Találatok a következő kifejezésre: Moastanában olyat a (1 db)

Moastanában olyat csinál a számitógépem teljesen le lassul, lehet hogy vírust kaptam?

Amúgy NOD32 van ja és még számolja vissza a napokat, hogy 30 napom volt és napról napra kevesebb.

Legjobb válasz: Töltsd le a Spyware terminátort,az egy ingyenes progi és nagyon jó. Írtsd le a férgeket vele. A Nodot nyugodtan uninstalláld,mert nem jó,pláne a próbaverzió,amit használsz. Csinálj egy töredezettség-mentesítést,valamint az Easy cleanerrel egy takarítást és gyorsabb lesz a géped.

Töltsd le a Spyware terminátort, az egy ingyenes progi és nagyon jó. Írtsd le a férgeket vele. A Nodot nyugodtan uninstalláld, mert nem jó, pláne a próbaverzió, amit használsz. Csinálj egy töredezettség-mentesítést, valamint az Easy cleanerrel egy takarítást és gyorsabb lesz a géped.
Annyival egészíteném ki az elõttem szólót, hogy a spyware mellé mindenképpen telepíts egy vírusírtó szoftvert, ugyanis ez így nem fog teljes védelemet nyújtani. Én személyszerint évek óta NOD32-t használok ZoneAlarm tûzfallal kombinálva és még egyszer sem volt problémám sem vírusokkal sem pedig kémprogramokkal pedig aktív internet felhasználó vagyok. A NOD32 igen, 30 napos, de az idõkorlát eltelte után egyszerûen uninstalláld majd a gyártó oldaláról töltsd le a legújabb verziót és telepítsd.
Hm... ha van NOD, akkor nem valószínû, hogy vírusos, ugyanis az elsõ válaszolóval ellentétben szerintem nagyon jó. (Bár én egy verzióval feljebb játszok, ESS) De azért javaslom a standard eljárást: víruskeresés, kémprogramkeresés, töredezettségmentesítés. Ha ezek után is lassú, akkor nézd meg a tálcán, nem fut-e túl sok program. -G-
A második válaszadóval tudatom, hogy a Spyware Terminator ha megkéred gyûri a vírusokat is. Viszont ha egynél több vírus irtó van a gépen, akkor elõfordulhat, hogy összeakadnak.És ez nem vicc. Üdv. [email protected]
Apró kiegészítés: a töredezettségmentesítés az utolsó a sorrendben: mit pakolgasson olyasmit, amit rögtön utána letakarítunk, újabb véletlenszerû lyukakat okozva? Baj esetén a leállítás az elsõ. Merevlemez kiszerel, és egy másik gépen, friss vírusirtóval biztonságosan ellenõrizhetõ. Na ezért szeretem a Linuxot :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen titkosítást használ a Google Chrome mikor eltárolja a jelszavakat?

Tudom hogy a ChromePass nevű program dekódolja a mentett jelszavakat de engem az érdekelne hogy milyen titkosítási eljárással tárolja a Chorme a jelszavakat.

1

HA veszek egy magánszemélytől egy hardver alkatrészt, de a garanciapapír nyílván az ő nevére szól, attól még tudom érvényesíteni a garanciát ha netán probléma lenne az adott alkatrésszel?

2

Ha belépek a saját gépemen egy barátom skype fiókjába akkor kap arról értesítést mint amilyet a facebook küld, hogy másik gépről/városból jelentkeztek be hozzá?

Egyébként létezik valamilyen módszer amivel meg lehet nézni, hogy xy-nak ki van fent a partnerlistáján?

1

Micro SD kártyám pát 7ig nm használtam és miután szerettem volna másolni adatot rá kért valami kódot amit persze nem álitottam be több memkarinál is jártam már igy! Mi lehet a gon megoldás létezik esetleg?

memóriakártya, mobiltelefon

0

A telefonom nem mutassa a memóriakártyát, de kártyaolvasóval a gépen jelzi de azt irja ki h formázzam meg, ha megformázom akk fog menni a telefonomon? Formázzam meg v nem?

Lesz valami baja v ilyesmi?akk minden ami volt rajta letörlődik?

1

Hogy tudom megváltoztatni a WIFIm kódját?

2

Olyan krédésem lenne, hogy van 1 gép xp vel. Egy rendszergazda messziről beletud mászni a gépbe, de olyan módon hogy bármit tehet benne bárhol?

Mit lehet vele tenni hogy lehet kizárni öt? Rendszer újratelepítés megoldaná? Amikor a gép neten van, azonnal a gépemen van és azt csinál amit akar. Minden variáció érdekel!sürgős lenne kiirtani öt a gépemröl

alaplap alapján nem tud csatlakozni hozzám? net szolgáltatót is váltottam már.

4

Gmailben hogyan tudom visszaállítani, hogy mentse a jelszót?

2

A minap a Google fiókom figyelmeztetett hogy gyanús bejelentkezés volt, be akartak lépni. Az IP címet beírtam a google-ba és egy japán Hefei, Anhui, China nevű helyre dobta a maps. Ilyenkor mit csináljak? Nem tehetek feljelentést?

Itt van az üzenet:

Kedves Ákos!

Valaki nemrég megpróbált egy alkalmazás segítségével bejelentkezni az Ön Google Fiókjába
([email protected]).

A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen az, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit:

2013. augusztus 4. 23:20:52 UTC
IP-cím: 60.166.238.177
Hely: Hefei, Anhui, China

Ha nem ismerős Önnek ez a bejelentkezési kísérlet, elképzelhető, hogy valaki más próbál hozzáférni fiókjához. Azonnal jelentkezzen be fiókjába, és állítsa vissza jelszavát.

Jelszó visszaállítása

Ha ezt Ön végezte el, és gondjai vannak a fiókja elérésével, hajtsa végre a következő címen elérhető problémamegoldási lépéseket:
Üdvözlettel:
A Google Fiók csapata
Ezen az e-mail címen nem fogadunk válaszokat. További információért keresse fel a Google Fiók Súgót.

6

Miért riaszt be minden indításnál a vírusirtó a minerd. Exe fájlra? Vírus vagy mi lehet?

Amikor bekapcsolom a laptopot mindig kiírja hogy trójai vírust talált megnéztem mi az és a minerd.exe fájlt találta hibásnak! Utána néztem hogy mi is ez a fájl! De nincs magyarul...
Arra rájöttem hogy rendszerfájl és lassítja a gépet!!!
Ez hogy és hol lehet törölni egyáltalán kiszabad törölni?
Köszönöm
Várom válaszokat! :)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!