Találatok a következő kifejezésre: Mivel vagy lehet (9683 db)

Beteg vagyok? Mi bajom lehet?

lázas vagyok fáj afejem köhögök fojik az orrom.a válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Igen, beteg vagy. Mi nem tudhatjuk, hogy pontosan mi a bajod. Menj el az ügyeletre, mert ha lázas is vagy, az nem gyerekjáték. Ha most elmész a dokihoz és betartod, amit mond, a hétfõre már sokkal jobban leszel! Egyébként lehet többek között megfázás, nátha, influenza, de ha fáj a torkod, lehet torok vagy mandulagyulladás is.

Igen, beteg vagy. Mi nem tudhatjuk, hogy pontosan mi a bajod. Menj el az ügyeletre, mert ha lázas is vagy, az nem gyerekjáték. Ha most elmész a dokihoz és betartod, amit mond, a hétfõre már sokkal jobban leszel! Egyébként lehet többek között megfázás, nátha, influenza, de ha fáj a torkod, lehet torok vagy mandulagyulladás is.
Szerintem ezzel még nem muszáj az ügyeletre menni. Pihenj, igyál sokat (nehogy kiszáradj), és ha magas a lázad, vegyél be lázcsillapítót (alacsony lázra vagy hõemelkedésre még nem szükséges, mert a láz a szervezet védekezõ reakciója, segíti a gyógyulást). Ha masszívan hánysz is, akkor viszont nagy a kiszáradás veszélye, akkor tényleg jó lenne elmenni az ügyeletre, vagy mégjobb telefonon megkérdezni, hogy mit tegyél, hogy ne mászkálj fölöslegesen ebben a márciusi havazásban.
A kérdező hozzászólása: anyukám mondta hogy elmegyünk az ügyeletre.és még az orrom is fojik
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

én 5 hónapja vagyok a barátnőmmel együtt. Én voltam neki az első. Már nagyon sokszor próbálkoztunk, de nem élvezi a szexet, nem érez semmit amikor beléhatolok. Ennek mi oka lehet? Nincs eléggé felizgulva? Vagy mi baj lehet?

Legjobb válasz: Magamból kiindulva nekem is sokáig nem volt orgazmusom, addig amíg rá nem jöttem mi a jó nekem és hogy élvezek el, mert van aki hüvelyen belül van aki csiklónál. Kérdezd meg tõle, hogy mit szeretne vagy neki hogy a jó, vagy mikor magának csinálja, akkor hogyan. Legyél hozzá türelmes és gyengéd és próbálkozzatok pózokkal. Nekem az jött be mikor én vagyok felül és kezem támaszkodom akkor intenzivebb hatás éri a csiklómat.

