Találatok a következő kifejezésre: Moastanában olyat a (1 db)

Moastanában olyat csinál a számitógépem teljesen le lassul, lehet hogy vírust kaptam?

Amúgy NOD32 van ja és még számolja vissza a napokat, hogy 30 napom volt és napról napra kevesebb.

Legjobb válasz: Töltsd le a Spyware terminátort,az egy ingyenes progi és nagyon jó. Írtsd le a férgeket vele. A Nodot nyugodtan uninstalláld,mert nem jó,pláne a próbaverzió,amit használsz. Csinálj egy töredezettség-mentesítést,valamint az Easy cleanerrel egy takarítást és gyorsabb lesz a géped.

Töltsd le a Spyware terminátort, az egy ingyenes progi és nagyon jó. Írtsd le a férgeket vele. A Nodot nyugodtan uninstalláld, mert nem jó, pláne a próbaverzió, amit használsz. Csinálj egy töredezettség-mentesítést, valamint az Easy cleanerrel egy takarítást és gyorsabb lesz a géped.
Annyival egészíteném ki az elõttem szólót, hogy a spyware mellé mindenképpen telepíts egy vírusírtó szoftvert, ugyanis ez így nem fog teljes védelemet nyújtani. Én személyszerint évek óta NOD32-t használok ZoneAlarm tûzfallal kombinálva és még egyszer sem volt problémám sem vírusokkal sem pedig kémprogramokkal pedig aktív internet felhasználó vagyok. A NOD32 igen, 30 napos, de az idõkorlát eltelte után egyszerûen uninstalláld majd a gyártó oldaláról töltsd le a legújabb verziót és telepítsd.
Hm... ha van NOD, akkor nem valószínû, hogy vírusos, ugyanis az elsõ válaszolóval ellentétben szerintem nagyon jó. (Bár én egy verzióval feljebb játszok, ESS) De azért javaslom a standard eljárást: víruskeresés, kémprogramkeresés, töredezettségmentesítés. Ha ezek után is lassú, akkor nézd meg a tálcán, nem fut-e túl sok program. -G-
A második válaszadóval tudatom, hogy a Spyware Terminator ha megkéred gyûri a vírusokat is. Viszont ha egynél több vírus irtó van a gépen, akkor elõfordulhat, hogy összeakadnak.És ez nem vicc. Üdv. [email protected]
Apró kiegészítés: a töredezettségmentesítés az utolsó a sorrendben: mit pakolgasson olyasmit, amit rögtön utána letakarítunk, újabb véletlenszerû lyukakat okozva? Baj esetén a leállítás az elsõ. Merevlemez kiszerel, és egy másik gépen, friss vírusirtóval biztonságosan ellenõrizhetõ. Na ezért szeretem a Linuxot :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Google Chrome-nál normális, hogy "elfelejti" a belépési adatokat?

Nem töröltem az előzményeket. Mégis mindenhová kérte a login adatokat ma reggel. Ilyent még nem csinált.

Pár napja töröltem a cookie-kat, de nem volt ilyen gondom utána sem a belépésekkel.

Illetve gondnak nem gond, de szokatlan, így kicsit aggódom, hogynem okozhat-e ilyesmit rossz szándékú, vagy illetéktelen behatolás.

Jelszóval védett wifi van a lakásban, amit három másik lakótársam is használ. A gépemhez tegnap este óta fizikailag tuti nem fért hozzá senki.

Ötlet?

4

Hogyan csinálhatok rendszergazdai fiókot általános jogú felhasználói fiókból?

Az a helyzet, hogy újratelepítettem a gépemet(laptop) és a windows létrehozott egy általános jogú felhasználói fiókot, és ebből nem tudok rendszergazdai fiókot csinálni. A felhasználói fiókok-on belül, ugye van a "másik fiók kezelése" és amikor rákattintok előhozza azt, hogy "engedélyezi, hogy a program..stb" és itt nem tudok rákattintani az Igen opcióra. Itt még írja, hogy "A folytatáshoz adjon meg egy rendszergazdai jelszót, majd kattintson az igen gombra." Csak az a baj, hogy nem tudom se a jelszót se azt, hogy ezt a jelszót hova lehetne beírni. Szóval aki tudja hogy hogy lehet rendszergazdai fiókot csinálni, az legyen szíves leírni.

