Találatok a következő kifejezésre: Mivel vegyem a barátomat, hogy végre (3 db)

Mivel vegyem rá a barátomat, hogy végre elmenjen dolgozni?

Sajnos egyáltalán nem akar dolgozni, ilyen téren semmi felel?sségtudata sincs. Sokkal jobb neki otthon ülni, gépezni, haverokkal lenni, stb. Nem élünk együtt, ? a szüleinél lakik (akik mindezt elt?rik), de ha ez így megy tovább, nem fogunk együtt maradni mert nem akarok olyan embert társnak, akit még el is kell tartani.

Legjobb válasz: Eleve nem szabad olyan emberrel együtt maradnod, akinek magyarázni kell, hogy MIÉRT IS SZOKÁS ELMENNI DOLGOZNI. Sajnos én sem dolgozok ( nem találok jelenleg melót) de borzasztó rosszul érzem is magam emiatt, hogy itthon kell élõsködnöm:( Szerintem ez alapvetõen jellemhiba nála, és lehet, hogy az élet összes többi területén ilyen. Amúgy mennyi idõs? Van szakmája? Volna lehetõsége elmenni melózni? Számomra az is fura, h a szülei nem penderítik el a fenébe valahova segédmunkásnak, ha már tényleg semmi más nincs. Õk is hibásak. Teljesen igazad van, szerintem takarítsd el valahová melózni, ha nem megy keress egy normális gondolkodású pasit.

Eleve nem szabad olyan emberrel együtt maradnod, akinek magyarázni kell, hogy MIÉRT IS SZOKÁS ELMENNI DOLGOZNI. Sajnos én sem dolgozok ( nem találok jelenleg melót) de borzasztó rosszul érzem is magam emiatt, hogy itthon kell élõsködnöm:( Szerintem ez alapvetõen jellemhiba nála, és lehet, hogy az élet összes többi területén ilyen. Amúgy mennyi idõs? Van szakmája? Volna lehetõsége elmenni melózni? Számomra az is fura, h a szülei nem penderítik el a fenébe valahova segédmunkásnak, ha már tényleg semmi más nincs. Õk is hibásak. Teljesen igazad van, szerintem takarítsd el valahová melózni, ha nem megy keress egy normális gondolkodású pasit.
Teljesen igazad van.Nyugodtan mondd el neki, hogyha nem keres munkát x idõn belül, akkor más után fogsz nézni.
Megértelek, ez már eleve rossz. Nekem is volt ilyen pasim. Talán a szüleivel és beszélgethetnél errõl, csak baráti beszélgetésre gondoltam.
fenyegesd azzal hogy otthagyod, anyam 16evig elt egy alkoholista lusta lopos emberrelaki meg a gyerekei sulis busz penzet is ellopta hogy meglegyen a napi felese...hat ez lenne az "apam"... mindenert meg kell szenvedni, ha nem megy dolgozni rugd ki! nehogy mar a te penzeden eljen!
A kérdező hozzászólása: A barátom 24 éves. Érettségi után több középfokú tanfolyamot is végzett, nyelveket is beszél, szóval lenne számára munka, ha akarna. De nem akar. Amúgy semmi más gond nincs vele, minden jó, csak ez a dolog nem, ezért is bánt engem ennyire.
Szia!Nekem is volt ilyen pasim, majdnem 1 évig eltartottam.Már bánom!Még ne foglalkozz vele, hiszen a szülõk eltartják, de ha össze akar költözni, abba ne menj bele!

Hogy vegyem rá? A barátom még szűz. Elég rég együtt vagyunk már és én szeretnék végre már többet is. Õ ezt tudja, mégsem tesz semmit. Párszor már voltunk úgy hogy kevés választott el attol, de azt hiszem "megijedt". Vagy nem tudom mire gondoljak.