Magamból kiindulva nekem is sokáig nem volt orgazmusom, addig amíg rá nem jöttem mi a jó nekem és hogy élvezek el, mert van aki hüvelyen belül van aki csiklónál. Kérdezd meg tõle, hogy mit szeretne vagy neki hogy a jó, vagy mikor magának csinálja, akkor hogyan. Legyél hozzá türelmes és gyengéd és próbálkozzatok pózokkal. Nekem az jött be mikor én vagyok felül és kezem támaszkodom akkor intenzivebb hatás éri a csiklómat.
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket.. majd próbálkozunk..
az orgazmus nagy részben az agyban történik és annak van köze hozzá én 2 dolgot ajánlok neked ami segíthet rajtad áll hogy kipróbálod-e az 1. agykontroll, egy rakás könyv van belõle 2. a könyv címe: Erotikus Masszázs szerintem vedd meg õket mert segíteni fog
Elõ válaszoló vagyok. Csinálj olyat amikor csak õt kényeztetted és õ nem csinál semmit, halk zene, gyertya, romantika, semmi zavaró körülmény. Vagy szerep játék, ahol mások bõrébe bújtok, hátha ki jön belõle ami belül nyomasztja!
A kérdező hozzászólása: gondolkoztam ezen is, hogy lelki oka lehet..., hogy nem tudja magát elengedni, szorong.. de hogyan tudnám elérni hogy ellazuljon lelkileg..?ne legyen szorongása?
Ha hüvely szárazságról lenne szó akkor bizony érezne valamit, méghozzá fájdalmat! De ott a kezed meg tudod állapítani szerintem, hogy elég nedves-e. Egyébként valószínûleg lelki oka van, vagy te csinálsz valamit nagyon rosszul. Én sem élvezek el szex közben, de attól még az egészet élvezem csak a végkifejlet nincs meg, de ettõl a szex még szuper! Úgyhogy ha te rendben csinálod a dolgokat akkor valószínûleg lelki oka lehet. 21/N
Akkor nem a kor a hibás.
A kérdező hozzászólása: 17
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszönöm szépen a válaszokat! Már úgy próbáltuk, hogy õ van felül és ugy izgatom a csiklóját..és mindig van orgazmusa.., csak ha szerelmeskedni próbálunk..akkor nem érez semmit..lehet túl száraz a hüvely fala?vagy nem tudom mi lehet a baj..
Függ ez attól is, szerintem, hogy hány éves... Mennyi? 14?
Mi a párommal 3 évig vagyunk együtt! Én se élveztem régen a sexet de ez megváltozott! Mi ugy szoktuk hogy a lány van felül a fiu alul magyarul lovaglópozt veszünk fel!És a fiu elkezdi a lánynak a hüvelykujjával simogatni a csiklót! Én igy megyek el probáld ki te is! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Azt az egyet nem értem, hogy ha nem is élvezi az együtt létet de attól valamit kellenne éreznie.. nem is jó neki, de nem is rossz olyan semmilyen.. már sok féle pozícíóban is próbálkoztunk de mégse jártunk sikerrel..

Mi a megoldás? Lehet e műteni, esetleg tényleg szem izom problémám lehet, vagy látó ideg? Mi okozhatja és mivel gyógyítható? Lehet egy szem egyszerre pluszos is meg minuszos is?

Én írtam ki azt a kérdést, hogy lehet használ a szemüveg?

Legjobb válasz: hogy lehet megkülönböztetni tünetek alapján a láto ideg problémát és a szem izom gondokat? és a szem izom problémát lehetm üteni, vagy segithet a kobntakt lencse? ha igen, kakor mér nem tudják memgondnai mi a baja a szememnek, és h nem érdemes vele foglalkoznom?

A kérdező hozzászólása: hogy lehet megkülönböztetni tünetek alapján a láto ideg problémát és a szem izom gondokat? és a szem izom problémát lehetm üteni, vagy segithet a kobntakt lencse? ha igen, kakor mér nem tudják memgondnai mi a baja a szememnek, és h nem érdemes vele foglalkoznom?


Kétségbe vagyok esve, Mitõl lehet ez?

ocsi ha kicsit hosszú lesz :-$

Legjobb válasz: A teljesen egészséges emberrel is megeshet, hogy elájulhat.Ennek rengeteg oka lehet.A vashiány, mivel gyengeséggel járhat, rásegíthet az ájulásra.A vashiány nem veszélyes.Próbálj természetes módon több vashoz jutni, vagy természetes alapanyagú étrend kiegészítõ vasat szedni.Sok multivitamin készítményben is van.A kiütések elõjöhettek a tabletta egyéb összetevõjétõl is.De persze nem biztos az sem, hogy a tablettával kapcsolatban állnak, de azért inkább azt tényleg ne szedd tovább.A gyógyszer okozta allergia néha lassan múlik.De mondom , ezer más oka is lehet. Szerintem menj vissza az orvoshoz és mondd meg neki, hogy nem múlnak a kiütések.Lehet az akár himlõ is, vagy valami van az ágyadban, ami megcsipked, stb...

