kért, igent mondtam, az esküvõt még nem a közeljövõben tervezzük"
azért valamilyen szinten igaza van anyukádnak. csak akkor kéne ilyenen gondolkozni hogyha megvan a biztos háttér. egyébként ez a sokat veszekszünk, meg nem mindig jók a dolgok... de alapvetõen azért mindenki szereti õt. elég bizonytalannak hangzik. az eljegyzés és az elkötelezés egy életre elég komoly dolog, csak akkor legyen bármi ha mind a ketten 1000%ra a másikkal akarjátok leélni az egész életeteket. amúgy meg mi értelme van az eljegyzésnek, ha még totál nem terveztek semmit a jövõre nézve ? egyébként: anya képzeld, a józsi megkérte a kezem!

Mit tegyek? A baratommal mar egy eve eggyutt vagyunk, es nagyon kivanjuk egymast de meg nem szeretnenk hogy megtortenjen. Neha pettingelunk de a baratom kozbe eleg eroszakos. (es amugy is) Hogyan mondjam el neki es mikor? Es mit is mondjak?

Legjobb válasz: mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.

mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.
Egy éve együtt vagytok, de nem mered neki azt mondani, hogy "Hallod legyél már picit gyengédebb" ?
Hagyd el, rosszabb lesz.
"Helo. Finomabban csináld nekem. Köszi HELO"

Van egy lány akivel nagyon jóba vagyok de ő csak barátnak tart. Hogy mondjam el neki hogy tetszik, mit mondjak neki?

ha lehet ne hülyeséget !

Legjobb válasz: Tök egyszerû! Beszélj vele személyesen és mond el neki, hogy mit érzel! Vegyél magadon bátorságot! Ha meg azt mondja, hogy továbbra is csak barátok, akkor legalább tudni fogod, hogy mi a pálya ;) Ezzel csak nyerhetsz!

Tök egyszerû! Beszélj vele személyesen és mond el neki, hogy mit érzel! Vegyél magadon bátorságot! Ha meg azt mondja, hogy továbbra is csak barátok, akkor legalább tudni fogod, hogy mi a pálya ;) Ezzel csak nyerhetsz!
Tetszik vagy szerelmes vagy belé? Nem mindegy. Nekem sok lány tetszik, de az nem jelenti azt, hogy mindegyikükbe szerelmes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok belé
ha már mondta hogy barátnak tart akkor ezzel csk szétrombolod a barátságot. De inkább akkor ez mint hogy szenvedj, keress mást, ne függj érzelmileg a lányoktól amíg össze nem jössz vmelyikkel mert megkínoz, ez rosszabb mint a fizikai fájdalom úf18

Hogy mondjam el a legjobb barátnõmnek? Ti hogy reagálnátok?

Õ és a szülei elutaztak az õszi szünetben,az öccse itthon maradt inkább.Jóban vagyok vele is,mert tök sokszor náluk alszok és kicsit tetszett is,mert helyes nagyon.De fiatalabb 1 évvel nálam és a legjobb barátnõm testvére. Az utóbbi pár napot viszont vele töltöttem,a házukban. Lefeküdtünk és nekem õ volt az elsõ (kétlem,hogy neki is az lett volna az elsõ). A barátnõmék ma jönnek haza és nem tudom,hogy mit csináljak.Még régebben beszélgettünk ilyenekrõl és akkor mondta,hogy õ megõrülne,ha az egyik barátnõje összejönne a testvérével.

Legjobb válasz: Õszintén? Látszik: 1. A barátnõd (!) elõre megmondta, hogy rosszul esne neki. Téged ez nem érdekelt. 2. 15 évesen napokat töltesz náluk, amikor nincs ott a barátnõd. 3. 15 évesen annyit ért a szüzességed, mint a nagy büdös semmi. Te mit mondanál egy ilyen emberre? Hogy tudja, hogy a tetteinek következményei vannak, felelõsségteljes és jó barát????? Egyszer meg kellene állni és kívülrõl megnézni magad és azt, hogy merre is haladsz! Mi az, ami fontos neked az életben és arra vigyázni! Mert néhány év és azt veszed észre, hogy depressziós vagy, átment rajtad a fél város,és már semmi sem fontos. És akkor a sors lesz a hibás, lehet majd sírdogálni, ahelyett, hogy idõben észbekaptál volna, hogy a TE hibád!