Legjobb válasz: Sajnos rossz hirt kell közölnöm a barátod tipikus 21.szézadi puhap.csû looser...... Na d ekomolyan,ki hallott már ilyet,hogy a nõnek kell körbeudvarolni,még honapok,évek után a férfit? Mitõl férfi akkor õ??hagy ott a p..csába

23:29-es vagyok. (elõzõ) Szerintem most az ideális az idõpont. Nyár van, hõség, és benne is tombolnak a hormonok.. Ha nincs lakás, akkor le kell csalnod a Balatonra nyaralni. Remélhetõleg van annyi pénzetek, hogy egy hétre vagy hétvégére kivegyetek egy szobát.. És akkor ott kell megteremtened egy biztonságos, baráti, kellemes, szerelmi hangulatot, amiben kisebb lesz az ellenállása, és az elõzõ válaszom alapján kell eljárni.. :P (23/F) KG
Azért ez túlzás :D Ha meleg lenne, biztos nem járna egy lánnyal. Szerintem semmi baj nincs vele, egyszerûen késõn érik. Legalább nem tizenéves taknyos kölyökként vesztette el [email protected], ahogy manapság szokás. Vagy nem vallásos? Lehet, hogy csak esküvõ után akarja, csak fél megmondani, mert attól tart, hogy emiatt otthagynád.
Sajnos rossz hirt kell közölnöm a barátod tipikus 21.szézadi puhap.csû looser...... Na d ekomolyan, ki hallott már ilyet, hogy a nõnek kell körbeudvarolni, még honapok, évek után a férfit? Mitõl férfi akkor õ??hagy ott a p..csába
A helyszín nincs odaírva, de ha abszolút biztonságos a hely (például saját lakás) akkor teperd le..:P Szerintem közelítõleg hasonló típus vagyok és szerintem határozottan kell közelítened felé amikor jó hangulatban vagytok. Leteperés alatt nem ráugrást értek persze, hanem fokozatos céltudatos izgatást és "kibontakozást". :) Ha csak szóval ellenkezik, de nem tol el határozottan akkor folytathatod. Mivel fiú ezért nincs túl sok választása ha egyszer elkezdik felizgatni. (Õ nem lesz felkészülve rá, úgyhogy a különbözõ védekezéshez szükséges dolgokról neked kell gondoskodnod pl.: óvszer) (F\23)
Ezt akár az én barátnõm is írhatta volna. Nálunk ugyan ez a helyzet. Tudom, hogy a barátnõm többet akarna már, és én is (ez egyértelmû), de valahogy mindig rossz az idõzítés vagy a hely, ezért gondolhatja õ is ugyanezt rólam. Ne legyél annyira biztos benne, hogy a barátod beijedt. Számos más oka lehet annak, hogy nem mászik rád. Itt gondolok arra, hogy nem érzi megfelelõnek a helyszínt stb.. Mikor már ott vagytok, kérdezd meg tõle hogy "most jó lenne neked?" Ezzel a kérdéssel bátorítanád is, és másrészt módja lenne elmondani, ha nem.. és azt is hogy miért.. Meg is beszélhetitek a dolgot akár. 21/Fiú
Beszéégessetek sokat a szexrõl szexmentes helyzetben, amikor nincs abban a "veszélyben", hogy szex lesz belõle. Egyébiránt azt a problémát kellene átbeszélni és megoldani, amirõl írtad, hogy el van bizonytalanodva. Ha ennél többet nem írsz, nem tudok ennél többet segyíteni, sajnos.
Beszéljeték meg, de semmiféleképp ne erõltesd a dolgot.
Ki mennyi idõs? Mióta vagytok együtt? lehet még nincs felkészülve és még korainak tartja. Vagy mert nincs tapasztalata.
Ha a "barátom" helyett "barátnõm" lett volna írva, akkor érthetõ lenne. De ez így tényleg nagyon furcsa! Irigylem a barátodat hogy ilyen vagy vele! Sajnos a barátnõm pont úgy viszonyul hozzám, mint a pasid hozzád. Megértelek hogy min mész keresztül! Kitartás ;)
A kérdező hozzászólása: Épp akartam is mondani, hogy miért van az hogyha egy lány még nem érzi felkészültnek magát akkor minden rendben, az nem gond "várni kell rá", de ha ez egy pasival van úgy akkor az már egy "21.szézadi puhap.csû looser". Mivel másabb egy lány eseteben mint egy fiunál? A csajt is ott hagynád ha nem akarná még?
általában az elsö mindenkinek furán sül el. lehet ö attól fél h ö is béna lesz pedig te "huu de sokat vársz"... blabla, pedig nem... mivel neki ez lesz az elsö ö is biztos ojat akar nyujtani ami szuper lesz elsöre... és lehet pont ettöl fél... h mégse lesz jó és megbánt vele... persze nem fog, meg gondolom kiábrándulni se fosz belölle, de ugyse fogja megérteni v elhinni... szóval ha ojan hejen vagytok ami "biztonságos" akkor teperd le... vedd át az irányitást, õ legyen csak alul, ojan pozt válasz amitöl nem fog tartani h felsül...ha az elsö után neki igy jó volt, lehet több lesz az önbizalma és majd kezdeményez a másodiknál... bocsi h regény lett:D
A kérdező hozzászólása: És köszönöm az eddigi válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: Teljesen rendben van vele minden azon a téren, tehát a lányokhoz vonzodik XD ez biztos. Velünk is nagyjábol minden rendben (pl orális szex)csak épp a többi nem jön össze. Vagy neki ennyi elég is lenne? Lehet hogy hülye kérdés, de "vonjam meg töle"? S akkor esetleg összejön a többi is?
Bár én találnék egy ilyen csajt, mivel hogy én még szûz vagyok, de nem egy ribivel akarom hogy megtörténjen, és persze nem is azonnal... 20/F
A kérdező hozzászólása: Én nem erõltetek semmit. Azt várom hogy õ kezdeményezzen. Már több mint 1 éve együtt vagyunk és mindketten elmultunk már 18 évesek. Azt tudom hogy el van bizonytalanodva bizonyos dolgok miatt, és nem tudom hogyan segitetnek neki hogy ezeket legyõzze.
Azért az elég gáz, ha a lánynak kell nyugtatgatni egy hasonló korú fiút a szex miatt. Az is gáz, ha ennyi idõ után nem indult be a barátod, nem igazán természetes hozzáállás. Ha te reagálnál így, akkor az elfogadhatóbb lenne, de egy fiú.... Szerintem tuti nem stim vele valami. Biztos, hogy a lányokat kedveli?
Beszélgessetek sokat a szexrõl! Gondolom, attól fél, hogy béna lesz és nem fogod élvezni, nyugtasd meg, hogy ez nem így van! Mondd meg neki, hogy senki sem születik tapasztaltan, mindenkinek tanulnia kell!
hogy sikerült "nyélbeütni" a dolgot?