A teljesen egészséges emberrel is megeshet, hogy elájulhat.Ennek rengeteg oka lehet.A vashiány, mivel gyengeséggel járhat, rásegíthet az ájulásra.A vashiány nem veszélyes.Próbálj természetes módon több vashoz jutni, vagy természetes alapanyagú étrend kiegészítõ vasat szedni.Sok multivitamin készítményben is van.A kiütések elõjöhettek a tabletta egyéb összetevõjétõl is.De persze nem biztos az sem, hogy a tablettával kapcsolatban állnak, de azért inkább azt tényleg ne szedd tovább.A gyógyszer okozta allergia néha lassan múlik.De mondom , ezer más oka is lehet. Szerintem menj vissza az orvoshoz és mondd meg neki, hogy nem múlnak a kiütések.Lehet az akár himlõ is, vagy valami van az ágyadban, ami megcsipked, stb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Igazából nem is a kiütések zavarnak, hanem a viszketés.... :/

12. re vagyok kiírva. Ilyen melegben miben lehet haza hozni a babát a kórházból? Lány lesz, és fogalmam sincs mibe kell, vagy lehet hazahozni. Ruhára gondolok.

Legjobb válasz: 1.vagyok.Több cuccot pakoltam babónak mint saját magamnak.mert ugye pléd,pelenka,ruhák stb...mikor a férjem meglátta a csomagot....hát.... kettõnk cucca belefért mikor nászútra mentünk 1 hónapra... mondjuk az is igaz hogy bevihetik utánad a kórházba ha mégse jó ruhákat viszel.

1.vagyok.Több cuccot pakoltam babónak mint saját magamnak.mert ugye pléd, pelenka, ruhák stb...mikor a férjem meglátta a csomagot....hát.... kettõnk cucca belefért mikor nászútra mentünk 1 hónapra... mondjuk az is igaz hogy bevihetik utánad a kórházba ha mégse jó ruhákat viszel.
hát ezen én is gondolkodtam.10.-ére vagyok kiírva.azt mondják ugye hogy egyel több réteg kell rájuk mint ránk, dehát ilyen hõségben legszívesebben meztelenül lenne az ember.én pakoltam rövidet, hosszút.sapka mindenképp kell a nap miatt is.én úgy vagyok vele hogy majd a csecsemõsök javasolnak vmit, hogy mibe hozzam haza, aztán majd meglátjuk...
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, akkor én is pakolok ilyet is meg olyat is :)
2 nyári fiam van, mindkettõnél pakoltam vékonyat is, vastagat is. Az elsõt rövidujjú badyban, és pamut együttesben hoztuk haza + kis pamut sapi. A kicsit plüss rugiban, mert aznapra lehült a levegõ. Sztem pakoljatok vékonyabbat is, meg melegebb rucit is, aztán majd aznap eldöntitek mit adtok rá.
Én 5.-ére vagyok kiírva! Én tettem neki egy vékonyabb öltözetet! Body, kiszokni, kesztyû ( a körme miatt), kis sapka, textil pelenka A vastagabb! Kisnadrág, póló, kiszokni, kis sapka, textil pelenka, kis kesztyû

Mi baja lehet a 7 és fél hósomnak? Vagy ez életkori sajátosság?

Bocsánat, de egyb?l két problémám is lenne. 7 és fél hónapos a kislányom, és két érdekes dolgot is produkál. Megköszönném, ha tudnátok tanácsot adni, mit?l lehet ez, és mi lehet a megoldása. :)

Legjobb válasz: Szia! Ezekkel nálunk is volt probléma! :-/ Az éjszakai kelés lehet a fogzástól is, de lehet szeparációs szorongás. Nekünk volt, hogy csak úgy nyugodott meg, hogy ott aludt velünk a nagy ágyon. Megriadt sokszor éjszaka. Csak nekünk sokat sírt is a fiam. Az apás dolog. Nálunk is elõfordult többször! Sokan mondták, hogy lehet ha ideges apa, azt ugye megérzi a gyerek. De mondják azt is hogy a babák látják az emberek auráját. Tök hülyén néztem én is mikor nekem mondták ismerõsök, de valami csak van benne, mert ha a férjem jókedvûen jött haza, semmi baj nem volt a gyerekkel. Ha dühös, ideges, ingerült, feszült volt akkor bújt hozzám is a pici. Mintha látta vagy tudta volna, hogy valami nincs rendben. Mindenesetre nem tudjuk hogy õk mit gondolnak, látnak. Türelem kell hozzájuk az biztos.