Õszintén? Látszik: 1. A barátnõd (!) elõre megmondta, hogy rosszul esne neki. Téged ez nem érdekelt. 2. 15 évesen napokat töltesz náluk, amikor nincs ott a barátnõd. 3. 15 évesen annyit ért a szüzességed, mint a nagy büdös semmi. Te mit mondanál egy ilyen emberre? Hogy tudja, hogy a tetteinek következményei vannak, felelõsségteljes és jó barát????? Egyszer meg kellene állni és kívülrõl megnézni magad és azt, hogy merre is haladsz! Mi az, ami fontos neked az életben és arra vigyázni! Mert néhány év és azt veszed észre, hogy depressziós vagy, átment rajtad a fél város, és már semmi sem fontos. És akkor a sors lesz a hibás, lehet majd sírdogálni, ahelyett, hogy idõben észbekaptál volna, hogy a TE hibád!
Én személy szerint kiakadnék, ha egyik barátnõm rámászna a nemlétezõ öcsémre (húgom van). De ha te mondod el, õszintén, és nem vársz "a megfelelõ pillanatra", az még mindig jobb, mintha az öccse meséli el, hogy "képzeld, megdugtam a barátnõd". Szóval szerintem mondd el neki, és ne lepõdj meg, ha kiakad... 15/L
Hány évesek vagytok?
Hát nem tudom... Mert ha csak elkezdtetek volna járni annak valószínû tényleg örülnék. De az, hogy így a nagy semmire szétcsaptad neki a lábaid... Szóba se állnék veled. És nem azért mert az öcsémmel tetted, hanem mert egy címeres r*banc vagy, hogy az elsõ adandó alkalommal rámászol valakire. 15 évesen. Szép...
Teljesen mindegy, hogy hogyan mondod el , a tényeken nem változtat. Hiba volt, nem is kicsi és nem is csak egy embert vagy kettõt érint. A barátságotokat a kukába dobtad ezzel, a szüzességeddel együtt. És még csak 14-15 évesek vagytok. El kellene gondolkodni az értékrenden, mert nagyobb bajok jönnek!!!
Utolsónál a pont.
Hármassal értek egyet.
Nézd, az egy dolog, hogy valóban nagyon meggondoloatlanok voltatok. A korotok, a szituáció és sok más miatt. A barátnõd hozzáállását nem igazán értem. Én lány vagyok, két fiú testvérem van. Soha nem voltam ilyen szituációban, de többször gondoltam arra, hogy mennyire boldog lennék, ha valamelyikük valamelyik barátnõmmel jönne össze, hiszen akkor 2 olyan ember lenne együtt, akiket szeretek.És egyiket sem félteném, mert tudnám, hogy jó ember van mellette. Tehát azt gondolom, hogy ha a Ti esetetekben pusztán csak testi vágyakról szól/t ez az egész, akkor nagy kár, hogy megtörtént. Ha valódi érzésekkel, szépen lassan alakult volna valami, az egésezn más megvilágágításba helyezte volna valószínûleg a tényeket a barátnõd számára is.
Állj elé és valld be, hogy le se sz*rtad az érzéseit ezzel kapcsolatban és végül is lefeküdtél a testvérével.
Egy kis tini rib.nc vagy, nincs ezen mit szépíteni!!! És remélem, hogy olyan hülyék is voltatok, hogy nem védekeztetek, és terhes leszel!!! :D
Szüleidnek is grat, hogy ezek szerint nem nagyon foglalkoznak vele kihez mész hova mész, ha pedig te vágod át õket, akkor szerintem nagyon rossz irányba haladsz minden szempontból. Ebben a sztoriban nem az a legnagyobb probléma, hogy a barátnõd mit fog szólni... Remélem legalább védekeztetek!
