Találatok a következő kifejezésre: Mobiltelefont megfertőzheti közben vírus, vagy (1 db)

Mobiltelefont megfertőzheti wapozás közben vírus, vagy rátöltött játék?

Legjobb válasz: igen!!Akár SMS, MMS formájában is megkaphatog!Azt viszont nemtudom lehet e valamilyen vírusszûrõ programot a telóra tenni!!!

igen!!Akár SMS, MMS formájában is megkaphatog!Azt viszont nemtudom lehet e valamilyen vírusszûrõ programot a telóra tenni!!!
Kicsit el vagytok tévedve! Vannak olyan mobiltelefonok amelyikeket tényleg meg tud fertõzni vírus, ezeket hívják okostelefonnak mert a memóriájuk csak 1 része ROM. Vagyis ha csak olvasható memória van a telefonodban /Nem "okostelefon"/ Akkor nem fertõzi meg vírus. Nem akarom boncolgatni tovább a témát de szinte semilyen telefont nem fertõz meg vírus! a PDA más téma:)
sajnos igen.:( manapság már semmi sincs védve a vírusoktol. :'(
Na álljunk csak meg egy pillanatra! A ROM a Read-Only Memory (csak olvasható memória) rövidítése. A mai telefonokra, amire már mms-t, mp3-mat, alkalmazásokat vagy java-s játékokat letöltünk nem ROM, hiszen akár mi is írhatjuk! De pl. a régi Nokia 5110-esre helytálló, hogy nem mehet rá vírus, mert arra nem lehet programot tölteni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért írhatja ki az ESET ezt az üzenetet? Nem tudom, mit jelent, de eléggé aggódok, mert már többször kiírta.

http://kepfeltoltes.hu/view/130707/kep111_www.kepfeltoltes.h..

4

Ez valami kémprogram lehet?

az egyik ismerősöm ilyen nagy minecraft őrül de persze modot meg stb.-t nem tud felrakni így engem kért meg hogy rakjak fel egyet a gépemre hogy megmutassam neki eddig nincs is gond mert én le szoktam ellenőrizni vírusirtóval de aztán azt mondta hogy had gyakorolja hogy kell berakni persze az én gépemen hát ok mondtam (csak nem olyan hülye hogy nagy bajt csinál) és mire visszajöttem a saját felhasználóm mellet még négy usert pillantottam meg belépni egyikbe sem tudok mert kódolt.
értelmes válaszokat kérek köszönöm

8

Állandóan elállítódik a dátum, idő a gépemen. Nem az elemmel van baj, mert ki lett cserélve, és ha jön hozzám vki aki ért hozzá, hirtelen "megjavul". Ahogy elmegy, megint rossz. Rá van kapcsolódva vki a gépemre! Mit csináljak? Segítsen vki!

2

Ha a munkahelyi Wifi-t használom akkor elképzelhető, hogy a wifi "gazdája" látja, hogy milyen oldalakat tekintettem meg? Azt látja egyáltalán, hogy ki HASZNÁLTA (múlt idő! ) a wifijét? SOS!

2

Mit tudok ezzel kezdeni?

http://kepfeltoltes.hu/130707/99565482N_vtelen_www.kepfeltol..

2

Először is hol tudnám visszaállítani a gépet egy korábbi időpontra ha win 7-em van? Második hogy ha vissza is állítom akkor a Chrome on volt kedvenceim is visszajönnek? Meg pl a könyvjelző sávon kimásolt oldalak is?

7

Avast program frissítő letíltását hogyan tudnám feloldani?

1

Egy netbookra milyen vírusirtót ajánlotok?

Itt vannak a gép tulajdonságai: Láthatóan nem egy erőműről van szó. Szerintetek milyen vírusirtót rakjak rá? A lényeg hogy ingyenes legyen, ne fogja nagyon a gépet és azért megbízható is legyen.

11

Különös helyfogyatkozás a számítógépen. Mit tegyek?

Adott egy C meghajtó, ami 24 GB. Ezen tartok egy Windows 7-et és 2 giga zenét, szóval elvileg nem foglal olyan sokat. Ezzel szemben azt vettem észre, hogy fokozatosan csökken a szabad hely, eléggé gyors ütemben.(Ccleaner-t és Registry Cleanert rendszeresen futtatok)Vírusra tippeltem, ezért átfuttattam az Avastot, de nem talált semmit. Mivel állhatok szemben/Mit tudok tenni ellene újratelepítésen kívül?

7

Az Avast ingyenes verziója jó vírusirtó? Megbízható?

Most Eset Smart Security próbaverziót használok és gondoltam megveszem 1 évre mert igénybe tudnám venni az 50% diákkedvezményt de ha az Avast ingyenes verziója plusz mondjuk egy Comodo tűzfal jobb párosítás lenne akkor inkább nem veszem meg.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!