0

A Windows Defender jó vírusirtó?

Ugye a Windows 8-on a Windows Defendernek már van vírusvédelme is.
A kérdésem az lenne hogy ez átlagos felhasználónak megfelelő védelmet biztosít vagy jobb lenne megvenni az Eset Smart Seucrity-t?
Azért az Eset Smart Seucrity-t írtam mert az pár ezer forintból meglenne ugyanis van 50 % diákkedvezményem illetve meghosszabbítási vagy milyen kedvezményem is van mivel már 5 éve fizetek nekik a vírusvédelemért.
Melyikkel járnék jobban? Azon a pár ezer forinton ne múljon az erősebb védelem.

1

Melyik a legjobb ingyenes vírusírtó?

Honnan lehet letölteni?
Fizetőst is ajánlhattok, ha nem kerülnrk sokba.

5

Hogy lehet, hogy a biztonsági másolatom mérete csak negyed része az eredetinek?

Készítettem egy biztonsági másolatot a C partíciómról (ahol az op.rendszer is van). A partíció használt mérete a "tulajdonságok" szerint kb 12 GB, a másolaté meg kb 3 lett. Mi a magyarázat?

2

Tegnap p*rnó nézés közben egy rendőrségi oldal szerűség jött be azzal, hogy nyomoznak és a böngészőm "meg van blokkolva" Ez igaz, tehát ki fognak jönni házhoz vagy csak kamu?

3

Munkát kínáló átverés-spam? A banki adatok megszerzése a céljuk! Egyébként nem kerestem munkát.

"Jó napot. Munkatársat keresünk híres cégünkbe Szövegszerkesztő beosztás betöltésére.
Feladatok:
24 órán belül küldünk egy e-mailt szövegekkel. Néhány rövid szöveg a helyesírás, garmmatika ellenőrzésére,
és azok hibáinak javítására. Ez lesz a bizonyítéka annak is, hogy tud angolul. A munkáért pénzt fog kapni. A végrehajtott munka fix jutaléka 5 euró 1 kb-ért.
Miután ellenőriztük tudását és természetesen a feladat nyagyságától függően a havi fizetése 3000-3500 euró lesz havonta. A munkához szükséges eszközök:
mobil elérhetőség, Internet, e-mail fiók, bankszámla (a jutalék átutalásához) és természetesen az Ön tudása és szakmai tapasztalata.
Munka feltételek:
- nem teljes munkaidő
- Munkaidejét saját maga osztja be
- Versenyképes munkabér, amelyet kéthetente átutalunk a bankszámlájára
- Pályafutás
A cégről és az állásról részletesebb információt kaphat, miután kitölti a következő regisztrációs kérdőívet:
1. Családi név és utónév
2. Elérhető telefonszám
3. Ország, amelyben tartózkodik, él
Elérhetőség: [email protected]
Miután megkapjuk a kitöltött regisztrációs kérdőívet, felvesszük Önnel a lkapcsolatot és elküldjük a további információt.

5

Most meg fognak büntetni?

Egyszer böngészek a neten és feljön egy ilyen ablak hogy én megszegtem a gyermek pornográfia törvényét vagy mi, de hátén soha de soha nem néztem gyermek porónt akkor mist mi lesz valaki járt már így?

5

Windows 8-ban hogyan tiltsunk ki valakit a fiókunkból?

Az öcsém a régi rendszergazda jelszóval megcsinálta magának, hogy hozzáférhessen a felhasználói fiókomhoz, és ezt akarom letiltani. Folyton kirak mindenfélét az asztalomra, és bármikor letörölhet bármit. Nem tudnátok segíteni?

5

A "rendőrség blokkolja a gépedet" virust hogy kell leszedni, hogyha "a csökkentett mód parancssorralt" vagy sima csökkentett módot be sem hozza mert újraindítja olyankor a gépet?

A ctr+alt+delre meg csak egy pillanatra villantja fel a taskmanagert majd azt is lezárja?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!