Szia! Ezekkel nálunk is volt probléma! :-/ Az éjszakai kelés lehet a fogzástól is, de lehet szeparációs szorongás. Nekünk volt, hogy csak úgy nyugodott meg, hogy ott aludt velünk a nagy ágyon. Megriadt sokszor éjszaka. Csak nekünk sokat sírt is a fiam. Az apás dolog. Nálunk is elõfordult többször! Sokan mondták, hogy lehet ha ideges apa, azt ugye megérzi a gyerek. De mondják azt is hogy a babák látják az emberek auráját. Tök hülyén néztem én is mikor nekem mondták ismerõsök, de valami csak van benne, mert ha a férjem jókedvûen jött haza, semmi baj nem volt a gyerekkel. Ha dühös, ideges, ingerült, feszült volt akkor bújt hozzám is a pici. Mintha látta vagy tudta volna, hogy valami nincs rendben. Mindenesetre nem tudjuk hogy õk mit gondolnak, látnak. Türelem kell hozzájuk az biztos.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ. :) Az elsõ dolog: épp azért furcsa, mert õ nem egy sírós típus, eddig mindig szépen elaludt, és nem is volt vele baj reggelig. A szepát én azért húztam le a képzeletbeli listáról, mert nem sír, nem balhézik, egyszerûen csak felébred és elkezd játszani a kiságyban, vagy feláll és nézelõdik. A fogzást is ezért tartom valószínûtlennek. Amikor pedig elringatom és leteszem a kiságyba, utána szépen alszik reggelig. Mindenesetre fura. :S Az, hogy fél az apjától: háát, nem tudom. Õszintén szólva az apja egy olyan ember, akinek fát lehet hasogatni a hátán, most perpillanat sem ideges, se nem feszült, sõt, kimondottan jó hangulatban van. Már eleve az is, hogy tesómtól megijedt: eddig sosem volt ilyen probléma, nagyon barátkozós típus, bárkinek odaadhatom, észre sem veszi a hiányomat. (Múlt héten a szomszéd néni kezében is elnézelõdött vagy 20 percet vigyorogva, pedig akkor látta életében harmadszor...) Ez már inkább tûnne szepának, csak akkor kérdés, hogy ma este anyummal miért volt olyan jól el, míg én kint voltam a konyhában? (Anyut hetente egyszer látja.) Nem értem.
Elözö vagyok. Ne aggódj, ha nem látsz rajta különösebb változást, úgy nagyjából jó kedvû, játszik, eszik rendesen, stb... Akkor minden rendben van nála, és lesz is. Az éjszakai kelésrõl jutott még eszembe, hogy nekem az idõváltozáskor is megébredt. Tudod a frontok. A szél az kifejezetten megbolondítja a fiam, teliholdkor pedig nyugtalan éjszaka, akkor nem is alszik jóformán. :-/ Még annyit kérdeznék, hogy mennyit alszik nappal a babád? Hányszor és hány percet? Nem lehet hogy kipiheni magát napközben?
1) Szerintem mozgásfejlõdés ill. idegrendszeri érés miatt ébred. Ezek a szakaszok nem feltétlenül járnak "hangos" tünetekkel, mint a sírás vagy hasonló, de az alvási ciklusokat szépen borogathatják, hiszen éjjel is aktívan dolgozik az agy. És akkor, ha a babád, ahogy írod, elöl jár ezen a területen, pláne lehetnek ilyen jelei. 2) Szerintem is szepa lesz, csak most még 1-2 embernél jön ki. Illetve épp az apukájánál. Lehet, hogy ti ennyivel átvészelitek, de lehet, hogy idõvel egyre több mindenkitõl fog tartani, megijedni.
A kérdező hozzászólása: Kétszer alszik, egyszer délelõtt a tízórai után (olyan 11 körül alszik el, általában 40 perc-1 óra közötti idõintervallum), utána pedig délután 2 óra körül, egy, maximum másfél órát. A köztes idõkben viszont nagyon izgága, nagyon sokat mozog, szóval alaposan kifárad, este mire fürdetés van (fél nyolc), már dörzsölgeti a szemét.

