Találatok a következő kifejezésre: Moastanában olyat a számitógépem teljesen le (1 db)

Moastanában olyat csinál a számitógépem teljesen le lassul, lehet hogy vírust kaptam?

Amúgy NOD32 van ja és még számolja vissza a napokat, hogy 30 napom volt és napról napra kevesebb.

Legjobb válasz: Töltsd le a Spyware terminátort,az egy ingyenes progi és nagyon jó. Írtsd le a férgeket vele. A Nodot nyugodtan uninstalláld,mert nem jó,pláne a próbaverzió,amit használsz. Csinálj egy töredezettség-mentesítést,valamint az Easy cleanerrel egy takarítást és gyorsabb lesz a géped.

Töltsd le a Spyware terminátort, az egy ingyenes progi és nagyon jó. Írtsd le a férgeket vele. A Nodot nyugodtan uninstalláld, mert nem jó, pláne a próbaverzió, amit használsz. Csinálj egy töredezettség-mentesítést, valamint az Easy cleanerrel egy takarítást és gyorsabb lesz a géped.
Annyival egészíteném ki az elõttem szólót, hogy a spyware mellé mindenképpen telepíts egy vírusírtó szoftvert, ugyanis ez így nem fog teljes védelemet nyújtani. Én személyszerint évek óta NOD32-t használok ZoneAlarm tûzfallal kombinálva és még egyszer sem volt problémám sem vírusokkal sem pedig kémprogramokkal pedig aktív internet felhasználó vagyok. A NOD32 igen, 30 napos, de az idõkorlát eltelte után egyszerûen uninstalláld majd a gyártó oldaláról töltsd le a legújabb verziót és telepítsd.
Hm... ha van NOD, akkor nem valószínû, hogy vírusos, ugyanis az elsõ válaszolóval ellentétben szerintem nagyon jó. (Bár én egy verzióval feljebb játszok, ESS) De azért javaslom a standard eljárást: víruskeresés, kémprogramkeresés, töredezettségmentesítés. Ha ezek után is lassú, akkor nézd meg a tálcán, nem fut-e túl sok program. -G-
A második válaszadóval tudatom, hogy a Spyware Terminator ha megkéred gyûri a vírusokat is. Viszont ha egynél több vírus irtó van a gépen, akkor elõfordulhat, hogy összeakadnak.És ez nem vicc. Üdv. [email protected]
Apró kiegészítés: a töredezettségmentesítés az utolsó a sorrendben: mit pakolgasson olyasmit, amit rögtön utána letakarítunk, újabb véletlenszerû lyukakat okozva? Baj esetén a leállítás az elsõ. Merevlemez kiszerel, és egy másik gépen, friss vírusirtóval biztonságosan ellenõrizhetõ. Na ezért szeretem a Linuxot :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan tudok szerezni friss, új felhasználónevet és jelszót az eset smart security 6-hoz? Milyen oldalon találok újakat?

9

Segítség! Hogyan kell a Combat arms-ban jelszót módosítani? !

Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy a Combat arms-ban hogyan tudok jelszót módosítani?
A nexonon nem tudok bejelentkezni, de nem tudom miért...
Mindenképpen megszeretném változtatni, a sok lopásért...
Kérem segítsen valaki!

0

Elfelejtettem a Freemail jelszavam, mert régen hasnálam. A sztógép jegyezte nekem. Az meg újra lett teleptve. Jszó emékeztető meg nem álítotam be. IWIWem az a pfiók van használva. Esetleg ezzel tudnám alátámasztani, hogy én vok a jogos felhasználója?

1

Eltűnnek?

HA újrarakom a gépet eltűnnek az esetlegesen rajta lévő vírusok?

2

AVG a crackat vírusnak nézi? Mit kell átálítani?

Az AVG a Crackakat folyton vírusnak nézi,hol lehet lazábbra venni a védelmet???

2

Mit tegyek, gond lehet?

Több email fiòkom is meg volt nyitva fontos infok vannak benne es munka közben leàllt a gépem, azòta sem tudom ùjraindìtani. Ha holnap elkerül szerelőhöz ő nem làt mere a mailekbe azok automatikusan kilepnek?

2

Segítség! Milyen vírusírtót/tűzfalat telepítsek?

Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, de a lényeg, hogy vírus támadta meg a gépemet. Sikerült letörölnöm a vírust és a Malwarebytes Anti-Malware vírusírtó próbaverziójával 7 napig védve volt a gépem. De most lejárt, és valami ingyen vírusszűrőt vagy mit (a nevét sem tudom) kéne letöltenem. Mit ajánlotok? Vagy nem érthetően magyaráztam el?

7

SOS SEGÍTSÉG! Mit tegyek?

letöltöttem véletlenül egy pornóalkalmazást és utána jött egy üzenet hogy 2000 ft volt 14 éves vagyok nagyon be vagyok szarva olyan cucc van a telómom hogy fel kell tölteni a kártyára (mindíg elfelejtem a nevét) már letöröltem az alkalmazást így le fog-e vonni? Ha igen számlában küldik el?

5

A Pirate Bay mennyire vírusos?

Halottam már róla sok rosszat néha szoktam használni és volt már vírusos a gépem nektek mi a tapasztalatotok róla?

4

A Google Drive-n mennyire vannak biztonságban a fájlok?

Néhány fontos dokumentum csak itt található meg, és nem szeretném ha elvesznének. Mennyi az esélye annak, hogy ezek törlődnek? A Google milyen garanciát vállal az adatok sértetlenségére?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!