Találatok a következő kifejezésre: Mobiltelefont megfertőzheti közben (1 db)

Mobiltelefont megfertőzheti wapozás közben vírus, vagy rátöltött játék?

Legjobb válasz: igen!!Akár SMS, MMS formájában is megkaphatog!Azt viszont nemtudom lehet e valamilyen vírusszûrõ programot a telóra tenni!!!

igen!!Akár SMS, MMS formájában is megkaphatog!Azt viszont nemtudom lehet e valamilyen vírusszûrõ programot a telóra tenni!!!
Kicsit el vagytok tévedve! Vannak olyan mobiltelefonok amelyikeket tényleg meg tud fertõzni vírus, ezeket hívják okostelefonnak mert a memóriájuk csak 1 része ROM. Vagyis ha csak olvasható memória van a telefonodban /Nem "okostelefon"/ Akkor nem fertõzi meg vírus. Nem akarom boncolgatni tovább a témát de szinte semilyen telefont nem fertõz meg vírus! a PDA más téma:)
sajnos igen.:( manapság már semmi sincs védve a vírusoktol. :'(
Na álljunk csak meg egy pillanatra! A ROM a Read-Only Memory (csak olvasható memória) rövidítése. A mai telefonokra, amire már mms-t, mp3-mat, alkalmazásokat vagy java-s játékokat letöltünk nem ROM, hiszen akár mi is írhatjuk! De pl. a régi Nokia 5110-esre helytálló, hogy nem mehet rá vírus, mert arra nem lehet programot tölteni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen vírus írott rakjak fel vagy mit csináljak? Bővebben lent.

Kb egy fél éve kezdődöt, hogy elkezdett lassulni a gépem és egyre rosszabb most már elértem odáig,hogy szinte minden lefagy majdnem meg alig tölt be dolgokat stb.Próbáltam már AVG-vel hátha letörli a vírust, de nem még mindig ugyan az.
Mit csináljak?

4

Valaki lopja a netem. Hogy lehet jelszót változtatni a routeren?

meg szeretném változtatni a jelszavam,mert valaki szerintem lopja a netem,és már elegem van.

4

Feltörték a facebook-omat! Mit tegyek? Meg lehet valahonnan tudni, hogy ki volt, milyen IP-címről?

Tegnap arra lettem figyelmes, hogy egyik ismerősömtől kapott tegnapi üzeneteim nincsenek meg. Aztán később megtudtam, hogy valaki az én nevemben üzeneteket írt neki, illetve egy másik ismerősömnek is, de én azokat nem láttam, mivel ki voltak törölve. Õk átmásolták nekem, és valóban ott volt, hogy általam, az én felhasználói profilommal lettek elküldve az üzenetek.
A jelszavamat már megváltoztattam. De nem vagyok benne biztos, hogy azóta nem léptek be, mert megint úgy kapok üzeneteket, hogy azt már elolvasták.
A jelszavamat senki nem tudja, az email-címemet nem törték fel, a jelszavam betűk-számok kombinációjából áll, (kis-és nagybetűk is)
Tudnátok segíteni nekem?

10

A Youtube honnan tudta meg, hogy ki vagyok?

Nem regisztráltam a youtube-on, mégis eleinte üzeneteket kaptam onnan aztán pedig a youtube még a nevemet is kiírta.
Honnan tudta meg az adataimat, és ha ő megtudta, akkor mások is ilyen könnyen megszerezhetik azokat?

2

A vírusvédelem? HELP ME! Please!

A vírusvédelem gyenge pontjai, hiányosságai (pl. emberi tényező)??? erre mit kellene válaszoljak?

2

A video2mp3. net mennyire vírusos?

Azért kérdezem, mert töltöttem le pár zenét, és azóta rosszalkodik a telefonom. Például egyszer csak elsötétül a képernyő és újraindul, vagy fel van töltve de reggelre lemerül.
Esetleg tudnátok ajánlani valami biztonságos zeneletöltő oldalt?:)
A válaszokat köszönöm!

3

Melyik vírusirtót? Több lent

most jelenleg a gépemen van az eset nod32 6.0
de mondták hogy próbáljam meg az avirát vagy a vipre-t
melyik a jobb ?
vagy ti milyent ajánlatok melyik az a vírusirtó amelyik nem lassítja a netezést és jó is?

2

Miért nem kapom meg a kéretlen leveleket Outlook-on?

Véletlenül ki kapcsoltam valamit és amikor rá megyek a kéretlen levelekre valami olyasmit ir hogy nincsenek kéretlen levelek hála a Security valaminek. Fontos lenne nekem az h kapjak leveleket ha spam is mert a megerősítő e mailek ha jönnek nem tudok visszaigazolno mert automatikusan törli es a szemetbe sincs

1

Mit tegyek? Akármilyen mappát nyitok meg, azt külön ablakban nyitja meg. Hogy kellene megjavítani, hogy új lapon, és ne új ablakban nyissa meg?

1

Melyik a legjobb ingyenes vírusirtó? A régi gépemen az AVG fut, az újra az AVIRÁT telepítettem.

A kettőbő melyik a jobb? Esetleg van jobb is ezeknél?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!