Találatok a következő kifejezésre: Mobil klíma mire (4 db)

Nem hűt rendesen a mobil klíma, mi lehet a gond?

Nem régiben vettünk egy Home Somogyi márkájú, 2 kw-os mobil klímát, de azt tapasztaljuk, hogy nem h?t rendesen - 28 °C alá nem sehogy sem megy a h?mérséklet, pedig csak egy kb. 20 nm-es szobát kellene leh?tenie. Emellett szörcsög is. Mi lehet a gondja-baja?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de az lehet a gondja, hogy [email protected] A tapasztalat mondatja ezt velem. Nekünk is van (Vagyis inkább volt, mert nem használjuk), és szintén csak 1 helyiséget kellett volna hûtenie, és soha nem ment 28 fok alá. Meleg levegõ elvezetése szintén megoldva. Ja, és mindemellett olyan hangos, hogy nem lehet tõle beszélgetni sem. A szerelõ szerint örüljünk, hogy kaptuk, és nem vettük, mert a mobilklímák 85%-a szutyok.

Nem akarlak elkeseríteni, de az lehet a gondja, hogy [email protected] A tapasztalat mondatja ezt velem. Nekünk is van (Vagyis inkább volt, mert nem használjuk), és szintén csak 1 helyiséget kellett volna hûtenie, és soha nem ment 28 fok alá. Meleg levegõ elvezetése szintén megoldva. Ja, és mindemellett olyan hangos, hogy nem lehet tõle beszélgetni sem. A szerelõ szerint örüljünk, hogy kaptuk, és nem vettük, mert a mobilklímák 85%-a szutyok.
A 20 négyzetméter túl sok neki. Max 10-12-t lenne képes lehûteni.
A kérdező hozzászólása: A papírjára 18 nm volt írva, ezért nem értettük a dolgot, hogy a másik kettõ miért ekkora gond. Annyival nem több, hogy ne tudná lehûteni fél órával több alatt. Köszi a válaszokat. Ha valaki tud még valamit írni a problémára örömmel várom!
Sajnos nem tudunk mást írni, mint azt, hogy egy mobil készülék egyszerûen nem alkalmas ekkora helyiség lehûtésére. Amúgy nem a négyzetmétert kellene nézni, hanem a légköbmétert, mert ugye a klíma szerint dolgozik. Sajnos megnyugtató válasz nem létezik, egy ilyen készülék erre képes.
A mobil klíma értelmetlen, mert mûködésébõl adódóan ami levegõt lehût, annak a helyére meleg levegõt szív. Ezért van mindenhol split klíma, az ugyanis a belsõ levegõt hûti.
Nem csak kivezetõ csõre van szükség, hanem be szívõ csõre is, amit közvetlenül a klíma beszívó felületéhez kellene lehetõleg légmentesen illeszteni, persze ehhez nincs gyári konzol, és legalább 20cm átmérõjû flexicsõ, így a szoba hûvös levegõjét szívja ki a saját motorja hûtéséhez, ráadásul irdatlan mértékeben, ami helyére természetesen kintrõl a réseken és a természetes szellõzõn bejön a 40 fokos. Neked kell gányolnod egy ilyen illesztést, és akkor jó lesz!

Mit lehetne tenni egy régi mobil klímával hogy jobban hűtsön? Kb 15 éves feltöltve még nemvolt rendessen müködik a ventilátornál sokkal jobb de nem az igazi kb 20 fokos levegőt nyom ki hűtés üzem modban ventilátor modban pedig 29-et?

a vizet szépen gyüjti 1 ora alatt kb fél decit hátul is elég meleget nyom ki illetve leálitás után kb fél percig érdekes hangja van "mintamikor jégkockát dobunk 1 pohár vizbe" és ahogy szétreped a jég bocsi nemtudom jobban megfogalmazni a kompresszor az bekapcsol és megy kb 4 évet ált mostlett elő szedve


Mobil klíma vásárláskor mire figyeljek?

Legjobb válasz: Elsõként, hogy ki kell vezetni a csõvel valahol a falból, , lakásból, házból az elhasznált levegõt. Ez a csõ fix hosszúságú. Zajszintre, és energiafelhasználásra.

Elsõként, hogy ki kell vezetni a csõvel valahol a falból, , lakásból, házból az elhasznált levegõt. Ez a csõ fix hosszúságú. Zajszintre, és energiafelhasználásra.
Hogy ne legyen a hátlapra írva: Made in China vagy Tesco Gazdaságos!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!