Már 3hete nem láttam a barátomat, de most végre tal álkozunk. Mit vegyek fel, hogy nagyon tetszedjek neki?

Szeretném,ha édeskének találna,de fogalmam sincs,hogy milyen ruhát vegyek fel.

Legjobb válasz: Szerintem is azt várja a legjobban, hogy láthasson :D De ha igazán dögös akarsz lenni akkor vehetsz fel piros-(felhívja a figyelmet:D) felsõt egy szép riflészoknyával és kicsit magossarkúbb cipõvel. Nem kell annyira kiöltözni, de szerintem nem árt ha mégis elegánsabban mész. Kellemes idõtöltést :)

Szerintem is azt várja a legjobban, hogy láthasson :D De ha igazán dögös akarsz lenni akkor vehetsz fel piros-(felhívja a figyelmet:D) felsõt egy szép riflészoknyával és kicsit magossarkúbb cipõvel. Nem kell annyira kiöltözni, de szerintem nem árt ha mégis elegánsabban mész. Kellemes idõtöltést :)
szerintem nem kell annyira kiöltözni, úgyis alig várja, hogy lásson, 3 hét után nem hiszem, hogy a ruhádra fog koncentrálni :-) legalábbis én nem azt tenném...mindegy milyen ruhában leszel, tetszeni fogsz neki.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem igazad van.Köszi szépen a tanácsot.
meztelen vagy fehérnemûbe a pasik azt szeretik:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!