Ha terhes vagyok feszül, fáj, szúr a hasam mit csináljak? Lehet ez esetleg vakbél. , vagy mi lehet ez?

Ez lenne az els? terhességem vagy mi......

Legjobb válasz: ??? Most terhes vagy vagy nem? Ha terhes vagy,akkor ez ilyen. Még többet is fog szúrni fájni, feszülni. ha nem vagy az, akkor sem hiszem, hogy vakbél. az azért kicsit jobban fáj.

??? Most terhes vagy vagy nem? Ha terhes vagy, akkor ez ilyen. Még többet is fog szúrni fájni, feszülni. ha nem vagy az, akkor sem hiszem, hogy vakbél. az azért kicsit jobban fáj.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy terhes vagyok még nem biztos tegnap voltam orvosnál.....! Azt mondta 1 hét múlva menjek vissza mert lehetséges minden esély megvan rá. Válaszodat köszönöm....
Hány éves vagy ha megkérdezhetem?

Mi bajom lehet? Miért nem tudom úgy látni magam, amilyen vagyok? Kövér vagyok, vagy csak telt? Vagy formás?

Nem tudom már hová tegyem magam. 172 cm vagyok, jelenleg 68 kg, de tavaly 58 voltam, és akkor is dagadtnak láttam magam, aztán nagyon stresszes életem volt tavaly, és bár nem ettem sokkal többet, mégis meghíztam, 76 kg-ra, most 3 hónapja szerelmes vagyok, azóta folyamatosan fogyok, és egy csomó ruha leesik rólam, amiket tavaly vettem és jól álltak, a tükörben mégis annyira vaskosnak, és dagadtnak látom magam, hogy teljesen elbizonytalanodok. Egyedül akkor látom magam olyannak, ill. annyinak, amennyi vagyok, ha a párom szépen odavezet a tükör elé, ha kiborulok.

Legjobb válasz: Elõször is linkelj egy képet úgy hogy a fejed kisatírozod, vagy levágod róla. Ennyibõl nem lehet megmondani, ugyanis lehet az a plusz kiló izom vagy pdg arányosan eloszló dolog is. És NE beszéld be magadnak, hogy kövér vagy, a párod és a barátaid így szeretnek-nem véletlenül.

Elõször is linkelj egy képet úgy hogy a fejed kisatírozod, vagy levágod róla. Ennyibõl nem lehet megmondani, ugyanis lehet az a plusz kiló izom vagy pdg arányosan eloszló dolog is. És NE beszéld be magadnak, hogy kövér vagy, a párod és a barátaid így szeretnek-nem véletlenül.

Szerintetek mi bajom lehet vagy mitõl van hogy idõszakonként olyan jön rám hogy mindent romlottnak, poshadtnak érzek. Legyen az bármilyen fõtt vagy nem fõtt ételt, teák, üdítõk sõt még a tiszta vizet is romlottnak érzem. Szerintetek mitõl lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen nemrég. Az okára nem jöttem rá, csak tippelni tudok. Közvetlenül étkezés elõtt sok folyadékot fogyasztottam. Ezután az ételt avasnak, keserûnek éreztem, azt hittem, romlott. Talán a gyomorsav kissé visszajött a telítettség miatt és emiatt éreztem azt a rossz ízt. Most már legalább fél órát várok a folyadékfogyasztás után, mielõtt ennék. Nincs panaszom jelenleg. Lehet, hogy nem ez volt az oka, de mindenesetre mindenképp így javasolt a folyadékbevitel.

