Találatok a következő kifejezésre: Mivel tudom perzsa cicám (2 db)

Egy fajtiszta perzsa cica mennyibe kerül? És honnan tudok venni? És miket kell még vásárolnom? Körülbelül milyen árakban?

Legjobb válasz: Szia. FAJTA tiszta perzsa kiscicát én eddig 80 ezer forint alatt nem láttam,ami tényleg rendelkezett a megfelelõ papírokkal. De a macska.lap.hu-n mindent megtalálsz,plusz érdemes a google segítségéért folyamodni,beütve hogy perzsa cicák,vagy perzsa cicát vennék,és meg is van a válasz. 'Fû alatt' találhatsz 10 ezerért is,de az nem fajtatiszta,vagy ha valaki annyiért adja,akkor minõsíthetetlen ember,minekünk tenyésztõknek pedig felkopik az állunk.

Szia. FAJTA tiszta perzsa kiscicát én eddig 80 ezer forint alatt nem láttam, ami tényleg rendelkezett a megfelelõ papírokkal. De a macska.lap.hu-n mindent megtalálsz, plusz érdemes a google segítségéért folyamodni, beütve hogy perzsa cicák, vagy perzsa cicát vennék, és meg is van a válasz. 'Fû alatt' találhatsz 10 ezerért is, de az nem fajtatiszta, vagy ha valaki annyiért adja, akkor minõsíthetetlen ember, minekünk tenyésztõknek pedig felkopik az állunk.
Perzsa cicát hírdetésoldalakon ingyenesen tudsz böngészni.Pl: expressz.hu , startapro.hu Ez a két oldal, ahova a legtöbb hírdetést adják fel.Törzskönyv nélküli cicákat általában 20-40.000ft-ért vehetsz, de ki lehet fogni szerencsével, hogy 10.000ft-ért árul valaki fajtisztát. Sok sikert!
80 tól fölfelé

Mivel tudom lenyirni perzsa cicám bundácskáját a nyári hőség miatt? Sima hajnyiroval?

Legjobb válasz: ïgen én is csinàltam màr,igaz lehet elöbb megfog ijedni(elektromosnàl) de van àllatkozmetika,ott is elvégzik,szerintem nagyon dràga nem lehet

ïgen én is csinàltam màr, igaz lehet elöbb megfog ijedni(elektromosnàl) de van àllatkozmetika, ott is elvégzik, szerintem nagyon dràga nem lehet
Állatkozmetika a legjobb. Én sem magam nyírtam a cicám. Pszichésen sem jó, mert magát a nyírást nem szereti (utána a rövidszõrûséget annál inkább:) , s ne kössön hozzád rossz élményeket, ne féljen tõled! A hajvágó sem sokkal olcsóbb, mert külön hajvágó kell a cicusnak, külön nektek:)
Szerintetek vélteln az hogy nyáron is olyan rohadt sok szõr van rajta, mert szerintem nem! A szõre valamennyit szigetel, ha lenyíratod megég a bõre meg kitudja még mi történik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!