Jaj, hagyjad ezeket az álszenteket. Nem nagy dolog a szüzesség... Engem pl sose érdekelt és senki sem beszél ki a hátam mögött ilyen miatt. Szerintem az a gáz, hogy nem jártok. Beszéld meg a fiúval, hogy mi legyen, a barátnõdnek eléhg azt mondani h összejöttetek. Nekem is van öcsém, át tudom érezni a dolgot. Érdekes lenne de se a legjobb barátnõm sem az öcsém életébe nincs beleszólásom. Én csak akkor haragudnék, ha barátság extrákkal lenne. Na szóval beszéljétek mehg ezt, aztán mondd el a barátnõdnek, de a szexet ne, pl mondták nekem, hogy az öcsém férfivá érett, elképzeltem és pfeej, nemvoltam kíváncsi ilyen részletekre
"Nem nagy dolog a szüzesség" Na ezt is csak egy olyan ember mondhatja, aki érzelmek nélkül tette szét a lábát annak idején. Van jelentõsége, megsúgom.
Köszi a megmagyarázást, nagyon rendes vagy. Meglep, én is tudok olvasni. Honnan tudod hogy a kérdezõ nem akarna többet a fiútól? Tudom kiket neveznek ribinek, de egy ismeretlen emberrõl egy kérdés után kijelenteni nagyon okos dolog. Nem véleményt kért, hanem tanácsot, erre mindenki leriba.cozza. De ha ennyire tudod, akkor fejtsd ki, miért õrülne meg az állítólagos legjobb barátnõ?
"Oké, hogy 15 éves a kérdezõ és egyáltalán nem kéne még nemi életet élnie, de azért nem kéne leriba.cozni." R*bancnak általában olyan embereket hívunk akik mindenféle érzelem nélkül bárkivel összefekszenek, független attól, hogy hány éves az illetõ. Lehet, hogy én vagyok maradi, de a "kicsit tetszett" szerintem nem számít komoly érzelemnek. "A barátnõ hozzáállása is furcsa. Miért õrülne meg?" A kérdezõ írta, hogy a lány megõrülne ha megtudná. "Mert olyan lány van a testvére mellett, akit kedvel õ is? " Nincs mellette. Ez csak egy szex volt.
Hát, meglepõdtem a válaszokon. Oké, hogy 15 éves a kérdezõ és egyáltalán nem kéne még nemi életet élnie, de azért nem kéne leriba.cozni. A barátnõ hozzáállása is furcsa. Miért õrülne meg? Mert olyan lány van a testvére mellett, akit kedvel õ is? Belegondolva, én nem haragudtam volna ha összejött volna a nem létezõ fiú tesómmal a legjobb barátnõm. Azért a barátnõm, hogy örüljek annak, hogy õ boldog és ha ezt az én tesómmal érzi így, hajrá, próbálják meg. Kérdezõ. Te többet is szeretnél a fiútól? Gondolom igen. Akkor egyszerûen ültesd le a barátnõdet és mondd el neki õszintén.
Off: 12-es, miért ciki fiatalabb fiúval járni?
15 évesen már nem vagy szûz és ne r.bancozzunk xdd de ha egyszer az vagy fiatalabb fiúval járni ciki, összefeküdni vele még inkább ha 14 évesen nem volt szûz, akkor megérdemel téged:) , én a helyedben elásnám magam xdd
Bocsi, de a "kicsit tetszett is, mert helyes nagyon"-ra simán összefekszel valakivel, ráadásul 15 éves gyerek fejjel, az minden elárul rólad. Nem kell rólad többet tudni, hogy leszûrjük milyen is az értékrended.
A kérdező hozzászólása: Mert pár sorból aztán baromira látszik, hogy milyen az értékrendem...
A kérdező hozzászólása: Azért nem kell ribizni rögtön, egyáltalán nem ismertek. Szerintem mindenki tett már olyat, amit nem gondolt át. Az, hogy még nem vagyunk hivatalosan együtt, nem jelenti azt, hogy csak pár alkalom volt az egész. Köszönöm a roppant hasznos, segítõkész válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Õ 14, én 15.
"Nem nagy dolog a szüzesség" ... az a baj, amikor valakinek nem nagy dolog. Lehet, hogy én is ezzel nyugtatnám magam, ha elszúrtam volna, és már nem tudnám visszacsinálni.

