Találatok a következő kifejezésre: Modell munka de (6 db)

"munka"...
Az nem úgy megy, hogy szeretnéd, jelentkezel, és már mehetsz is. A legtöbb helyen regisztrálsz, aztán vagy hívnak, vagy nem. Általában a "vagy nem" verzió érvényesül...
Megnéztem az általad említett weblapot. Nemcsak az a a gyanús, amit ír, hanem az is, h elõször a Te adataidat kéri el, fotókkal, személyi adatokkal és még csak azt sem tudod kinek küldöd el, nincs telszám, cím. Ahol egy modelloldalon nincs nyíltan Cím (tudod, utca, házszám, ahova el lehet menni, ellenõrizni õket), meg telszám megadva az már gyanús.
A kérdező hozzászólása: oké, ez jogos :) Azt, hogy mi minõsül munkának és mi nem, nem tudom, mi alapján kéne elbírálni, mellesleg ez az ág sokkal több áldozatot igényel, mint amennyit az ember gondolna. Mellesleg elvállalnék más jellegû dolgot is (korrepetálás stb.), csak sajnos az a tapasztalat, hogy nem fizetik meg eléggé és rengeteg a munka vele :/
Mo-on a modellkedést sem fizetik meg. Egy kifutón fellépés 5eFt/este és elõtte rengeteg nap van próba. Egy magazinba fotózás is párezer Ft, persze ha meztelen modellkedést is vállalsz, akkor az többszázezer (pl playboyba), milliókat csak a celebeknek fizetnek ezért is.(lsd Liptai Claudia meztelenkedése)
Elõször is (nem kamu) modellügynökségekhez bekerülés feltétele, hogy profi fotóssal készíttetsz magadról egy portfoliót, amely alaphangon 100eFt, de inkább több.Bebattyogsz vele az ügynökségekhez (ahol pénzt kérnek a regisztrációért, ott sarkon fordulsz és otthagyod õket), megmutatod nekik, ha tetszik nekik, akkor regisztrálásba vesznek (ingyen!), felveszik az adataidat: magasság, kg, elérhetõség és ha lesz vmi olyan munka, ahova te kellesz, akkor behívnak válogatásra (casting) több100 lánnyal együtt és vagy te kapod meg a melót, vagy nem. A vagy nem a valószínûbb. Sok a szép és megfelelõlány és ritka a munka. Ha 175 cm alatt vagy, akkor meg elfelejted az egészet, mert úgyse kapsz munkát.
Ez nem így mûködik mint ahogy sokan azt itt elképzelik. A normális modellügynökségek nem kérnek egy fillért se, mert csak úgy vesznek fel ha valójában alkalmasnak találnak, és az majd úgyis visszatérül nekik. Ezek a dolgok nagy részben kamuk, egy ügynökséget kell keresned, és rajtuk keresztül kaphatsz munkát. Arra viszont tényleg ne számíts, hogy Mo-on túl sokat keresnél...
Mindenképpen itthon olyan ügynökséghez menj el, akik nemzetköziek, mert úgy sok munkát és nagyon sok pénzt fogsz kapni.

Modell munka kéne, de átvernek a fantom cégek. Melyik ügynökséghez fordulhatnék, akik még munkát is adnak?

Több éve modellkedem. És elszörnyülködeve tapasztalom hogy ezzel az aljas módszerrel emberek ezreit vágák át...fantom cégek! Jó lenne ha valaki tuda mondani nekem olyan ügynökségeket akik nem vágják át az embert és ráadásul még munkát is adnak! Köszi

Legjobb válasz: Elõbb meg kéne írnod hol laksz

Elõbb meg kéne írnod hol laksz
A HJSB-hez semmiképpen ne menj, mert azok csak arra játszanak, hogy náluk csináltatsd meg a portfolio-dat, jó pénzért, aztán munkát sohasem adnak.
Még hozzátenném, hogy keress egy komoly reklámügynökséget és kérdezd meg, hogy õk honnan válogatják a modelljeiket.
egyetértek az elöttem szólóval. és amúgy ált a magazinok oldalán a képek mellett is ottvan

Modell ügynökséget akarok csinálni! De olyat hogy portóliókat készítenék, x összegért modell tanfolyamot, munkát szereznék pl 20% ért ezekhez kell valami vállalkozás?

Olyan válaszoljon aki tudja? Modell vagyok és van sok modell ügynökség akinek nincs vállalkozása! Akkor most hogy kellene csinálnom?


Csillagmodell stúdiótól kapott-e már valaki munkát aki nem profi modell de regisztrált náluk?

Legjobb válasz: Nahát,ez érdekelne engem is,és is regisztráltam náluk,de még semmi...

A kérdező hozzászólása: Nahát, ez érdekelne engem is, és is regisztráltam náluk, de még semmi...
Én már 4 munkát kaptam, több válogatáson is részt vettem! Szerintem normálisak, és a kifizetéssel is minden rendben volt!

Portfólió, lehúzás nélkül? Modellek! Akik tudnak olyan ügynökségekről, akik portfóliót készítettnek, és cserébe 0 munkát adnak, kérem jelezzék! Szeretném, ha összegyűjtenénk az összes kamu ügynökséget, nem csak Budapesten, de az egész országban.

Nagyon sok embert paliztak már át kamu szöveggel, s éltek vissza az önbecsülésükkel, mi több, akár 100 ezer forinttal is lehúzták őket. (az ügynökségek kamu referenciájáról nem is beszélve...) Szeretném, ha valakinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata, itt ossza meg, és segítsünk azoknak akiket hasonló módon szeretnének kizsebelni.
Statiszta?
Szia! Ha a Sütõ Enikõnél végzett akkor az azt jelenti, hogy semmit nem tud!Én 5 évig modellkedtem! Szívesen segítek amennyit tudok!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!