Találatok a következő kifejezésre: Mobiltelefont megfertőzheti közben (1 db)

Mobiltelefont megfertőzheti wapozás közben vírus, vagy rátöltött játék?

Legjobb válasz: igen!!Akár SMS, MMS formájában is megkaphatog!Azt viszont nemtudom lehet e valamilyen vírusszûrõ programot a telóra tenni!!!

igen!!Akár SMS, MMS formájában is megkaphatog!Azt viszont nemtudom lehet e valamilyen vírusszûrõ programot a telóra tenni!!!
Kicsit el vagytok tévedve! Vannak olyan mobiltelefonok amelyikeket tényleg meg tud fertõzni vírus, ezeket hívják okostelefonnak mert a memóriájuk csak 1 része ROM. Vagyis ha csak olvasható memória van a telefonodban /Nem "okostelefon"/ Akkor nem fertõzi meg vírus. Nem akarom boncolgatni tovább a témát de szinte semilyen telefont nem fertõz meg vírus! a PDA más téma:)
sajnos igen.:( manapság már semmi sincs védve a vírusoktol. :'(
Na álljunk csak meg egy pillanatra! A ROM a Read-Only Memory (csak olvasható memória) rövidítése. A mai telefonokra, amire már mms-t, mp3-mat, alkalmazásokat vagy java-s játékokat letöltünk nem ROM, hiszen akár mi is írhatjuk! De pl. a régi Nokia 5110-esre helytálló, hogy nem mehet rá vírus, mert arra nem lehet programot tölteni.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mappa védelme jelszóval Win7 alatt?

Hogyan lehetséges ez? Mindenféle ötletet meghallgatok. (Mappa elrejtést próbáltam, de azt inkább hagyjuk, nem igazán tetszik ez a módszer.)

1

WordPad vissza lehet nézni?

a wordpad ban iram valamit de nem mentettem el. ezt valahogy vissza lehet hozni vagy már nem?

2

Nem tudok belépni a felhasználói fiókomba. Miért?

Üdvözletem!
Lenne egy problémám. A Notebookomon (Asus R11CX) most Win7 Home Basic van. Van rajta két fiókom, egy otthoni, egy iskolai. Most egy ideig nem léptem be az iskolaiba, mert szünet volt. De holnap már iskola és nem enged belépni. Jelszó nincs rajta, egy általános fiók. Ez történik: Rákattintok, 1-2 másodperc múlva bejön a háttérkép, de rá másodpercre ki is dob. Az otthoniba beenged. Az iskolai fiókból lementettem a cuccokat, szerencsére nem sérültek. Eddig teljesen működött. Megpróbáltam csinálni egy új fiókot, de ugyan az. Mi lehet a baj?

1

ESET 6-ban fontos vagy ajánlatos bekapcsolni a dokumentum védelmet?

Mert láttom alapból nincs engedélyezve.

6

Tálcára teszi a programokat ez milyen vírus?

Nem bezárja a programokat hanem leteszi folyamatosan a tálcára olyan mintha folyamatosan akarna valami az előtérbe jönni mintha 55 másodpercenkén valami előjönne és hátérbe szorítja az össze többi programot és leteszi a tálcára.

3

Hogy lehet a pendriv-ot levédeni illetéktelen felhasználók ellen? Pl. Kódolással v van -e valami más lehetőség hogy illetéktelen ne tudja megnyitni?

1

Le lehet-e írtani a virust anélkül hogy a fájlt is letörölné a vírusírtó?

Hogyan ,ha esetleg lehet?

3

Hogyan lehet pornóoldalakat letiltani?

Gyerek elől hogy nehogy véletlen rátévedjen ilyenre, mivel hirdetésekbe is mindig van, oldalt feljön..

9

FONTOSSSSS NOD32-ben hol lehet editálni az update szerverek listáját?

tudom, hogy a programban lehet hozzáadni/modositani az update szervereket, de nekem az a probléma jött létre, hogy lejárt a 30 napos trial és nem enged hozzáférni semmilyen menüponthoz, viszont az upgrade to full version-nél meg azt irja ki, hogy nem tud hozzáférni az update szerverhez. Ezért kellene vhogy, hogy kivülröl adjam meg neki, hogy honnan töltse le a frissitést.

2

Chrome böngészőben hogy tudom beállítani hogy mindig, mindenhol megjegyezze a jelszavakat a gép?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!