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van barátom?

Sziasztok.!! 13 éves vagyok egy ideje van barátom de valahogy szégyellem elmondani.!! praktikák vagy valamit tudnátok mondani?? Ti hogy mondtátok el.?? Köszi.. 13/L

Legjobb válasz: "Anyu, apu: van barátom." Erre nincs praktika, nem csodálom, hogy félsz, nagyon fiatal vagy... de az azért pozitív, hogy el akarod mondani nekik, viszont én csak az egyenes beszédet tudom javasolni. Max megkérdezheted, hogy mit szólnának hozzá, ha lenne barátod, de vagy rögtön levágják, hogy azért kérdezted, mert van pasid, és/vagy nagy valószínûséggel negatív választ fogsz kapni, ami eltántoríthat attól, hogy bevalld a dolgot, ezért szerintem jobb szimplán túlesni rajta.

"Anyu, apu: van barátom." Erre nincs praktika, nem csodálom, hogy félsz, nagyon fiatal vagy... de az azért pozitív, hogy el akarod mondani nekik, viszont én csak az egyenes beszédet tudom javasolni. Max megkérdezheted, hogy mit szólnának hozzá, ha lenne barátod, de vagy rögtön levágják, hogy azért kérdezted, mert van pasid, és/vagy nagy valószínûséggel negatív választ fogsz kapni, ami eltántoríthat attól, hogy bevalld a dolgot, ezért szerintem jobb szimplán túlesni rajta.
anya apa a mai naptól r1banckodom
Mekkora egy fas* vagy1. állj eléjük, és mondd el, apa, anya megismertem van egy fiú, akinek többet jelentek mint egy barát, és aki töbet jelent nekem mint egy barát!
ok. de õ 13.
Hát én 19 voltam az elsõ barátomnál. Megmondtam, hogy összejöttünk, majd hazavittem pár héten belül, bemutattam és ennyi. Nem nagy kunszt. 21N
A kérdező hozzászólása: köszi..nektek.:*

Mit tehetek most, Hogy mondjam el a szuleimnek, baratomnak?

17 vagyok es teherb estem,ovszert nm hasznaltunk csak fogamzasgatlo kapszulat szedtem.elvetetni pedig mar keso

Legjobb válasz: Biztos,hogy terhes vagy? Nõgyógyásznál voltál már? (csak mert ha az elõírásoknak megfelelten szeded a gyógyszert, nagyon kevés esélye van annak hogy teherbe ess).Elsõ körbe gyõzõdj meg róla100%-ban. Egyébként minél elõbb mondd el nekik!Szerintem elõbb a barátodnak, aztán Õ majd segít, akár elmondhatjátok együtt s a szülõknek. És a legjobb, ha õszinték vagytok, biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak nektek a szülõk.

Biztos, hogy terhes vagy? Nõgyógyásznál voltál már? (csak mert ha az elõírásoknak megfelelten szeded a gyógyszert, nagyon kevés esélye van annak hogy teherbe ess).Elsõ körbe gyõzõdj meg róla100%-ban. Egyébként minél elõbb mondd el nekik!Szerintem elõbb a barátodnak, aztán Õ majd segít, akár elmondhatjátok együtt s a szülõknek. És a legjobb, ha õszinték vagytok, biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak nektek a szülõk.
Fogamzásgátló kapszula? Ezalatt a fogamzásgátló tablettát érted, amit minden nap be kell venni? Mivel még nem vagy 18, ezért valóban elvetetheted a 18. hétig, illetve alapvetõen a 12. hétig. Tehát még nem késõ, csak hát nem egy 2 napos procedúra az egész. Szólj minél hamarabb a szüleidnek és a barátodnak. Ne halogasd! Biztos segíteni fognak!
Akkor még elmehetsz abortuszra. Mivel 18 éves nem múltál el, így a 18. hétig mehetsz abortuszra. Szólj a szüleidnek minél hamarabb.
Fogamzásgátló mellett teherbe estél? Azt hogy hoztad össze? Az vmi terminátorsperma...:D Vagy te nem szedted jól a bogyót és akkor ne csodálkozz. Különben egyszerûen: Anyu, apu... terhes vagyok. Aztán hagyd hogy sokkot kapjanak. Különben ha jófejek úgyis csak segíteni fognak, nem üvöltözni. Ellenekzõ esetben vannak kismama segítõ szervezetek.
A kérdező hozzászólása: igen , biztos vagyok benne
Hány hetes terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: 10

Szerelmes vagyok a barátom haverjába, hogy mondjam el neki?

6hónapja vagyok eggyütt a barátommal.. Nem szeretem, hanem az egyik legjobb haverjába vagyok totálisan belezúgva de a haverja is belém.... Szeretném elmondani nyíltam a barátom haverjának h mit érzek.. Persze utána a barátomnak is! De hogyan mondjam el neki pl felhívjam, találkozó, vagy hogy? SEGÍTSETEK KÉRLEK! Sok választ szeretnék! 18 éves lány

Legjobb válasz: Szerintem is illik elõször a barátoddal szakítani. Gondold el, mennyire megbántaná a dolog. Akár még árulásnak is érezné. Elõbb tisztázz vele mindent, akár még el is mondhatod, hogy a haverjába beleszerettél. Utána próbálj nyitni a másik srác felé.