Nekem is volt ilyen nemrég. Az okára nem jöttem rá, csak tippelni tudok. Közvetlenül étkezés elõtt sok folyadékot fogyasztottam. Ezután az ételt avasnak, keserûnek éreztem, azt hittem, romlott. Talán a gyomorsav kissé visszajött a telítettség miatt és emiatt éreztem azt a rossz ízt. Most már legalább fél órát várok a folyadékfogyasztás után, mielõtt ennék. Nincs panaszom jelenleg. Lehet, hogy nem ez volt az oka, de mindenesetre mindenképp így javasolt a folyadékbevitel.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom... annyi fix hogy sok folyadékkal vagyok egy húzásra lemegy egy liter is... de én világ életemben ennyit ittam... és max olyan 1 éve lehet hogy ez elõjön...
Fennáll még a problémád? Kiderült az oka?
A kérdező hozzászólása: megvan még de dokinak is mondtam már nem egynek és nem tudja egyiksem... én egy valamire gyanakszom de nem vagyok benne biztos... eléggé epés vagyok... könnyen begörcsöl... az nem csinálhat ilyet? bár azt nem vettem észre hogy olyankor görcsölne vagy valami bajom lenne vele mikor ez elõjön...

Mitõl lehet az, hogy vágyom barátokra, ám akik vannak azok csak felszínes barátok, nincsen kedvem velük lenni, nincsen közös témánk?

Az iskolámból nem érzem úgy,hogy akárkivel is ki tudnék alakítani egy jó barátságot. Egy jó barátnak hitt emberben csalódtam,az osztály többi része pedig eléggé irritál.

Legjobb válasz: 17 éves vagyok és lány, hasonló problémáim vannak. Alapvetõen kijövök az emberekkel, de valahogy barátaim nincsenek, vagy csak felszínesek. És csalódtam a legjobb barátomba, szóval már vele sem úgy vagyok mint régen. Az osztály többi része (lányosztály) is csak úgy ott van, de valahogy nem az én eseteim, komolyabb vagyok náluk, de fõként az lehet a probléma, hogy nekem más az érdeklõdési köröm. Szóval vannak "barátaim", de mégis egyedül érzem magam, bárhová megyek, sehol sem találok egy igazi, megértõ társat, pedig több helyen megfordulok rendszeresen. Neked is csak azt tudnám javasolni, hogy járj el valami másik közösségbe, sosem lehet tudni, hogy hol futsz össze valaki olyannal. Vagy barátkozhatsz akár neten is, itt van több fórum, ahol találhatsz hozzád hasonlókat. (Ha van kedved írhatsz nekem is (: )

17 éves vagyok és lány, hasonló problémáim vannak. Alapvetõen kijövök az emberekkel, de valahogy barátaim nincsenek, vagy csak felszínesek. És csalódtam a legjobb barátomba, szóval már vele sem úgy vagyok mint régen. Az osztály többi része (lányosztály) is csak úgy ott van, de valahogy nem az én eseteim, komolyabb vagyok náluk, de fõként az lehet a probléma, hogy nekem más az érdeklõdési köröm. Szóval vannak "barátaim", de mégis egyedül érzem magam, bárhová megyek, sehol sem találok egy igazi, megértõ társat, pedig több helyen megfordulok rendszeresen. Neked is csak azt tudnám javasolni, hogy járj el valami másik közösségbe, sosem lehet tudni, hogy hol futsz össze valaki olyannal. Vagy barátkozhatsz akár neten is, itt van több fórum, ahol találhatsz hozzád hasonlókat. (Ha van kedved írhatsz nekem is (: )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!