Szerintem is illik elõször a barátoddal szakítani. Gondold el, mennyire megbántaná a dolog. Akár még árulásnak is érezné. Elõbb tisztázz vele mindent, akár még el is mondhatod, hogy a haverjába beleszerettél. Utána próbálj nyitni a másik srác felé.
Bocs de 18 évesen már illenék tudni, hogy az ilyesmit csak és kizárólag személyesen mondjuk meg a másiknak. Szerintem annál nagyobb parasztság nincs mint ezt telefonon, e-mailon, sms-ben megmondani. Legyél egyenes és mond meg neki. Ha meg nem szereted akkor minek vagy vele különben is? A haverral csak ezután közöld hogy szereted. Ne játsz arra hogy csak akkor mondod meg a barátodnak, ha a haverja már igent mondott a kapcsolatotokra. Elsõnek szakíts vele, aztán jöhet a szerelmi vallomás ;-) Sok sikert remélem sikerül, és végre azzal lehetsz akit szeretsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm..jól esett h segítettél
HIhetetlen...három hónapja ugyanez volt a helyzet velem is, mondjuk mi 7 hónaposak voltunk az akkori párommal /én 16 õ 18/de nem feküdtünk le, talán kicsit könnnyebb is volt emiatt.Én úgy gondolom, hogy hét hónap után igenis rá kell szánni egy nagyon komoly beszélgetést arra/szakítás/, szóval találkoztunk és elmondtam neki mit szeretnék..vagyis mit nem vele.Mondanom sem kell, hogy ez egáyltalán nem volt könnyû, de tudtam muszálj lépnem, motoszkált már akkor is a gondolta a fejemben, hogy összejövök az egyik barátjával mert úgy éreztem, hogy õ kell nekem, de ezt nem mondtam el neki..szakítás után vártunk kb egy hónapot és aztán jöttünk össze és immár két hónapja vagyunk együtt..el sem tudom mondani mennyivel jobb ez a kapcsolat mert nagyon nagyon szeretem a mostani páromat és tudom jól döntöttem és azóta a volt páromnak is van valakije:Dszóval én azt mondom most elég lezárni ezt a kapcsolatot ha tényleg nem érzed magad jól benne.. aztán meg vártok egy kicsit míg "szélcsend" lesz és megpróbálhatjátok..kegyetlenül hangzik mindez de kinek lenne jó egy olyan kapcsolat amelyben nem boldog..hát senki(hát én azt javaslom, hogy élõben beszélj tehát vele, mert hét hat hónap után igazán megérdemli)
Van rá esély, hogy a mostani barátod szarrá veri a haverját...megtörtént eset:s
A kérdező hozzászólása: Sikerül a kapcsolat amire vágytam!Immár ennek 8 hónapja

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy tetszik nekem? Nem tudom, ő hogy érez irántam, már ovi óta ismerjük egymást. Nem a karok beégni előtte, de nem is akarom elszalasztani. (12 éves lány vagyok. )

Legjobb válasz: Tegyél rá célzásokat abból talán majd látja hogy hogy érzel iránta. pl: tetszik egy srác..és nem tudom hogyan mondjam el neki hisz már nagyon régóta ismerjük egymást, mit tegyek? (ezt kérdezd meg tõle) És a válaszából kiderülhet pár aprócska dolog :) Írj privátba! :D 14/L

Tegyél rá célzásokat abból talán majd látja hogy hogy érzel iránta. pl: tetszik egy srác..és nem tudom hogyan mondjam el neki hisz már nagyon régóta ismerjük egymást, mit tegyek? (ezt kérdezd meg tõle) És a válaszából kiderülhet pár aprócska dolog :) Írj privátba! :D 14/L
szerintem mond neki hogy fontos dolgot akarsz tõle kérdezni... és rá vezeted hogy neked õ mennyire fontos neked, és hogy nem- e szeretne veled járni, és hogy nagyon félsz ezt neki el mondani mert félsz a reakciójától; kérd meg hogy ne mondja el senkinek ha nem érez irántad ilyesmit. Amikor még kicsi voltam /fiatal tini akkor én is mindent agyon komplikáltam aztán rá jöttem hogy ezt nem szabad, oda kell elé állni és mondani, nem szabad meg ijedni. (párommal valahogyan így jöttünk össze.. már három éve együtt vagyunk :) ) 19/L 26/F

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy van egy barátom? [az enyém egy nehéz eset, nagyon. ]

13 éves vagyok.És arról van szó hogy nem tudom hogy mondjam el nekik hogy van egy barátom, mert az anyukám kijelentette hogy meg ne tudja hogy ennyi id?sen barátom van,és ha elmondom nagyon nagy fejmosást kapok.Az apám meg sajnos nagyon könnyen dühbe jön és szinte biztos hogy idegbeteg lesz ha elmondom.És az egész családom szerintem kibukna teljesen.De a barátommal kb 2 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, megbízunk egymásban,elválaszthatatlanok vagyunk szinte, és suli után szoktunk találkozni minden 2. napon, akkor is 1-2 órát és titokban.De az ? szülei meg akarnak ismerni engem és szerveznek programokat(már 3 ilyet le kellett mondanom e miatt -->) csak az a baj hogy nincs id?m rá hétköznap és el se mehetnék mert 4-kor itthon kell lennem és ha hétvégén mennék akkor a szüleim kifaggatnának hogy kihez,hova,mikor mért?? és mindent tudni akarnának mert mindig ezt csinálják, + nem hazudhatok hogy a barátn?mhöz megyek vagy ilyesmi mert akkor rögtön hívjuk a szüleit az XY-nak és beszéljük meg meddig maradhatok stb... De ha elmondom akkor szerintem annyira mérgesek lesznek és rosszul fogadják, hogy eltiltanak t?le és a lehet?ségét is elveszik hogy találkozzunk.Vagy a másik lehet?ség hogy szakítunk, amit nagyon nem szeretnék.Valami ötlet,tanács?Kérlek segítsetek.El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: na hát felvázolom a lehetõségeid: a) elmondod. Kibuknak,leszidnak. De te próbálsz rájuk hatni,hogy õk is voltak fiatalok. Nem fekszel le vele. Tanulsz suliban továbbra is. Nem lógsz el satöbbisatöbbi. b) nem mondod el és megy tovább ahogy eddig c) nem mondod el és a hátuk mögött "barátnõdhöz mégy" "moziba osztálytársaiddal" vagy ilyenek Amúgy át tudom érezni

na hát felvázolom a lehetõségeid: a) elmondod. Kibuknak, leszidnak. De te próbálsz rájuk hatni, hogy õk is voltak fiatalok. Nem fekszel le vele. Tanulsz suliban továbbra is. Nem lógsz el satöbbisatöbbi. b) nem mondod el és megy tovább ahogy eddig c) nem mondod el és a hátuk mögött "barátnõdhöz mégy" "moziba osztálytársaiddal" vagy ilyenek Amúgy át tudom érezni
13 évesen nem lehetnek érzései? Nõvérem 13 évesen összejött a kétszerannyi pasijával. Most 30 éves nõvérem és azóta együtt vannak
De jó, hogy ezen az oldalon mindenki erkölcsileg tiszta. Tény, hogy kicsi vagy. De 13 évesen nem arra kell gondolni, hogy napmintnap lefekszenek. Csak kézenfogva sétálnak, puszi, egymásmellé ülnek suliban...
Hát persze hogy tudni akarják, hogy hova mész hétvégén, én kislányom (és te is KISLÁNY vagy!!!)ha átmegy a barátnõjéhez, ez elõzõleg az anyukájával van lebeszélve. 13 évesen ne legyen barátod, tanulj, menj játszani, barátnõzz, a fiukat meg még hanyagold.Arra még sok-sok idõd lesz.És örülj, hogy a szüleid féltenek, és vigyáznak rád, nagyon gyorsan bajba lehet kerülni, hidd el!
jaj hagyjuk már ezt.... 26 éves volt a faszija, amikor a kislány 13??? Hogy hogy nem csukták le? 13 évesen érzések, pofám leszakad.... jó hogy már nem érett egy párkapcsolatra a kis pisis.
Bocsi, de azt kell mondanom, hogy a szüleiddel értek egyet. Gyerek vagy, egy 13 éves még ne pasizzon... biztos ki lennék bukva.
Te még GYEREK VAGY és azt csinálod, amit a szüleid mondanak. Ha az én lányom 13 évesen odaállna elém, hogy "barátja van", 1 évre szobafogságot kapna a szentem. Túl korai még neked a "pasizás", inkább babázz még pár évet. Még csak nem is vagy kamasz banyek..... :S
2 pofon megoldaná a problémáidat kislány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az õszinte és konkrét véleményét!Annak is aki számára elfogadhatatlan ez az egész dolog.Tudom mit fogok tenni.A hasznos véleményeket annál inkább díjazom!
Én a helyedben elmondanám a szüleimnek, hogy van egy fiú, akivel összebarátkoztatok az utóbbi idõben, nem kell kimondani azt, hogy jártok, az elég riasztó szó egy szülõnek, mert amögött már tényleg szexet és miegymást ért az ember. Na és mondd el, hogy elhívott hozzájuk és akár egyeztethetnek a te szüleid az övéivel és akkor még nyugodtak is lesznek és ezzel be se csapod õket, mert hidd el érteni fogják a lényeget :)
A kérdező hozzászólása: Ez egy jó ötlet köszönöm! :)
Én nem értem miért vagytok kiakadva... Még szép, hogy 13 évesen nem tudja milyen egy igazi, felnõtt kapcsolat, mirõl szól, de.. ne is akarja tudni!! Mindennek megvannak a maga szintjei. Mint amikor óvodában "jártam" az óvodástársammal, ott se akadtak ki a szülõk, hogy mit akar egy pisis öt éves. Nyilván az még nem olyan kapcsolat, meg 13 évesen sem, hanem inkább barátság. Tényleg nem értem, mi a problémátok vele, nem "pasizik"... Szerintem ha a srác szülei megbirkóztak a gondolattal, akkor a tieid is meg fognak, és jó ötletnek tartom, amit az egyik válaszoló írt: Nem kell kimondani, hogy "jártok", csak eléggé összebarátkoztatok, meg jóban vagytok, és meghívtak pár programra...
A kérdező hozzászólása: 24-es köszönöm!!Úgy látom megértette még valaki hogy ez nem "pasizás", a pasizás eléggé más az én esetemhez képest és más az hogy szerelmes vagyok egy fiúba és "pasizok".És köszönöm a véleményt és megértést! :)
majd írd le, mire jutottál a szüleiddel, kíváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Rendben :) majd leírom :) amúgy megkérdezhetem hány éves vagy?
sajnos a mai világban a tinédzserek is folytathatnak nemi életet... pedig elég rosszul hat ki a jövõjükre... oké hogy a kamaszokban túltengnek a hormonok de ennyire? figyu kiscsaj legalább anyukáddal keresd meg azt a kis pillanatot amikor ilyesmirõl beszélhetsz... koránt sincs itt az ideje annak hogy fiúzzál... természetes hogy így érzel de tudniuk kell a szüleidnek... ha most ilyeneket elhallgatsz késõbb mit gondolhatnak majd rólad? Egyébként ha beavatod õket a dologba legalább érezhetik úgy hogy felügyelhetik a dolgok rendjét... nagy bizalmi játék az ilyen... Komolyan... nekem is van egy kislányom... remélem ha majd 13 14 éves lesz és õ úgy érzi elolvad egy fiúért szeretném ha nem elõször vad idegenektõl kérne tanácsokat az interneten, hanem oda jön hozzám, van vér a pucájában és elmondja hogy anyu: Képzeld van a suliban egy fiú és hát amikor meglátom egyszerüen nem bírok még levegõt sem kapni ... annyira tetszik nekem hogy ha megérint beleremegek vagy bármi hasonló... akkor jöhetne a második lépés hogy haza hozza és bemutatja. ebédelünk egy jót együtt ugye ilyen korban este nincs járkálás... és így tovább... az én szüleimrõl ne is beszéljünk...
A kérdező hozzászólása: 17-es köszön szépen és ez egy nagyon jó tanács volt szerintem!Köszönöm tényleg!Nagyon hasznos volt.
Ha tenyleg nem akartok elhamarkodni semmit, akkor tessek itt egy tanacs. Probald finoman, lassan felvezetni szuleidnek, hogy hat van egy fiu aki tetszik, aztan nehany nap mulva, h beszelgettetek is egy kicsit (persze nagy kamu az egesz, es nehez lesz eljattszani), es mindig figyeld a reakciokat. Ha latod h nem akarjak elfogadni, akkor vagy folytatjatok titokban, vagy szakittok. Bar ilyen fiatalon inkabb halasztani kene egy kicsit, nagyon eretlenek vagytok meg ehhez.
Csakhogy szerintem ez a lány nem ilyen. Az írása összeszedett, a szavai válogatottak és nincs tele helyesírási hibával. Ráadásul nem is azzal jött, hogy hogy verje át a szüleit. Van aki korábban érett és korábban érett egy kapcsolatra. Nem azt mondom, hogy smacizzanak és lefeküdjenek, de sétálgatás, beszélgetés, moziba járás, esetleg apró puszik teljesen rendben vannak. És a tanácsom: Beszélj a barátod szüleivel és kérd meg õket, hogy beszéljenek a szüleiddel.
A kérdező hozzászólása: hát elnézést és köszön annak aki azt írta hogy 13 évesen nem lehetnek érzéseim? tudom ez nem kifogás hogy 21. század van de akkor is nem gondolom hogy nem érezhetnék így és nem is gondolom hogy babáznom kéne ennyi idõsen de amúgy 14 leszek kb 8-9 hónap múlva
Kedves 9-es! Ezt most te sem gondoltad komolyan ;) A mai 13 évesek párkapcsolata már rég nem arról szól, hogy egymás mellé ülnek meg kézen fogva járkálnak.
Azért mert vannak felelõtlen kis p.csák nem azt jelenti, hogy mindegyik az...
Azért ez durva, én csak 10 évvel vagyok idõsebb, de pl. amikor én voltam ennyi idõs, abszolút nem volt normális, hogy az embernek barátja van ennyi idõsen, a többi gyerek is kicikizte. Ma meg már kefélgetnek meg a szülõknek mutatják be egymást ennyi idõsen. Hát besz*rok!
A kérdező hozzászólása: elnézést hogy így mondom de én amúgy egy jó gyerek vagyok nem logók el sehonnan meg ilyenek, jól tanulok, szûz vagyok nagyon is és az is szeretnék maradni egy jó darabig és a kapcsolatom úgy néz ki hogy: kézen fogva sétálunk, szájra PUSZI nem nyelves csók vagy ilyesmi, és megöleljük egymást, sokat beszélgetünk.
'8-9 hónap múlva 14 leszel' vagyis alig lettél 13 pár hónapja.... istenem.... az se jó, hogy a szüleid így állnak ehhez, de neked minek pasi? ez nem 'párkapcsolat', nehogy azt hidd... + ha elég nagynak érzed magad ehhez akkor érezd magad elég nagynak ahhoz is, hogy õszinte legyél és kiállj magadért...
Hát hallod csodálkozom hogy a szüleid még egyáltalán nem tudták meg hogy van párod. 1. 13 éves vagy oké hogy lassan 14 leszel de még nagyon gyerek vagy és tudom hogy még nem vagy érett egy kapcsolatra mert 13 évesen még nem gondolkozik úgy az ember mint 16-18 évesen. Oké lehetnek érzéseid vannak is ez érthetõ de még nem tudod hogy milyen az igazi szerelem fogalmad sincs róla, és ne mondd azt hogy tudod mert nem tudod. 2. A szüleid jogosan féltenek egy pasi simán megerõszakolhatna mert 14 év alatt a szex megrontásnak számít akár tetszik akár nem mert még fiatal vagy döntés képtelen és még nincs szabad akaratod sem, a szüleid döntik el mit csinálhatsz és mit nem. És persze hogy féltenek mert manapság sok a bûnözõ az utcán elég ha valaki berángat az autójába elvisz valami sötét erdõbe aztán vagy életben maradsz vagy nem. Meg jogos hogy felhívják az XY szüleit hogy tudják hogy tényleg ott vagy-e és mikor mehetsz el onnan mikor küldjenek el stb.... 13 évesen még otthon kéne lenned gondolom jövõre 8. osztályba mész és ott van a pályaválasztási idõszak akkor már el kell döntened hogy hova mész továbbtanulni és már most a második félévben nagyon jól kell produkálnod ahhoz hogy felvegyenek a kívánt helyre ahol tovább akarsz tanulni. Sokan szúrták el így az életüket akik ennyi idõsen pasiztak tanulás helyett, rosszabb suliba mentek, rossz társaság állandó ivászat 14-15 évesen persze hogy nincs normális munkahelyük. Nekem sincs én is megbántam tanultam is belõle. neked legalább legyen eszed, szakítsál aztán tanulj meg lógj a barátnõiddel 13 évesen még ezt kell csinálnod nem szerelmeskedni. Arra ráérsz már 17-18 évesen is.
De most arra mit mondjunk, hogy jó gyerek vagy? Én ezt elhiszem, de attól még nem leszel érettebb vagy felelõsségteljesebb. Az, hogy tanulsz meg szûz vagy, egy alapdolog ennyi idõsen, nehogy már ezért legyél nagylány... A párkapcsolat nem pusziról meg ölelkezésrõl szól, sokkal komolyabb dolgokról, amikhez azonban még nem vagy elég idõs, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenki válaszát! Elmondtam jól fogadták nem robbantak ki az örömtõl, de örültek hogy õszintén elmondtam és most minden oké! :) Nagyon köszi mindenkinek! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!